Kadınları aşağılayan erkekler uzak olun
Yaşlı erkekler uzak olun
Para ile etkilemeye çalışan erkekler uzak olun
Kıllı erkekler uzak olun
Egolu erkekler yok olun
Kızlar için uzak durulması gereken erkek modelini tanımlamak genellikle şu özellikleri içerebilir:
1. **Saygısızlık ve Kaba Davranışlar:** Kadınlara saygısız veya kaba davranan bir erkek modelinden uzak durulmalıdır. İlişkilerde karşılıklı saygı çok önemlidir.
2. **Kontrolcü ve Kıskançlık:** Aşırı kontrolcü veya kıskanç bir erkek ilişkide sorun yaratabilir. Herkesin bireysel alanı ve özgürlüğüne saygı duyulmalıdır.
3. **Sorumluluk Almama ve Ciddiyetsizlik** Sorumluluk almamak, ciddiyetsizlik veya taahhütlerden kaçınmak ilişkilerde güven sorunlarına yol açabilir.
4. **Empati ve İletişim Eksikliği** Empati yeteneği düşük olan veya iletişim sorunları yaşayan bir erkek, duygusal olarak destekleyici olmayabilir.
5. **Sürekli Yalan Söyleme veya Güvenilmezlik** Güvenilir olmayan bir partnerle ilişki sağlıklı olmayabilir. Sürekli yalan söyleyen veya güvenilir olmayan bir erkeğe karşı dikkatli olunmalıdır.
6. **Zorbalık veya Şiddet** En önemlisi, fiziksel veya duygusal zorbalık gösteren bir erkekten uzak durulmalıdır. Bu tür davranışlar kabul edilemez ve tehlikelidir.
Kızlar için sağlıklı bir ilişki, karşılıklı saygı, iletişim ve anlayış üzerine kurulmalıdır. Potansiyel partnerin karakteri ve değerleri, ilişkinin sağlığı açısından büyük önem taşır.
Serserilerden uzak durulması gerekiyor.. aynı zaman da kadına kötü davranan yalan söyleyen aldatan iki yüzlü olan ve küfürlü konuşan tiplerden de uzak durmalılar
Cevap
5Cevap
Herkese giden bana gelmesin, gönül eğlendirmek isteyen de uzak dursun, yalancı tripci nazlı eril enerjisi düşük bakımsız modeller de uzak dursun.
@meeks hee doğrudur, uzak durun
Yalan söyleyen. Korkak. Ne düşündüğünü söylemek yerine kıvıran. Saygısı olmayan. Şiddet uygulayan.
Korkak, cesaretsiz
Sorumluluk sahibi olmayan, bencil
Yalancı, dolandırıcı
Cimri
Suratsız, sinirli
Egolu
Anneci
Sapık
Her şahıs uzak dursun.
en önemli şeyi yazmamışsın uçkuruna düşkün olan erkekler uzak olun :))
Babet çoraplılar ve donu düşükler uzak olmasın, yok olsun.
Kibar ama adam gibi biri değilse vur gitsin.
egolu, narsist, vasıfsız, güvenilmez, yalancı, hava atmayı seven, sadakatsiz
Baskıcılardan uzak durun, kardeşim uzak durun bunlar herkesten uzak olsun
Para hariç hepsi bende var aw fena aşağılarım zaten ezikler gelip yorumu beğenir.
Cesaretsiz ve yalancı.
Yalancı ve boş umutlar veren erkek Abaza keko
Yalancı ve cimriyse🤮
Geldim geldim, uğraşmayın.
Ben 27 yaşındayım kızlarla konuşmadım hayatımda hiç yüz yüze herhangi bir kızla
Ben de hiç herhangi bir kızla sevgili vs değil hiç konuşmadığımdan bahsettim
Her kız yaptığı listedekileri sevmistir
Egolu ve yaşlı sevmissindir hayatinin bir noktasinda
Efendi erkek mi seviyon yani
Oyuncak adam diyince kullanmadık birisi gibi geliyo
Buldun mu böyle birini
Niye sevgilin degil
Aynı çevrede olsaydık beni severdin
Neden olduğunu söylersem kendimi övmüş gibi olurum
Zeki ve farklı hjstterdigim her ortamda söyleniyor tipim de iyi yalaka falan da değilim isim gücüm karı kız değiljm kızların dikkatini cekiyorum
Benziyorum sanki ben de çok seviyorum bazen iplerin kadinimin elinde olması hoşuma gidiyor
Bir kızı sevene kadar farklı gozukuyorum evet ama sevince böyle oluyorum
Ben zaten kendisini erkeklere begendirmeye çalışan kızları hiç sevmem, benim sevmem için kızın bana yavsamasi gerekmiyor benim sevdiğim özelliklere sahipse ve ben bunu goruyorsam beğenirim adım atarim
Narsistler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?