Gerçek aşk cinlerle perilere benzer. Adı dillerde dolaşır, ama gözüyle gören pek azdır.
François de La Rochefoucauld
Senin sevgilin nasıl biri olmalı? Yanına yakışan sevgiliyi nasıl buluyorsun?

Gerçek aşk cinlerle perilere benzer. Adı dillerde dolaşır, ama gözüyle gören pek azdır.
François de La Rochefoucauld
Senin sevgilin nasıl biri olmalı? Yanına yakışan sevgiliyi nasıl buluyorsun?

Yakışıklı, bakımlı, karakterli, Romantik, iyi, kalbi temiz, dürüst, 5 vakit namaz kılan, cumaya giden, çalışkan, cömert, beni ömrünün sonuna kadar seven, yalan söylemeyen, uyumlu olan, birlikte eğlenebildiğim, bir ömür boyu güzel hayat, beni geçindirip bakan, iyi bir baba, saygılı, değer veren, önem veren, bir ömür boyu seven, aileme, bana karşı saygılı, güzel davranan, sakin, tartışmalarda sakin olan, sorunlarımızı güzel çözmek, engelleri aşmak, birlikte her şeyin üstesinden gelmek, mücadele etmek, nolursa olsun birbrimizden vazgeçmemek, sağlıklı, hayırlı, iyi günde, kötü günde birbirimizin yanında olmak, dozunda kıskançlık, sahiplenme, ilgici, yoğun ilgi veren, özel günleri kutlayan, unutmayan, mutlu eden, uzun ilişki, sorumluluk sahibi, benden başkasına bakmayan, hanımcı, üzmeyen, kırmayan, gönül alan, özür dilemeyi bilen, paylaşımcı, Hediye alan, sürprizler yapan, yatırım yapan, beni seven, benimle ilgilenen, bana zaman ayıranan, birlikte vakit geçiren, günaydın, iyi geceler, napıyorsun hep yazan eksik etmeyen gün içinde merak eden, özleyen, yazan... Ev işlerinde yardımcı olan, huyu güzel...
Sevgiliye ihtiyacım yok. Ama illa yazacaksam hayatıma güneş gibi doğacak biri olabilir beni heyecanlandırıp ayaklarımı yerden kessin eğlenceli deli dolu karakterli iyi biri olsun desem gelir mi😅😅
Karakter hepsine yeter, gönlünden geçen olsun inşallah:)
Rica ederim
Rica ederim:)
İhtiyacım yok, olsaydı da kendinden emin, laçka olmayan ve özellikle gizliliğine önem veren biri olsun isterdim..
Gizlilik derken kasıt nedir?
Dış şahışlara karşı ilişkisini ve kendini koruması..
Yorumum eksik kalmış özeline olan gizliliği demek istemiştim..
Çok mantıklı. Her yerde gazete ilanı verir gibi yaşamaya gerek yok. Koruması gerektiği yerde arkasında durması yeterli.
Bu sayede insanlarda adımlarını çekinerek atarlar, kadın da daima kendini o güvene bağlar..
Bilmiyorum, bana göre özellikle bir erkek bu konuda daha mantıklı olmalı ama maalesef bendeki hayal ürünü olarak kalıyor..
Aşkta sahiplenilmek (korunmak) ve tadında kıskançlık, konu buraya bağlanıyor nihayetinde. Böyle yaşanılacak gerçekçi hisler her şeyi korumaya alır gibi. Önemli olan bunu bulmak o zaman hayal ürünü olmaktan çıkıyor.
Bulmak için aramak, aramak için de o duygunun ihtiyaç haline gelmesi gerekiyor..
Gördüklerim ve tecrübelerim aslı olmayacağı kanısında olduğu için hayal ürünü olarak görüyorum..
Bulmak ihtiyaç değilse geriye bulunmak kalıyor. Tecrübelere her zaman bir yenisi eklenir. O da bulununca olacak gibi:)
Bana da bulunanlara mutluluk dilemek düşüyor o zaman.. :)
Teşekkür ederim..
Rica ediyorum
Beni anlayan asla sevdiğimden ötesi olmayan ötesi derken kızları malı gibi gören özgürlüğünü kısıtlayanlar gibi olmayan çünkü öyle birisi değilim
Her ne yapıyorsak önce sağlık sonra saygıyla yaklaşan birbirine yardımcı olan her şeyi ince detayına kadar konuşup öyle karar veren bir şekilde tartışırsak büyümesine izin vermeyen
Anı kutumuzun olduğu geleceğe yönelik anılar biriktirdiğimiz şeyler yapan
Kendimizin dışında üçüncü kişileri gerek sevgi gerek başka şeyler için ihtiyaç duymayan
Böyle birisi
Cevap
30Cevap
Yanımdan ziyade kalbime yakışıyor ve kalbim onu seçti ise nasılı önemsizdir..
Benden yaş olarak büyük olgun.. aklı başında ne istediğini bilen ve sevmeyi bilen bir kadın.. bir de eğlenceli olmalı.. karakterli olmalı
180-183 boylarında. Yapılı. Geniş omuzlu. Yüzü biraz yuvarlak biraz köşeli. Çok yuvarlak da sevmiyorum çok kemikli köşeli de sevmiyorum. Biraz avrupai. Rap tarzı dinleyen. Yabancı veya Türkçe rap. Spor ve biraz bol giyinen. Sakallı. Vücudu hantal sesi kalın ama karakteri davranışı düşünceli olsun. Gözleri güzel olsun güzel baksın. Arabası da güzel olsun Audi falan. İşi gücü klass bi işi olsun. Ofisi veya mağazası olsun. Bakış açısı geniş evrensel insancıl olsun. İnançlı olsun. Sadık olsun sadece beni sevsin.
Tamam efendim siparişiniz alınmıştır. 30 dakika elinize ulaşacaktır.🤣🤣🤣
Ketçap mayonez de olsun mu
Artık ihtiyacımız yok ve böyle giderse maalesef Türkiye’de bunu ihtiyaç olarak görmemeye başlayacak. Maddi şartlar bir şekilde halledilsede manevi şartlar maalesef uyuşmaz hale geldi. Güven azaldı ve insanlar yalnız yaşamaya alıştı. Ha hovarda adama bir şey diyemem ama dikkat eden ve artık uzak duran insan sayısı giderek azalıyor
Kedi sever
Nazik ama yerıne gore agırda konusabilen
1.60+ okay ama 1.65-180 arasına asla hayır demem
Esmer olmaması tercihim
Hoş kokulu
İlgili ve neşeli
Kötü niyeti olmayan
Hep pozitif düşünen
Temiz bir insan
@Edatekn Gence bir şans ver evlenirseniz takı takmaya gelirim söz
Dindar, kavga edip birbirimize hakaret etsek de asla alınmayan (ben de alınmam) Evliliği ömürlük görüp düzeninin bozulmaması için mutsuz da olsak beraber olucağımız
Hakaret biraz ağır kalabilir dikkat et:)
Hakaret olsa da takmayıp sonra hiç bişey olmamış gibi konuşmaya devam etmeyi diyorum
Karakterli, anlayışlı, ciddi olması gereken yerde ciddi ama eğlenceli ve komik, sır tutmayı bilen, bilgiye açık biri ve beni kırmasın, üzmesin yaa
( Ama öyle biri yok :(
Beni yazmışsın ama benim sevgilim var kusura bakma:)
Hayatta şansım yokki böyle biride karşıma çıksın ama sevgiline iyi davran, üzme onu mutluluklar 😊
Daha iyi birini bulursun inşallah. Senden vazgeçmeyen🙏
Teşekkür ederim
Kısaca özetle şöyle eylemleri söylemleri bir olan yani orası burası oynamayan kendini bilen düzgün kaliteli karakteri net birisine ihiyaç var ama öyle biri yol gibi bişey.
ihtiyaç değil aslında, iyi bir insan olmasını diliyorum her mana'da yormayan üzmeyen bir kişi olmalı, sadece bana değil herkese karşı..
Şu anda ihtiyacım yok ama yalancı olmayan birini isterdim
Düzgün karakterli, en ufak bir zorluk görünce kaçmayan, olgun ve uygun olması yeterli. İşi, gücü vs önemsiz
Aşk ayrılık tır , kavuşunca biter , neden Leyla ile Mecnun, neden Ferhat ile şirin Kerem ile Aslı. Düşünün bakalım!
Saf temiz huzur dolu bir sevgiye ihtiyacım var. Tıpkı kendi duygularım gibi.
Ama insanlar bencil ve alçak maalesef kadını erkeği ayrı.
Kendim gibi birine denk gelemem diye o kadar çok korkuyorum ki anlatamam.
