Belli olmaz kişiden kişiye değişir. Bazı çok çakallar da var seni saf görür hemen konuya girer sen de onu iyi niyetli ya da saf zannedersin. Ancak çevre ve yetişme tarzından dolayı o konulara hemen çok kolay girmeye alışkın olan bazı saf tipler de var. Yine de her halükarda temkinli olmak gerekir. Kimse babanızın oğlu değil sonuçta.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÇok çabuk malum konuyu açan hiçbir insana güven olmuyor. Bu şekilde belaltı tarzı yaklaşan insanların sabrını zorlayacaksın ve asla o konuyu açmayacaksın. Bunun nedeni ise sana cinsellik amaçlı yaklaştığı için çok çabuk peşini bırakması ve yeni avına yönlenmesi için. Kötü niyetli insanları bu şekilde hayatınızdan uzaklaştırabilirsiniz. Libidon yüksek olsa dahi kimseye belli etmemelisin. Libidonun yüksekliğini sadece kendine sakla, sen bil yeterli. Kimseyle bu konu hakkında sohbet etme.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence hayır o her türlü sorun olur mesela benim arkadaşım bana küçükken çok kızardı bence aramızda bir yaş vardı ortak hesap açmıştık bana çok kızıyordu sonra aynı hatayı kendisi yaptı ve kendi itiraf etti evet öyle konuşurmuş belki de çocuk da o mesajları atıyordu resimleri vardı kurtulamadı olabilir belki kandırıldı olabilir çünkü ben sezdim kötü oldum ben tehdit edildiğimde o yüzden kötü oldu bana karşı olabilir tabiki ama kendi etti kendi buldu etme bulma dünyası demişler çünkü
00 Yorumla
+1 yılDediğin gibi uygulamada az da olsa düzgün insan var, uygulamanım amacı insanlarla anonim olarak yani onların dış görünüşü ile değil karakterleri ile tanışmak yani aslında düşünüldüğünde güzel bir şey ama maalesef insanlar bunun dışına çıkarak daha farklı konu haline getirdi uygulamayı, soruna gelecek olursak bence bunu sende biliyorsun ama ben bu konu hakkında olumsuz düşünüyorum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,1b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır olmaz tabi ki de. amacı seni yatağa atmak kullanmak..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılÇok çabuk malum konuya giren erkek sayısı %90 yavaş yavaş yemeği soputarak yiyen %10 ve bu %10 daha kaliteli geliyor. Belki o %90'daki çocuk daha yakışıklıdır, daha çok sever belki o %10 luk üzer ama arkadaşlar bana 2 dk önce tanıştığım adam bile seks teklif etti. 2 dakika! İlk 1 saat içinde de soran var. Yüzyüze de işte 10 saat sonra da. Tamam biz de ''o çok yakışıklı çok seksi' diye yatasımız vs geliyor ama tek gecelik duygusuz isteyen kızlar vardır, uzun ilişki tipi kızlar vardır. Siz o kızı kendinize aşık ederseniz, skain olursanız, o kız sizi zaten yatakta da ister. Neyse herkese anlatmayacağım. Hem siz kendinizi geri çekerseniz biraz o kız sizin üzerinize atlayacak 🙃 ama bu sanatı oynamak çok zor ve bazı erkekler çok iyi oynuyor, kızı yatağa atıyor bırakıyor vs o konuşulan erkekler. Bazıları kaybediyor. Bazıları özünde çok iyi (benimki gibi♡luv)
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. C2 zamanında 4gb kotalı internet ve msn kullanıyorduk. Demek hala devam ediyor.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 454 cevap paylaştı. Malum konuyu açana güven olmaz açmayana hiç güven olmaz ne istiyorsunuz siz bi ilk önce ne istediğinize karar verin siz nasıl işinize geldiği gibi davranıyorsanız karşınıza çıkanlarda öyle davranıyor
10 Yorumla
+1 yılKadın; C2 den tanıştık o niyetle girmedim dedi... ee ama karşıdaki kişinin ne niyetle girdiğini sorguluyorsunuz türk erkeklerinin % bilmem kaçı bel altı düşünüyor diyorsunuz ama aynaya dönüp kendinize hiç bakmıyorsunuz aşırı itici feminen davranışları bırakında rölanti yolunuzda dik ilerlemeye çalışın riyakarlik yapmayın karşılıklı cinsiyetçi davranışlarla hiçbir yere varılmaz.
