İlişki daha da güzelleşir mi samimiyet artar mı nasıl olur
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yıl- Gerçek bir alfa erkekle birlikteysen, kesinlikle geri dönmez.. Ayrılma taktiği; Ezik, itici ve saf bir erkekte işe yarar. Ama bu erkeği de evde kalmayan kadınlar hariç, hiç bir kadın seçmez. Detaylı şöyle izah etmem gerekirse ;
Kadınlar genelde , eski sevgilinin maddi durumu iyi olduğunda geri döner. Erkek adam ise, kabul etmemeli ; ben de asla etmem. Ederse zayıf erkektir , kadınlar bu tür erkeklere saygı duymaz ve evlendikten sonra da aldatır.
Erkek Türlerine göre erkeğin geri dönmeyi kabul etmesi veya geri dönmesini şöyle izah etmem gerekirse ;
Kadınlar, alfa erkeklerden hoşlanır. Alfa erkek kavramı : özgüvenli, kendi işinde genelde başarılı, toplumda saygısı olan , hem evde hem de dışarıda kadınını gururlandıran ve kadını koruyabilecek kadar güçlü erkeklere denir. Alfa erkekler, kadına gerekli saygı dışında hiç bir değer vermezler. Kadınlar da yönetmeyi değil, yönetilen olmayı sevdiklerinden alfa erkeklerle ;hem evlenmek hem de flört etmek isterler. Alfa erkeklerin temel çekici özellikleri: Yüksek özgüvenli olduğunu kadına hissettirtmek, kadını etkileyene kadar mesajlara bir saat geç cevap yazmak, bir çok sevgilinin olduğu süsü vererek kadına kıymetini bildirmesi, topluma karşı sert ama kadına karşı normal arkadaş olarak olarak davranması , özel günler haricinde hediye almaması , büyük hatalarını affetmemesi ve kendisine saygısızlığa izin vermemesi vs vs. İşte bu özellikler, alfa erkeği çekici kılıyor
Alfa Özgüveni nasıl oluşur?
Alfayı alfa yapan, olabildikce erken tanıştığı zorluklar ve bu zorlukların üstünden gelmesi nedeniyle geliştirdikleri yüksek özgüvendir. Daha detaylı şöyle izah etmem gerekirse ; asıl alfalaşma lise evresinde başlar, üniversite okumak yerine fabrikada çalışıp usta başı olursan ve usta başı olana kadar da baya emek vermişsen; bu emek sana özgüven ve olgunluk veriyor. Ya da çocukluk yılların, bir dükkanı işletmekte geçmişse yine 20 lere geldiğinde ; özgüven , olgunluk ve karizma sahibi erkek oluyorsun.
Lakin sen mezun olup askerlikten dönene kadar =24 yaş diyelim. Bir zor işte çalışmayıp direk masa başı rahat işe başlarsan; Senin özgüvenin ve olgunluğunu elbet olmaz. Bu yüzden betalar, genelde eğitimli nüfusdur. Çünkü alfayı alfa yapan en önemli özellik , özgüven olup rahat büyüyen erkekde genelde böyle özgüven olmaz.
Bu yüzden nice üniversite mezunu kaliteli bayanları, Uzman Çavuşlar ve fabrika işçilerigötürmekte iken ; rahat büyüyen erkek hakim ve savcı olsa dahi, bir kadını yatağa atamaz. Evlenir , ancak böyle sadece eşiyle birlikte olur.. Bu arada usta başı ve uzman çavuşları, küçümsemiyorum. Hat dabu memlekete Sağlık mezunları hariç tüm üniversite mezunlarından , daha faydalı olmaktalar. En fazla karşılaştığım alfa örnekleri, askerler ve ustalar olduğundan; böyle örnek verdim.
Böylece yakışıklı erkek, özgüven sahibi değilse; kadına ulaşamaz. Ama özgüvenli, çirkin ve ağzı laf yapan serseri erkek çok rahat ulaşır. Bunun örnekleri, çok.
