Soruyu yanlış okumadınız. 1 yıldır evli ve hamileyim yakında bebeğim olacak eşimin telefonunda kız kardeşiyle +18 mesajlarını yakaladim ayrıca kardeşine onu sevdiginden bahsetmiş bana bütün bunları içkili ve tütünlü kafayla yazdığını söyledi. İşin garibi biz yıllarca sevip bekleyerek evlendik çocuğumuz olacak onun böyle bişey yaptığına hiç inanmak istemiyorum ama gözümle gördüm ikiside inkar ettiler öyle bişey olamaz diye sizce ne yapmalıyım bide kız kardeşi daha çocuk 16 yaşında. Ama ben bunu kaldıramıyorum bebekten dolayı bosanamiyorumda
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Benim bir arkadaşım da kız kardeşi ile ilişkiye girdiğini itiraf etmişti. Ona aşık olduğunu itiraf etmişti. Daha manuel bir yöntem ile tedavi ettik kendisini. 1 yılda normal bir şekilde yaşıt ve karşı cinsten etkilenen birine dönüştü. duygularını bastırmaması için de yalnız bırakmadık kendisini. Gerçekten arkadaşlık yaptık.
Şimdi çok sağlıklı kız kardeşi mutlu bir evlilik yaptı çocukları var. Özellikle baktım çocuklara Dayılarına benzemiyor :D
Söz konusu arkadaşımız 11 yıllık evli. Eşinin elbette bundan haberi yok ve çok mutlular. Ne zaman görüşsek çok teşekkür eder. Konuyu asla açmasak da bakışlarındaki minneti, teşekkürü hissederim.
Manuel Yöntem Nedir: Fiziki şiddet. Döve döve duygularından arındırmak. Oldukça başarılı sonuçlar verdi.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılyemin ederim bunu okuduğum an psikolojim bozuldu 😭ikiside Allah bildiği gibi yapsın inşallah pis sapık reziller 🤮 🤮 🤮 🤮 canım sende nasıl bir sabır varmış ben beynimden kaynar sular döküldü hiçbiseyim olmadığı halde midem kalktı bilincim bulandı ailelerine söyle ya da şikayetçi ol bebek böyle bir babayla büyümesindense babasız büyüsün
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Tedavi olsun diyeceğim ama güven zor oluşur eşinize. Çocuğu yalniz birakamazsin yanında hep bir soru işareti olur kafanda zor bir durum. Sevgili de olsan tanımak zor evlenmeden. Boşanman daha saglikli geldi şahsen. Umarim soru troldur midem kalktı..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
30Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBunu sormana bile gerek hemen bisan ve o aileden kurtul. Bunun şakası dahi olamaz. Kafam güzeldi nedir yaaa? Sağlıklı bir ortam değil ve böyle hir oteyamda çocuk dünyaya getireceksin bence kaç kurtul
Kardeşine bu gozle bakan yarın çocuğuna da aynı istismarı yapar. Eşin tedavi olsun fakat onunla birlikte olman daima kafanda sorular olması demek olacaktır.
Çözüm net ayrıl ve çocuğunu böyle bir adamın olduğu ortamda büyütme ve tedavi olsa dahi daima yanında ol çocuğunun yalnız bırakma o sapkınla
21 Yorumla- +1 yıl
Gerek yok boşan***
- Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı.
u +1 yılöyle kişiler kesinlikle ruh hastasıdır.. o aileden hemen kurtulmanız lazım..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 692 cevap paylaştı.
+1 yılBebeğinin ahlakını bozar bu insanlar onun doğru yerde yetişmesi için o evden gitmelisin. Sen adımını at hayat bir şekilde şekillenir korkma kendine güven artık bir annesin ve bir kadın anne olunca onun gücünün önünde durabilecek hiç bir şey yok bu hayatta
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBunun çok örneğine sorularda denk gelmekle birlşkte çoğu trol orası ayrı ama blzzati dertleşme bulduğum böyle mağdur olan insanlarlada konuştum.
