Günaydınss
Ne diyon riv riv riv :D

Günaydınss
Ne diyon riv riv riv :D

İnsan ilişkileri her zaman istediğimiz gibi ilerlemiyor, bazı zamanlar iyi olurken zaman içinde çeşitli nedenlerden dolayı kavga olabiliyor. Bir ilişki kötü gidip ayrılık olduktan sonra arkasından kötü konuşmak yakışmaz, o yüzden yapmam.
Ama şunu söylemek isterim ki, insan bazı zamanlar bunalım içinde olur, derdini paylaşabilir çünkü ayrılık herkes için zor oluyor. Psikolojik destek almak için anlatabiliyor.
Ama arkasından kötülemek olmaz. Çünkü inancımız gereği de dedikodu gıybet etmek günahtır. 😊
Birilerinin dedikodusunu yapmak benim karakterime yakışan bir şey değil. Elbet mevzusu arkadaş ortamında 1-2 kere geçmiştir ama giden gittiği gün bitiyor. Tekrar olmayacak bir insan için konuşmaya değmez.
Adminim sordun mu :D bu problemle yaşamaya devam mu etmeliyim?
İşte bu robot musun onayla konusu, clouds.. bir şey bir kere daha iletmiştim ya. Güncellemeden sonra tekrar gelmeye başladı. Tam görüş yazıyorum göndereceğim, gitmeden o ekran geliyor. Sinir bozucu. Bu arada tarayıcıdan..
Yok ben yapmam.
Dedikodu yapan erkek dedikodu yaparken kırmızı ruj sürmeyi de unutmasın..
Sevgilisinden bahsederken sürer :D taklidini yaparken falan daha inandırıcı olur dimi
Bu huyunu hiç bilmiyordum sarı :D
Olaya bak :D
Hayır negatif enerji çekmem yenilere saygım var sosi😃
Hayda shdja :D noldu sana
Onlarda geçip gidecek hangi birinin hesabını yapayım😃😂
Cevap
56Cevap
Eski mi o kim di? Gömdüklerim hakkında konuşmam ve o an unuturum.
👏
Haketti ki yaptık zamanında :)
dedikodusunun yapılmasını mı hak etti
Hee biliyom :D
😬😬
Eski sevgilim yok olsa da konuşmam hakkında hiç bir şey söylemem, eskiler eskide kalmıştır benim için. unutur ve yoluma bakarım.
Mutluluklay dileyim Soneyy abiii.. hatunun şahşi güzel maşallah... ne zaman bu tür şarkı tonunu değiştirmeyi düşünüyorsun acaba bıhth usandk ayni ritmden yahuuu... az J. L.. öynek alll😈💋💃💃💃
Olsun 😅
Eski sevgililerim iyiydi hepsi. Dedikodusu yapılacak kadın değildiler. O yüzden güzel ayrıldık diyorum ya 😊
Ay saf ya :D
Bak ya 😂
Çok safsın :D 1903
Dedikodu mu efso yaparım eski yeni o bu şu fark etmez sjsjsj
Nerde çekirdek :D
😁 dedikodu var mı
Çabuk anlat sjdjsj
Eski sevgiliyi bir senedir göremiyorum ki dedikodusunu yapayım 😄
He görsen yapacaksın yani :D
Yok yok düzgün adamdı, çileden çıkarttım adamı kaçtı 😂
🤦♀️ demesene şöyle dnfjd
Şaka yapıyorum ya 😂
:D illaki biri birini çileden çıkarmıştır dkfks
Eski sevgilim olmadığı için sahte eski bir flörtün dedikodusunu yapmakla yetiniyorum 😂
hahaha :D saçmalama be
Sal flörtünü nsjds
Asla hiç bir yerde konuşmam zamaninda ilk ilişkim ilk sevdigim kadın tarafindan aldatıldım ama yine de eşe dosta ayrılık sebebini anlaşamadik diye anlattım
Kesinlikle hayır arkasından konuşmam, çünkü o kadar bile anmaya katlanamam. Yok sayarım, engellerim, iletişime dair her ihtimali bitiririm. Düzenli âhım da cabası.
Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem. Dedikodu işim değildir, yüzüne söylemişim dır zaten zamanında içim rahat.
İllaki arkadaşlar arasında aşk konusu çıkınca konuşuyoruz bir kulaklarını çıınlstıyoruz diyelim 😂
Ben asla eskilerin dedikodusunu yapmam kimsenin yapmam da eskiler eskide kaldı mazide kaldı ben o defterleri açmam
İnsan gibi bittiyse, bana bir kötülük yapmamışsa dedikodusunu yapmam. Beni üzmüşse de zaten dedikodu sayılmaz, içimi dökmek olur 🤣🤣
Hayır tabikide Allah yolunu bahtını açık etsin. Hiç sevmem eski sevgililerin arkasından konuşan insanları. Geçmişe saygı yaşanılan anıların hatırına..
Yapmam, eski sonuçta. Eski konuları ve şahsiyetleri tekrar dile getirmenin bi anlamı yok.
Ben onu öyle kimseye anlatmam ya arada böyle biri iki şeyini burada yazmışımdır ama tutupta biriyle asla konuşmam..
Eski sevgilim yok ama olsaydı herhalde aklıma bile gelmezdi bağ kopunca tamamen silme gibi bir huyum var😅
Yakında kocam eski olacak o zaman bol bol dedikodusunu yapacam cümlenin sonuna da oh kurtuldum ondan diye ekleyecem
Bizde hiç bir zaman geçmiş konuşulmaz konusu dahi yapılmaz biten bitmiş o yüzden konuşmaya da gerek yokdur
Adını bile anmadığım bir insanın dedikodusunu yapmam. Her kes olduğu yerde mutlu kalsın diğer türlüsünü dillendirmeye gerek yok.
