çocukluktan beri birlikte oynarız o zamanlar ona hissettiğim şeye bir ad verememiştim ama büyüdükçe ona olan ilgim arttı bu yaz memlekete gittiğimizde bana sen ev sevdiğim kuzenimsin dedi ama bunu ablam olarak mı söyledi bilemiyorum onu seviyor muyum emin değilim ne yapacağım ben ya onu unutmalı mıyım bilmiyorum yardım edin
Cevabın nedir?
Bende kuzenime asik oldum olan bir sey yani ask bu kime asik olucagini kendin secemiyorsun belki de kuzeninde sana asiktir belki de en sevdigim kuzenimsin demeside bir isarettir sen git ona onu sevdigini aciklamadaki gibi anlat eger o senin onu gordugun gibi gormuyorsa kuzen olarak goruyorsa senden uzaklasmamasi icin o zaman sende bundan sonra benim icin yalnizca en sevdigim kuzenim olarak kalicaksin aramizin bu yuzden acilmasini istemem gibi bir sey soylersin yani ben erkek olsam acilirdim ama kiz oldugum icin cekiniyorum belki de kuzeninde benim gibi dusunuyordur
211 Yorumla
Soran+1 yılçok açıklayıcı oldu teşekkür ederim ama açılma kısmı biraz zor yani bilemiyorum daha önce kimseye açılmadım
- +1 yıl
Onemli degil acilma kismi gercekten zor haklisin ama en azindan yavas yavas kendini hazirla mesela durduk yerde sen benim en sevdigimsin falan de hem onun verdigi tepkilerden de anlarsin belki ama bence hic zaman kaybetmeden acilman daha kolay olur kizdan bekleme kizlar genel olarak sadece sevdigini belli eder sonra da erkegin acilmasini bekler
Soran+1 yılsağol kızlar hakkında hiç birşey bilmiyormuşum meğer yoruları değerlendirip bir karara varmaya çalışırım
Soran+1 yılumarım aslında benimle mutlu olamıyacaksa başkasının olsun derim benim için onun mutluluğu daha önemli
- +1 yıl
Emin ol eger seni seviyorsa seninle daha cok mutlu olucaktir yillardir birliktesiniz seni cok iyi taniyor hem iyi hem kotu yanlarini biliyor buna ragmen seni sevdigini soyluyor eger birlikte olursaniz daha cok mutlu olucaksiniz sizi tanimiyorum ama birlikte mutlu olmanizi cok isterim
Soran+1 yılçok teşekkür ederim benimle mutlu olmasını bende isterim yorumunuz çok moral verdi sağolun
Soran+1 yılçok teşekkür ederim umarım sizede destek veren olur:)
Soran+1 yılrica ederim:)
En İyi Cevaplar
+1 yılAşk mı gerçekten? Yoksa hayranlık mı? İkisinin arasında belli belirsiz bir çizgi var çünkü. Çocukluğundan beri her hareketiyle örnek aldığın biriyse hele aradaki farkı bulmaya çalış derim. Umarım hayranlıktır sadece. Hayatın boyunca her bayram düğün tören aile toplantısında karşılaşabileceğin birine aşkını itiraf edip karşılık alamamak da var ya da deneyip yürütememek.
01 Yorumla
Soran+1 yılçok haklısınız bunu hiç düşünmemiştim hayranlık mı olduğunu düşüneyim biraz sağolun
Olabilir... Amcamın kızı, teyzesinin oğlu ile evlendi... Bir başka amcaoğlunun 2 dayısının çocukları, yani kendi aralarında amca çocukları oluyorlar, onlarda evlendi... Önce sizin duygu ve düşünceleriniz önemli, sonra ailelerin... Sen bu işin peşinden gidersen kimse karşı gelemez... Bu arada hangi taraftan kuzensiniz?