maalesef yaşanıyor ama bunun adı aşk değil onu belirtelim baskın tarafın alıştırması sonucu gelişen stokholm sendromudur. Kurtulma ama o çaresizliği atamıyor olmaktır.17 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani tam olarak anlayamadım konuyu biraz daha açabilir misiniz bu bir nevi hastalık gibi mi diyorsunuz
- +1 yıl
Bununla ilgili çeşitli makaleler okuyabilirsiniz araştırıp ama şöyle söyleyeyim bir mağduriyete bağlı gelişir istismar edilen taraf bu istismar ne kadar erken başlarsa bu çaresizlik onun için doğruymuş gibi gelir bir süre sonra aradaki bağ ortadan kalkar o kişi için normal gibi görünür fakat içeride bir yerlerde bu yanlış bu doğru değil isyanı hep vardır ama kaybetme korkusu sahiplenilme duygusu daha ağır basar bile bile katlanırlar
Kurtulma çabaları veya onlara yardımcı olma çabalarına olumlu dönüşler veremezler bu zaten stokholm sendromudur net tarifini ifade etmek karışıktır ama araştırma yaparak anlarınız bu davranış biçimlerini - +1 yıl
14 yaşından 20 yaşına kadar buna maruz kalmış birisiyle her ne yaptıysam bunu atlatmasına çare olamadım abisinin tacizine maruz kalan zamanla ona sevgili gibi hediyeler Güsel kısaca bağlayacak sevgiye dair ne varsa yapan ilk aşkı ilk her şeyi gibi gören bir kişiydi bu bahsettiğim kız tam üç ay konuştuk çok istedim bunları atlatmasını aklınıza ne gelirse stkalar devlet çözümleri, psikolojik destek merkezleri gizli tanıklık prosedürleri her şeyi araştırdım o sapığın gerekeni bulması için yapması gerken adımları ama sonuçsuz kaldı kademeli olarak devam eden bu taciz olusunu onun abisine aşık olması öldürür beni korkusundan çok ona bir şey olursa ben ne yaparıma dönüşmüştü ben ölürüm o yaşasın diyecek kadar maalesef zamanla iletişim koptu
Kız hatayda yaşıyordu tek dileğim inşallah depremde abisi ölmüştür
Soran+1 yılAllah'ım çok kötü hastalık bu yani kurtilmam lazım bebeğim çok masum
- +1 yıl
Evet senin için doğru olan boşanmak ve bebeğin için mücadele etmek böyle bir şeye tanıklık etmen çok üzücü ama başka seçeneğin yok.
İnsnaın başına gelecek en korkunç bir olay tamam insan aldatılır ama ya böylesi.
İşin daha kötüsünü ve emin ol bir çok kadının farkında olmadan erkek kardeş veya erkeklerle eşleşlerinin aldatıldığını neredeyse hiç bir kadın bilmiyor çünkü kanıtlamaları fark etmeleri imkansız derecede.
İnsan davranış biçimleri ve bunlara ait psikolojilerini araştırdığım dönemlerde onlarcasına şahit oldum bizzat kanıt elde etmek için de çalışmalarım oldu ama benim için çok büyük riski fakat dışarıda bekleyen bir arkadaşım vardı yardıma gelebilecek.
Olum manyak mısın sanane bundan demişti - +1 yıl
Dedim eğer kazanırsam tüm bunalrı doktora tezim için kullanırım ve eğer ben bu psikolojiyi seviyorsam olayları gözlem yeteneğim olması lazım tabi psikolojik kazanamadım hepsi yalan oldu sadece o zamanki cesaretime şaşıyorum
Olaya gelirsek - +1 yıl
Adam daha yeni evli ve yeni bebekleri olmuş sırf ilgisi veya karısından beklediği uygunsuz istekleri kabul etmediği için bunu kendine hak görüp farklı arayışlara girmişti dost kadın filan aldatmak istemiyorum ve yakalanırsam yuvam yıkılır diyordu ancak böyle çözüm buldum ve alıştım demişti
Gittim karısını köye göndermiş çilingir sofrası hazırlamış özel gül yapraklı serpştirilmiş yatak mum ışığı üstelik bebeğinin beşiği orada duruyordu.
Şu odada sana bir sürprizim var dedi girdim karısının iki adet özel geceler için kullandığı kıyafeti sermiş üstüne gülde koymuş hangisini istersen giyersin diye not koymuştu.
