Esim bosanmak mi istiyor?

Esim bir aydir benimle konusmuyor, annem bizim yanimizda, ona caktirmiyor durumu ama bana surati hep asik, oncesainde kavga ettik, cunku arkadaslarina oncelik veriyor bana vermiyor diye, 2 ay kafa dinlemek icin gitmek istedigini soyledi, ben de buna cok bozuldum, annem gidince onun ailesi bizi ziyarete gelcek arada bir haftalik bir bosluk var o bir hafta icin kendime kalacak yer ayarladim, bunu da kismen soyledim, bana tamam dedi. Baska birgunde ailen geldiginde evde olmami istiyor musun dedim, oyle planladik ya dedi, sonrada sen aradaki bosluk icin plan yapiyorsun galiba, kafana gore is yapiyorsun dedi, bende sen zaten aile ziyaretlerinden sonra 2 ay evden gitmeyecek misin dedim, bilmiyorum dedi. Terapiye gidiyoruz orada da terapiste artik bence benimle devam etmek istemedigini dusundugumu soyledim terapist ona sordu, bu kosullarda her gun kavga gurultu ve baski altinda olmazsa devam etmek isterim dedi yarim agiz.. Evlilik yildonumumuz vardi kutlamadik bile.. zorunlu seyler disinda konusmuyoruz, sizce bosanmak mi istiyor, bana sevgisi mi bitti, benim yapabilecegim ne var?

Esim bosanmak mi istiyor?