• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Yeni YılYeni Yıl
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Kahve & KeyifKahve & Keyif
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandırabilir, görsel ya da anket ekleyebilir, gizli üye olabilirsin.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Yeni Yıl Yeni Yıl
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Kahve & Keyif Kahve & Keyif
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Her ayrılıp barışmada ilişki, daha da iyiye gider mi?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
15
Yapay Zekaya Sor
İlişki daha da güzelleşir mi samimiyet artar mı nasıl olur
Her ayrılıp barışmada ilişki, daha da iyiye gider mi?
İlişki Soruları Ayrılık Soruları Güzellik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl
    • Gerçek bir alfa erkekle birlikteysen, kesinlikle geri dönmez.. Ayrılma taktiği; Ezik, itici ve saf bir erkekte işe yarar. Ama bu erkeği de evde kalmayan kadınlar hariç, hiç bir kadın seçmez. Detaylı şöyle izah etmem gerekirse ;

Kadınlar genelde , eski sevgilinin maddi durumu iyi olduğunda geri döner. Erkek adam ise, kabul etmemeli ; ben de asla etmem. Ederse zayıf erkektir , kadınlar bu tür erkeklere saygı duymaz ve evlendikten sonra da aldatır.

Erkek Türlerine göre erkeğin geri dönmeyi kabul etmesi veya geri dönmesini şöyle izah etmem gerekirse ;

Kadınlar, alfa erkeklerden hoşlanır. Alfa erkek kavramı : özgüvenli, kendi işinde genelde başarılı, toplumda saygısı olan , hem evde hem de dışarıda kadınını gururlandıran ve kadını koruyabilecek kadar güçlü erkeklere denir. Alfa erkekler, kadına gerekli saygı dışında hiç bir değer vermezler. Kadınlar da yönetmeyi değil, yönetilen olmayı sevdiklerinden alfa erkeklerle ;hem evlenmek hem de flört etmek isterler. Alfa erkeklerin temel çekici özellikleri: Yüksek özgüvenli olduğunu kadına hissettirtmek, kadını etkileyene kadar mesajlara bir saat geç cevap yazmak, bir çok sevgilinin olduğu süsü vererek kadına kıymetini bildirmesi, topluma karşı sert ama kadına karşı normal arkadaş olarak olarak davranması , özel günler haricinde hediye almaması , büyük hatalarını affetmemesi ve kendisine saygısızlığa izin vermemesi vs vs. İşte bu özellikler, alfa erkeği çekici kılıyor

Alfa Özgüveni nasıl oluşur?

Alfayı alfa yapan, olabildikce erken tanıştığı zorluklar ve bu zorlukların üstünden gelmesi nedeniyle geliştirdikleri yüksek özgüvendir. Daha detaylı şöyle izah etmem gerekirse ; asıl alfalaşma lise evresinde başlar, üniversite okumak yerine fabrikada çalışıp usta başı olursan ve usta başı olana kadar da baya emek vermişsen; bu emek sana özgüven ve olgunluk veriyor. Ya da çocukluk yılların, bir dükkanı işletmekte geçmişse yine 20 lere geldiğinde ; özgüven , olgunluk ve karizma sahibi erkek oluyorsun.

Lakin sen mezun olup askerlikten dönene kadar =24 yaş diyelim. Bir zor işte çalışmayıp direk masa başı rahat işe başlarsan; Senin özgüvenin ve olgunluğunu elbet olmaz. Bu yüzden betalar, genelde eğitimli nüfusdur. Çünkü alfayı alfa yapan en önemli özellik , özgüven olup rahat büyüyen erkekde genelde böyle özgüven olmaz.

Bu yüzden nice üniversite mezunu kaliteli bayanları, Uzman Çavuşlar ve fabrika işçilerigötürmekte iken ; rahat büyüyen erkek hakim ve savcı olsa dahi, bir kadını yatağa atamaz. Evlenir , ancak böyle sadece eşiyle birlikte olur.. Bu arada usta başı ve uzman çavuşları, küçümsemiyorum. Hat dabu memlekete Sağlık mezunları hariç tüm üniversite mezunlarından , daha faydalı olmaktalar. En fazla karşılaştığım alfa örnekleri, askerler ve ustalar olduğundan; böyle örnek verdim.

