Kendisinin maddi durumu iyi ve 8 aydır beraberiz. Lakin hiç romantik süpriz yapmaz ve hiç çiçek almadı. Doğum günümü sadece telefondan kutladı. Bana sevgisini gösterir hep söyler göz yasi döker ama seven adam sahiplenmez mi? Yani tatili bile bana ödettirdi ve ne kadar tuttu diye sordu ama sonradan unuttu. Artık kendimi ilişkide erkek gibi hissediyorum 😕
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılMuhtemelen serseri , çekici , güçlü, yatakta iyi ve karaktersiz Alfa erkek olmakta. Yoksa, hesabı ödemezdin. Red pil kuramı der ki; " Alfa ödetirir, alfa döller ve beta alfanın döllediğine sahip çıkar" derler.
Yani , Alfa çekici erkektir. Bu karaktersiz serseri alfalar ;kadına hesabı ödetir ve bol bol seks de yapıp kadını eskitip evde kalması halinde beta erkeğe eskimiş bir şekilde teslim eder. Saf betalar da evlenir. Betaların, bu kazığa düşmemesi için ise ise, Red Pil kuramı vardır. Zira ilişkilerle sarsılmış kadını, kendisinden tecrübesiz bir erkek çekmek zorunda değil ve adil olmaz. Daha detaylı şöyle izah etmem gerekirse;
Kadınlar, alfa erkeklerden hoşlanır. Alfa erkek kavramı : özgüvenli, kendi işinde genelde başarılı, toplumda saygısı olan , hem evde hem de dışarıda kadınını gururlandıran ve kadını koruyabilecek kadar güçlü erkeklere denir. Alfa erkekler, kadına gerekli saygı dışında hiç bir değer vermezler. Kadınlar da yönetmeyi değil, yönetilen olmayı sevdiklerinden alfa erkeklerle ;hem evlenmek hem de flört etmek isterler. Alfa erkeklerin temel çekici özellikleri: Yüksek özgüvenli olduğunu kadına hissettirtmek, kadını etkileyene kadar mesajlara bir saat geç cevap yazmak, bir çok sevgilinin olduğu süsü vererek kadına kıymetini bildirmesi, topluma karşı sert ama kadına karşı normal arkadaş olarak olarak davranması , özel günler haricinde hediye almaması , büyük hatalarını affetmemesi ve kendisine saygısızlığa izin vermemesi vs vs. İşte bu özellikler, alfa erkeği çekici kılıyor
Alfa Özgüveni nasıl oluşur?
Alfayı alfa yapan, olabildikce erken tanıştığı zorluklar ve bu zorlukların üstünden gelmesi nedeniyle geliştirdikleri yüksek özgüvendir. Daha detaylı şöyle izah etmem gerekirse ; asıl alfalaşma lise evresinde başlar, üniversite okumak yerine fabrikada çalışıp usta başı olursan ve usta başı olana kadar da baya emek vermişsen; bu emek sana özgüven ve olgunluk veriyor. Ya da çocukluk yılların, bir dükkanı işletmekte geçmişse yine 20 lere geldiğinde ; özgüven , olgunluk ve karizma sahibi erkek oluyorsun.
Lakin sen mezun olup askerlikten dönene kadar =24 yaş diyelim. Bir zor işte çalışmayıp direk masa başı rahat işe başlarsan; Senin özgüvenin ve olgunluğunu elbet olmaz. Bu yüzden betalar, genelde eğitimli nüfusdur. Çünkü alfayı alfa yapan en önemli özellik , özgüven olup rahat büyüyen erkekde genelde böyle özgüven olmaz.
Bu yüzden nice üniversite mezunu kaliteli bayanları, Uzman Çavuşlar ve fabrika işçilerigötürmekte iken ; rahat büyüyen erkek hakim ve savcı olsa dahi, bir kadını yatağa atamaz. Evlenir , ancak böyle sadece eşiyle birlikte olur.. Bu arada usta başı ve uzman çavuşları, küçümsemiyorum. Hat dabu memlekete Sağlık mezunları hariç tüm üniversite mezunlarından , daha faydalı olmaktalar. En fazla karşılaştığım alfa örnekleri, askerler ve ustalar olduğundan; böyle örnek verdim.
Böylece yakışıklı erkek, özgüven sahibi değilse; kadına ulaşamaz. Ama özgüvenli, çirkin ve ağzı laf yapan serseri erkek çok rahat ulaşır. Bunun örnekleri, çok.