Bıdı bıdı yapma kral !10 Yorumla
+1 yılYani kişiden kişiye değişir daha doğrusu zamandan zamana değişir karşındakini tanıyor olman lazım ama tanımıyorsunuz daha yeni konuşuyorsunuz direk konuyu açıyorsa tabii ki güven olmaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 719 cevap paylaştı. Onun orada olma amacı o sende bunu biliyorsun neden garip geldi ki 🤣
22 Yorumla
Soran+1 yılGarip değil de öyle yorum duymak istedim
- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılC2 sitesi çapkın erkek dolu valla ben de oradaydım ama düzgün biriydim orada kimse yazmadı bana yazan da Show yapıyorum bana ulaş dedi ben de kapattım.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
s +1 yılZaten o tarz platformların amacı belli. Bu sitede bile merhaba merhabadan sonra göğüslerin kaç bedene geliyor konu😂 iyiler yok mu var ama çok nadir
11 Yorumla- +1 yıl
@Ayabasanmaymun 🤣🤣🤣🤣
+1 yılC2 ye o niyetle girmeyen kız mı var 😂 ne için girdin? Namaz arkadaşı bulmak için falan mı
15 Yorumla
Soran+1 yılKnk kızların o niyette birisini bulması için c2 ye girmesine gerek yok :))) sen yaşa hiçbir şey yapma gelip sana yaklaşmaya çalışıyorlar. İnstagramda birçok mesaj atan erkek var. C2’de öğretmen bulup soru falan atıyordum ya da avukat falan bulup soru soruyordum zjenjxjejxje. Çocuk da avukat. C2 de bence zaten erkekler ve gayler var.
- +1 yıl
C2 gibi bir yerde ciddi bir şekilde soru sorup cevap alıyorsan cidden tebrik ederim 😄
Soran+1 yıl%70 alıyorum teşekkür ediyorum
- +1 yıl
Bir umut misali cevap veriyorlar demek ki😄
Soran+1 yılBazıları sadece soruyu cevaplayıp bazıları da tanışmak i
+1 yılTanıştığınız uygulamada meymenet yok ki, oğlanda ya da isteklerinde olsun. Meymenetsiz meymenetsiz çocuklar yapın. 🤣
00 Yorumla
+1 yılC2'nin tinder, tinder'ın C2 olarak kullanıldığı bir devirde yaşıyoruz. İnsanımız gerçekten çok cahil.
00 Yorumla
+1 yılOlabiler yani düşük ihtimal olsada ki evlenecegi kadın bile olsa sonuçta kardescilik oynamayacaklar yani
00 YorumlaYüzde doksan türk erkeği evleniceği kızla onları yaşamaz net ya bu. Bunların kodları yetiştirilme tarzları böyle o yüzden diyorum
04 Yorumla
+1 yılSeven sevdiğini tanımaya ufacık bir kırıntısını öğrenmeye kalkar bu sadece senle uçkuruk konuşuyor güven olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Olmaz amacı odur. C2 nedir cahil hissetdim kendimi😃
10 YorumlaHala ordan biri var mı burada ya :) bende birakamiyorum
10 YorumlaKesinlikle olmaz orada seninle o niyeti gerçekleştirmek için orada kesinlikle duygusal bağ bekleme
10 Yorumla
+1 yılbelki öyle test ediyordur önem sırası önemli hayatındaki
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Zaman hızlı akıp gidiyor o yüzden lafı çok fazla dolandırmamak lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMalum konuyu bende çabuk açarım bence problem yok :)
42 Yorumla
+1 yılOlmaz canım o ne öyle yangından mal kaçırır gibi sapıklık bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılC2 de kimse ciddi amaçla takılmaz ki tabiki cinselliğe kayar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılOra halen duruyor mu amacı zaten belli oranın malumun ilanı resmen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAkıl var mantık var, sence mantıklı mı? Eğer seks için istiyorsan tamam ama değilde o konuyu açanla konuşma. Cinsel obje gibi kendinizi kullandırıyonuz erkeklere
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılBen c2 ne bilmiyorum, malum konu ney? Ben anlamadım farklı bir dünyada mı yaşıyorum efendim haha
08 Yorumla- +1 yıl
Ben anlamadım, herkesin bildiği bir şeyi mi bilmedim yoksa? Bak şimdi kendimi çok kötü hissettim
- +1 yıl
Ben hala anlamadım ama neyse c2 yazdım internete c4 çıktı
- +1 yıl
Nasıl malumluk bu, normalde herkesin aklında olan bir şey mi ki malum diyoruz?