Böylece yakışıklı erkek, özgüven sahibi değilse; kadına ulaşamaz. Ama özgüvenli, çirkin ve ağzı laf yapan serseri erkek çok rahat ulaşır. Bunun örnekleri, çok.

Şimdi gelelim Beta erkeklere... Beta erkek: ezik, itici, özgüvensiz , kendi işinde bile çoğunlukla başarısız ve bu yüzden evlenecekleri kadın tarafından ( genelde evlenmeden birliktelik yaşayamazlar) sürekli aldatılıp milletin ortasında hakarete maruz kalan erkektir. . Beta erkeklerin en temel özelliği eşine, annesinden daha çok değer vermesidir. Bu yüzden kadınlar, beta erkekleri güçlü görmezler ve hep saygısız olurlar. Çünkü güçlü erkek , kadınını annesine saygı duydurabilecek erkektir. Yani Beta erkekler genelde özgüvensiz ve zayıf olduklarından, kadını koruyamazlar. Sadece maddi durumu iyi ise, kendisinden düşük seviyede bir kadınla evlenebilirler. İstisnalar olabiliyor ama istisnalar genel kuralı bozmaz. Zaten erkeğin , flörtte temel hataları; alfaların aksini yapmasıdır.

Tecrübelerime göre Beta erkeklerin mutlu flört ilişkisi olmasa da mutlu evlilik ilişki yaşaması şöyle mümkündür; evleneceği kadın kendisini seviyorsa ve bakireyse ancak böyle iyi evliliği olabilir. Zira bakire kadın, karşılaştırma yapamayacağından; bakire olmayan kadınlarda olduğu gibi eski alfa erkeklerini özlemesi mümkün değil.. Bu durumda erkeğin de cinsel gücü iyi ise; beta erkek ancak evlilikte mutlu olabilir. Yoksa evlilik öncesi hiç bir kadın, beta erkekle seks yapmaz. Belki çok zenginse , kadına fena para harcıyorsa ve kadın da evlenmek istemiyorsa ; elinde tutmak için nadir de olsa seks yapıyordur. Çünkü kadınlar, sevmedikleri erkeklerle çok seks yapmazlar. Sus payı olsun diye sömürebildikleri sürece, haftada bir ancak..

Beta erkeği itici yapan özellikler ise: alfaların tersini yapmasıdır. Betaların, kavgacı ve piskopat olanları ise gamalardır. Kadınları aldattı diye; gamalar öldürüyor. Alfa erkek de öldürüyor ama alfa erkek genel de aldatılmaz. Aldatılanlar, hep beta..,

Betanın bir üstü , sigma erkek var bir de. Sigma erkek; hanımcı değildir, alfa erkeklerin tüm özellikleri taşımadığından kadınlardan alfalar kadar talep görmez, ancak herkesle birlikte olmayan kadını da kendine çekebilecek alfa özelliklerine sahiptir, orta özgüvenlidir, orta cesurdur, uzun ilişki tercih eder, uzun ilişkide olduğu kadın sigma erkekle seks yapar ve bu kadınla ilişki devam ettikçe sadık kalır. Ancak Sigma erkek, en az olan erkek çeşididir. Zira kadına ulaşabilen erkekler, genelde alfa olup tek kadınla yetinmezler. Ama betalar, genelde alfa olamaz. Ancak sigma olabilir , en fazla. Yani sigmalar, betaların evrim geçirmiş halidir. Zira alfa olunmaz, alfa doğulur. Sigma erkeklerin evlilikleri ise, genelde güzel olur. Tabi kendisini seven kadınla evlenebilirse. Zira pek talep gören erkek olmadıklarından, kendisinden kötü maddi duruma sahip bir kadın mantık evliliği yapmak isteyebilir. Bu durumda kadın bakire değilse, kendisiyle aynı maddi durumda bir kadınla evlilik yaparsa; kendisini seven kadınla evlilik yapmış olur ve kadın ona sadık kalır. Çünkü bir kadın kendisiyle aynı statüde bir erkekle, aşk evliliği yapar. Mantık evliliği, yüksek statüde olan biriyle yapılır

Red pil kuramı nedir?

