İncel tipi kötü ya da kısa boylu olduğu için sevgilisi olmayan erkeklere deniyor ben de 1.75 olduğum için incelim. Burada çoğu kız ne tipe ne de paraya bakmayız konuşmasını bilin sadık saygılı olun diyor ama konuşmasını bilen karakteri iyi olan erkek 1.70-1.75 boyundaysa direkt red ediyorlar kız ben boya bakmam diyor sevgilisinin boyunu soruyorum 1.88 diyor :d Üniversitede çiftlere bakıyorum hepsinde erkek 1.80+ bir tane kısa erkeği sevgilisiyle el ele görmüyorum.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben 1.80 im yakisikliyim ama hic sevgilim olmadi
Vay mk senin bile olmadıysa karılar iyice uçmuş
Yok ben efendiyim diye olmuyor pîc seviyorlar
Dayağı ve ölümü hakediyorlar
burada 1.92 kasli bi cocuk ustsuz nasilim sorusu sormustu kizlar hep altinda inlemek istiyorum inletir misin beni yazmislardi hayir yazmisti cocuk kizlar hadi ya nolur inlet falan yazmisti
Aybi soruyu ben sormustum ben de kasliyim ama 1.80 oldugum icin kotu falan yazmisti kizlar sîctigim bôktan farksiz falan yazmislardi bir de şu soruya bak kiz 5 erkege ayni anda vermis biz istesek ay yok sapik falan der
En unutamadığınız seks anınız nedir? ↗
Tam 0rrspu bunlar mk 1.80 erkeklere bile cüce muamelesi çekiyorlar anıt sayaca yazılmayı hakediyor hepsi
Bence 1.80+ yerine 1.88+ demen gerekiyor 8 cm uzun olsaydim keske ya da 9
Evet 1.80 eskide kaldı artık 1.85 1.90+ istiyor karılar anıt sayaca yazdırmak lazim bunlari
burada kizlarin gercek yuzunu gosteren bi ss almistim kizlarin gercek yuzunu bu siteden sonra ogrendim kocasi anlamasin diye gôtten yapip deligi daralsin diye hap alan mi dersin anal profesoru oldum diye soru acan mi dersin kapali ve masum kizlar bile en yakin arkadasima uc gun once verdim falan diyordu ben isteyince sana yok kaybol falan diyorlardi ama evlilik gelince 100 kisinin altindan gecen kizlar askim bakireyim diyip kendilerini bize kakalicaklar burdaki efendi kocalari biz oluyoruz sonra da daha iyisini bulup aldatirlar nafaka odersin o yuzden evlilik sakın dusunme ben asla evlilik dusunmuyorum
Ben de opusmedim el ele tutusmadim bakirim flortum bile olmadi cok denedim ama reddediyorlar ama uzun yakisikli kasli alfa erkek gorunce kendileri eve cagiriyormus cok gordum burada o tarz soru soran kiz nasil eve atarim onu vs diyordu
Ama biz bunu kabullenip boyle bakir yasayip ölmemiz lazim
Elliot Rodger gibi yapmak lazım
Knk yok kabullen 1.88 altiysan ve efendiysen hic sansimiz yok benim basim kizlardan cok belaya girdi maalesef magazadaki kizla konustum diye kiz beni sikayet etti beni bodruma indirip dovdu erkek calisanlar neden cunku kisayim ve efendiyim o yuzden kiz beni begenmedi ve begenseydi numarasini falan verirdi zaten al kizlarin cirkin ve yakisikli erkeklere nasil davrandigini izle ilk konusan adam bos yapiyor temiz olun falan filan hep hikaye https://youtu.be/S_z8Hh9egjM?si=IOF6_2a4ZoScXwvL
Soruya gelen 2 kişiye baksana inanilmaz boş yapmışlar mk özgüven bakım hepsi hikaye her şey boy her şey tip
Aynen tipin cok iyiyse ve 1.88 ustuysen bi de kasliysan kizlar kisiligin bôk gibi olsa bile senle yatar şu videoda da yakisikli uzun adam tanimadigi kizin elini tutuyor kiz once kontrol ediyor adami yakisikli ve uzun mu diye sonra öyle oldugunu goruyor ve adamin elini tutuyor o da. Hatta sevgilisi kocasi olsa bile kizlar daha yakisikli ve uzununu gorunce onu istiyor ama benim daha elimi tutan kiz bile olmadi mk https://youtu.be/1nMTlAjcNA4?si=pSWR4fsFtsucFsvb
Vallahi o videoda tanimadigi kizin elini tutan adam yakisikl uzun olmasaydi kiz bas bas bagiriridi adam meydan dayagi yerdi bu dunyada kisa ve tipsiz olmak cok zor yakisikli uzunlar cenneti yasiyor
https://youtu.be/PasbQgfNI_U?si=3Ur1TIZ8EKs7FAcX
Bak bu cocuga da sinir olmuyor degilim adam yakiskkli diye hayatini yasatiyor kizlar ona hatta ikinci kizlar lezbien ama cocuga bize gel grup yapalim diyorlar mk bi de cocuk hep +18 laflar ediyor ona ragmen kizlar terslemiyor cunku cocuk yakisikli diyor ki opusmek kalori yaktirdigini biliyor muydunuz falan diyor kizlara kizlar da opisuyor sonra lezbien misiniz sadece kizlardan mi hoslaniyorsumuz diyor cocuk kizlar diyorki gel grup yapalim diyor mk bi de kizlar guzel diye kiskaniyorum cocugun hayatini mk