11 Yorumla
Soran+1 yılamcamın kızı olur ama ailenin iyi tepki vericeğini zannetmiyorum
bu hayatta herşey olabilir zaten evleniliyorda toplumumuzda kan uyuşmazlığına dikkat edilmesi gerekiyor ve doğacak çocuğun özürlü doğma yüzdesinin çok yüksek olduğunun bilincinde olunmalı sadece kuzenlerle değil evlenirken kan uyuşmazlığına dikkat edilmeli ve diğer hastalıklarada
01 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
14Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı. Sevebilir ama evlenmeye vs. aile karşı çıkabilir. Unutmalısın..
11 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle düşünüyorum sanırım uunutursam herkes için iyi olacak
Eğer ki kuzen ile fazla yaş farkı yoksa yani 7 sene küçük ya da büyük ise sorun değil ama 10 sene ise ve üstü ise ters olur.
Ve kuzen ahlak olarak sakin kültürlü ise tam bir avantaj bence.02 Yorumla
Soran+1 yıliki yaş var aramızda sence evlenebilir miyiz
kuzen kardeş yarısı dostum içindeki sevdi doğal bir şey..
14 Yorumla
Soran+1 yılaşk olamaz mı yani
- +1 yıl
Kuzen kardeş yarısımı ahahahhaha :D hayırdır aynı * danmı çıktık? ya da babamızmı aynı anlayamadım.. yıkın şu tabuları.
Sev ama o kuzenin ona daha bir hassas davranman lazım
16 Yorumla
Soran+1 yılhassas derken nasıl davranıyım
Soran+1 yılbaşkasına bakmama işi kolay ama akrabalar falan ne der bilmiyorum
Soran+1 yılteşekkür ederim
+1 yılkuzenle evlenmek dinimizce uygundur bir sakınca yoktur yani sevebilirsin :D kuzeniyle evlenen aşık olan bir çok insan var kardeş gibi büyüdük ayakları hep yalan
114 Yorumla
Soran+1 yılama ailelerin tepkisinden korkuyorum ya beni sevmezse sen sadece kuzenimsin derse
- +1 yıl
ya aileler tepki vermez bence bu çok olağan bir şey be
hee tepkisini bilemem
Soran+1 yılreddedilirsem bidaha yüzüne bakamam
- +1 yıl
o ciddi sıkıntı işte bilemedim ki
Soran+1 yılson derece nazik biri ama onu bidaha göremezsem çok kötü olur
- +1 yıl
ya çok romantik bir şekilde onu cocukluktan beri sevdiğini söyle sevmesede zamanla sever dayanamaz kadın millleti böyle seylere
Soran+1 yılciddi misin zamanla sever mi gerçekten
- +1 yıl
bence sever başta sevmeyen zamanla seven cok kız tanıdım
Soran+1 yılbirlikte olamasak bile onun beni sevdiğini bilmek bana yeterdi doğrusu
- +1 yıl
kalbinin boş olduğundan emin misin
Soran+1 yıleminim yüzde yüz kız lisesine gitti çok namusludur dersanesinde de erkek yok o bakmaz erkeklere tabi dizilerdekiler hariç
- +1 yıl
o zaman kalbide boşsa bence açıl
Soran+1 yılilk defa olucak bu nasıl yapıcağımdan emin değilim
- +1 yıl
kaç yaşındasınız
+1 yılknk sinemaya falan gidelim mi de niyetinin rengini belli et sonrası ona kalmış
03 Yorumla
Soran+1 yılo kadar cesaretli değilim ayrıca yalnız gidebileceğimizi hiç sanmıyorum
- +1 yıl
unut o zaman
Soran+1 yıldüşüneceğim
Bence ailelerinizinde arası açılır unutmak en iyisi. Ayrıca bir benim kuzenlermi anormal arkadaş ya herkes kuzenini seviyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılbelki senin kuzenler de seviyordur kimbilir
Soran+1 yılözür dilerim midenizi bulandırmak istememiştim ama gönül bu kime konacağı belli olmaz
+1 yılSende ona aynisini de ilgisi artarsa sana karsi oda seni seviyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki söylerim teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Dini ve ya yasal olarak bir engel yok sevebilirsin
13 Yorumla
Soran+1 yılama bu şekilde olur mu ki o beni sevmiyorsa hem ailelerimiz ne tepki verir bilemiyorum
Soran+1 yılpeki sağolun önerinizi dikkate alacağım
- Aşk İlişkileri konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılGonul bu kime asik olacağını secemiyorsun maalesef. Bende zamaninda cok sacma birine asik olmuştum. Ama akraba falan degildi.