Tamam dedim kendi kendime aldım alacağımı giyiniyorum canım diyerek koşarak çıktım oradan arkadaşa bas oğlum gidelim şu rezil yerden dedim o anları nasıl unutayım insanlar gerçekten aşırı derecede aklı bulanık yaşıyor ve çoğu evli kadın erkeklerle aldatılıyor
üzüldüm ama olabiliyor böyle hayatlar biz kabullenmesekte dizilerde çevrede haberlerde ne bilim böyle şeyler yaşayanlara denk gelmişizdir tarif edemiyorum aklım almaz öyle birşeyi neyse bence cocugun için sabret ikisinede söylediysen bir süre izle hep izle artık öyle bişey olacakmı onlara fırsat vferme yaparlarsa bosanırsın en cok ne diyim kızın yası 16 felan başım agrıdı sen bilirsin işte ama ciddie al
010 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum inkar ettiler ama başka bı yolunu bulup onları basarsam bu sefer inkar da edemezler çevrelerine de rezil olurlar çünkü hakediyirlar. Şu anda bebeğim doğdu doğacak diye dişimi sıkıyorum. Ama Allah büyük elbet bı yerden karşıma bişey çıkacaktır
Soran+1 yılSırf onun için sinir krizi geçirmek üzereyken kendimi sıktım zaten :(
- +1 yıl
Düşünmesi bile üzer uzak dur boş ver olmuşla ölmüşe çare yok binlerce kez düşün gene iptal olmaz o olay bundan sonrası senin 6 7 aylık bir imtihan belkide hayatının imtihanı bilemeyiz farkında yaşamak önemli olan aklı başında birisi olmasan coktan ayaga kaldırıdın ortalıgı kendine yakısan sekilde atlat bu durumu
Soran+1 yılBen gerçekten çok sabırlı yım kendimi övmek için söylemiyorum sırf bebeğin sağlığı için ayakta kalan ve içten içe kendini yiyen bir anneyim ama her şey vaktini bekler zamanını bekliyorum
Soran+1 yılİnşallah :(
Soran+1 yılAllah razı olsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyy reziller ya kocan da akıl olsa kardeşine o gözle bakmaz demek bacısına bakan biri kim bilir aralarında neler geçti sen bence kızla konuş daha küçük kocan kim bilir ne yaptı da aklını çeldi ya da kızı birine ayarla bu şekilde olursa işin çok zor
20 Yorumlakonuşmalar hakkinda detay verebilir misin? eger cinsellik üzerine yogunlasmis konusmalarsa ve daha oncesine dair ima varsa bence kesinlikle uzak durmalisin. kocan ensest iliski yasamis bi yerde. ve cocugunun böyle bir adamla buyumesine goz yumabilir misin?
34 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmalara bakarsak daha önce aralarında biseyler yaşanmış o günü hatirliyor musun tarzı konuşmalar vardı çünkü. Kardeşi dalgaya alır gibi bazı yerlerde gecistirmiş gülmüş ama bazı yerlerde de gayet normal yazmış karınla aynı ortamda bulunmak istemiyorum filan demis. Çocuğumu onla büyütmek bende istemiyorum ama Ispat edemedim başka bı delil daha bulmam lazm
Soran+1 yılÇıkarır bide itibarına düşkün bunu biri öğrenirse kafayı yer
+1 yılTroll soru değilmiş gibi davranarak cevap vereceğim.
Yani neresinden tutsam elimde kalır. Özgüvensizsin. Kocana məcburmuş gibi zavallıca davranmayı bırak. Kardeşine böyle yapan çocuğuna neler yapmaz.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 632 cevap paylaştı. Öncelikle bebeğin için tebrik edeirm. Böyle zor bir ortamda bunu görmek seni üzmüştür. Ancak olabilen bir durum. Aşk değil de cinsel yakınlaşmalar olmuştur. İstersen yaz konuşalım.
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet maalesef olmuş bende bunu kaldıramıyorum canım çok yanıyor hamileyken gördüm bide
- +1 yıl
nereye olabilir ya sapık mısınız normalleştirmeyin şunları artık
- +1 yıl
adam hasta demek ki
- +1 yıl
o dediğin sadece hayvanlarda olur
+1 yılDaha ne göreceğim derken her gün mide bulantısından günümün rezil olması. Ayrıl kardeşim ayrıl.
24 Yorumla
Soran+1 yılCanım çok yanıyor kaldıramıyorum 🥺
- +1 yıl
Kim olsa kaldıramaz. Yanindayim
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılİğrenç ya
Başka bişey diyemiyorum detaya. Böyle evliliği insan nasıl devam edebilir ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir sapıktan çocuk doğuracaksın, acil kaç o evden.