Bu cocugun kizlara dedigi laflari burdan bi kiza demistim terslemisti beni
Mesela ben ingilizce kursuna gidiyordum ordan 5 kiza teklif ettim 5 i de reddetti sonra sansim artsin diye kas yaptim Şu an kasliyim baska bi kurstan iki kiza teklif ettim bu sefer yine mesgulum ya dediler ama cok yakisikli ve 1.90 olsaydim bir de pîc olsaydim belki onlar bana haftasonu bana gelsene takiliriz falan dicekti mk
Redpill de okudum kizlar arzuladiklari erkeklere karsi asla mesgul olmazmis hatta onun icin sehir degistirebilirmis onu inletsin diye erkek ama biz gel hafta sonu bi seyler yapalim diyince yok ya mesgulum haftasonlari diyorlar ha sîktir ordan yeterince yakiskli ve uzun degilim o yuzden mesguller mk yakisikli uzun erkek teklif etse mesgul olurlar miydi hic mk
Kizlarin numarasini isteyince cok hizlisin olmaz diyorlar ama goruyorsunuz anlatmaya gerek yok ilk kez gordugu yakisikli erkege gel üçlü yapalim diyecek potansiyelleri var aslinda
tüm karılar 1.90 yakışıklı pçlerin arasında dönüyor karıların %80 i %20 lik dilimdeki erkeklerle oluyor
Evet oyle sanaldan bile ilgi veren yok mk ya
Kizlarin %100'ü pîclerle oluyor zaten
Erkek düşmanı feminist geçinirler ama 1.90 pclere taparlar orspular
Aynen tipsiz kisa erkek dusmanilar bence suna izle
https://youtu.be/sN6AGMTUA8k?si=JSJu_GzImh2kxTEU
Mk orspulari gebermeyi hakediyorlar twitterda bir tane erkek düşmanlığı yapan bir kasar vardı o kaşar 1.93 sevgili buldu erkek düşmanlığı yapan feministim diyen kaşar sevgilisinin ayakkabısını bağlayıp foto atmisti
Vaa kiskaniyorum 1.90 yakisikli erkekleri istedikleri her kizla seks yapabiliyorlar biz uzaktan bakiyoruz mk kiz eli tutmadan ölcez bu gidisle mk dünya efendi tipsiz ve kisalar icin cok acimasiz bi yer
Valla bildirim bile gelmiyor cok sıkıcı ve kizsiz geciyor her gun ve 27 yasindayim bakirim opusmedim bile mk el ele bile tutusmadim burdan bi kiz burdan yakisikli bi erkege yillar once gôtum cok buyuk ya yururken sallaniyor falan demisti cocuk napim demisti tabi doymuş kariya kiza o yuzden napim der tabi biz de doyaydik napim derdik kiz da tokat at demisti ayni kiza ben yuruyunce engellemisti ama sapik olan biz oluyoz cunku cirkin kisayiz
Çok kötü gerçekten 1.90 pçlere karılar köle olan karılar bize hayatı zehir ediyor
Bak bak burdan bi kiza cinsel icerikli yazdim diye nasil da sinirlendi 1.90 degilim diye oysa 1.90 olsam kendi yazacakti bana cinsel icerikli
Ben burada cok gordum kizlar yakisikli erkeklere gôtume tokat at yaziyor biz yazinca savciya vercem diyorlar djdjdj hep yaksikli 1.90 degiliz diye oluyor bu sinirleri bize karsi
Burdan 1.92 kasli cocuk soru acmisti birsuru kiz tanisalim mi incetir misin beni falan yazmislardi ben ayni kizlara gel inletim yazmistim sana yok s g yazmistilar mk cunku 1.90 degildim
Bize cok sinirliler cunku uzun kasli ve yakisikli degiliz uzunlara kasli degilse sinirliler uzun ve kaslilara yakisikli degillerse sinirliler uzn kasli ve yakisiklilara taparlar zaten
Uzun ve kasli olan cocuga yurumuslerdi ama tipin nasil cok merak ettim diye sormustu bi kiz tipi de iyiyse tapacakti ama tipi kotuyse asagalayacakti cunku o yuzden
Ölümü hakediyorlar bunları sürekli taciz etmek lazım
Knk delircem valla burdan bi kiz ilk bulusmada saksô cektim mk dedi biz istesek tersler sapik der mk benim hayalimi baska erkekler yasiyor sinir oluyom mk o erkeklere de sinir oluyom ben mk
Hayır var geçen gün gördüm kısa boylu birinin sevgilisi vardı boyla alakası yok o boy takıntısı 18 yaşinda ergenlerin şeyi yaa sen bakma onlara vede bir kızla illa sevgili olcam diye konuşma takıl kanka gibi kafana göre
Alakası yok boyla..
Öz güvenin cesaretin yoksa zaten başta bu yazdığın gibi kaybettin.
Ezik sendromu var sende.
Şansı var seven öyle sever ciddyim aynı laflar diye düşünürsun belki ama ciddiyim 🙂
Seven öyle sevmiyor işte boy benim için önemli değil diyen kızların bile sevgilileri hep 1.80 üstü