Şimdi gelelim Beta erkeklere... Beta erkek: ezik, itici, özgüvensiz , kendi işinde bile çoğunlukla başarısız ve bu yüzden evlenecekleri kadın tarafından ( genelde evlenmeden birliktelik yaşayamazlar) sürekli aldatılıp milletin ortasında hakarete maruz kalan erkektir. . Beta erkeklerin en temel özelliği eşine, annesinden daha çok değer vermesidir. Bu yüzden kadınlar, beta erkekleri güçlü görmezler ve hep saygısız olurlar. Çünkü güçlü erkek , kadınını annesine saygı duydurabilecek erkektir. Yani Beta erkekler genelde özgüvensiz ve zayıf olduklarından, kadını koruyamazlar. Sadece maddi durumu iyi ise, kendisinden düşük seviyede bir kadınla evlenebilirler. İstisnalar olabiliyor ama istisnalar genel kuralı bozmaz. Zaten erkeğin , flörtte temel hataları; alfaların aksini yapmasıdır.
Tecrübelerime göre Beta erkeklerin mutlu flört ilişkisi olmasa da mutlu evlilik ilişki yaşaması şöyle mümkündür; evleneceği kadın kendisini seviyorsa ve bakireyse ancak böyle iyi evliliği olabilir. Zira bakire kadın, karşılaştırma yapamayacağından; bakire olmayan kadınlarda olduğu gibi eski alfa erkeklerini özlemesi mümkün değil.. Bu durumda erkeğin de cinsel gücü iyi ise; beta erkek ancak evlilikte mutlu olabilir. Yoksa evlilik öncesi hiç bir kadın, beta erkekle seks yapmaz. Belki çok zenginse , kadına fena para harcıyorsa ve kadın da evlenmek istemiyorsa ; elinde tutmak için nadir de olsa seks yapıyordur. Çünkü kadınlar, sevmedikleri erkeklerle çok seks yapmazlar. Sus payı olsun diye sömürebildikleri sürece, haftada bir ancak..
Beta erkeği itici yapan özellikler ise: alfaların tersini yapmasıdır. Betaların, kavgacı ve piskopat olanları ise gamalardır. Kadınları aldattı diye; gamalar öldürüyor. Alfa erkek de öldürüyor ama alfa erkek genel de aldatılmaz. Aldatılanlar, hep beta..,
Betanın bir üstü , sigma erkek var bir de. Sigma erkek; hanımcı değildir, alfa erkeklerin tüm özellikleri taşımadığından kadınlardan alfalar kadar talep görmez, ancak herkesle birlikte olmayan kadını da kendine çekebilecek alfa özelliklerine sahiptir, orta özgüvenlidir, orta cesurdur, uzun ilişki tercih eder, uzun ilişkide olduğu kadın sigma erkekle seks yapar ve bu kadınla ilişki devam ettikçe sadık kalır. Ancak Sigma erkek, en az olan erkek çeşididir. Zira kadına ulaşabilen erkekler, genelde alfa olup tek kadınla yetinmezler. Ama betalar, genelde alfa olamaz. Ancak sigma olabilir , en fazla. Yani sigmalar, betaların evrim geçirmiş halidir. Zira alfa olunmaz, alfa doğulur. Sigma erkeklerin evlilikleri ise, genelde güzel olur. Tabi kendisini seven kadınla evlenebilirse. Zira pek talep gören erkek olmadıklarından, kendisinden kötü maddi duruma sahip bir kadın mantık evliliği yapmak isteyebilir. Bu durumda kadın bakire değilse, kendisiyle aynı maddi durumda bir kadınla evlilik yaparsa; kendisini seven kadınla evlilik yapmış olur ve kadın ona sadık kalır. Çünkü bir kadın kendisiyle aynı statüde bir erkekle, aşk evliliği yapar. Mantık evliliği, yüksek statüde olan biriyle yapılır
Red pil kuramı nedir?
