Nadiren de olsa geliniyor 24 yaşına daha girmedim birkaç ay sonra ama. Şimdiden gelenlere olmas dersem ileride hiç gelmeyince pişman olmaktan korkuyorum bu durumu yaşamış olan var mı bu gibi durumlarda ne yapılmalı?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
sizin kararınızdır bu
Niye hep boş yorumlar atıyorsunuz?
Gelenleri de hemen ilk geleni kabul edecen diye bir sey de yok yani oturur konusursunuz baktin kafaniz ayri farkli sekilde beraber konusarak anlasarak ortak karar vererek ailelerinize olmadi farkliyiz dersiniz olur biter, boyle boyle illa bir tane begendigin sevdigin biri cikar
İşte ama sorun su ki ailem olmaz gözüyle bakiyor sanki koca meraklısı gibi görüyorlar beni iyi geliyor çalışan durumları iyi falan ama hiç hevesli gözükmüyorlar
Değerlendirme tabi sonrasında yüksek ihtimalle pişman olursun
Sen değerlendiriyor musun ki
Evet ciddi anlamda evet
Ailenin önerdiği kişiler mi senin kendi çevrenden arkadas iş çevresinden falan mi
Hepsi var
Begendigin biri çıkmadı mı hâlâ
Ben öyle bir şey istemiyorum
Özl yzsana
Bence değerlendir ilerde beğenmen daha zor olacak ve evlilik için en güzrl yaştasın
Yaa sorun şu aslında ailem bu konularda biraz tuhaf davranıyor hiç verici gözüyle değil en ufak şeyden mazeret buluyorlar ama kusursuz insan da yok ki yani
İstersen tanış kahve iç. Begenirsen düşünürsün.
Okulu bitirdin mi?
Hayır dgs yapmam gerekiyor benim ama onu beklersen 27 oluyorum sadece dgs ye girip kazanırsam hem evlenmiş olurum hem okuyor olurum dgs yaptığmı da uzaktan yine eğitimimi tamamlama şansım var çünkü açıkogretimden yine bölüm yazıcam şansımı her yerden denemek istiyorum
Anladım. Yani bence yaşın da gelmiş bunu evlen anlamında demiyorum ama bir tanış begenirsen düşünürsün beğenmezsen de salla. Evlenmeye niyetin var mı ki? Bana hiç gelen olmadı 22 yaşındayım.
Aa demek bi ben değilmişim az istemeye gelinen
Evden çıkmıyor musunuz neden gelmediler
Yani biraz çocuksu bir tipim o yüzden diye de düşünüyorum. Evden okula gitmek için çıkıyorum bazen arkadaşlarımla buluşuyorum. Okulda da tanışmak isteyen olmadı çirkin değilim kendi halinde sessiz sakin biriyim.
Ama okul bittikten bir iki sene sonra bir şeyler olsun istiyorum çünkü geçen gün kpss kontenjanları açıklandı ve hiç mutlu değilim
Sen daha 2 yaş küçüksün normalde ben 24 olacağım yaa
Ama isteyenlerin başlamış sonuçta benim hiç olmadı. Mezun olunca olur belki bilemiyorum.
Dertleşebiliriz
bu durumu yaşadım canım dhjsjs
Mesela ne oldu nasıl yaşadın paylaş yaa çok memnun olurum bende kendim yapmayayim jxjdj
yani ben üni süresini bitirip eve döndükten sonra 23-24 yaşlarında iken iki üç tane böyle gelenler haber yollayanlar vs oldu bizimkiler de o daha atanacak görev alacak diyerek reddettiler tabi benim de o sıralar hiç aklımda yoktu böyle bisey hatta hemşire bir ablam gelenleri değerlendir 30dan sonra çocuk doğurmak zorlaşıyor vs dedi ama hiç dikkate almadım canım şu an 29 yaşındayım ve hiç gelen giden yok 🤯 😂
Ya evet atanmak da cok güzel kesinlikle kadınlar mesleklerini ellerine almalı ama işte bu sefer evliliği geri plana atıyoruz ve birinden biri mutlaka geride kalıyor ikisini aynı anda götürmek ne güzel olurdu
Peki bana ne önerirsiniz
yani bence gelenlerden gözünün tuttuğu çoğu açıdan makul birisi olursa evlen derim
Ama ailem kimseyi beğenmiyor yaa mesela biri geldi annesi daha doğrusu tanışımiz da kadını da seviyor annem ama hiç olur gözüyle bakmıyorlar
vardır bi düşündüğü annenin de
Ne gibi mesela
yani benim annem önce görev almamı istiyordu veya benim dengim olmayanları direkt geri çeviriyordu bide daha iyi şartlarda yaşamamı istediği için vs
Evet o da öyle düşünüyor ama meslek işi benim 27 den aşağı olmayacak ki :")
27 ye kadar beklersenm sıkıntı yaşamaktan korkuyorum
Hemen evlenirim demiyorum ama tanışmak görüşürüm beni beklerse bir süre evleniriz işte
bu işler hep sıkıntı ama sen kararını vermişsin bence annene de istediğini belli et yani o da ona göre davranır ben o yaşlarda kendimde hiç istemiyordum şu an istiyorum mesela ama yine anneme söyleyemiyorum tabi 😂
Kaç yaşındasın şu an
29
Değerlendirmelisin tam yaşı
Ailem gelen olunca beğenmiyor kolay kolay ama
Yani biraz da sana bagli
Ben ne yapayım ki
İstediğin olursa belli et
Sen hazır misin evliliğe
Tam hazirim diyemem 25 26 uygundur
Bence gayet iyisin. İki yıl çocukta yapmazsın.
Zaten tanışma Nisan düğün vs 25 olursun
boş ver evlenme