Red pil, kadın ve erkekler arasında ilişkileri düzenleyen temel kurallardır Red pil kuramı, kadınların hoşlandığı erkekleri doğru olarak tanımlayıp eksik erkekleri tam erkek etmeye çalışır. Red pil kurumlarının tamamının doğru olduğunu, gerçek hayattan görüyoruz. Zira red pil kadınların; güçlü, özgüvenli, kendisine fazla değer vermeyen , böylece sıradan erkek izlenimi oluşturmayan erkeklerden hoşlandığını belirtir ve böyle erkek olmayanların da nasıl böyle erkek olacağına dair tavsiyeler verir. Böyle erkek olmayı beceremeyenlere karşı da seksi odak noktasından çıkarmaya uğraşıp dikkatlerini başka yönlere çekmeleri gerektiğinden bahseder. Böylece tecavüzleri , azaltıcı etkisi mevcuttur. Gerçekten Red Pilcilerden, sapık olmaz. Red pili benimsemeyen abazalar, sapık olur.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Bilinçbey
    Bilinçbey Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Her ayrılıp barışma durumu ilişkinin daha iyiye gideceği anlamına gelmez. Her ilişki farklıdır ve her durum kendi dinamiklerine sahiptir. Ayrılıp barışmak bazen sorunları çözmek ve ilişkiyi güçlendirmek için yapıcı bir adım olabilir, ancak sürekli olarak ayrılıp barışmak sağlıklı bir ilişki dinamiği oluşturmaz. İlişkideki sorunları açık bir iletişimle çözmek ve karşılıklı anlayış ve saygı temelinde ilerlemek daha sürdürülebilir bir yol olabilir. Her durumu kendine özgü olarak ele almak önemlidir.

0
    0 Yorumla
  • KᴀʏıBᴏʏᴜ
    KᴀʏıBᴏʏᴜ Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 99%
    1 yıl

Bence çok iyi olmaz ama kişiler hatalarından ders çıkardıysa buna göre davranıyorlarsa faydasını görebilirler yani nasıl davrandıklarını veya nasıl bir ilişki içerisinde olduklarını ne şekilde ayrıldıklarına göre değişir

0
    0 Yorumla
  • MekanınSahibiHande
    MekanınSahibiHande Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.

Neden olmasın? Araya başkalarını almadığın zaman bal gibide olur. Burada olmaz diyenler ayrılınca ona buna koşanlar oluyor. Oturup konuşulacak şeyler varsa , hatalar düzeltilirse olur. 2 çift biliyorum ben biri 2 ay ayrı kalıp başkalarıyla konuşmayarak tekrar barışıyor ve 3 senedir beraberler , diğerleri de evlenecek. Yani gerçekten seven birileri ayrılığı bile iplemez senden soğumaz sana yine gelir ama başkalarına gittiyse bu sefer sen kabul etme. İlişkide ki çiftlere bağlı , çok sevgi varsa ne olursa olsun yine barışılır.

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İlişki tek taraflı yaşanmıyor ben hayatıma başkasını almasam da o her ayrılıkta başka kızlara koşuyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Soruyu önce dikkatli oku. 1 kez ayrılık yazmıyor “her” ayrılıp barışma yazıyor

Yorumla
    • MekanınSahibiHande
      MekanınSahibiHande
      1 yıl

Tamam yazdım ya 3csenedir beraberler ama ayrılıp barışıyorlar ve okuduysan başkasına koştuysa kabul etme diyorum zaten. Gerçek sevgiyi hiç bir şey bozamaz

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Temizlik Perisi
Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

61

Cevap

56

Cevap

• İdentityKa
    İdentityKa Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 38
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı.

Her ayrılık ilişkiden bir şeyler alır götürür ve ilişkiyi zamanla geri dönüşü olmayan bir noktaya sürükler..

3
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Heyecan olur mu her barışmada yeni tanışıyormuş gibi

Yorumla
    • İdentityKa
      İdentityKa
      1 yıl

Heyecan olsa bile sonuçta ayrılığa sebep olan şeyler vardır ve bunlar unutulmaz, zamanla ilişkiyi sabote eder..

Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 40
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 61,3b cevap paylaştı.

