#movie_colic

Evet yaşayabilirim. Şunu söylemek gerekir ki bu bir ilişkinin amacı değil sonucu olmalıdır. Yani bu söz ile beyana tabi olan bir şey değil, uygulanıp yaşandığında yani bir icraat söz konusu olduğunda ortaya çıkan sonuçtur.
Bir ömür aşk yaşıycam diye bir aşka girişilmez. Ya da aşık olduğumuzda bir ömür yanında olacağım gibi beylik laflar etmemek gerekir. Siz ne zaman büyük konuşursanız hayatda sizi o şeyle o derece büyük bir imtihanın içine koyar.
Bu yüzden asıl olanı bir ömür birlikte olmak için birine aşk duymak değil, aşık olunan insanla bir ömrü tamamlayabilmektir.
İlişkilerimizde tümüyle geleceğimize odaklı olursak bugünümüzü kaçırmıs oluruz. En güzel olanı bugünün şimdinin şu anın kıymetini bilmektir.
Saygılarımla...
#kalpmimarı
Evet sadece bir insanla bir ömür aşk yaşayabilirim, bu aslında benim için kolay bir şey. Ama bu biraza benden ziyade karşı tarafa bağlı bir şey. Karşı tarafın sevgisi ve kendisi daim kaldığı sürece bende aynı şekilde bağlı kalırım. Zaten bir noktadan sonra fedakarlıklar ve yaşanmışlıklar araya gireceği için daha kuvvetli bir bağ oluşur.
Çoğumuz istediği ve arayıp da belkide bulamadığı ( kendimizce) bir beklenti değil mi?
Bir insanı tümüyle karışıklı sevebildiğimiz zaman artık bir ömür boyu yan yana olmak değil midir sevgi?
Farklı heyecanlara her zaman olumlu bakanlar için doğru insanda olsa bunu görmeyecek bir insanın hayatına dahil olup hüsrana sebep olacaktır.
Bu kişilerin tercihi seçimi. Herkesin beklentisi farklı nasıl olsa..
Sevgi anlayışı kavramı farklı olduğu gibi..
Zaten aşk bir ömür biriyle yaşanması gerekmiyor mu ben mi yanlış biliyorum 😂
sence günümüzde yaşanıyor mu 1 ay flört dönemlerini büyük bir aşk gibi anlatmıyorlar mı
Herkes istediği gibi yaşıyor düşünce güzel ama herkezin bakış açısı ve uygulaması farklı
Düşüncenize saygım var : ) İyi günler dilerim 🌺
Cevap
15Cevap
Eğer Gerçekten Seviyorsam Aşık Olduysam Ölene Kadar yaşarım Ki Ben Aşık Olmadığım Biriyle Birlikte Olmam Zaten Çünkü Kızla sevgili olup Sonra evlenip Onun üzülmesini İstemem Kötü bir şey yapmam asla tabiki ama mutlu olamam aşık Olmadığım kişiyle Onun için düşünüp Sevdiğim kızı gerçekten Seviyor muyum seviyorsam Gider Konuşurum Oda beni Kabul ederse evlenir Ömrümu onunla yaşarım Ben sevince Sevdiğim kızı Ayrı Bırakmayı geçtim ondan uzak kalmak bile Üzer beni O benim herşeyim canımın içi Bitanem Zaten gerçekten Seven bırakmaz
Tek bir insana bağlı kalabilirim, zamanla daha da büyür sevgim ve gözüm kulağım kapanır tüm dış etkenlere. Tamamen hayatımda ki kişiye odaklı kalırım fakat karşımda ki insanlarda bu potansiyeli hiç göremedim, aksini yaşadım bu durumun hep. Bu yüzden karşımda istediğim gibi ve gerçekten sadık biri olursa mümkündür bu durum. Böyle birinin de varlığından şüphe duyduğum için hayatıma kimseyi almıyorum bu anlamda…
Her insan ister bunu ama başaramaz. Mutlaka bir taraf o büyüyü bozar. Hayatın kuralı sanki. Bir taraf ebenin örekesine ot tıkar. 😃 Ben aşka inanmıyorum zaten olmadım da. Güven benim zor konu ve gittikçe de yitirdiğim duygu. Nedeni çevresel etken veya yaşadıklarım, bilemem. Şu var ki tek bir kişiye ait olmak bile her zaman güzeldir. Sadece onun senin olacağını bilmek bile ama gel gelelim ebene selamlar iletirler sıkılınca senden...😃😆🤣
Gerçekten aşık olursam yaşayabilirim, çünkü ben sevdiğimde çok sadık olur ve bağlanırım.