37 Yorumla
Soran+1 yılBebeğimin suçu yok ama onu çok seviyorum oğlumu buyuticem inşallah 🥺
Cevap sahibi+1 yılUlan çocuğa laf ettik mi? Kaç dedik.
Soran+1 yılNasıl olucak doğum arifesinde nasıl bisanicam
Cevap sahibi+1 yılAnanın babanın evine git
Soran+1 yılÇocukla babam beni kabul eder ama sonra başıma kakar ben sana dedim evlenme diye der zamanında evlenmemi istemedi
Cevap sahibi+1 yılİyi o zaman sapıklar arasında tut çocuğuna da tecavüz etsinler.
Soran+1 yılBosanicam ama bı delil daha bulmam lazım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmalısın :D Adam sana keçi boynuzu yedirmiş. Viking boynuzu takmış :D
00 Yorumla
+1 yılOfff neler yaşamışsın kötü olamaz belki yanlış anladın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. İlginç bir ensest vakası , demek ki oluyormuş , rica etsem mesajları bana yazabilir misin?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl🤮🤮🤮🤮abi bu ne ülkenin iyice çivisi çikti hamina koyim ya bu neeeee abi ne bu uçkurunuza düşkünlük çüş ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılolabilirmi bütün akrabalar bana aşık mıs gibi geliyor bana mı öyle geliyo bilmiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılYok bunların konuşmaları var acikca
+1 yılOha ya ayrıl beklemen hata rezillik sapkınlık resmen yuhhh
35 Yorumla
Soran+1 yılBebeğim elimi kolumu bağlıyor :( aileme de anlatamiyorum cesaretim yok
- +1 yıl
Bunun cesareti mi olur zaten normal olan herkes senin tarafını tutar hemen kaç kurtul o evden gerçekten eğer böyle bir şey yapıyorsa korkunç bir şey
Soran+1 yılGözümle gördüm konuşmaları ama inkar etti o benim kardeşim ne saçmalıyorsun filan diye 28 yaşında evli adam 16 yaşında kız kardeşine nasıl o gözle bakar inanın aklım almıyor benimde. Bide 8 yıl sevgili kaldık onu nasıl taniyamamisim
- +1 yıl
Canım keyfin bilir ama senin yerinde olsam burada mesajlara cevap vereceğime mahkeme 👩⚖️ gitmiştim bile çoktan
Soran+1 yılHamile olsaydınız böyle dusunmezdiniz onun yaptığı igrrncligin açıklaması olamaz ama anne olunca farklı oluyor inanın
Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Ensest ilişki var ortada. Sarhoş kafayla da olsa yazılmaz.
010 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmak gerekiyor
Soran+1 yılBenim haberim varken iki defa filan kaldı yani ama öyle yanlış bişey sezmemistim çünkü daha çocuk 16 yaşında ergen. Benden habersiz bulusmuslar ve biseyler olmuş demek ki
Soran+1 yılKimsenin haberi yok eşimle sakin kafayla konuştuk ve sürekli öyle bişey olamayacağını filan söylüyor o gün içki almıştı o kafayla yazdım diyor
Soran+1 yılBı yerde yazmış e abimsin tabi karın seni bekliyo yatakta yazmış oda o zaman ben niye seni istiyom yatakta karı varken demiş. Kardeşi de karın güzel değil çünkü filan yazmış
Soran+1 yılCanım çok acıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 29,1b cevap paylaştı.