Şimdi gelelim Beta erkeklere... Beta erkek: ezik, itici, özgüvensiz , kendi işinde bile çoğunlukla başarısız ve bu yüzden evlenecekleri kadın tarafından ( genelde evlenmeden birliktelik yaşayamazlar) sürekli aldatılıp milletin ortasında hakarete maruz kalan erkektir. . Beta erkeklerin en temel özelliği eşine, annesinden daha çok değer vermesidir. Bu yüzden kadınlar, beta erkekleri güçlü görmezler ve hep saygısız olurlar. Çünkü güçlü erkek , kadınını annesine saygı duydurabilecek erkektir. Yani Beta erkekler genelde özgüvensiz ve zayıf olduklarından, kadını koruyamazlar. Sadece maddi durumu iyi ise, kendisinden düşük seviyede bir kadınla evlenebilirler. İstisnalar olabiliyor ama istisnalar genel kuralı bozmaz. Zaten erkeğin , flörtte temel hataları; alfaların aksini yapmasıdır.
Tecrübelerime göre Beta erkeklerin mutlu flört ilişkisi olmasa da mutlu evlilik ilişki yaşaması şöyle mümkündür; evleneceği kadın kendisini seviyorsa ve bakireyse ancak böyle iyi evliliği olabilir. Zira bakire kadın, karşılaştırma yapamayacağından; bakire olmayan kadınlarda olduğu gibi eski alfa erkeklerini özlemesi mümkün değil.. Bu durumda erkeğin de cinsel gücü iyi ise; beta erkek ancak evlilikte mutlu olabilir. Yoksa evlilik öncesi hiç bir kadın, beta erkekle seks yapmaz. Belki çok zenginse , kadına fena para harcıyorsa ve kadın da evlenmek istemiyorsa ; elinde tutmak için nadir de olsa seks yapıyordur. Çünkü kadınlar, sevmedikleri erkeklerle çok seks yapmazlar. Sus payı olsun diye sömürebildikleri sürece, haftada bir ancak..
Beta erkeği itici yapan özellikler ise: alfaların tersini yapmasıdır. Betaların, kavgacı ve piskopat olanları ise gamalardır. Kadınları aldattı diye; gamalar öldürüyor. Alfa erkek de öldürüyor ama alfa erkek genel de aldatılmaz. Aldatılanlar, hep beta..,
Betanın bir üstü , sigma erkek var bir de. Sigma erkek; hanımcı değildir, alfa erkeklerin tüm özellikleri taşımadığından kadınlardan alfalar kadar talep görmez, ancak herkesle birlikte olmayan kadını da kendine çekebilecek alfa özelliklerine sahiptir, orta özgüvenlidir, orta cesurdur, uzun ilişki tercih eder, uzun ilişkide olduğu kadın sigma erkekle seks yapar ve bu kadınla ilişki devam ettikçe sadık kalır. Ancak Sigma erkek, en az olan erkek çeşididir. Zira kadına ulaşabilen erkekler, genelde alfa olup tek kadınla yetinmezler. Ama betalar, genelde alfa olamaz. Ancak sigma olabilir , en fazla. Yani sigmalar, betaların evrim geçirmiş halidir. Zira alfa olunmaz, alfa doğulur. Sigma erkeklerin evlilikleri ise, genelde güzel olur. Tabi kendisini seven kadınla evlenebilirse. Zira pek talep gören erkek olmadıklarından, kendisinden kötü maddi duruma sahip bir kadın mantık evliliği yapmak isteyebilir. Bu durumda kadın bakire değilse, kendisiyle aynı maddi durumda bir kadınla evlilik yaparsa; kendisini seven kadınla evlilik yapmış olur ve kadın ona sadık kalır. Çünkü bir kadın kendisiyle aynı statüde bir erkekle, aşk evliliği yapar. Mantık evliliği, yüksek statüde olan biriyle yapılır
Red pil kuramı nedir?
Red pil, kadın ve erkekler arasında ilişkileri düzenleyen temel kurallardır Red pil kuramı, kadınların hoşlandığı erkekleri doğru olarak tanımlayıp eksik erkekleri tam erkek etmeye çalışır. Red pil kurumlarının tamamının doğru olduğunu, gerçek hayattan görüyoruz. Zira red pil kadınların; güçlü, özgüvenli, kendisine fazla değer vermeyen , böylece sıradan erkek izlenimi oluşturmayan erkeklerden hoşlandığını belirtir ve böyle erkek olmayanların da nasıl böyle erkek olacağına dair tavsiyeler verir. Böyle erkek olmayı beceremeyenlere karşı da seksi odak noktasından çıkarmaya uğraşıp dikkatlerini başka yönlere çekmeleri gerektiğinden bahseder. Böylece tecavüzleri , azaltıcı etkisi mevcuttur. Gerçekten Red Pilcilerden, sapık olmaz. Red pili benimsemeyen abazalar, sapık olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Her ayrılıp barışma durumu ilişkinin daha iyiye gideceği anlamına gelmez. Her ilişki farklıdır ve her durum kendi dinamiklerine sahiptir. Ayrılıp barışmak bazen sorunları çözmek ve ilişkiyi güçlendirmek için yapıcı bir adım olabilir, ancak sürekli olarak ayrılıp barışmak sağlıklı bir ilişki dinamiği oluşturmaz. İlişkideki sorunları açık bir iletişimle çözmek ve karşılıklı anlayış ve saygı temelinde ilerlemek daha sürdürülebilir bir yol olabilir. Her durumu kendine özgü olarak ele almak önemlidir.
00 Yorumla
Bence çok iyi olmaz ama kişiler hatalarından ders çıkardıysa buna göre davranıyorlarsa faydasını görebilirler yani nasıl davrandıklarını veya nasıl bir ilişki içerisinde olduklarını ne şekilde ayrıldıklarına göre değişir
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
1 yılNeden olmasın? Araya başkalarını almadığın zaman bal gibide olur. Burada olmaz diyenler ayrılınca ona buna koşanlar oluyor. Oturup konuşulacak şeyler varsa , hatalar düzeltilirse olur. 2 çift biliyorum ben biri 2 ay ayrı kalıp başkalarıyla konuşmayarak tekrar barışıyor ve 3 senedir beraberler , diğerleri de evlenecek. Yani gerçekten seven birileri ayrılığı bile iplemez senden soğumaz sana yine gelir ama başkalarına gittiyse bu sefer sen kabul etme. İlişkide ki çiftlere bağlı , çok sevgi varsa ne olursa olsun yine barışılır.
03 Yorumla
Soran1 yılİlişki tek taraflı yaşanmıyor ben hayatıma başkasını almasam da o her ayrılıkta başka kızlara koşuyor
Soran1 yılSoruyu önce dikkatli oku. 1 kez ayrılık yazmıyor “her” ayrılıp barışma yazıyor
- 1 yıl
Tamam yazdım ya 3csenedir beraberler ama ayrılıp barışıyorlar ve okuduysan başkasına koştuysa kabul etme diyorum zaten. Gerçek sevgiyi hiç bir şey bozamaz
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
61
Cevap
56Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılHer ayrılık ilişkiden bir şeyler alır götürür ve ilişkiyi zamanla geri dönüşü olmayan bir noktaya sürükler..
32 Yorumla
Soran1 yılHeyecan olur mu her barışmada yeni tanışıyormuş gibi
- 1 yıl
Heyecan olsa bile sonuçta ayrılığa sebep olan şeyler vardır ve bunlar unutulmaz, zamanla ilişkiyi sabote eder..
Aşk İlişkileri konusunda 61,3b cevap paylaştı. Daha iyiye değil daha kötüye gider
12 Yorumla
Soran1 yılHeyecan artar mı
- Aşk İlişkileri konusunda 243,6b cevap paylaştı.
u 1 yılgitmez
00 Yorumla Hala seviyorum çok seviyorum çok özlüyorum ama diğer yandan da yuvamı kurmak istiyorum. Toksik bir ilişki yaşamak istemedim hiç ama gel gör ki böyle devam ediyor. Sevmediğim birini hiç istemedim ama sonum inşallah hayırlı olur. Psikolojik olarak ne yapacağımı düşüneceğimi bende bilmiyorum.
15 Yorumla
Soran1 yılSeni mutlu edecek biriyle birlikte ol. Sırf yuva kurmak istiyorsun diye toksik ilişki yaşadığın birisiyle alelacele evlenme, aceleye getirme evliliği. Kadın cinayetleri çok fazla oluyor. Allah korusun başına öyle şeyler gelebilir
Soran1 yılHakkında hayırlısı olsun
- 1 yıl
"Sırf yuva kurmak istiyorsun diye toksik ilişki yaşadığın birisiyle alelacele evlenme" kadın dinozor olmuş 36 ya gelmiş şurda 40 yıla kadınsal özellikleri tamamen gidicek hala yurdum insanı kurma yuva diyor 😂🤣 Bence de kurmasın daha iyi. Zaten ülke bk gibi bir çocuğun daha başı yanmasın daha iyi.
Aşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı. Ne o öyle laçka ilişki. Bir gün barışma olmaz elbet.
00 Yorumla
1 yılYalama olan vidayı bilirsin.. her denemende biraz daha aşınır.. tutmaz olur artık.. işte öyle bir şey..
25 Yorumla
- 1 yıl
Hiç olur mu öyle şey.. akla mantığa uygun mu sence.. yeni tanıştığın biri değil sonuçta öyle değil mi.. araya zaman girince çok şeyler de girer.. o araya..
Soran1 yılHaklısın
- 1 yıl
Keşke haksız olsaydım.. ama gerçekler acıdır..
1 yılTam tersi çok daha kötüye gider. Yaşamış biri olarak söylüyorum bunu. Artık bir süreden sonra ciddiyet, sorumluluk bitiyor. Hatalar artıyor. Tabi daha iyiyi de gidebilir bu da bir ihtimal
02 Yorumla
Soran1 yılHeyecan peki? Artıyor mu
- 1 yıl
Barışınca 1 2 ay mükemmel geçer. Heyecandan daha fazlası da vardır. Ama dediğim gibi ondan sonrası çöp.
1 yılAyrılma değil kavgalarda güzelce sorun çözülürse ilişki sağlamlaşır ama ayrılık güvensizliktir. Sevgilimle büyük kavgalarımız oldu ama bir e düşünmedik ayrılmayı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı. He he mükemmele gider. Kendinizi böyle kandırmaya devam edin
22 Yorumla
Soran1 yılHeyecan artar mı peki
şu an bizim ilişkimizi tarif ettin ama şöyle bişey var böyle bi durumun hem beni hem karşı tarafa yorduğunu ve bıktırdığını fark ettik biz de kendimize bir söz verdik bundan sonra ne olursa olsun ayrılığın adını bile ağzımıza almayacağımıza dair şu anda gayet güzel ilerliyoruz Eskişehir bir olmaz diyen yorumlara inanma işi sende ve karşı tarafta bitiyor eğer ki söz verirseniz bir daha böyle bir şey yaşanamayacağınıza dair bir problem olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı.
1 yılÇocuk oyuncağına döner. Sen en sonunda bitti dersin ama kafanda tekrar edecek ümidi de hep olur. Sonra bir bakmışsın giden bir daha gelmemiş ahaha sen tekrar başlar ümidiyle kalalalıyorsun
00 Yorumla Bir başka kadın veya erkeği bulana kadar o ilişki sizlere köprü olur , her ikiniz de ciddi olmazsınız
Evli iken de benzer hadisede kaçma eylemine girişirsiniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
u 1 yılHayir yavaş yavaş ilişki bitiyor onsuzluğun provası bunlar bir saat yazmadan duramayanlar şimdi saatler hatta günlerce durabiliyor
02 Yorumla
- 1 yıl
Sorunlari konusup halledin yoksa yine ayrilmalar olacak
1 yılHer ayrılıkta bir şeyler eksilir, barışma anında mutluluk hormonu salgılarsın ama o ilişki aslında kangren oluyordur.
02 Yorumla
- 1 yıl
Başlarda heyecan olur ama sonra..
1 yılHeyecanı soner eğer ayrıldıktan sonra kişiler tekrar baristiklarinda yaptıkları hataları düzeltmezler kendi ihtiyaçlarını görmezlerse kötüye gider ayrılmak demek zaten sen beni yoruyorsun ni süre dinlenelim demek ama bu ne yaptığını iyice düşünmeyip devam edersen tam tersi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 695 cevap paylaştı. Bi donguye girersiniz duzeltemezsiniz bu donguden cikamazsiniz. Sevgi saygi biter. Eskisi gibi cabalamazsiniz.
03 Yorumla
Soran1 yılHeyecan artar mı pekş
Ayrılmanıza sebep olan şeyleri kökten çözmediğiniz sürece istediğin kadar birleş yine sonuç aynı olur
10 Yorumla
1 yılCiddi bir ilişkide aşk seviyesi deliler gibi olmalıdır. Tek ayrılık sebebide ölüm olmalıdır. Net
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılMonoton bir evlilik hayatına dönüş yapmış gibi olursunuz bebişim.
12 Yorumla
Soran1 yılO nasıl oluyor heyecan sevgi güven vs olmaz mı
- 1 yıl
Bence heyecan olmaz çünkü sıradanlaşıyor böyle ilişkiler.
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gitmez, tam tersi kendini kısır bir döngünün içinde bulursun 😂keyfi kaçar yani
05 Yorumla
Soran1 yılKarşılıklı sevsek niye ayrılık olsun ki sksjdkjddkc
Soran1 yılŞartlar her ayrılıkta karı kız takiplemeyi de gerektiriyor mu sksöskdjdjdk
1 yılHayır tam tersi daha kötüye gider ve toksik ilişkiye döner
02 Yorumla
- 1 yıl
Kötüye gider, toksik olur diyorum heyecan olur mu diyorsun alemsin...
daha kötüleşiyo yaşayan biri olarak ilişkinin anlamı kalmıyo ayrıl barış çocuk oyuncağı mı bu
04 Yorumla
- 1 yıl
asla olmuyo zaten tanıdığın biri olduğu için bu heyecanı yeni biriyle tanışırsan yaşarsın zaten şuanki hayatındaki erkeğin çoğu şeyini biliyorsundur merak olmadığı için heyecan da olmuyo anliyacağın bu yüzden ulaşılmaz insanlar daha da çekici gelir sana öyle biri seni cezbeder sadece
Soran1 yılAnladım sağ ol
- Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.
1 yılAyrılıp barışmalar ilişkiye komple zarar verir. Bir kere ayrılıyorsanız bir daha barışmayın bence
02 Yorumla
- 1 yıl
Hayır
1 yılYalama olur.
Sevmiyorum bi küs bi barış hâlini.02 Yorumla
- 1 yıl
Yorar bence. Hem ne diye sürekli küsesin ki?
1 yılGitmez. Heyecan artmaz mı diye soracaksın şimdi biliyorum. O da artmaz.
02 Yorumla
Soran1 yılHer barışmada yeni tanışıyormuş gibi heves olmaz mı
- 1 yıl
Hee bak onuda soruyordun unutmuşu. Olmaz olmaz.
1 yılGitmez aksine uzaklaştırır hatta biter o kadar ayrılmaya dayanılmaz
02 Yorumla
Soran1 yılHeyecan artar mı
- 1 yıl
Ne heyecanı ablacım yorar uzaklaştırır sonunda ilişki kalmaz
1 yılMonotonlaşıyor sanki öyle bir ilişki olduğunda bilmiyorum tuhaf.
02 Yorumla
Soran1 yılHeyecan artmaz mı sence
- 1 yıl
Heyecan barışma aşamasında artıyor ilişkiye devam kısmında her şey aynı oluyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 25,1b cevap paylaştı.
1 yılSaygı biter sevgi biter hoşgörü biter. İlişki çıkmaza girer
02 Yorumla
Soran1 yılHeyecan artmaz mı
- 1 yıl
Hayır sıradanlaşır
Hayır aksine o ilişki daha kötüye gider.
12 Yorumla
1 yılSadece birbirinizi yipratmis olursunuz en sonunda da ayrılmaya mahkum
00 Yorumla
1 yılAksi olduğunu düşünüyorum, ne yazık ki her ayrılma da biraz daha yıpranıyor ilişki, biraz daha uzaklaşıyor, biraz daha tükeniyor ilişki de, bireyler de.
00 Yorumla
1 yılBenim ilişkim böyleydi. Her defasında kendimden daha çok kaybettim. Boşanma davası açacağım. İçimdeki kin ve öfkeyi durduramiyorum. Tasa en başlarda sariyorum.
00 YorumlaTamamen bittiğinde ayrılık acısını daha az hissetmeni sağlar
02 Yorumla
1 yılDaha kötüye gidiyor biz de öyleydik en sonunda da ayrıldık
06 Yorumla
- 1 yıl
Ben de oluyordu ne kadar tartışsak da bir gün sonra yumuşayıp barışıyorduk.
Soran1 yılBizim ayrlıklar bir gün sürmüyordu ama dkdkdkjdkdjdmsjd o zaman sizin nasıl niye daha kötüye gidiyordu ki
- 1 yıl
O kırıcı oluyordu tartışmalarda bu da soğukluğa neden oluyor ayrıldık ama yine de seviyorum hâlâ
Soran1 yılSeven sevdiğini kıramaz ya 😢 bence sevmiyorlar bizi. Bizimki tek taraflı sevgi 😢 acı ama gerçek
- 1 yıl
Bence katılıyorum
Heyecanı kalmaz sureklı o gelgıtler konu olur tartısmalara bıkarsın
01 Yorumla
İlişki bok olup gidiyor kusura bakmayın her şey basitleşiyor saygı bitiyor
02 Yorumla
Soran1 yılHeyecan artıyor mu
1 yılYıpranırsın, sonunda da koparsınız ve bir daha barışmazsınız
02 Yorumla
- 1 yıl
Sıkılıyorsun bi yerden sonra
Allah’ın hakkı 3’dür derim. Ondan sonra hala barışıp ayrılma varsa kötüye gider.
00 Yorumla
1 yılNe iyisi daha kötüye gider canı sıkılan ben gidiyorum de git gel sürekli saçma bence...
00 Yorumla
1 yılhayır en sonunda kardeş gibi oluyosunuz bir tarafın sevgisi bitiyo
00 Yorumla
1 yılHer yırtıldıkmadan sonra tekrar bantlanan bir kağıt daha mı sağlamdır?
00 Yorumla
1 yılHeyecan olmaz aşk sevgi saygı güven biter hiç bir şey eskisi gibi olmaz
00 YorumlaHayır toksikleşir
12 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Gitmez güven kaybolur
02 Yorumla
1 yılDaha kötüye gider
02 Yorumla
- 1 yıl
Hayır olmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılGitmez 1. ayrılıkta ilişki biter
02 Yorumla
- 1 yıl
Hayır soğukluk girer
1 yılİlişki ciddiyetsizlesir
01 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Sanmam yıpranır bence
02 Yorumla
1 yılÇok sürmeden biter bile, ne daha iyisi
02 Yorumla
Soran1 yılHeyecan olur mu yeni tanışıyormuş gibi
- 1 yıl
Düşünsene biriyle kavga ediyorsun, bir daha hiç konuşmamak için karar veriyorsun ama bi süre sonra yine görüşüyorsunuz bi yerde. Eskisi gibi samimi olabilir misin o insanla?
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Berbar ötesidir
03 Yorumla
Soran1 yılHeyecan artar mı sence
1 yılGitmez ne gitmesi biter
02 Yorumla
- 1 yıl
Artmaz kavgalar daha çok olur sen şunu demiştin kırıldım sende bunu demiştin ağrıma gitti lafları hiç bitmez
1 yılNiye ayrildiginiza bağlı
02 Yorumla
Soran1 yılGözü dışarda
- 1 yıl
O büyük problem
1 yılNasıl oluyo bu
10 YorumlaOnun olma ihtimali uzayda yok sana öyle söyliyim
10 Yorumla
1 yılGitmez anlayın şunu Türk kızları
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.
1 yılDaha da kötü olur ya
00 Yorumla Gitmez uyumsuz olduğumuzu düşünürüm
00 Yorumla
1 yılToksik ilişki. Sonu acı ve hüzün maalesef.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,1b cevap paylaştı.
1 yılDaha çok yıpranır bence.
00 Yorumla Aksine bi yerde biter bnce
00 Yorumla- Devamını Gör (57)
Devamını Gör(102)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri