Bir kadının tanımadığı 3 erkek için böyle çaba gösterip, sevdiği adama hiç desteğini göstermemesi neyi gösterir?

Kadının (3 erkek) kiracısı var ve polisler onların işyerini kapatmaya çalışıyor, kadın patron ve onu ilgilendiren zarara uğratan bir durum olmamasına rağmen gücünü kullanıp kendini siper ediyor bu 3 erkek için, polislerle tartışıyor hatta ortalığı yıkıyor resmen kadın. Bu erkekleri 1 haftadır tanıyor. Onlara sizleri seviyorum da diyor. Ancak bu kadın ilgi olarak bana daha çok ilgi gösteriyor tabi ki sevdiği erkek olarak anlayacağınız her seferinde seni seviyorum diyor öpüyor 1 yıldır.

Ama ben işimden olurken elini dahi kaldırmıyor işimden oluyorum diyorum yapabileceğim bir şey var mı diyor kadın zengin patron istese tak diye engel olacak? Onlara yaptığını bana neden yapmadı 1 haftadır tanıdığı erkeklere canla başla siper olurken beni görmezden geldi. Lafa gelince de romantik davranışlar sergiliyor öpüyor seni seviyorum diyor.

İnsanlar hiç sevmediği insanlara sevgisini gösteriyor sevdiklerine de kırıntı bırakıyorlar resmen maalesef

Güncellemeler
+1 yıl
@Ks soruyu siler misiniz
Güncellemeler
+1 yıl
@kizlarsoruyor
Bir kadının tanımadığı 3 erkek için böyle çaba gösterip, sevdiği adama hiç desteğini göstermemesi neyi gösterir?