Sizce hangisi gerçek anlamda daha sağlıklı?
Israrcı ve kararlı duruşunla kabul ettirmek daha sağlıklı
İlk teklifte kabul ettirmek daha sağlıklı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İlk teklifte kabul ettirmek daha sağlıklı
İlk teklifi kabul etti etti... etmedi bye bye
Neden ikinci teklifler vasattır size göre?
Kız hayır diyorsa ya sevdiği başka biri vardır ya ilişkiye başlamak istemiyordur ya da beğenmemiştir... o yüzden ikinci teklif seni bilmem ama bana göre yüzsüzlüğe girer
Ben de ikinci teklifi yapmadım fakat bazı kızlar hemcinslerinin çaba görmek istediğini söylüyor?
Veyahut kızların ısrar etmeyen erkeğe "demek ki sevmemiş" dediklerini söylüyorlar
O kızlar çocukluktan çıkamamış ilgi görmek isteyen ilişkiyi her türlü zorluğa getirip erkeği sevdiğine pişman eden aşk katilleri onlardan uzak dur boş ver
Hmm valla çok güzel konuştunuz , katılıyorum
Teşekkür ederim
maalesef ikiside değil kimi kız erkeği beğenir kabul etmez isterki ısrar etsin de öyle kabul edeyim kimi de beğense bile ısrar edince itici olursun yani anlıycan kızları anlamak imkansız
Valla ben bir kıza hoşlandığımı söyledim hem de yüz yüze birlikte bir gelecek kurmak istiyorum dedim. Tabi ilk defa bir kızın suratına bunları söylediğim için biraz zorlana zorlana söyledim. Kız istemediğini söyledi. Ben de o an biraz ısrar ettim üni bittikten sonra da olmaz mı diye hayır dedi. Sonra da görüşmeye geldiği için ona teşekkür ettim kararına saygı duyduğumu söyledim ama tabi çok üzülüyordum. Öyle bir daha da teklif etmedim o da bana yanaşmak adına hiçbir şey yapmadı maalesef ☹️
İşte diyorum ya çözemezsin belki de o kız biraz daha ısrar eder İnsan hemen vazgeçmek de neyin nesi dedi içinden
https://youtu.be/B_MU-vfCQ2Q?si=9O1QM-A_XXdNXtV6
Örneğini bu klipte izleyebilirsin
Ben ısrar edebilirdim belki fakat bir hafta sonra başka bir erkekle gördüm kampüste bilmiyorum belki de sevgilisi değildi fakat gülüyordu baya onun yanında
O zaman doğru olanı yapmışsın
Keşke güzel şeyler olsaydı, keşke kabul etseydi gerçek bir ilişkimiz olsaydı zorluklara birlikte göğüs gerseydik.
Sevmek ve sevilmek istedim sadece ama galiba çok şey istemişim hayattan...
İlk teklifte böyle yaparsan ohoo senin işin var takma ya biri gider biri gelir az relaks ol
İlk teklif değil bu... İlk yüzyüze teklif bu. Yoksa başka tanıdığım kızlara sosyal medyadan da yazmıştım son 6 sene içerisinde 5 kıza da yazmıştım. Bazılarının hiç sevgilisi yok gibi görünüyordu ama hoşlandığını söylüyorsun sevgilisi çıkıyor.
Hiç bir kıza direk çıkma teklifi etme önce arkadaş olmaya çalış
Evet ben de artık bunu yapmaya çalışıyorum. Ve bu yüzden zaten ilk kez yüzyüze açıldım. Yoksa yüzyüze açılmazdım zaten. O kızla 3-4 ay boyunca arkadaşlık yaptım öyle açıldım ona yüzyüze
Ve maalesef bana karşı bir şey hissetmediğini arkadaş olarak gördüğünü söyledi
ısrar kadar çirkin ve itici bir şey yok.
kabul ettirmek kelimesi bile ısrar içeriyor.
istiyorsa kabul eder zorlamanıza gerek yok
Ama bazı kızlar çaba görmek istediğini söylüyor?
Veyahut ısrar etmeyen erkeğe "demek ki sevmemiş" diyorlar
ısrar ve çaba farklı şyler. önce aradaki farkı bi öğrenin derim.
Biz nerden bilelim kızın bizi gerçekten istemediğini veya çaba beklediğini
bir kere teklif edersin kabul ederse ok. etmezse bir süre sonra tekrar sorarsın yine etmiyorsa neyine çaba göstereceksin.
Teklif etmeden kabul ettirmek
Hatta teklifin kızdan gelmesi
Ya cidden böyle şeyler var mı? Bazıları kızlar asla teklif etmez diyor. Bazıları da sen teklif etmezsin kız kendisi gelir diyor
Var tabi
Var olmasına var ona bir şey demiyorum. Benim asıl sorduğum bu yaygın mı? Çünkü ben pek şahit olmuyorum
teklif bile olmadan kendi kendine anlaşılıp başlaması gerek aslında.. ortak adımlar ile..
İlla bi teklif olması gerekiyor ama. Mesela arkadaşça takıldığım bir kız varsa ben onu dışarda bir yere davet etmez isem aramizdaki ilişki hep iş arkadaşlığı ilişkisi gibi olur. Anca Dışarıya davet ettigin zaman bu teklifi yaptığın zaman özel birseyler yaşamak istediğin anlamı çıkar
15 onsekiz yaş arası harici teklif ile başlayan bir ilişkim olmadı.. ki o yaş aralığındakileri de ilişkiden saymıyorum bile şu an..
Peki dışarıya davet teklifi de mi olmadı?
yahu o olur zaten normal.. ve zaten karşı tarafın gönlü var ise atlar.. bişiler yapalım dersin hadi yapalım der.
Aynen işte benim teklif ten kastım buydu. Yoksa sevgilim olur musun teklifi değil aslında 😅
İlk dışarı teklifini siz mi yaptınız karşınızdaki kadın mı?
en son evgili olduğum insan duvara yapıştırıp öpmüştü beni.. öyle olmuştuk ve zaten dışarıdaydık.. :) unuttum öyle kur yapmaları ben.. :) sana kalmış
Böyle şeyler benim neden başıma gelmiyor yaw 😂 Allah kahretsin. Tipsiz de değilim oysaki
tip ile alakası yok aslında pek.. enerjin yüksek olması eğlenebiliyor olman... bu yaşa kadar kendini geliştirip donanımlı bir insan olsan yeter :) ve düzgün.. :) gerisi geliyor zaten...
Sizi duvara yapıştırması olayı nerde gerçekleşti o da önemli? Issız bir yer mi
yooo.. taksimin orta yeri herkesin içinde. de yeter bu kadar detay... ıssız yer ne be... kaç yaşında insanım :)
Benim bulunduğum şehirlerde hep muhafazakar toplumların yaşadığı şehirler muhtemelen bu yüzden aşk ta hep yerlerdeyim ☹️
yani oda senin çevren bir şey diyemem.
Ben çevremin daha mantıklı bir toplum tarafından oluşturulmasını isterdim ama.. seçme şansımız yoktu ki..
Bu arada sizi bir anda öptüğü sırada aranızdaki ilişki neydi? Arkadaşlık mı flört mü sevgili mi?
Hangi aşamada idi o an
Kararli