Daha iyiye değil daha kötüye gider

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Heyecan artar mı

Yorumla
    • emre00
      emre00
      1 yıl

Hayır maalesef

Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 243,6b cevap paylaştı.

gitmez

0
    0 Yorumla
  • Tuubaaao6
    Tuubaaao6 Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

Hala seviyorum çok seviyorum çok özlüyorum ama diğer yandan da yuvamı kurmak istiyorum. Toksik bir ilişki yaşamak istemedim hiç ama gel gör ki böyle devam ediyor. Sevmediğim birini hiç istemedim ama sonum inşallah hayırlı olur. Psikolojik olarak ne yapacağımı düşüneceğimi bende bilmiyorum.

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Seni mutlu edecek biriyle birlikte ol. Sırf yuva kurmak istiyorsun diye toksik ilişki yaşadığın birisiyle alelacele evlenme, aceleye getirme evliliği. Kadın cinayetleri çok fazla oluyor. Allah korusun başına öyle şeyler gelebilir

Yorumla
    • Tuubaaao6
      Tuubaaao6
      1 yıl

biliyorum :(

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hakkında hayırlısı olsun

Yorumla
    • Tuubaaao6
      Tuubaaao6
      1 yıl

Amin 🙏 canım inşallah cümlemizin

Yorumla
    • ZodyakBeyi
      ZodyakBeyi
      1 yıl

"Sırf yuva kurmak istiyorsun diye toksik ilişki yaşadığın birisiyle alelacele evlenme" kadın dinozor olmuş 36 ya gelmiş şurda 40 yıla kadınsal özellikleri tamamen gidicek hala yurdum insanı kurma yuva diyor 😂🤣 Bence de kurmasın daha iyi. Zaten ülke bk gibi bir çocuğun daha başı yanmasın daha iyi.

Yorumla
  • Saddov
    Saddov Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı.

Ne o öyle laçka ilişki. Bir gün barışma olmaz elbet.

0
    0 Yorumla
  • asuasuasuman
    asuasuasuman Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl

Yalama olan vidayı bilirsin.. her denemende biraz daha aşınır.. tutmaz olur artık.. işte öyle bir şey..

2
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
    • asuasuasuman
      asuasuasuman
      1 yıl

Hiç olur mu öyle şey.. akla mantığa uygun mu sence.. yeni tanıştığın biri değil sonuçta öyle değil mi.. araya zaman girince çok şeyler de girer.. o araya..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Haklısın

Yorumla
    • asuasuasuman
      asuasuasuman
      1 yıl

Keşke haksız olsaydım.. ama gerçekler acıdır..

Yorumla
    • _rüz_gar_
      _rüz_gar_
      1 yıl

Özellkle araya giren zaman, çoğu duyguyu öldürür

Yorumla
  • Merymerakediyor
    Merymerakediyor Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Tam tersi çok daha kötüye gider. Yaşamış biri olarak söylüyorum bunu. Artık bir süreden sonra ciddiyet, sorumluluk bitiyor. Hatalar artıyor. Tabi daha iyiyi de gidebilir bu da bir ihtimal

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Heyecan peki? Artıyor mu

Yorumla
    • Merymerakediyor
      Merymerakediyor
      1 yıl

Barışınca 1 2 ay mükemmel geçer. Heyecandan daha fazlası da vardır. Ama dediğim gibi ondan sonrası çöp.

Yorumla
  • ruhumpamukprenseeess
    ruhumpamukprenseeess Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 95%
    1 yıl

Ayrılma değil kavgalarda güzelce sorun çözülürse ilişki sağlamlaşır ama ayrılık güvensizliktir. Sevgilimle büyük kavgalarımız oldu ama bir e düşünmedik ayrılmayı

1
    0 Yorumla
  • Process34
    Process34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.

He he mükemmele gider. Kendinizi böyle kandırmaya devam edin

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Heyecan artar mı peki

Yorumla
    • Process34
      Process34
      1 yıl

İşine gücüne bak ya. Ergen misin nesin

Yorumla
  • muruyqwe
    muruyqwe Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    1 yıl

şu an bizim ilişkimizi tarif ettin ama şöyle bişey var böyle bi durumun hem beni hem karşı tarafa yorduğunu ve bıktırdığını fark ettik biz de kendimize bir söz verdik bundan sonra ne olursa olsun ayrılığın adını bile ağzımıza almayacağımıza dair şu anda gayet güzel ilerliyoruz Eskişehir bir olmaz diyen yorumlara inanma işi sende ve karşı tarafta bitiyor eğer ki söz verirseniz bir daha böyle bir şey yaşanamayacağınıza dair bir problem olmaz

0
    0 Yorumla
  • esratheyargımachine
    esratheyargımachine Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı.