- +1 yıl
Peki efendim, teşekkür ederim
+1 yılBence aranizdaki iletişime bakmali ona göre konuşulmali
00 Yorumla
+1 yılHayır aslaolmaz. Oradaki her kıza karşı böyle zaten.
00 Yorumla
+1 yılEvet cekinip soyleyemeyip den daha guvenilir onlar amaci da ayni cunku genelde
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 736 cevap paylaştı.
+1 yılSapıktır burada bile hemen oran nasıl buran nasıl diye başlıyorlar 😅
03 Yorumla- +1 yıl
Belin nasıl gibi mi 😅
- +1 yıl
Onu soran olmadı
- +1 yıl
Ne soruyorlar
+1 yılAmacı iyi olan bi insan öyle uygulamalara ihtiyaç duymaz
00 YorumlaNiye hemen doğru dürüst konuşmadan o konular açılıyırki a*k hayır zaten o konuyu konuşmak saçma sapan aptalca bişey insan gibi konuşmadan hemen yatancanmı kızla a*k
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende kullan onu parasını al sonra kaybol. Onlar bizim bedenimizi kullanmaya çalışıyorlar ya sende sap gibi bırak onu böyleleri buna layık
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNormalini bulmak lazım ama senin bulduğunn yüzde 97lik kısım gibi sall bende çok gezdim oralarda öylesi çok bilirim
00 YorumlaKimse büyük konuşmasın. Benim kuzenim c2den tanıştı tam ruh eşini buldu. 7 yıldır çok mutlular. 2 yıldır da evliler. Şimdi de çocuk bekliyorlar arkadaşlar insanin mutluluğu nereden bulacağı belli olmaz
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılC2 den tanış ve malum konuyu açmasın. Yok öyle bir dünya. Neyse açık açık söyle. Ben oradan bile tanışsam istemiyorum de.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılSenin niyetin o olmayabilir ama orası genelde bu amaçla kullanılıyor ve oradan ifşalar bile var telegrama düşen
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLan c2den de tanışılır mı oradaki erkekler zaten bunu kolluyorlar, Instagram Twitter az mı geldi
10 YorumlaSanalda her kese kolay yazıyor.
Gerçekte bunu yapın bakalım kolay biriyle iletişim kurun rahat davranın..
Kessin o. Niyetle girmemişsindir orası camı zaten..10 YorumlaÇok çabuk cinsellik hakkında konuşmak isteyen erkek seninle sadece o işi yapmak istiyordur başka bir açıklaması bulamaz seni bunun için kullanacaktır hevesini alınca da hoşça kal sana
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu konuya hızlı gıren kızlarda var sence tek neden cınsıyet mı?
00 Yorumla
+1 yılonun oraya o niyetle geldiğini bilmiyo muydun
113 Yorumla
Soran+1 yılYani %3 lük geröekten arkadaş edinmek sohbet etmek için girenler de var. Kendisi avukat bana insanlara yardımcı olmak için giriyordum dedi evet Allah var yardımcı oluyor biliyorum ama tek amacı da insanlara yardımcı olmak değil cinsellik de istiyor
- +1 yıl
ee sen istemiyosan neden konuşmaya devam ediyosun. c2 olmadan da yardım edebilir. yardım yanında cinsellik de istediğinden ordadır sdhsdgj
Soran+1 yılÇocuktan hoşlanmadım değil ama konuşmuyoruz artık zaten
- +1 yıl
niye
Soran+1 yılBenim cesaretim yok çünkü cinsellik olarak hazır hissetmiyorum bıraktım ben de çocuğu
- +1 yıl
cinsellik konuşmak mı istiyo yoksa direk buluşup yapmak mı istiyo
Soran+1 yılAramızda 450 km vardı gelecekti valla.