+1 yılinsan kardeşini severde 18 muhabbet nasıl bilemem birbirlerine karşı ise zaten sapıklık. içkici tütüncü adamla evlenip ne bekliyordun
00 Yorumla
+1 yılAnasının doğurduğuna bunu yapan senin doğurduğuna neler yapmaz kaç mk kac
22 Yorumla
Soran+1 yılAnne farklı baba bir ama yine öz oluyor demi
- +1 yıl
Evet öz yine de ikiside babasinin seyinden düşmüş sonuç olarak
+1 yılVay ananı avradını ya ulan benimde fantezilerim var ama bu resmen sapkınlık Allah belasını versin boşan gitsin çocuğun da onu tanımasın babası yok bilsin o evladınada aşık olur
00 Yorumla
+1 yılbu ne ya ak of yazavak kelime bulamıyorum sapkınlık
123 Yorumla- +1 yıl
Bide o çaresizlik içinde olduğunu ve sonuç bulamadığını düşün kafayı yersin tüm çaban boşa giderken ağlamaktan bu istismarın tanığının mağdurunun sadece birisi bilsin istedim diye anlattığını düşün
O yüzden ksde dertleşmeyi bıraktım çünkü çok fazla acı ve sırra tanıklık ediyorsun o korkuları o seslerdeki titremeleri hıçkırarak ağlamaları duymak kapatmam lazım iyi ki varsın ama bana çare olamazsın deyileşler çok üzücü deneyimler oluyor.. :'( - +1 yıl
@aynadakiajan aklım durdu. tamam eğleniyoruz burada da bazen trollerde çıkıyor. trol olması için dua ediyorum ama gerçek hikaye olması bir o kadar canımı yakıyor... üzgünüm :(
Soran+1 yılBide ben bunu hamileyken yaşadım canım o kadar yanıyor ki bebeğimin hiç bı suçu yok olan ona oldu
- +1 yıl
derhal ayrıl lütfen bak imkanım yok deme o spıkla aynı evde kalman doğru değil
- +1 yıl
Yazı olsa okur yok artık trol der geçersin ama işin içine bir gün uyanıp bir mesaj alıp rahatsız ediyorum ama beni yanlış anlamazsanız size nasıl karşılarsınız bilmiyorum ama diye mesaj alıp o. Mesaja dönüp telefonda konuşmaya başladığın an neyin içine düştüm ben diye o çıkmaza giriyorsun acı gerçekle yüzleşmek zorunda kalıyorsun pek çok örneği zaten hep yıllarca yaşandı çoğu insan töre adı altında böyle şeylere maruz kaldığı için özellikle kadınlar öldürüldü
- +1 yıl
@aynadakiajan ya bunun neresi töre allah aşkına
bu kadın ensest sapkınlıktan bahsediyor ortada çocuk istismarı var ortada 1. dereceden hısıma zarar verme var
kadının direkt şikayetçi olması lazım
kadın ölümlerine nasıl olayı bağladın hayret ettim - +1 yıl
Kanka burada olan olayı biliyoruz ve buna benzer olaylarda aynı yaşanıp töre adı altında gizlenip cinayetler işlendi demek istedim.
Her töre cinayeti aynı mantıkla çıkmıyorki bir şey biliyoruzda diyoruz genelleme elbette yapmıyorum şahit olduğum töre cinayetleri var bazı aileler bunu onunardına gizleyip yapıyorlardı - +1 yıl
@aynadakiajan valla hiç şahit olmadım 355 lik trol oldum hala görmedim ilginç bir dünya ama bu kadının yaşadığı şeyi de bu dediğin biraz sulandırmak olmuyor mu oluyor!
bahsettiği yer karadeniz töre mi var o tarafta! - +1 yıl
@aynadakiajan 35 yaşında trol yazacaktım klavyenin azizliği :D kavgacı bir tip değilim eleştirinde haksızsın diyorum fenomen eskilerdensin anlaşılan ne döndüğünü tam bilmiyorum burada bu da benim eksiğim ihtiyaç duyarsan bana bilgisini verebilir ki benim o bilgiye ihtiyacım var
- +1 yıl
Kanka kadının açıklamsına elimizden geldiğince cevap verdik inşallah doğru kararı verecek fakat bu sorudan mütevellit yaşanan gerçekleri de göz ardı edemeyiz. Bu soruyu ksde topluma maal edilmiş halde örnekleri vermemiz lazım ki okuyanlar olurda araştırsın bu şüphe içinde olan varsa vazgeçsin haklısın diyeceksin bunun için git bence yaz makale oluştur orada hakkın var
- +1 yıl
Bölgesel diye demedim hocam örneği açıklayım o zaman
Ben ergenken mezun bir kız vardı liseden ailesi tutucu doğal olarak bu kızın abisi saydığı kuzeni ondan büyük birisinin tecavüzüne uğruyor ama aile bunu bastırıyor kızın sevdiği var ona anlatıyor çocuk çaresiz eli kolu bağlı ama kızı alıp kaçıyor.
İkisini günlerce aradılar didik didik sonunda mersinde elele gezerken üstelik tecavüz eden kuzeniyle birlşkte taradılar adı töre oldu ki aşiret gibi aileydi. - +1 yıl
@aynadakiajan bununla ne alakası var onu çözemedim diyorum :D ya sen de ne hikayeler var şaştım kaldım ben mi çok safım anlamıyorum :(
- +1 yıl
Kanka olay ensest vakaların aile içinde bilinirliğine bağlı topluma yansımadan yalanlama ve baskılama sonucu kendi içinde çözümleme yöntemleri genel oluşan konu bu.
Zaten bu ablamızında olayında bir yalanlama hakim bende bunu toplumsal olaylar ve örnekleriyle ele aldım o yüzden hala bu soruya odaklı düşününce ne alakası var demen normal - +1 yıl
@aynadakiajan shit shit shit fil dişi kulemde yaşayıp gidiyormuşum :(
- +1 yıl
Artık daha beter hale geldi ama sıradanlaştı bu durumlar çünkü takmıyor kimse. Tiktokta felan filan platformlarda kardeşinin yanında yarı çıplak dans eden soyunan her şeyi normal gibi görüp davranan keism fazlalaştı, ergenlik yalı 9 cinsellik yaşı 11 12 düşmüş hale geldi çokta kafa yorunca beyin yanıyor ne diyelim Allah ıslah etsin
- +1 yıl
@aynadakiajan ben eğitimli abaza olarak kalmak istiyorum
temizmişim. benim eğlencem trolluk diyebilirsin ama bunlar ne ya aman Allahım - +1 yıl
ya senin sayfanı da meşgul ettik sen aynalıya @aynadakiajan
bakıp karamsarlığa kapılma. Umutlu ol hayatın güzel yanları da var belki senin için hayırlı olan bu gerçeği öğrenmiş olman. ben mühendisim uzun uzun yazmayı beceremem ama güzel taraflarını boşanarak elde edeceğini umuyorum. boşanmak zor olabilir ama bu da bir süreç atlatırsın zamanla... elinde ki fotolar görüşmeler hepsi birer kayıt onları gözün gibi sakla. nasıl saklanacağını bilmiyorsan bana bilgisini var sana öğreteyim ve sıkıştığında mahkeme de ortaya serersin.
Elimden gelen ne varsa seve seve bu sapkınlardan kurtulman için yardım etmeye hazırım - +1 yıl
Aynen kardeşim öyle kal zaten bende saldım yapacak bir şey yok zaten dünya yaratıldığı gibi güzel kalsaydı bir sonu olmazdı.
- +1 yıl
Aynen hocam ablamız kusura bakmasın bunlar hayatın içinde pek gündeme gelmeyen şeyler eminim kendisi ve çocuğu için doğru kararı verip inşallah ona güzel bir hayat sunacaktır
- +1 yıl
@aynadakiajan saol iyi kalpli insan.. neyse ben gidip temiz bir hesap açayım. Buraların aynasızı ile karşılaşmışım :D mod diyorlar felan
- +1 yıl
Valla hocam aff yok bizde kural dışı ne olursa her ne kadar gözden kaçanlar hariç olsada görevimiz kurallar neticesinde olumsuz davranışları sonlandırmak sonuçta biz Modlara kızanlar çok oluyor ama burada bir çok insan aşk meşk veya diğer keyfi şeyleri tercih ettikleri için soru sormuyor soranlarda arayış içinde gibi görülmek için sormuyor yanlış anlamalara bağlı gereksiz, insanlar çıkıyor maalesef
- +1 yıl
@aynadakiajan tamam dm'e davet edeyim
- +1 yıl
üstteki gönderi trolluktu kaldır bakalım :D
ciddi bir konu var canımı sıkıyor @aynadakiajan
18 yaş altı kızların girmesini engelleyecek bir yöntem bulun lütfen
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu nasıl bir sapkınlıktır..
10 Yorumla sevgi değil sendne oluşan boşluğu onunlmaı doldurmuş
00 Yorumla
+1 yılKardesinin numarası oldgundan emın mısjn
32 Yorumla
Soran+1 yılEminim ama inkar etti
- +1 yıl
Cok zor durum. Allah kolaylık versin
- Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılHayır, asla bunu kabul etmemelisin boşan..