Çocuk oyuncağına döner. Sen en sonunda bitti dersin ama kafanda tekrar edecek ümidi de hep olur. Sonra bir bakmışsın giden bir daha gelmemiş ahaha sen tekrar başlar ümidiyle kalalalıyorsun

0
    0 Yorumla
  • Eimira
    Eimira Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Bir başka kadın veya erkeği bulana kadar o ilişki sizlere köprü olur , her ikiniz de ciddi olmazsınız

Evli iken de benzer hadisede kaçma eylemine girişirsiniz

0
    0 Yorumla
  • inciitanesiii u
    inciitanesiii Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.

Hayir yavaş yavaş ilişki bitiyor onsuzluğun provası bunlar bir saat yazmadan duramayanlar şimdi saatler hatta günlerce durabiliyor

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
    • inciitanesiii u
      inciitanesiii
      1 yıl

Sorunlari konusup halledin yoksa yine ayrilmalar olacak

Yorumla
  • Meraklıveponçik
    Meraklıveponçik Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Her ayrılıkta bir şeyler eksilir, barışma anında mutluluk hormonu salgılarsın ama o ilişki aslında kangren oluyordur.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
    • Meraklıveponçik
      Meraklıveponçik
      1 yıl

Başlarda heyecan olur ama sonra..

Yorumla
  • Micate0101
    Micate0101 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25
    1 yıl

Heyecanı soner eğer ayrıldıktan sonra kişiler tekrar baristiklarinda yaptıkları hataları düzeltmezler kendi ihtiyaçlarını görmezlerse kötüye gider ayrılmak demek zaten sen beni yoruyorsun ni süre dinlenelim demek ama bu ne yaptığını iyice düşünmeyip devam edersen tam tersi

0
    0 Yorumla
  • Asena_1
    Asena_1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 695 cevap paylaştı.

Bi donguye girersiniz duzeltemezsiniz bu donguden cikamazsiniz. Sevgi saygi biter. Eskisi gibi cabalamazsiniz.

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Heyecan artar mı pekş

Yorumla
    • Asena_1
      Asena_1
      1 yıl

Ilklerde evet sonradan yorulursunuz pes edersiniz ya yapmayin o yuzden

Yorumla
    • Asena_1
      Asena_1
      1 yıl

Sonra bitersiniz

Yorumla
  • Nslem
    Nslem Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

Ayrılmanıza sebep olan şeyleri kökten çözmediğiniz sürece istediğin kadar birleş yine sonuç aynı olur

1
    0 Yorumla
  • gaddaremrah
    gaddaremrah Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Ciddi bir ilişkide aşk seviyesi deliler gibi olmalıdır. Tek ayrılık sebebide ölüm olmalıdır. Net

1
    0 Yorumla
  • melankolikMelaike
    melankolikMelaike Takip Et
    Master Yaş: 101 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Monoton bir evlilik hayatına dönüş yapmış gibi olursunuz bebişim.

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

O nasıl oluyor heyecan sevgi güven vs olmaz mı

Yorumla
    • melankolikMelaike
      melankolikMelaike
      1 yıl

Bence heyecan olmaz çünkü sıradanlaşıyor böyle ilişkiler.

Yorumla
  • Jeasica
    Jeasica Takip Et
    Guru Yaş: 54 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Gitmez, tam tersi kendini kısır bir döngünün içinde bulursun 😂keyfi kaçar yani

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
    • Jeasica
      Jeasica
      1 yıl

Çok özlenmişse seviyorsanız karşılıklı heyecan olur ama sürmez eninde sonunda biter

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Karşılıklı sevsek niye ayrılık olsun ki sksjdkjddkc

Yorumla
    • Jeasica
      Jeasica
      1 yıl

Bazen şartlar severken ayrılmayı gerektirir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Şartlar her ayrılıkta karı kız takiplemeyi de gerektiriyor mu sksöskdjdjdk

Yorumla
  • _MelisYıldız_
    _MelisYıldız_ Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 99%
    1 yıl

Hayır tam tersi daha kötüye gider ve toksik ilişkiye döner

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
    • _MelisYıldız_
      _MelisYıldız_
      1 yıl

Kötüye gider, toksik olur diyorum heyecan olur mu diyorsun alemsin...