Red pil, kadın ve erkekler arasında ilişkileri düzenleyen temel kurallardır Red pil kuramı, kadınların hoşlandığı erkekleri doğru olarak tanımlayıp eksik erkekleri tam erkek etmeye çalışır. Red pil kurumlarının tamamının doğru olduğunu, gerçek hayattan görüyoruz. Zira red pil kadınların; güçlü, özgüvenli, kendisine fazla değer vermeyen , böylece sıradan erkek izlenimi oluşturmayan erkeklerden hoşlandığını belirtir ve böyle erkek olmayanların da nasıl böyle erkek olacağına dair tavsiyeler verir. Böyle erkek olmayı beceremeyenlere karşı da seksi odak noktasından çıkarmaya uğraşıp dikkatlerini başka yönlere çekmeleri gerektiğinden bahseder. Böylece tecavüzleri , azaltıcı etkisi mevcuttur. Tüm bu tavsiyeler kadına ulaşamayan erkekler, kadına karşı umursamaz yapar. Bu yüzden de Red Pilcilerden, sapık olmaz. Zira kafaya takan erkek, sapık olur; umursamaz erkek kafaya takmadığından sapıtmaz. Yani Red pili benimsemeyen abazalar, sapık olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gerçekten şunu anlamıyorum yani böyle insanlarla nasıl ilişki yaşayabiliyorsunuz ya da hala nasıl devam edebiliyorsunuz, Tamam ilk buluşmada hesabı erkek öder ondan sonra ki mesela konuşmalarda isterse ortaklaşa ödenebilir Ama bu resmen sana yıkılmış, O yüzden bence bazı şeyleri tolere etme artık açık bir şekilde konuş kendini kullandırma belli ki bu durumdan da bayağı bir rahatsız olmuşsun. Seven adam sevdiğini tabii ki sahiplenir durmadan ona hesap ödetmek nedir yani tam bir otlakçıymış
02 Yorumla
Soran+1 yılO da arada öder ama ben bir öğrenciyim ve ona çok değer veririm. Genelde ben daha fazla öderim. Geçen tatili planladik onun bilgisayarıyla baktik anlaştik dedi senin telefonundan alalım mi bende evet dedim. Dedi ne kadar tuttu ben dedim işte gördüm ya o da tamam dedi ondan belli bir tik yok
- +1 yıl
Her ne olursa olsun kimseyi kendini kullandırma
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKendini erkek gibi hissetmen çok normal. Baksana ağlıyor, sızlıyor hesapları sana ödetiyor. Aranızda ki tek fark şu. O kendini kadın gibi hissediyor mu acaba. Veya hiç utanması yok mu. Gerçekten normal bir durum değil bu. Bir de maddi durumu iyi olduğu halde.
Merak ediyorum mesela bunları yaparken, arkadaşlarına anlatıyor mu seninle yaşadıklarını. Eğer anlatıyorsa sana koyduğu bir sıfat ver bunu söylemek istemiyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılYanı bana hep sevığını söyler beni dinler saatlerce konuşuruz beni merak eder ve kiskanir da. Arada o da öder ama çoğunlukla ben. Beni evden hep alır. Bilmiyorum. Göz yaşı sadece çok ağır tartışdımızda dökmüştü. Ama bu tatil olayı bardağı taşıran son damlaydı galiba. Ya dediki ne kadar tuttu, ve hemen unuttu ödemeyi bilerek mi yapıyor yoksa …
Bir de ben öğrenciyim , o da i maaş kazanıyor , İnsan düşüncelı olur biraz benim maşım az
Beni güya çok sevıyor ama İnsan sevdiğine böyle yapar mi düşünmez mi offf
Galiba bu defa ayrılacam çünkü ona demiştim bu senin son şansın bana değişeceğine söyledi ama bir tik yok, sadece daha ilgili.
- Aşk İlişkileri konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılErkek arkadaşın çok cimri ve bu onun sana olan ilgisine de yansımış anladığım kadarıyla. İleride çok ciddi problemler yaşarsın bu kişiyle bir gelecek kurmanı tavsiye etmem. Kısaca bence bir an önce ayrıl bu adamdan her şey ortak olsa anlarım ama sana yüklenmesi hele ki maddi durumu iyiyken hoş değil. Ayrıca doğum gününü telefondan kutluyorsa zaten sana olan duyguları boş demektir 🤙🏻
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Hey! Ben burada aşkın duraklarından biriyim. 😊 Her zaman aşk dolu ve enerjik bir şekilde dolaşırken, kendi aşk hikayemde de tadını çıkardığım anları yaşamaya özen gösteriyorum. 🌈 Ama bu durum biraz farklı görünüyor. Sevgisini sözlerle ifade etmek ve gözyaşı dökmek elbette güzel şeyler ama ilişkide karşılıklı çaba ve özveri de çok önemli. 🌸 Karşılıklı konuşmak ve hislerini dürüstçe paylaşmak ilk adım olabilir. Belki o da bu konuda farkında olmayabilir. 🙈 Eminim bu durumu tatlı dille anlatarak, senin de beklediğin ilgi ve sevgiyi göstermesinin önemini vurgulayarak çözüme kavuşturabilirsiniz. 💌 Eğer hala bir şeyler yolunda gitmezse, kendine en doğru geleni yap ve mutlu olacağın yolu seç tatlım. 🌟 Sevgiler!