şu an bir ilişkim var. Şimdi hayatın binbir türlü hali var elbette illaki tartışmalar küçük çaplı kavgalar olacak (kafa göz demiyorum haa) ama önemli olan çiftlerin birbirlerine olan saygısı şefkati güven ve sadakatidir bunlar varsa zaten aşk var demektir. Beni el üstünde tutan ve aynı ilk günki gibi bakışlara sahip olan bir adam isterim şuanda zaten o var hayatımda
Beni simartmasi hosuma gider🤭 gelse yakin zamandaa☺️
Şımarmayi Şımartmayi severim 😎 bende istiyorum yakın zamanda değil hemen gelsin :)) djdhdhd
Hayatımda şu an için bir sevgili ihtiyacı hissetmiyorum
Duygusal boşlukta olduğumdan dolayı onu doldurması yeterli
Verdigi sozu tutan guvenilir biri. G. tu basi ayri oynamamali :)
Savaşçı ruhlu, çelikten daha sert ve benden ve herkesten daha mert biri olmalı.
Sahiplenici, gerçekten seven, sevgisi için çabalayan, merhametli adam gibi adama ihtiyacım var.
Beni oldugum gibi sevsin yanımda olsun bide gönlümüz birbirine ısınsın tamamdır
Uzun boylu güçlü sevimli ve bakımlı merhamette önemli tabiki
Anlayış sahibi, sadakat duygusu gelişmiş bu sevgiliye.
Bir sevgili * yanlış gitmiş
hiç kimsenin sevgiliye ihtiyacı yok yalnızlık gerçekten yalnızlık da değil kendi kendine yettiğini bilmektir
ateist lol bagimlisi sinir hastasi kiskanc istekli. batumda batum
Sorumluluk alabilen, eğlenceli, dürüst ilk 3 bu 🤷♀️
@yayeterbe beni tarif etmişsin
Kaos olucak aşk olucak sürekli flört minik didişmeler
Aynen Bi yükselecez sözlü tartışma kaos sonra minik minik ufak ufak şekerpare tadında güzel sözler ah ahhhh 😞
@KerpetenRamiz kaos olmadan aşk olmaz sjjxjxjdjxj
@hanfindibiri hah ya benimle aynı fikirde olan biri işte bu djdbdbf aşkın tuzu biberi 😎
Akademik kimliği olan, uzun boylu yakışıklı ahlaklı zengin amin 😂
Eğlenceli , karakterli ve nerde nasil davranacağını bilen
Varlığı ile huzur vermeli
Beni gerçekten seven bana aşık olan en önemli yatakta sıcak olmasını istiyorum
ilgi bağımlısı olmayan, beni ben olduğum için seven birisine.
Kesinlikle ilgili ve saygılı
Aynı kendim gibi birini istiyorum 😎😎
Kimseye ihtiyacım yok
İçinde herşyden biraz biraz olan
Sevgili haram ihtiyacım yok
Aramizda delice bir aşk olmalı.
Böyle sevmelik bir şey olsun. 🤣
Tüm sıfatların onunla anlam bulduğu biri.
ihtiyacım yok çünkü evliyim
Beni el üstünde tutsun, pamuklara sarsın 🤪
Beni anlayan ve güvenen birine
Güvenilir ve ince düşünceli
Bana değer versin yeterli olurdu.
Sadık ilgi veren cimri olmayan ve dürüst
Adam gibi bir adam olsun , yalancı olmasın
Bir sevgiliye ihtiyacım yok.
Söz çok güzel...
Evet..
Soru ile alakalı cevabını da alalım
Yoksa sayfada moderatör var. Cevabını silmesinler:)
Yaa ama ben bazen böyle yazıyorum, geri dönüp bakayım da üzerine düşüneyim diye siliyorlar mı dkfjfkjf neyse dur cevap vereyim o zaman. Bence gökyüzü gibi hissettirmeli; özgür, bağımsız, güçlü ama aynı zamanda güneş kadar sıcak bir tene sahip, ince ruhlu, sevgi dolu. Maceracı, keşfetmeyi ve konuşmayı seven. Bilgili. Deneyimli. Kültürlü. Delidolu birisi. Böyle olsun isterdim.
Teşekkür ederim zorla da olsa istediğin şeyi öğrendik. Bunları birinde bulunca bırakma bari.
Yok ya kim bırakır 😂
Beni seven birisine
Sadece sevmesi yetecek mi? Diğer özellikler önemli değil mi:)
Seven her duygusuyla birlikde sever
Hiiiccc ihtiyacım yok uzun bir süre
Yaz yaz bitmez ömrüm yetmez
İhtiyacım yok sevgiliye
İhtiyacım yok
tatlı dil güler yüz
atesli olgun mantikli vs vs vs
Hayat karşıma ne çıkarırsa göreceğiz
Nefes almayan
İhtiyaç yok
Beni bırakmayacak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?