Ve sahiplenme duygum çok yüksek...
Farkli heyecanlar arayacaksam neden bir kisiyi hayatima alayim? Kendine guvenmeyen insanlar keske baskalarini harcamasa arada. Bir omur kalirim yani. Heveslerimi onume gelende tuketseydim iste o zaman ne sabrim kalirdi ne anlayisim. Secenek cok olurdu tabi.
Keşke yaşayabilsem çok isterdim ama aşk bitiyor bir zaman sonra
Aşkla birlikte diğer duyguları ne kadar kuvvetli kurarsan onlar kalıyor geriye; işte o kalanlarla gittiği yere kadar…
Eğer gerçekten seversem tâbii ki de yaşarım. Bir daha da bırakmam. Sahiplenme duygum çok yüksek.
Rabb'im bizleri nasibimiz olmayan gönüllerle yormasın inşallah.💜🙏🏻
yaşarım o beni soğutacak bişey yapmadığı sürece zaten ben tek eşlilikten yanayım acaipte bağlanırım seversem tam olur bu gözüm başkasını da görmez
Birbirimize karşı anlayışlı sevgi ve sadakat uyumundaysak tabiki bir kişiyle bir ömür daha güzel ve özel
Ben aşkın çiftlerde bir süre yaşanıp evlendikten sonra çocuk, iş hayatın akışında kaybolan bir duygu olarak görüyorum. Aşkta sadık olma da bir o kadar önemli aşık olduğuna sadık biriysen dışarda gözün yoksa yürür neden yürümesin?
Ben aşk insanıyım, ruhumu bile veririm sevgisinden emin olursam.
Hiç aşık oldunmu
Eğer değersiz hissettirmiyorsak, kırmıyorsak birbirimizi buna cevabım evet olur
Aşka inanmıyorum. Eğlenceli bir insanla bir ömür yaşarım.
Yaşarım sonsuza kadar son nefesime kadar aynı adama aşkla bakacağım.
Gerçekten sevmissem bir değil iki ömrüm olsa yaşarım...
Ben yaşarım da karşımdakiler o kadar özverili değildi, özellikle de kara günlerde...
Aşk dediğin bir kişi ile bir ömür yaşanmaz mı zaten
Hayatının herhangi bir döneminde bir kişi olur da, ömür boyunca bir kişiyle olmaz, mümkün değil
Sevmek sevilmek güzel de. Bir ay zor katlanılır insana blr ömür sürse keske...
Tek insanla tek ömür yaşanması daha iyi bir şey taam mı?
O da bana aşıksa neden olmasın.😀
süveyda 105 yıl doyamadınmı aşka artık yerini gençlere bırak 😅
o deikleri yaş 105 i kapsamıyor 😅
İki kürek atarız ya ayıp ettin 😅
Amin cümlemizden 😅
Tek bir insana bağlı kalabilirim, zamanla daha da büyür sevgim ve gözüm kulağım kapanır tüm dış etkenlere. Tamamen hayatımda ki kişiye odaklı kalırım
Sevdiğim çocuk var mesela o da beni sevse herkes gider. 😄Ama arkadaşça sevdiği için bende yvsak olmaya karar verdim
Kalamam her zaman insan dwgisikli ister hep aynı yemek yenilirmi
Aşk sonsuz değildir, aşkın bir ömrü vardır. Sonsuz aşk yoktur
yaşarım amaç bu değil mi zaten
Eğer gerçekten iyi geliyorsa bir şekilde yaşanır
Gitmeseydi kalırdım
Gitti artık ihtimal yok
Beni sevsin değer versin yaşarım
Yaşayabileceğim birini bulabilirsem yaşarım.
Karşıma çıkarsa evlenir ve yaşarım
Bu gidişle bunu başaracak gibiyim 😃😃
Evet yaşayabilirim.
Yaşanmaz doğaya aykırı
Aşk tek kişilik zaten?
#Vesselam
Aşk sürmez ama sevgi devam edebilir.
Elbette zaten tek istediğim bu
yaşayacağımı düşünüyorum..
doğru kişi ise; evet...
Aşkın süresi var bir ömür aşk yaşanmaz
Tek olsun öz olsun gerisi boş
Hem de öyle bir yaşarım ki her şeyi onunla…
Yaşarım
Evet
Evet
Evet
Evet yasayabilirim.
Evet
Doğru kişiyse evet
evet yaşarım
Yaşarım
Kalırım
Yaşardım
Yaşarım