Ölünün arkasından konuşulmaz derler , siz konuşur musunuz KScanlar...

#emre00 ®
Ölünün arkasından konuşulmaz derler , siz konuşur musunuz KScanlar...

#emre00 ®
Bana göre fazlasıyla yakışıksız bir hareket. O kadar şey paylaşmışsın. O kadar şey yaşamışsın. Olan olmuş. Bazen bazı şeyler kısmet değildir. Saygı çerçevesinde insanların yoluna devam etmesi gerekiyor.
Hayır konuşmam.. Konuşulmasına da müsaade etmem.. İyi ya da kötü bir geçmişimiz var.. Güzel geçen zamanın hatırına böyle bir şey kesinlikle yapmam.. Çünkü bir zamanlar ben o adama aşıktım sonuçta.. Her zaman her şey istediğimiz gibi gitmiyor.. Keşke her şey mutlu son ile bitmiş olsa ama maalesef öyle olmuyor..
İşim olmaz ki sonuçta bitmiş bir şey neden canlandırıyım ki tekrar.
İsmini dahi hatırlamam umrumda olmaz
Cevap
11Cevap
Arkasından konuşmam kimsenin, eski sevgili arkadaş falan farketmiyor bana. Yalnız ben arkasından konuşmadığım kadar o yardırıyorsa benim de önümde engel kalmaz. Dökerim kirli çamaşırlarını.
Eski eskide kalmıştır ve unutulmuştur. Ölünün arkasından konuşulmaz ayni fikirdeyim seninle 🤣🤣
Ne eski sevgilimin, ne eski dostumun kimsenin arkasında konuşmam. Eskiyen kişiler olmuşsa eğer..
Yaşanmışlıklara ve geçmişe saygı duyarım ve güzel anmaya özen gösteririm..
Eski sevgilim olmadı.. olsa da arkasından konuşmam.. yani aldatma yalan ya da ihanet varsa bana bunları yaşattıysa o zaman hiç acımam.. çünkü insan karakteri kadar konuşulur. ama tabi ki de elimden geldiğince umursamamaya çalışırım unutmaya çalışırım konuşmak yerine.. biten şeyle işim olmaz çünkü.
Konuşmam. Çok çok bir soruya yanıt için üslubumu bozmadan yanıt vermek için bir şeyler yazarım. Birlikteyken canım cicim diyip ayrılınca kuduz olmuş gibi ağzı köpürenlerden değilim çok şükür
Hiç bir şekilde arkasından konuşmam ilişki içinde ne yaşamış olursam olayım ve beni aldatmış bile olsa bitip gittikten sonra orada o bitmiştir.
Sevgili, arkadaş, dost farketmez. Kimsenin arkasından Konuşmam da konuşturmam da.
O konuşursa da konuşmam. Yanlışa yanlışla cevap vermem. Yaşanmış bitmiştir. O kadar.
Bitmiş gitmiş Bir ilişkinin arkasından konuşmak hala yani ben bu ilişki istiyorum anlamına gelir Onun için biten giden Sadece ilişki değil her şeyi çöpe atmak gerekiyor
Şurada konuşulmaz diyenlerin hepsinin de birilerinin arkasından sallamış olması gerçekten trajikomik ahdh
Ne güzel herkes konuşmam demiş. Bu kadar dedikodu nerden yayalıyor peki 😄
Hayır ya niye konuşayım dkskks. Eski sevgilim yok ayrıca
Kötü birisiyse konuşurum. Seviyorsam bazen konuşurum.
Bitmiş gitmiş bir ilişkinin ardından konuşma ihtiyacı hissetmem.
Konuşmam hayatıma giren herkes özelimdir ona ancak mutluluklar dilerim.
Kız arkadaşlarımla minik sallamalar yapabilirim onların dışına çıkmam hxbdjd
Kiminle konuştuğuma bağlı
İyi gunlerin hatırına susmak lazim
İyise iyi kötüyse kötü konuşulur 🥲
Ne gerek var..
Niye konuşayım eskimiş sonuçta😂
Yok konuşmam kimseye
Konuşmam pek ne gerek var ki
Sevmişsem konuşurdum.
Konuşmayan bizden değildir
Ölünün arkasından konuşulmaz ancak helva yenir
Konuşmaya bile gerek yok