01 Yorumla
Soran+1 yılkim olduğunu sorabilir miyim sonucunda ne oldu onu unuttunuz mu
+1 yılolur yahu niye olmasın ablam ne ya senden buyuk mu :9
03 Yorumla
Soran+1 yılevet iki yaş
- +1 yıl
birşey olmaz iki yaştan
Soran+1 yılteşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende dayimin oglunu seviyorum. 1 senedir cikiyoruz, ailem ögrendiginde baya karsi ciktilar, biz ayrilmis gibi yaptik ama hala cikiyoruz iste. Bakalim nolacak..
11 Yorumla
Soran+1 yılumarım hayırlısıyla sonuçlanır ben çıkabileceğimizi sanmıyorum
Çoğu aile akrabaya kız vermem mantığı var sorun büyük ihtimal çıkar dinen bir sorun yok diye biliyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılbende aile tepkisinden çok korkuyorum vaz geçmeliyim sanırım
Bnde kuzenime aşıktım oda bana. Hatta birkeresinde. Annesine söyledi yedi tokati ve ayrıldık
14 Yorumla
Soran+1 yılçok üzüldüm onun ailesi bana tokat atmaz belki ama karşı çıkabilirler
Soran+1 yılyazık olmuş umarım seni mutlu edebilecek başka birini bulursun
ya sen onu bunu bırak ben evin karşısındaki hastanede çalışan attye aşık oldum ne diyosun :D
08 Yorumla
Soran+1 yılpardon atty nedir bilmiyorum
Soran+1 yılayran gönüllüsünüz anlaşılan:D
Soran+1 yılunutmak da zor be ama naparsın gönül ferman dinlemiyor
Soran+1 yılAllah kolaylık versin ne diyim
Kuzenin mi nasıl amcanın kızı mi falan
05 Yorumla
Soran+1 yılevet amcamın kızı:)
Soran+1 yılgerçekten ilginç şimdi bizim ailede ona başka aşık olan var mı diye düşündüm hepsi senin yüzünden:)
Soran+1 yıliyi etmişsin ben o kadar yılışık değilim neyseki tekrardan düşüneceğim ayrıca sağol
+1 yılseninkini bilmem ama onunki aşk değil belli
08 Yorumla
Soran+1 yılkesin mi
- +1 yıl
kesin :D herkez kullanır bunu en sevdiim kuzenmsn die sorsan anltr sevgiln var mı die tavrına göre harkt et bence
Soran+1 yılama neden en sevdiğim kuzenimsin desin çocukluktan beri birlikte olduğumuz için mi
- +1 yıl
şimdi benimde öyle kuznlrm var en sevdiğim kuznmsin dien bunu dien başkasına da diebilir norml yani arkadaşlk gibi uzun süredr ii arkadş olduklrn diebilr misal ama sen içim rahat değil diosan konuş gönül işlerin nasıl gidio var mı eniştemiz die sor yok derse senin derse yok kafam karışık de biraz ona ondan hoşlandgnı gösterir gibi konuş oda tersler gibi konuşrsa lafı çevir başka bir kızın ismni ver yok oda sıcak gelirse dogru yoldasn
Soran+1 yılyöntem güzelmiş biraz utangacım ama denemeye çalışırım
- +1 yıl
hiç kaçırmaz bu yöntem utanck bişi yok düşünki karşısnda başkası var ona kuzenine aşık oldugunu sölüosn içini döküosn ama karşındaki tam kimden bahsettiğiini bilmior
Soran+1 yılevet haklısın sağol yorumun için
- +1 yıl
ö. değil
Çocuğunuz %50 sakat doğar, uzaktan kuzenin olmalı
03 Yorumla
Soran+1 yıloran o kadar yüksek mi bilmiyordum
Soran+1 yılhmm bu baya kötü oldu
geçtim aşık olmayı cinsel eğilim bile oluo