Eski yeni eş dost tanıtayım tanimayayim kimsenin dedikodusunu yapmam çünkü banane bu kadar basit aslında
Bence yapılmamalı ya sonuçta hayatına aldığım insan dedikodusunu yaparsam kendime de saygısızlık yapmış olurum bence
Değerli vaktime değecek kişileri konuşurum. Ki öyle bir eski sevgilim olmadi👍🏻
Onun dedikodusunu yapmak için kelime israfı yapamam
Eski sevgilimi arar ona yaparım dedikodusunu.
Dedikodu sevmem aramızda olan bitenler sadece bende kalır..
Kadınlar yapabilir belki..
Onun Dedikodusunu yapmak bile vakit kaybı onun için gereksiz
Dedikodu sevmem bir insan hakkında konuşmayı da öyle
Eğer güvenilmez vs biri ise anlatırım, herkes bilsin. Onun dışında olmazdı
Hiç fırsatım olmadı bilmiyorum ama yapmazdım sanırım
canım sıkılırsa ve aklıma gelirse dedikodunun alasini yaparim valla
Dürüst.
Ben yapmam yapmadımda hiçbir zaman ama kendisi benim arkamdan çok attı. Rabbim biliyor ya yeter rabime havale ettim hepsini..
Yapmamaya çalışırım mümkün mertebe ama arada oluyor ne yapsan illaki özel şeyler hariç tabi
Yapan şerefsizdir. Ağzı yamulsun 🤣
Zaten yamuk ağızlıdır 😬
O zaman daha da yamulsun 🤣
Hebele hübele olsun 😏
Elleri kırılsın mesaj da atamasın 🤣
Beddua modunu kapatalım 😅
Allah ıslah etsin o zaman 🤣
Rabbim taksiratını affetsin 🤣
Mekanı cennet olsun 🤣
Mına bile koyarım jajsjsjsjsj
😄 hemcinslerime baksennn
Evet kedilerimle yaparım. 😃
hshsjj şapşal 😃
Sensin lan o 😃
Bana baaak, dellendirme insanı 🤨
Ne yaparsın çay mı olursun 😃
Kahve olurum shdsj
Ölümüne gömerim hiç acımam 😀
Gööööm onu göm göm 😃
O kimdi yaaa. Unuturum
😅
Yapmıyorum diyen yalan söylüyordur.
Herkes yapıyor dimi :D
Yapıyordur. 😂Yani bizim bir arkadaş (erkekti) "Biz kaşar bulduğumuz kızların lafını ederiz. Bizim aramızda sevgili muhabbeti açılmaz." demişti. Sadece onunla bir arkadaşımın arasını yapınca ayrıldıktan sonra onun lafını etmişti. Arkadaşım da onun lafını etmişti. İkisi de birbirini gömmüştü. 🤣🤣Harici olarak o erkek olan arkadaşımdan sadece bir kızın lafını duydum ama onunla sevgili değildi. Genel olarak aşk ilişkileri hakkında benimle konuşmaz ama yine de güven olmaz. Belki erkek arkadaşların ile konuşuyordur. Bilemem. Çünkü diğer erkek arkadaşlarım gayet eski sevgilileri hakkında konuşuyordu. Hatta bir tanesini bayağı bir dinledim. Amcasının kızı ile sevgili olmuştu. Ne Ayşegülmüş demiştim. 😂😂
Kızlar zaten konuşuyor. Onu dememe gerek yok. 🤣🤣
Arkadaşının kurduğu o cümleye ayar oldum, benim bulunduğum ortamda söyleseydi, döverdim onu djdj
Bazı dediği kişiler hakkında hak ettiğini düşünüyorum. Çünkü bir tane de anası yaşındaki kadın yürümüş buna. Yani yaşından utansın gelip devamlı deniz nasıl ayağına gelip yürüyorsa. Yazın can kurtaranlık yapıyor. Oradan almış zaten numarasını kadın.
Hayır yapmam genel olarak dedikodu sevmem zaten
Ayrıca günaydın 🙂👋🏻
Günaydın ✌️🍀
Bardağım nasıl olmuş? ↗
Yorum bekliyorum senden☺️☺️
tabi ki hayır özel şeyler dedikodu konusu olamaz
Benim için geçmiş bitmiştir adını bile anmam. Arada arkadaşlarım falan lafını açarsa da geçiştiririm
Yapmam yeniye bakarım eski eskide kalmıştır
Hiçbir erkeğin diline dolamam yaşantımı. Diline dolayının dilini si.. severim
Hayır hakkında dedikodu yapılmasını dahi hak etmiyor
Ben onu hatırlarken bile midem bulanıyor kaldı dedikodu millet nasıl dönüyor exine ya
Tip değil ya konu hiç tipi olmayanlara bakdım sevince zaten sana güzel/yakışıklı geliyor bok gibi karakteri vardı
Asla dedikodusunu yapmadım. Erkek adam dedikodusunu yapmaz. Atan tutan övünen den de uzak duracaksın
yapmamak lazım günah sjsj
Sonunda ben de günahkar oldum dırırım :D öyle bir şarkı vardı
müslüm gürses 😄
Kesin o :D
Ben dedi kodudan hiç anlamam dedi kodu nedir
O kadar Çapsız biri değilim ya
geçmiş geçmişte kaldı asla yapmamm..
Dedikoduyla işim olmaz
Dedikodu sevmiyorum ve yapmam
Olsada yapsak ama yok :/
Eski sevgilim yok. Olsa da yapmazdım zaten.
Yapmam bence yapılmamalı da
Hayır kdkd aksine açmamaya çalışırız
Ben kesin çenemi tutamam ya 😂
Ölünün ardından konuşulmaz bizde.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?