Aşk İlişkileri Eski sevgilime takintili kaldim takıntımı nası yenerim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl slk slk seyler yazmayin ulan sinirimi bozdunuz hepiniz Eski sevgilime takintili kaldim takıntımı nası yenerim? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Kendine değer vererek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Unutmaya çalışma daha çok hatırlarsın. Biraz sosyalleş. Ve sana şu şarkıyı armağan etmek istiyorum. Dinle. Belki iyi gelir!https://youtu.be/kDxqGequmAo?feature=shared 1 0 Yorumla
Dismanio Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 827 cevap paylaştı. Öncelikle gerçekten takıntını yenmek işte. O zaman edineceğim yeni hobilerim eminim kolayca yenersin 0 0 Yorumla
helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Kafanı başka şeyle meşgul et kendine odaklan 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 43,7b cevap paylaştı. Kendine ait hobiler bularak knk 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yeni birisini bularak 0 3 Yorumla Soran +1 yıl of yeni iliskiye hazir degilim ben o yüzden baska taktik yok mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlişki olmaz zorunda değil flört olabilir gel konuşalım istiyorsan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olmak* Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Yenemen 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nedenmis Yorumla respectemir +1 yıl Öyle safsin Yorumla Soran +1 yıl bos yapma emir Yorumla respectemir +1 yıl Tmmm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kendine değer vererek
Unutmaya çalışma daha çok hatırlarsın. Biraz sosyalleş. Ve sana şu şarkıyı armağan etmek istiyorum. Dinle. Belki iyi gelir!
https://youtu.be/kDxqGequmAo?feature=sharedÖncelikle gerçekten takıntını yenmek işte. O zaman edineceğim yeni hobilerim eminim kolayca yenersin
Kafanı başka şeyle meşgul et kendine odaklan
Kendine ait hobiler bularak knk
Yeni birisini bularak
of yeni iliskiye hazir degilim ben o yüzden baska taktik yok mu
İlişki olmaz zorunda değil flört olabilir gel konuşalım istiyorsan
Olmak*
Yenemen
Nedenmis
Öyle safsin
bos yapma emir
Tmmm