Bu devirde insanlar ne kadar sevse de tahammül çok fazla edemiyor birbirine ben çok zor ihtimal olarak görüyorum ama neden olmasın

Bu devirde insanlar ne kadar sevse de tahammül çok fazla edemiyor birbirine ben çok zor ihtimal olarak görüyorum ama neden olmasın

Benim inancım var.. kendimi biliyorum sevdiğim kadını sonuna kadar severim.. ömrümü ona adarım.. ama öyle birisi karşıma çıkar mı.. ya da hayatta denk gelir buluşur muyuz onu bilmiyorum.. bunu da ancak zaman gösterir.. şimdilik zaten bekliyorum daha bu işler için erken biraz.. aşk çıkarsa illa ki çıkıyor yaş kaç olursa olsun
Umarım kalbine göre güzel biri olur brom
Teşekkür ederim dostum, sende aynı şekilde kalbine göre biri olur umarım
benim de hiç inancım yok brom ama eyvallah
Evet, bu konuda hemfikirim. İnsan ilişkileri ve sevgi konusunda herkesin farklı deneyimleri ve tahammül seviyeleri var. Bazı ilişkiler ömür boyu sürerken, bazıları ise belirli bir süre sonra sonlanabilir. Önemli olan, karşılıklı saygı, anlayış ve empatiyle birlikte ilişkinin gelişimini sağlamaktır. İnsanların birbirlerini gerçekten anlaması ve desteklemesi, uzun vadeli ve sağlıklı bir ilişkinin anahtarı olabilir. Her ne kadar zorlayıcı olsa da, sevgi ve uyumla dolu bir ilişki için umutlu olmak önemli. Ve ben bir süre sonra muhtemelen boşanırım.
Evet inanıyorum.. Her ne olursa olsun kötü insanlar olduğu gibi iyi insanlar da var.. İki aklı başında insan birbirini sevdikten sonra elele olup herşeyin üstesinden gelebilir..
@oɿƚꙅɘɒm bende merak ediyorum kim acaba.. 😅
@oɿƚꙅɘɒm yine bir kıskançlık havası var havada.. 😅❤️
@oɿƚꙅɘɒm 🥰❤️
Hem çok zor ihtimal diyor hem de neden olmasın diyo. Ben severim de, aynı şeyi karşı taraftan görebilir miyim o meçhul. Göremeyince de doğal olarak sevmeye devam edemiyorsun.
Nalet insanlar ve içimdeki insan sevgisi ahdja
Cevap
47Cevap
Bir ömür bir insan ile yaşayabilmek için sevgiden çok daha fazlasını hissetmem gerekiyor.. Deli divane aşık olmuşumdur ve her şey mükemmel ilerliyordur, o zaman onunla yaşlanabilirim..
Hayır ömür boyu aşka inanmıyorum bir kişiyi ömür boyu sevemezsin bence hiç kimse sevemez.
Sevenler var
Seni bir soruda görmüştüm hiçbir erkek 40 dk yapamaz demişsin sen hiç denk gelmemissin galiba öyle birine ondan bu söylemlerin 😄 denemeden bilemezsin iyi seçmelisin 40 dk değil zabbaha gaddar gene yaparım yerden yere duvardan duvara 😉
Böyle birinin olacağına inanmıyorum
Valla insanın kaderinde olan kişiyle bir ömür yaşar ister inancı olsun ister olmasın gadası
Ben evet inanıyorum, neden olmasın evet insanların hiç tahamülü yok ama doğruda yapıyorlar çoğu ilişkiler toksik baya, manipuleler havada uçuşuyor "aşk" adı altında çok gereksiz seyler yapıyorlar gereksiz kıskanclık ve takıntılılık gibi insanlar bunu görünce aşk falan sanıyolar 😒 , bu delilik baştan aşağıya.
Kessinlikle 👍
İnanıyorum. Benim de tahammül edemediğim şeyler var ama genel olarak anlayışlı biriyim. Sorun varsa çözülür, konuşması gereken konuşulur. Arada uyum sağlanırsa ufak tefek şeyler etkilemez diye düşünüyorum. Zaten kısa süreli takılmalık ilişkiler benlik değil.
