Aşk İlişkileri Eski sevgilime takintili kaldim takıntımı nası yenerim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl slk slk seyler yazmayin ulan sinirimi bozdunuz hepiniz Eski sevgilime takintili kaldim takıntımı nası yenerim? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Kafanı başka şeyle meşgul et kendine odaklan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Unutmaya çalışma daha çok hatırlarsın. Biraz sosyalleş. Ve sana şu şarkıyı armağan etmek istiyorum. Dinle. Belki iyi gelir!https://youtu.be/kDxqGequmAo?feature=shared 0 0 Yorumla
Dismanio Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 827 cevap paylaştı. Öncelikle gerçekten takıntını yenmek işte. O zaman edineceğim yeni hobilerim eminim kolayca yenersin 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 231,7b cevap paylaştı. Kendine değer vererek 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 41,5b cevap paylaştı. Kendine ait hobiler bularak knk 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yeni birisini bularak 0 3 Yorumla Soran 1 yıl of yeni iliskiye hazir degilim ben o yüzden baska taktik yok mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İlişki olmaz zorunda değil flört olabilir gel konuşalım istiyorsan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Olmak* Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19,7b cevap paylaştı. Yenemen 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Nedenmis Yorumla respectemir 1 yıl Öyle safsin Yorumla Soran 1 yıl bos yapma emir Yorumla respectemir 1 yıl Tmmm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kafanı başka şeyle meşgul et kendine odaklan
Unutmaya çalışma daha çok hatırlarsın. Biraz sosyalleş. Ve sana şu şarkıyı armağan etmek istiyorum. Dinle. Belki iyi gelir!
https://youtu.be/kDxqGequmAo?feature=sharedÖncelikle gerçekten takıntını yenmek işte. O zaman edineceğim yeni hobilerim eminim kolayca yenersin
Kendine değer vererek
Kendine ait hobiler bularak knk
Yeni birisini bularak
of yeni iliskiye hazir degilim ben o yüzden baska taktik yok mu
İlişki olmaz zorunda değil flört olabilir gel konuşalım istiyorsan
Olmak*
Yenemen
Nedenmis
Öyle safsin
bos yapma emir
Tmmm