4 yildir evliyim 2 de cocugumuz var ama mutlumusun diye sorsaniz hic degilim ve bu cok agir bisey 😭😭😭 okadar doluyumumki. Severekde evlendik ama sevgi yetmiyomus bunu anladim. Evlenmeden önce sevgi oldumu hersey olur diyodum inaniyordumda ama yanilmisim. Sükürler olsun sagligim yerinde iki tane nur topu gibi evlat nasip etti yüce Allah. Ama bende insanim Ne benimle ilgileniyo ne cocuklarla herseyi Ben yapiyorum. Yani kocamin ha varligi ha yoklugu. Ise gidiyo yemek yiyo yatiyo... ne güzel söz duyuyorum ne biyerlere gidiyoruz. Linc etmeden diyim Ben evcilim fazla gezmeyi sevmeyen birisiyim. Ama arada hadi gel gezdireyim sizi demek okadarmi zor? Maksat degisiklik bi nefes aliyim. Bunlarin hepsinide dedim nafile... duvara anlatsaydim catlamisti... anlicaginiz icten ice depresyondayim...
Bosanmayida düsündüm ama cocuklarim cok ufak kendi basima halledemem herseyi doktor terminleri vs. Oluyor... alisveris Falan... o yüzden bosan diye yorum yapmasaniz sevinirim. Ben cözüm ariyorum bide icimi dökmek icin yaziyorum... benimle ayni durumlar olanlar yazabilir. Sizler naptiniz benim durumumda?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer