Esim bosanmak istiyor?

Esimle tartistik ele alinmayacak meselelerden dolayi. Aramizda sozlu tartisma cikti sonra buyudukce buyudu. Ben esime sinir oldum tum gucumle omzuna vurdum o da kafama yumruk atip koltuktan asagi itti. Esim bosanmak istedigini cok soyledi. Beni istemedigini bosanmak istedigini cocugu da bana verecegini tazminaat verecegini defalarca soyledi. Ben sasirdim bu kadar cok istemesini cunku istese olay cok kolay toparlanabilecekti. 1-2 gune aramizin duzelebilecegi bi durum. Aileleri aramaya kalkti ablami aradi her seyi anlatti benim aileme bosanacagimizi soyledi. Kendi ailesini de kac defa aradi ama ben izin vermedim. Ertesi gun unutulsun aramiz duzelsin diye en sevdigi kahvaltiyi hazirladim. Disariya ciktim sacim basim daginik cicek aldim seviyor diye taze kizarmis balik aldim geldim hala ayni yalvardim yakardim arama kimseyi bosanmayalim cocugumuz var 1 bucuk yasinda. Ama beni istemedi bosanmak istedigini beni istemedigini belki 100 defa tekrarladi. Neyse sonra aglamaktan ustelik cok kotu hastaydim bayginlik gecirdim sonra bosanamiyorum diye zorunlu sekilde baristi. Sariliyorum adim atiyorum ama esimde tik yok. Ask evliligi yaptik birbirimizi cok seviyorduk asiktik yani ben oyle oldugumuzu dusunuyordum..
Esim bosanmak istiyor?