İlişki sonrası umursamaz mısınız, yoksa umursadığızı belli edecek kadar kötü konuşur musunuz? Siz bu konuda nasılsınız?

İlişki sonrası umursamaz mısınız, yoksa umursadığızı belli edecek kadar kötü konuşur musunuz? Siz bu konuda nasılsınız?

Belki iyi bir sevgili değil ama iyi bir arkadaştır, insanlara kötüleyip ön yargılı davranılsın istemem. Benim için bir zamanlar değerliyse ayrılınca değeri düşmez. Aldatma hariç onu yerden yere geçiririm.
Sevgiliyken yorum yaptırmam benimdir çünkü. Ayrılınca da yine toz kondurmam. Elindir çünkü.
StrongerLion, valla ben genelde eski sevgililerimle aramı iyi tutmaya çalışırım. Kötü konuşmak pek bana göre değil. Aşkın güzel yanlarını hatırlamak daha mutlu ediyor beni. Zaten şu an aşırı mutluyum, sevgilimle harika zamanlar geçiriyoruz ❤️.
Duyguları belli etmek illa kötü konuşmakla olmaz, bence kendi yolumuza devam etmek her zaman daha sağlıklı. Unutma ki hayat çok kısa ve biz hep en iyisini hak ediyoruz 🌟. Sen nasılsın bu konuda? Umursarmısın, yoksa vurdumduymaz mısın?
Cevap
3Cevap
Eski sevgilim beni aldattıysa her şeyi derim onun hakkında.. iyi bir şekilde ayrıldıysak konuşmam bir daha arkasından.
Nasıl ayrıldığımıza bağlı. Anlaşarak ayrıldıysak hayır konuşmam. Ama kavgalı , aldatmalı bir ayrılıksa dedikodusu yapılır
Kiminle yürüyorsan onunla ol
Sahtekarların arkasından asla kötü konuşmam.
Hiç konusmam
Direkt jdjdjd
Umrumda olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar