Hangi yöntem sonuç almamızı sağlar?
Araya aracı sokmak
Bizzat açılmak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Araya birisini koyarak iletişim kurmak tamamen yanlış bir ilk adım olur olacağı varsa da sırf bu yüzden olmayabilir. Biraz kendine güvenip senin bunu yapmanı tavsiye ederim. En fazla hayır cevabı alırsın ve hayır cevabı almaktan korkmayın.
Bir kız var kuzeni birini tanıştırdı kız istemedi ama kendi anlattı etkilendim ondan 3 yıl tanıdık birbirimizi aileme uygun olduğunu gördüm evlendik bir oğulları var aracı bazen daha iyi işe yarayabilir
Cevap
6Cevap
bizzat açılmak sen söylersen öz güvenin yüksek görünürsün. başkası aracılığı ile olursa utangaç izlenimi verebilir.
Yüzyüze söylendiği için kız utanarak reddedebilir buna ne dersiniz?
Sırf utandığı için reddedebilir?
Reddetmek isterse her türlü eder zaten. sen bilirsin zaten hangisi kolaysa onu yap
Kendin direkt açıl kendi başıma gelen birşeyi anlatim yıllar önce karşılıklı hoşlandığım kişi çok samimi olmadığım kızı aracı yapmıştı ağzımı arıyodu kız sevgilim var mı diye yok dediğim halde var demiş:) o yüzden böyle pislikler yüzünden karşılıklı olduğu halde yanlış anlamadan kaybedebilirsin direkt kendin konuş
Öyle bir durumda ben hoşlandığım kızın sonradan karşısına çıkıp kendim de teyit ettiririm. Neden beni istemedin diye?
Bir de sana bir şey sorayım. Sence kızin karşısına çıkıp kendisinden hoşlandığımı söylersem kız heyecanlandığı için anlık heyecanla kabul edebilecekken reddetmez mi sence?
İşte o anda anlık heyecanla reddetme ihtimali olmaz mı sence 😅?
Bazı kızlar bu konuda hassas veya utangaç olabiliyor ya ondan diyorum
Dostum aracı nedir git çatır çatır söyle ya rezil ol ya da vezir ama birini araya koyarsan garanti şekilde rezilsin.
Ne bilim bazılarına sorunca kızın arkadaşı varsa arkadaşına söyle öyle açıl diyorlar. Ben de pek mantıklı bulmuyorum şahsen aracı konusunu. Bana kalsa bizzat açılacağım zaten fakat yine de soru olarak sorayım dedim
Senin için önemli bir konu, önemli birisi sonuçta karşındaki ve sen böyle bir kişiyi sadece aracı olarak karar vereceğin kişinin sözlerine, cümlelerine bırakacaksın herşeyi, ya senin duygularını o kişi tam olarak ifade edemezse? Ya da hissettiremezse ki zaten imkansız bu son söylediğim. Birşeyler yaşamak istiyorsan bu gibi şeylere takılma ve hemen iletişime geç geçmeye çalış ve en uygun iyi hissettiğin bir zaman diliminde içindekileri söyle umarım gönlünce olur
Yorumunuz güzeldi ve söylediklerinizde sonuna kadar haklısınız.
Peki Bir şey soracağım. Ben hoşlandığım kızla henüz tanışık değilim. Gidip bir süre yüzyüze konuşmak mı gerekiyor açılmak için? Yoksa öyle direkt açılmak mı?
Ben kızlarla arkadaşlık yapmakta biraz zorlanıyorum da bu sebeple soruyorum
Direkt açılmak doğru olmaz. Önce tanışmalısın tabiki de sonuçta daha sonra belki duyguların değişir; sadece arkadaş olarak kalmak isteyen taraf sen de olabilirsin. Arkadaş ol güzel vakitler geçir daha sonrasında hislerin hala aynıysa zaten daha kolay olur senin için konuşmak. Şu dönemde bu gibi konular genel anlamda zorlaştı zaten.
Maalesef ki sosyal medya üzerinden tanışmak daha basit ; yüz yüze ise bir gerginlik ortamı oluşuyor nedense ya da çok nadir diyelim. Neyse sen olumsuzluklara takılma arkadaş olmak için ufak bir sebep bile tanışmana sohbet etmene etmenize vesile olur olabilir sonrası sohbetimize kalmış :)
Anladım teşekkür ederim 🙂
Aracı sokarsan özgüvensiz gibi durursun. Ayrıca bazı aracılar ara yapayım derken yıkıyor.
Ben hayatımda hiçbir kıza açılamadim ama kızlar bana hep açıldı nedense cikma tekliflerini de kabul etmedim. Çok farklı duygular ya. Aşk yaşamak istiyorum.
Kendi işimi kendim görürüm. 90lı yıllarda kaldı o aracı sokmak
Aracı sokmak kadında kendine güveni olmayan bir adam algısı yaratır
Yani görücü usulünde araya aracı falan sokuluyor hiç gerek yok bizzat açılmalısın.
Bizzati açılman hem cesaretini gösterir, hem de olumlu veya olumsuz net sonuç alırsın.
Araci sokman daha iyi bence. Gurun acisimdan. Hele utangacsan saha da iyi olur
Kendi düşüncelerinizle açılın
kesinlikle birebir hatta mümkünse yüzyüze
Açılmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?