Aşk da taktik yapmalarını ben çok ergence buluyorum.. mesela işte geç yazarsam değerimi anlar.. ya da peşinden koşmayı bıraksam o beni kovalar gibi şeyler.. ama gerçek de güzel olanlar ya da parası olanlar tercih ediliyor.. bir de muhtemelen eski sevgilisinden tekme yemiş kişiler sürekli peşlerinden koşuyorlar o kişilerin.. ama eğer amaç aşk ise zaten kimse kimsenin peşinde öyle sürünmez.. karşılıklı güven sadakat saygı olur.. birliktelik olur
Gerçek aşk varsa ya ikisi birlikte kazanır ya da birlikte kaybeder, kaçma kovalama işi bir kompozisyon gibi aşkın giriş kısmıdır, gelişme ve sonuç kısmı için kazanan kaybeden olmaz
Ölen kazanır. Değişen, dönüşen… Bedenden çıkarak ölmek değil, beden içinde ölerek. Kazanmak istiyorsan. Öleceksin ve aynı bedende arınmış bambaşka biri olarak geri döneceksin
Ne kaçan kazanır, ne de kovalayan.. ortak duygu ve düşüncede olmayan iki insan belki bir ilişki başlatır ama devam ettiremez.. karşılıklı istek gerekli
o oynun kazananı yok fazla naz aşık usandırır az naz erkek kaçırır
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Nötrdür kuzum. Ne kovalayan kazanır ne kaçan. Ne kaçan kaybeder ne de kovalayan. İllede kazanan olacaksa ikisinin sevgisi eşitse birbirine iki tarafta kazanır. Ama birinin sevgisi ağır basarsa karşi taraf pof poflanır yani sevgisi ağır basan ne yazık ki kaybeder. Mühim olan kıyamet bilmek bence