21 Yorumla
Soran+1 yılBosanicam ama bı delil daha bulmam lazım
Boşanmak hakkındır. O bir sapkın. Kızınz olursa onada yapar aynısını.
00 Yorumla
+1 yılbence direk ayrıl. Kardeşiyle ilişki yaşayan çok var yalan söylemesin boşuna. bırak gitsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalamayın artık iyice pisleştiniz
12 Yorumla
Soran+1 yılİnanmiyorsunuz dimi
- +1 yıl
Evet inanılacak birsey değil çünkü hanımefendi
Allah islah etsin ne diyelim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılpolise gidip şikayetçi olun
bu ne rezillik be00 Yorumla Gerçekten çok zor bir durum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNumaraları karşılaştır.
02 Yorumla
Soran+1 yılKarşılaştırma gerek yok ki onun numarasiydi eminim
Cevap sahibi+1 yılGeçmiş olsun
+1 yılsapık eşin ensest
20 Yorumla
+1 yılTroll mu bu soru?
11 Yorumla
Soran+1 yılDeğil
+1 yılçok sapıkça
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef..
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlamaz...
012 Yorumla
Soran+1 yılOlmamalı bencede.
- +1 yıl
Düşünmek bile istemiyorum.
Soran+1 yılBen yaşadım bide öyle düşünün..
- +1 yıl
Nasıl yanı?
Soran+1 yılYani bu hissi yaşadım eşim kardeşini sevdiğini onu istediğini yazmış resmen bende bunları okudum
- +1 yıl
Ohaaaa ohaaa...
sorunun açıklamasını şimdi okudum...
Yuuuhh.. Bunlar aşk mı yaşıyormuş? Peki aralarında bir şey geçmişmidir?
Soran+1 yılEvet konuşmalardan okuduğuma göre biseyler de olmuş..
- +1 yıl
Enses ilişki yaşayan insanlardan kork.. Çocuğunu bile teslim etme sapık buuuuu
Soran+1 yılOğlumu ondan koruyarak büyütmem lazim ya bbasina benzerse..
- +1 yıl
Düşünmesi bile çok kötü..
Maddi ve manevi gücün var mı?
Soran+1 yılMaalesef önceden çalışıyordum hamile kalınca bırakmak zorunda kaldım. Manevi olarak ailem destekci ama onlarda zamanında evlenmemi istemediler ben çok mücadele ettim istedim şimdi ne yüzle evlerine giderim bilmiyorum bebekle
- +1 yıl
Olaya öyle bakmaman lazım... Bu adamın yanında kalacağına boynunu bükerekte olsa ailenle olman en iyisidir.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılOha be
10 Yorumla
+1 yılOlamaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖz kardeşi mi peki?
06 Yorumla- +1 yıl
öz üvey fark eder mi yaptığı şey iğrenç
- +1 yıl
Elbette doğru dediğin o konuda hemfikiriz ama benim burada merak ettiğim şey bir erkeğin öz kardeşine bunu hissedip hissetmeyeceği idi.
Soran+1 yılÖz kardeşi anne ayrı baba bir
- +1 yıl
Bu normal bir durum değil peki bir kaç soru sorabilir miyim eşinin kişilik testi için, ona göre daha doğru yorum yapabilirim
Soran+1 yılTabi buyrun sorun
- +1 yıl
Burdan olmasa olur mu?
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Özler mi?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. sapkınlık
00 Yorumla
+1 yılgrup yapın troll
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılOha..
00 Yorumla
+1 yılabi ciddi misin
28 Yorumla- +1 yıl
bebek kaç aylık
Soran+1 yılYemin ederim. Bebek 39 haftalık yani doğmak uzere 🥹
- +1 yıl
Allah
- +1 yıl
bebek doğmadan öncr boşan sonrasında boşanmaya çalışırsan çocuk babasınu özler ve ayrıyeten adam çocuğu senden almaya çalışır
Soran+1 yılYurt dışında çalışıyor zaten izne geldi geri gidecek ben bebekle ve ailemle burada kalacağım
- +1 yıl
tamam o boş ver gitsin
- +1 yıl
s kt risin
- +1 yıl
ailenle konuş boşan
Gizli Üye(25-29)+1 yılTrola
00 Yorumla
+1 yılHemen boşan
12 Yorumla
Soran+1 yılBebeğim ne olacak babasız
- +1 yıl