Atıyorum bir kızla sadece arkadaş bile olmam onu geçtim benim için hoşlanma flört sevgili nişan evlilik düğün çocuk gezme. İsrailin toplu müslüman olması gibi bir şey.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sen bu kafada olursan senden zaten hic bir s.. ikkkkk olmaz
Ben oluyor mu dedim
Bu kafadan çıkacaksın ki olacak zaten çözümü bu sonra icraata gececeksin tabi oturdugun yerden zaten olmaz
Sorun şu çıksamda eziğim ben her anlamda her türlü
Sen böyle yaparak kendine eziyet ediyorsun kendini acındırıyosun desem o da olmuyor zaten iyi böyle devam et o zamann
napim 12 sene yattıkdan sonra asgari ücret 30 gün kendimi yorayım mı bir hiç uğruna kendini yerime koy hiç bir hayalim yok
Neden ben bile kizlarla arkadas oluyorum
Ben bir hiç olduğum için
Git konus arkadas ol cok basit benim icin arkadas olmak ama sevgili olmak zor
ben burdayım sen ordasın
Böyle olmandaki sebep?
12 Sene kendini hayata sokmamak sosyofobi özgüvensizlik a-sosyallik kendimi sevmiyor oluşum binlerce sebep
O zaman hayatını değiştir ve yaşa bir ömür böyle geçmez
He kolaydı
Kolay olmadığını biliyorum. Ama kendi iyiliğin için ufak da olsa bi adım atmak zorundasın emin ol gerisi gelir zaten. Hem yaşadığın durumdan şikayetçisin hem de o durumdan kurtulmak için bişey yapmıyosun.
12 senedir böyleyim. benim için her şey çok zor. hiç sanmıyorum geleceğini asgari ücret 30 gün çalış dur ne için sanki ne hayalim umudum var pardon. yapıncada bir şey olmadığını gördüğüm için.
E şimdi ayda o kadar para alıyosun da o parayı napıyosun? Sürekli iştesin dediğine göre. O parayı sevdiklerimle yemiceksem bana ne o paradan
Sen beni anlamıyorsun benim hiç bir şeyde hevesim yok ne iş ne okul ne para ne araba ne kız ne sosyallik hiç bir şey
Çok haklısın
saol
Rica ederim aşko
Sen kızı göster 5 dk da tavlıyayım
Bana dünyanın en çirkin kızı bile pas vermez saol
Neden
Kendimi hayattan soyutladım bir hiçim
Bahsettiğin ihtimali sen tercih ediyor ve yaşıyorsun. Bence bu buhrandan kurtar kendini.
Ben tercih etmedim olanaklar böyle olmaya itti. Kurtar mı 12 yıl olmuş öyle çıkayım deyince de oluyodu
Ne 12 yıl olmuş onu anlamadım
Ben hayata karışmayalı odamdan dışarı çıkmayalı
Seninki tedavilik bir durum. Bence bu düzeni bozmaya çalış, bozmak adına bir adım at. Dışarıda insan yemezler merak etme, gençliğini heba etme.
Kim 12 sene yattıkdan konforda kaldıkdan sonra bozar hangi deli bozar. ben kilo alsamda dişlerimi kaybetsemde adım atmadım. kendimi her türlü küçümsüyeceğim beni mutlu edecek hiç bir şey yok hayatta.16 yaşından 28 yaşına kadar heba etmiştim zaten ölene kadar da böyle.
Belkide çok şey kaçırıyorsundur bilemezsin. Bence sende bu durumda olmak istemiyorsun ama işte kolay değil tabi senin için. Her şeyin hayırlısı diyelim
Ben kendimi sevmiyorum özgüvenin ö sü yok hiç bir şeyde hiç kimseden ve hiç bir şeyden beklenti içinde değildim sadece bilgisayarın oyuncağıyım. hayırlısı ölüm be gülüm
Sebep
Hayata kendime küsüm yıllardır
Kizlara ilgi mi duymuyorsun yoksa cekindiginden mi
Benim sorunum kendim ile. ben insan sevmiyorum sorumluluk
Insanlari sevmemen senin onlara degil onlarin sana erisememesi anlamina geliyor
Sorumluluk degil, biri ile arkadas olman onun annesi olman gerektigi demek degil anlasamazsan konusmayi kesersin
benim sorum kendimle Yaşama sevincim yok
Drama queen misin nesin cik bu moodd'an
12 sene çıkamamışım
Off cok karamsarsinn abi
Yaşadıklarımı bilsen hak verirsin
Zaten insani buyuten yasi degil yasantilaridir bu kadar kahrolmaya deger bi dunya olmadigini anlaman gerekirdi
ne yapayım sen söyle