AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Aman, unutmuştur. Hemen senaryo yazmayın.
Nişanlımla eski sevgilisi telefonda konuşmuş. Saygı çerçevesinde konuşmuşlar öncesinde konuşamamıışlar bazı şeyleri tamam bişey demedim. 2 saat falan konuşmuşlar. Helallik falan istemiş kızdan en sonunda kız da numaramı sil daha konuşmayalıım demiş ama nişanlım hala silmemiş kızın numarasını. Niye silmiyor olabilir? Kız sil diyince WhatsApp profilini son görülme bilgisini falan gizlemiş kıza kızın numarasını kıza karşı silmiş süsü vermek için öyle yaptı. Bana karşı da gayet iyi davranıyor. Sizce ne yapmaya çalışıyor?
Şaka mı? 2 saat be helalliği be, inatla silmiyorsa sen onu sileceksin. Bir şeyler bitmemiş demek ki. Eh seni de kaybetmek istemiyor, yol ver gitsin. Nişanlın yol almak istiyor
Ama bitirmiş çoktan ilişki içindeyken bitmiş duyguları çok yıpranmış sonra zaten nişanlım bitirmiş. Çok yıpranmış ilişkide iletişimsizlik varmış o yüzden o zaman konuşamamislar bazı şeyleri. Bunu ortak arkadaşımız dedi.
İlişki içindeyken bitirmiş aslında kafasında. Ben çoktan acısını da yaşadım dedi yokluğuna alışmıştım artık dedi
Kandırıyor seni. Söyledikleri ve yaptıkları birbiriyle uyuşmuyor, kör olma bu kadar 😅
Gerçek anlamda kızı silse umursamasa kızın numarasını da silerdi değil mi? Benim umursuyor bana değer veriyor olsaydı da o konuşmayı o kadar sürdürmezdi her ne olursa olsun ben nişanlıyım derdi kızın üzüleceğini bilse de.
Tabii ki, ha şöyle ya.
Yedek bekletmek içindir
Ararsa açmamak için olabilir ama ben genelde her yerden engellerim eskilerimi. Karşıma çıkıp aklımı karıştırmalarını istemem. Özellikle de biriyle flörtleşiyorsam.
Nişanlımla eski sevgilisi telefonda konuşmuş. Saygı çerçevesinde konuşmuşlar öncesinde konuşamamıışlar bazı şeyleri tamam bişey demedim. 2 saat falan konuşmuşlar. Helallik falan istemiş kızdan en sonunda kız da numaramı sil daha konuşmayalıım demiş ama nişanlım hala silmemiş kızın numarasını. Niye silmiyor olabilir? Kız sil diyince WhatsApp profilini son görülme bilgisini falan gizlemiş kıza kızın numarasını kıza karşı silmiş süsü vermek için öyle yaptı. Bana karşı da gayet iyi davranıyor. Sizce ne yapmaya çalışıyor?
Bence bir süre soğuk yapmalısın. Sarılmaya veya öpmeye çalışırsa müsade etme. Önce anlat bakalım neden eski sevgilini silmedin bunca zaman de. Konuştuktan sonra neden silmedin diye onu da sor. Güvenimi kırdın, eğer böyle devam edersen evlilik yatar, helallik istedin tamam da numarayı hala silmemişsin unuttum diye bir bahane kabul etmiyorum. Whatsaptan neden o kızı gizliye aldın amacın ne diye bayağı çıkış. Seni aldatmaya çalışacakmış gibi yargıla. Üste çıkmaya çalışıp da bama güvenmiyorsan evlenmeyelim vb diyorsa da empati kur ve benim eski sevgilimin numarasını silmediğimi hatta böyle davrandığımı hayal et. Diyerek o ortamı terket. Bir süre konuşma onunla, aklı başına gelecektir. Gelmezse geçmiş olsun, adam değilmiş demektir.
Gerçek anlamda kızı silse umursamasa kızın numarasını da silerdi değil mi? Benim umursuyor bana değer veriyor olsaydı da o konuşmayı o kadar sürdürmezdi her ne olursa olsun ben nişanlıyım derdi kızın üzüleceğini bilse de.
Daha önce benzerini yaşadım. Nişanlı değilim ama şöylr oldu. Kız eski sevgilisini engellememişti. Çocuk mesaj attı, bu yanıt verdi. Konuştular biraz. Sevgilisi olduğunu bile söyleyememiş. Kızı tembihledim engelle, sana tekrar yazacak eminim. O zaman sevgilin olduğunu söyle. Yok ya yazmaz ben biliyorum dedi. Çocuk yine yazdı. Çocuk en son buna s... r çeker gibi konuştu, kız ondan sonra sevgilim var zaten dedi. Dediğinin bir hükmü kalmamış oldu tripvari bir söylemdi. Çocuğun egosunu arşa çıkardı zaten kaç yıllık sevgilim hala beni seviyor diye düşündürttü kızın bu saçma tavırları. Benim kıza zerre güvenim kalmadı. Ayrılma noktasına geldik. Eskisini silemeyen biri yarın bir gün çocukla yüz yüze gelse ben aldatır da diye düşünmeye başladım. Biraz daha devam ettik ilişkiye, aldattı. O çocukla değil ama başkasıyla aldattı. Bazı insanların kanı bozuk oluyor. O yüzden çok da şey etmemek lazım.
Nişanlı olmanıza rağmen silmemişse karakteri 5 para etmez demektir.
Bekarlığa veda partisini tüm ex'lerle bir parti şeklinde yapacaksa silmez örneğin.
2 saat mi helalleşmişler?
Seni çok üzerler çok.
Ne yapmaya çalışıyor sence nişanlım
Kapılardan falan geçerken eğilerek geç bence.
Öffff ne diyon ya
Dikkat edin de boynuzlarınız takılmasın diyorum özetle.
Ne diyelim istiyorsunuz tam olarak?
Bilmiyorum
Daha nişanlı olduğunda böyleyse evlenince ne kadar aldatılırsın hayal et işte. Nasıl istiyorsan öyle davran şimdi.
Hep aynı soru bikmadinmi
Hayır sınav yapicam size bundan
Beni ayrı tut benim öğrenci dönemin bitti ergenleri yap sınav
Asik
Eski sevgilisine asik
Aşık olsa benimle bu yola girmezdi
Rmmm
Soru hep aynı biraz değiştir