Yaşamaya çalışıyorum ama evet bu zaman çok bereketsiz sevgiler de öyle çoğalmıyor. İnsanlar birbirini de tüketmeye adamış kendini sanki birbirine bişey katmak tahammül etmek.. Allah bereketi alıyor hep bu sapıklar yüzünden.. Başımıza taş yağsa yeri zaman da çok bereketsiz
Ömrümün sonuna kadar sevdiğim kişiyle yaşayabileceğime inanıyorum. Güven ve sadakat konusunda hiç bir sorun yasamaz hayatımda olacak kişi bu iki konuda garanti verebilirim. Daha kalbimi sonuna kadar açtığım sevdiğim güvendiğim inandığım biri olmadı
Yalnızca sevmek her sorunu çözmez ki, oldukça iyi arkadaş da olmalıyım, birlikte eğlenebilmeli, gulebilmeliyim,4 duvardan ziyade senin yuvan benim hissi verebilen kadınla bir değil bir kaç ömür yaşarım
Şu anda hayatımda böyle birisi yok ama zaten insan inanmadığı birisi ile birlikte olmaz, zaten ben o insanla bir ömür vakit geçireceğimden emin olduysam, o insan benim eşim olmuştur, çocuklarımın annesi olmuştur bunun dışındaki insanlar gelip geçici demektir. Senin için öyle bir şeye inanmayan insanı hiçbir şekilde kimsenin vaktini almasın.
Evet inanıyorum zaten inancımı yüksek tutan ve bu duruma adapte olmamı sağlayan biri var o yüzden rahatım
İnanıyorum. Sevdiğim insana sadık kalabilen bir yapıya sahibim. Sıkılacağımı ya da tahammülümün azalacağını düşünmüyorum. İnsan en çok sevdiği insanın en sinir olunacak yönlerine dahi tahammül eder
Her dakika kendimizi lovesal olarak hazır hissedemeyiz zaten bu gayet doğal. Akışına bırakmak en güzeli. Sen aramıcaksın gelip seni bulacak
Tek taraflı bir çabayla mümkün değil bu. Aynı duygularla hareket edersek bir ömür o heyecanı diri tutabilirim. Saygı, sevgi ve sadakatimle üstüne titrerim.
Çok istiyorum ama inanmıyorum yaa bilmiyorum bu devirde güvenilecek kaldı mı kalsa bile bizi bulacağından emin olamadığım için inanmıyorum ama keşke olsa...
İnanmıyorum, uzun zaman önce böyle bir şeye dair inancımı kaybettim umarım inandıracak birisi çıkar karşıma.
Umarım
Aşkın süresi ömrünün sonuna kadar sürmez aşkın bittiği yerde devreye sabır veya tahammül girer kardeşlerim.🙌
Karşılıklı çaba dahilinde olur ancak,, ve biriisi için ben bu insanla bir ömür sohbet edecek, zmn geçirecek, eğlenecek, paylaşacak birşeyler bulurum hep, buluruz,, beni anlar hep, anlarım.. diye bir hissiyat olursa içimde, o inancım da olur
Arada bir dusundugum oluyor ama beklentimi yuksek tutmuyorum. Sevmek zor degil ve yeterli degil. Bir omur boyu yasamak icin daha fazlasi lazim.
Öyle düşünüp evlenirsin sonra bir ömür dayanabilirmiyim dersin 😀bakarsın bakarsın zor dersin.
Şaka yapıyorum da gerçekten yanında bir nefes olması başka bir şey sorunlar çözülüyor cozuldukten sonra da anlayış ve saygıyla güzel gidiyor evlilik bir ömüre değer..
Evet. Daha önceden 5-6 yıl platonik olduğum birileri bile vardı. bilerek söylemedim uzaktan sessiz sedasız iyi ggeliyordu
evet ama o dönem kendimle ilgiliydim
İnanıyorum, biliyorum ki rabbim bana da önünde değil, içinde durabilecğim bir eşik nasip edecek.
Hiç olası gelmiyor bu bana. Hayattan tükenmişlik var zaten. Biriyle ömür boyu yaşamak, bilemiyorum çok zor bence.
Bir ömür onun gülüşünü sesini ve kokusunu duymak istediğim hanımefendinin ile aynı yastıkta yaşlanmak muhteşem olurdu.
Ben kendi adıma konuşacak olursam evet inanıyorum. Zaten ben sevmiyorsamda karşılık alıyorumdur. O yüzden geçiririm
Arada sadece tutku değil derin bir bağ olunca ömür de geçer bence. Birlikte arkadaş dost sevgili her şey olabilmek önemli.
İnsan bazen kendine bile güvenemiyor. Sen de kendine sormuşsundur herhangi bir konuda ben bunu nasıl yaparım diye. Çok düşünmemek gerek bence hayat yeterince kısa sanırım.
Evet. Tek kişiyle yaşamak daha güzel. Birden fazla kadın bana göre değil.
Hayır inanmıyorum çoğu kişide sadakat duygusu yok saygı yok gerçekten sevende yok
katılıyorum
Bu ülkede mümkün değil. Çok fazla değişken var.
Şundan 1 yıl önce falan bu soruyu çok farklı yprumlardım. Hep bir insana ömür boyu bağlı kalmanın zor olduğunu düşünürdüm. Doğru insana denk gelirsen hayatının onunla beraber olan kalan kısmı için heyecanlanıyorsun
Evet kaç kez hayaller kurdum ama amca hayalde kaldı 🥲
Aşka inancım zatən yoktu, artık ihtimali de kalmadı. Ben hayır diyorum.
Umarım bu söylediğime pişman olurum ileride.
İnanıyorum isteyince her şey mümkün, yeter ki doğru insan olsun.😌
Zamanında inanmıştım. Doğru kişiyi bulsam yine inanabilirim
Hayatta sürekli dengeler değişti için bu inanca inanmam mümkün değil.
Hayatın gerçeklerinin farkına varmak bir olgunluktur. Olgunlaşıyoruz.
Zaten sürekli birilerini seven insanlara hiç anlam veremem kalp bi tanedir birini sever ve işi biter
1 ayda 4 tane bile yapıyolqr
Yok ya ben de o sabır kalmadı..
Ama dur büyük konuşmayayım.. 😄
Töbe dedim.. 😅😅
Evet.. ben onun ömrümün sonuna kadar hatta ahiret de bile isterim
Çıkmıyor yardim edin jsjs
İşte geldim burdayım 😄
@Degisik_-_ sana kesin damat bulur bu gjhkhk
Bilmiyorum kafam çok karışık. Ne istediğimi bilmiyorum.
Haklısın
Ne sevileceğime, ne seveceğime inanıyorum..
Muhtemelen
Ben birini seviyorsam onunla mezara kadar gitsn kafasndaym
İnandığım oldu ancak; değer, kıymet bilmeyen biriyse inanmam mümkün değildir.
Erkekler..
Yeri geldiğinde, her kadına ilgi duyup onunla birlikte olmak isteyebilirler.
Ama sadece biriyle uyanmak isterler.
Ve ona denk gelirlerse, neden olmasın.
insan gerçekten seviyorsa neden olmasın aşk olsun delilik olsun benim için hiç fark etmez aşık olunan insan yanına alınılmalı diye düşünüyorum kaldı insanın aşık olması kadar güzel bir şey yok
her ne kadar kendimden emin olsan da sevdiğin kişiden emin olamayabiliyorsun. Geçen senin ömrün oluyor sadece
Birinin beni sevebileceğine inanmıyorum. Verebileceğim sonsuz sevgi varken bunu suistimal edenlerden sonra, birini sevebilir miyim onu da bilmiyorum. Yine de her şeye rağmen, hiçbir şey anlatmama fırsat vermeden, içtenlikle, biri beni anlasa, sarıp sarmalasa yüreğimi çıkarıp ona verecekmiş gibiyim. Ancak bu dediğinizin pek oluru yok, varsa bile hayal alemindedir muhtemelen. Bize de ancak ya hayal etmek düşüyor ya da vazgeçmek.
Yes. Sen yaştayken ilki geçmişti, ikinci gelmek üzereydi.10 yıldır eski bi kscanla happy forever dedik. Ama sizin çok bilen neslin işi zor ;)
Ben tipsizim aga beni kimsenin sevebileceğine inanmıyorum. Kızların ilgilendiği tek şey dış görünüş.
Ben sevmek isterim severim de, kendim gibi birini bulmam veya onun beni bulması çok zor bu devirde. Yinede inşallah Allah iyi olanı nasip eder.
İlla ki birinin daha zeki olup duruma göre sakinliğini koruması lazım aksi taktirde izah ettiğin gibi zor..
İnanıyordum aslında. Her şeyden çok buna inanırdım hatta. Ama önümüzdeki hafta boşanıyorum. Pek bir inancım kaldığını söyleyemeyeceğim.
Ben artık buna inanmıyorum.
Maalesef..
Bu bana uzak geliyor ama sevince bir an duraksayıp düşünüyorum olsa güzel olurdu.
İnanıyorum bazen imkânsız gibi geliyor umut kalmıyor, belki de kendimizi kandırıyoruz.
Garantisi yok bu işlerin ama sevilirsem ve seversem olabilir.
Öyle sanıyordum ama hayır değil bazen olmuyor hata bunu düşünmek ahmaklık
Karsilikli enerji tutmali ve surmeli. Bunun disinda zor
Fazlasıyla konar kalırım bana zor değil. Sadakat yoksunu insanlığa tepki olarak doğmuşum.
Ben inanmıyorum birine güvenebileceğime o nedenle böyle bir güzellik yaşayabileceğime dair inancım yok. O nedenle evlilik olayını kafamdan sildim tek tabanca yola devam.
Tahammül konusunda haklısınız karşı taraf bazen çok abartıyor
Ben inanıyorum. Kendimdem biliyorum çünkü.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?