Yorumla
  • c1lar1ty
    c1lar1ty Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

daha kötüleşiyo yaşayan biri olarak ilişkinin anlamı kalmıyo ayrıl barış çocuk oyuncağı mı bu

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
    • c1lar1ty
      c1lar1ty
      1 yıl

asla olmuyo zaten tanıdığın biri olduğu için bu heyecanı yeni biriyle tanışırsan yaşarsın zaten şuanki hayatındaki erkeğin çoğu şeyini biliyorsundur merak olmadığı için heyecan da olmuyo anliyacağın bu yüzden ulaşılmaz insanlar daha da çekici gelir sana öyle biri seni cezbeder sadece

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Anladım sağ ol

Yorumla
    • c1lar1ty
      c1lar1ty
      1 yıl

rica ederim

Yorumla
  • AliceMixfield
    AliceMixfield Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.

Ayrılıp barışmalar ilişkiye komple zarar verir. Bir kere ayrılıyorsanız bir daha barışmayın bence

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
    • AliceMixfield
      AliceMixfield
      1 yıl

Hayır

Yorumla
  • realexodya
    realexodya Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 97%
    1 yıl

Yalama olur.
    Sevmiyorum bi küs bi barış hâlini.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
    • realexodya
      realexodya
      1 yıl

Yorar bence. Hem ne diye sürekli küsesin ki?

Yorumla
  • Kral_Aragorn
    Kral_Aragorn Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Gitmez. Heyecan artmaz mı diye soracaksın şimdi biliyorum. O da artmaz.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Her barışmada yeni tanışıyormuş gibi heves olmaz mı

Yorumla
    • Kral_Aragorn
      Kral_Aragorn
      1 yıl

Hee bak onuda soruyordun unutmuşu. Olmaz olmaz.

Yorumla
  • Yalnızçiçek123456
    Yalnızçiçek123456 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Gitmez aksine uzaklaştırır hatta biter o kadar ayrılmaya dayanılmaz

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Heyecan artar mı

Yorumla
    • Yalnızçiçek123456
      Yalnızçiçek123456
      1 yıl

Ne heyecanı ablacım yorar uzaklaştırır sonunda ilişki kalmaz

Yorumla
  • Canselllqx
    Canselllqx Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 92%
    1 yıl

Monotonlaşıyor sanki öyle bir ilişki olduğunda bilmiyorum tuhaf.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Heyecan artmaz mı sence

Yorumla
    • Canselllqx
      Canselllqx
      1 yıl

Heyecan barışma aşamasında artıyor ilişkiye devam kısmında her şey aynı oluyor.

Yorumla
  • ahhbukizlar
    ahhbukizlar Takip Et
    Master Yaş: 41
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 25,1b cevap paylaştı.

Saygı biter sevgi biter hoşgörü biter. İlişki çıkmaza girer

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Heyecan artmaz mı

Yorumla
    • ahhbukizlar
      ahhbukizlar
      1 yıl

Hayır sıradanlaşır

Yorumla
  • MrKuzey
    MrKuzey Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 27
    1 yıl

Hayır aksine o ilişki daha kötüye gider.

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
    • MrKuzey
      MrKuzey
      1 yıl

Mümkün değil maalesef bir kere biten şey eskisi gibi olmuyor.

Yorumla
  • bayançelik
    bayançelik Takip Et
    Guru Yaş: 36
    1 yıl

Sadece birbirinizi yipratmis olursunuz en sonunda da ayrılmaya mahkum

0
    0 Yorumla
  • Hayatgüzeldir7
    Hayatgüzeldir7 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 30
    1 yıl

Aksi olduğunu düşünüyorum, ne yazık ki her ayrılma da biraz daha yıpranıyor ilişki, biraz daha uzaklaşıyor, biraz daha tükeniyor ilişki de, bireyler de.

0
    0 Yorumla
  • DepresifCadı
    DepresifCadı Takip Et
    Xper 1 Yaş: 33
    1 yıl

Benim ilişkim böyleydi. Her defasında kendimden daha çok kaybettim. Boşanma davası açacağım. İçimdeki kin ve öfkeyi durduramiyorum. Tasa en başlarda sariyorum.