- +1 yıl
he konuştun ama ilişkiye girmek istemedin yani sen anladımm. 450 km de fazla abazalık adfhadfh
Soran+1 yılYa konuşmamız hemen olmadı zaten sohbet edip tanışma gibi oldu hatta geleceğini söylediğinde biz hiç cinsellik konuşmamıştık o geleceğim işim falan var seni de görmek istiyorum ama sen uslu durmazsın falan dedi ben de açıkça sordum geldiğinde ne olacak diye falan. Çocuk bir de doğru muydu değil miydi bilmiyorum ama sanki benle sevgili de olmak istiyor gibi konuşuyordu bilmiyorum
- +1 yıl
eğer biraz arzu varsa ilişkiye girene kadar sevgili olmak istiyomuş gibi davranabilir. dikkatli olmanda fayda var. bu arada fake Instagram hesabın var mı
Soran+1 yılNeden sordun hesabı? Evet farkındayım ben de bu durumun biliyorum maalesef ben de sadece böyle bir şey yaşamak istemiyorum bakireyim
- +1 yıl
ordan konuşalım diye sordumm. ben de bakireyim
Soran+1 yılYok hayır teşekkür ederim yorumun için
+1 yılO uygulamayı kullanan normal birisi olabilir mi sence
13 Yorumla
Soran+1 yılÖocuk sildi bu arada hesabını 😅
- +1 yıl
Napiyim
Soran+1 yılTamam
+1 yılNe bekliyosun İnternette tanıştığın biriyle harikalar harikası bi mutlu son mu?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet seninle ❤️
Ben de zamanında oradaydım gerçekten %99 u malum konu için. Ama erkek öyle geliyorsa niyeti belli yani
00 Yorumla
+1 yılc2 eskisi gibi samimi bi ortam değil ki sen o sebeple girmesen nolur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. sıkıntılı zaten c2 dekilerin niyet belli
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Amacı cinsellik demekki uzak durun
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ne niyetle girdin dini sohbet için mi :d
13 Yorumla
Soran+1 yılBiliyor musun zamanında Allah canımı alsın ki c2 ye dini sohbet için bile girdiğim olmjştı xkemxkekxkemdke herkes C. sellik için girmiyor inanmayabilirsin tabiki de
Soran+1 yılAmin ecmain
+1 yılburada da acacaklarda sen gizlisi.
12 Yorumla
Soran+1 yıl😅
- +1 yıl
:) nobettemisin
+1 yılO sitenin amacı o zaten
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. olmaz tabiki ne kadına ne erkeğe
02 Yorumla
Soran+1 yılC2 kullanmayan herkesle olur o zaman doğru mu?
- +1 yıl
C2 kullanan kullanmayan diye kıyaslama yapılmaz, malum konuyu açıp açmamasına göre de güven belirlenemez. İki insanın da amacı malum şey ise burada güven aramak saçma olur. Güvenden kastın nedir mesela sadık birisi mi? Yarı yolda beni bırakır mı? Sırlarımı onunla paylaşabilir miyim? Gibi şeyler olur mesela.
Kendini kandırma ahakahkaja %3 müşş hehh
10 YorumlaNe bekliyorsun ki sen?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılAmaç o ne konususun senle kuantum mu
11 Yorumla- +1 yıl
Bu yüzde 97 lik kısım kapis
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılc2 den tanışıp da ne bekliyorsun onu anlamadım
10 Yorumla
+1 yılOradan erkekler hep öyleymiş
10 Yorumla
+1 yılSeni mikecek açık ve net
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen ergenken öyle sitelerden sevgili arıyordum sjsjsj
10 Yorumla
+1 yılC2 de takılan birisi masum değildşr canım benim
10 Yorumla- Devamını Gör (71)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!