06 Yorumla
Soran+1 yılo kadar ileri gitmedim ama aşık olabileceğimize gerçekten inanıyor musun
Soran+1 yılben ona hiç o gözle bakmadım ama çocuğum olmasını isterdim
Soran+1 yılşeyyaparak oluyo biliyorum ama daha dur başlangıcı yapamadım ki daha
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlabilir
11 Yorumla
Soran+1 yılpeki onu unutmalı mıyım yoksa açılmalı mıyım
Aşk İlişkileri konusunda 408 cevap paylaştı. ailenin diline düşersin, ya da gizli yaparsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılgizli olmaz ailenin diline düşmek de berbat bişey
Gizli Üye(30-35)+1 yılasik oldugunu saniyorsun sadece cok sevdigin icin
05 Yorumla
Soran+1 yılama farklı bir şeyler hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılunutursan iyi olur kac yas buyuk senden
Soran+1 yıliki
Cevap sahibi+1 yılo seni kardesi olarak goruyodur emin ol
Soran+1 yılhadi ya bu kadar eminsiniz demek o zaman hiç söylemiyim
+1 yılKardesim gbi goruyorum olamazzz
02 Yorumla
Soran+1 yılya olursa
- +1 yıl
Gonul ferman dinlemiyo ama unutmalisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılİsmini Ögrenebilirmiyim?
01 Yorumla
Soran+1 yılbeni tanıyor musun yoksa
Hemde deli gibi
02 Yorumla
Soran+1 yılsizde mi yoksa
ablan olarak tabiki malmısın la
03 Yorumla
Soran+1 yılnerden biliyorsun
Soran+1 yılbiraz düşünmem lazım öyle olsun
+1 yılyok artık
01 Yorumla
Soran+1 yılvar artık
OLABİLİR.
10 YorumlaOlmaz
09 Yorumla
Soran+1 yılhiç mi ihtimal yok ya olursa
Soran+1 yılhaklısınız riske atmamalıyım belkide teşekkür ederim
Soran+1 yılhaklısınız ben bekleyeyim biraz
malesef olabilir
07 Yorumla
Soran+1 yılneden malesef bu o kadar kötü mü
Soran+1 yılpeki o tanıdıklarının sonu ne oldu
Soran+1 yılmutlular mı peki aileleri içten içe kızıyor mu
Soran+1 yılhaklısın iyi bir üni kazanmak zorundayım çok çalışmam lazım şu an
hayır
01 Yorumla
Soran+1 yılya olursa
+1 yılUnutmalisin
02 Yorumla
Soran+1 yılhiç şansım yok mu yani
- +1 yıl
Maalesef
bkz. ensest
03 Yorumla
Soran+1 yılensest ne demek
hayır
02 Yorumla
Soran+1 yıleminsin yani
+1 yılEnsest
03 Yorumla
Soran+1 yılo ne?
- +1 yıl
Arastir ;)
Soran+1 yılpeki
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmaz saçma
07 Yorumla
Soran+1 yılneden olmasın ki
Cevap sahibi+1 yılÇocukluktan beri kardeş gibiyiz biz yani hem akraba evliliği çok saçma :D
Soran+1 yılneden saçma olsun ki çocuk için mi diyorsun
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılçocuğu riske atmak saçma olur sanırım ama ya sağlıklı doğarsa
Cevap sahibi+1 yılYa sağlıksız olursa
Soran+1 yılböyle bir şeyi riske atmak saçma olur sanırım
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır olamaz
04 Yorumla
Soran+1 yılneden
Cevap sahibi+1 yıl. d. D hos deıl knka
Soran+1 yılneden ne sakınca var ki çocuk için mi diyorsun
Cevap sahibi+1 yılya tamam uzatma bb
Devamını Gör(22)