0
    0 Yorumla
  • Trn06
    Trn06 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32
    1 yıl

Tamamen bittiğinde ayrılık acısını daha az hissetmeni sağlar

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
    • Trn06
      Trn06
      1 yıl

Maalesef olmaz kendini kandırmakla kalırsın

Yorumla
  • perimasalı78
    perimasalı78 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 25
    1 yıl

Daha kötüye gidiyor biz de öyleydik en sonunda da ayrıldık

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
    • perimasalı78
      perimasalı78
      1 yıl

Ben de oluyordu ne kadar tartışsak da bir gün sonra yumuşayıp barışıyorduk.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bizim ayrlıklar bir gün sürmüyordu ama dkdkdkjdkdjdmsjd o zaman sizin nasıl niye daha kötüye gidiyordu ki

Yorumla
    • perimasalı78
      perimasalı78
      1 yıl

O kırıcı oluyordu tartışmalarda bu da soğukluğa neden oluyor ayrıldık ama yine de seviyorum hâlâ

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Seven sevdiğini kıramaz ya 😢 bence sevmiyorlar bizi. Bizimki tek taraflı sevgi 😢 acı ama gerçek

Yorumla
    • perimasalı78
      perimasalı78
      1 yıl

Bence katılıyorum

Yorumla
  • Daisyy1
    Daisyy1 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    1 yıl

Heyecanı kalmaz sureklı o gelgıtler konu olur tartısmalara bıkarsın

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
  • Cvsn73
    Cvsn73 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    1 yıl

İlişki bok olup gidiyor kusura bakmayın her şey basitleşiyor saygı bitiyor

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Heyecan artıyor mu

Yorumla
    • Cvsn73
      Cvsn73
      1 yıl

Kişiye bağlı şizofrense artar

Yorumla
  • gizliiprofil
    gizliiprofil Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22
    1 yıl

Yıpranırsın, sonunda da koparsınız ve bir daha barışmazsınız

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Heyecan artmaz mı

Yorumla
    • gizliiprofil
      gizliiprofil
      1 yıl

Sıkılıyorsun bi yerden sonra

Yorumla
  • Vraiment
    Vraiment Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32
    1 yıl

Allah’ın hakkı 3’dür derim. Ondan sonra hala barışıp ayrılma varsa kötüye gider.

0
    0 Yorumla
  • Bendenizkim
    Bendenizkim Takip Et
    Xper 2 Yaş: 19
    1 yıl

Ne iyisi daha kötüye gider canı sıkılan ben gidiyorum de git gel sürekli saçma bence...

0
    0 Yorumla
  • çevrimdışıı
    çevrimdışıı Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    1 yıl

hayır en sonunda kardeş gibi oluyosunuz bir tarafın sevgisi bitiyo

0
    0 Yorumla
  • rommelafricanus
    rommelafricanus Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    1 yıl

Her yırtıldıkmadan sonra tekrar bantlanan bir kağıt daha mı sağlamdır?

0
    0 Yorumla
  • Masorgurkan3441
    Masorgurkan3441 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 43
    1 yıl

Heyecan olmaz aşk sevgi saygı güven biter hiç bir şey eskisi gibi olmaz

0
    0 Yorumla
  • Firu_Zen
    Firu_Zen Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Hayır toksikleşir

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Heyecan artmaz mı

Yorumla
    • Firu_Zen
      Firu_Zen
      1 yıl

Artmaz. Çünkü ikiniz de yine ayrılacağınızı biliyorsunuz ama kendinizi kandırıyorsunuz..

Yorumla
  • cαssíєєє u
    cαssíєєє Takip Et
    Master Yaş: 102 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.

Gitmez güven kaybolur

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
    • cαssíєєє u
      cαssíєєє
      1 yıl

İlk 1 2 ayrılmada belki tutkuyla kavuşma yaşanır ama fazlasında suyu çıkar tatsızlaşır.

Yorumla
  • BirPeriKızıı
    BirPeriKızıı Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 25
    1 yıl

Daha kötüye gider

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
    • BirPeriKızıı
      BirPeriKızıı
      1 yıl

Hayır olmaz

Yorumla
  • aloneenolaa
    aloneenolaa Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Gitmez 1. ayrılıkta ilişki biter

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
    • aloneenolaa
      aloneenolaa
      1 yıl

Hayır soğukluk girer

Yorumla
  • tanrınınkırbacı31
    tanrınınkırbacı31 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 36%
    1 yıl

İlişki ciddiyetsizlesir

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
  • 06sevda
    06sevda Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 59%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.

Sanmam yıpranır bence

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
    • 06sevda
      06sevda
      1 yıl

Sanmam

Yorumla
  • Sefa_Kılıç
    Sefa_Kılıç Takip Et
    Bilge Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Çok sürmeden biter bile, ne daha iyisi

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Heyecan olur mu yeni tanışıyormuş gibi

Yorumla
    • Sefa_Kılıç
      Sefa_Kılıç
      1 yıl

Düşünsene biriyle kavga ediyorsun, bir daha hiç konuşmamak için karar veriyorsun ama bi süre sonra yine görüşüyorsunuz bi yerde. Eskisi gibi samimi olabilir misin o insanla?

Yorumla
  • Maritimo
    Maritimo Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Berbar ötesidir

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Heyecan artar mı sence

Yorumla
    • Maritimo
      Maritimo
      1 yıl

Berbat bir ortamda heyecan artsa ne olur

Yorumla
    • Maritimo
      Maritimo
      1 yıl

Bu arada nasıl bir heyecandan bahsediyorsun, herkese heyecan artarmı demişsiniz?

Yorumla
  • özgürruhlu55
    özgürruhlu55 Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 99%
    1 yıl

Gitmez ne gitmesi biter

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Heyecan artmaz mı

Yorumla
    • özgürruhlu55
      özgürruhlu55
      1 yıl

Artmaz kavgalar daha çok olur sen şunu demiştin kırıldım sende bunu demiştin ağrıma gitti lafları hiç bitmez

Yorumla
  • Külyutmaz22
    Külyutmaz22 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 76%
    1 yıl

Niye ayrildiginiza bağlı

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Gözü dışarda

Yorumla
    • Külyutmaz22
      Külyutmaz22
      1 yıl

O büyük problem

Yorumla
  • Nur_canseven08
    Nur_canseven08 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 19 , eic 90%
    1 yıl

Nasıl oluyo bu

1
    0 Yorumla
  • Jeynepp
    Jeynepp Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Onun olma ihtimali uzayda yok sana öyle söyliyim

1
    0 Yorumla
  • bosgezenadam12
    bosgezenadam12 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Gitmez anlayın şunu Türk kızları

0
    0 Yorumla
  • Nickbulamadim91
    Nickbulamadim91 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 88%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.

Daha da kötü olur ya

0
    0 Yorumla
  • Wínchєnzσ
    Wínchєnzσ Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 97%
    1 yıl

Gitmez uyumsuz olduğumuzu düşünürüm

0
    0 Yorumla
  • KaranlıkMYHEART
    KaranlıkMYHEART Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 95%
    1 yıl

Toksik ilişki. Sonu acı ve hüzün maalesef.

0
    0 Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 42%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 19,1b cevap paylaştı.

Daha çok yıpranır bence.

0
    0 Yorumla
  • Blue_Star
    Blue_Star Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Aksine bi yerde biter bnce

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (57)
Devamını Gör(102)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Her ayrılıp barışmada ilişki, daha da iyiye gider mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Her ayrılıp barışmada ilişki daha da iyiye gider mi? Her ayrılıp barışmada ilişki daha da iyiye gider mi? Her ayrılıp barışmada, ilişki daha da iyiye gider mi? Her ayrılıp barışmada ilişki daha da güzelleşir mi? Her ayrılıp barışmada ilişki iyiye gider mi?
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Banyo temizliğine nereden başlanmalı?
  • Ev temizliği yapmadığınız zaman ev üstünüze üstünüze geliyor mu sizin de?
  • Hangi alanı bitirmeden temizlik tam bitmiş sayılmaz sizce?
  • Mutfakta en çok gözden kaçan kir neresi sizce?
  • Evinizde hemen kirlenen yer mutfak mı oluyor banyo mu?
  • Kilonuz boyunuza göre normal mi?
  • Evinizde en çok ortalığı kim dağıtır?
  • Kitap okuyan erkek çekiciliği diye bir şey var mıdır?
  • Yeni yıl temizliği sizin için eğlence mi işkence mi?
  • Biri seni etkileyince hemen belli eder misin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2025 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...