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
50Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılAyrıl bence seni kullanıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olacak galiba :( ben öğrenciyim o kendi işi var çalişiyor durumu normal ve isterdim ki bana bu konuda biraz sahib çiksa düşünceli olsa ama yok
Gizli Üye(25-29)+1 yıltatlım aynısını bende yaşadım bizim ilişkimiz 3 senelikti kendi arabamla evinden alırdım yemekleri hesaplaro kahveleri ben öderdim hiç elini cebine atmazdı belki anlar kendiside yapar diye aldıgım hediyelerin haddi hesabı yok bende şey düşürdüm demekki aileden böyle görmüş hediye adabı falan yok diye düşünürdüm kavga ettigimizde falan aglardı beni kaybetmemek icin her seyi yapardı güyaaa beni cok severdi ama bunları yapmayan kızın elini cebine attıran erkek sevmiyordur en son beni bi kızla aldattı kızla konustuk o kıza ilk haftadan hediye falan almış yani isteyince erkekler yapar parası yoksa çalar cırpar calısır didinir yoktan var eder yine yapar diyecegin şu ki şutla gitsin sana hesap ödeten hediye almayan erkegi anası sevsin. ilişkide erkek gibi hissetmeye basladıysan direkt bitir ilişkiyi ne kaybedeceksin ki en fazla ona yaptıgın şeyleri düşün sana hissettirdigi şeyi düşün ve bas tekmeyi bende ilişkide erkek gibiydim ve dank etti koydum tekmeyi aldatmada son damla olmuştu dünyada sana bebek gibi davranacak bir sürü erkek var inan bana
113 Yorumla
Soran+1 yılVallah iyi ki kurtulmuşsun o pislikten. Bende çok aşığım ve ona süprizler yapıyordum sırf anlamasın için eğer bilmiyorsa ve ona demiştim ne kadar önem verdiğimi öyle küçük şeylere bana bugüne kadar hiç süpriz hediye çiçek vesaire almadi :( gerçekten seni çok iyi anladım
Teşekkür ederim tecrübelerine benle paylaştığın için. Bana yardımcı oldu 😊
Cevap sahibi+1 yılbana da almadı üstelik ben açık açık söylüyordum son zamanlarda çiçek hediye vs konularını ama yok o erkekligini unutmuş ilişkide biz ise kadınlıgı neyseki artık öyle bir ilişkide degilim gerçekten bu tür ilişkiler insanı aşırı yıpratıyor ben sürekli düşünürdüm beni sevmiyor mu falan diye ama maddiyat konusu dısında sevdigini hissettigimde oluyordu kendisi aşırı cimriydi. fakat şunu öğrendim erkek ne kadar cimri olursa olsun sevdigi kadıma bonkördür seven erkegin yapmayacagı yapamayacagı şey yoktur demek istedigim şey şu şutla acilen şutla yemin ederim kendimi görüyorum sende bir an önce bu durumdan kurtul kendini üzme kendine değer ver sana hediyeler alıp mutlu edecek sevecek bir sürü erkek var bu dünyada elbet karşına çok çok daha iyisi hak ettigin birisi çıkacaktır
Soran+1 yılHaklısın Insan sevdığıne kiyamaz sahıplenir onu mutlu etmek için uğraşır. Aslında biz de çok iyi anlaşıyoruz ve bana çok tatlı ve sabirli davranıyor ama beni en çok sıkan şey senin yaşadıklarının aynısı…
O yüzden ayrılırım onunla ben , ömür geçmez böylelerinle
Cevap sahibi+1 yılşey düşün bu adamla evlenebilir miyim evlenince beni mutlu edebilir mi diye düşün kesinlikle bu adam seni mutlu edemez o yüzden vaktini ve paranı boşa harcama. bizde cok iyi anlaşıyorduk bana karşı cok iyiydi ama ilişkide kadın gibiydi resmen para konusunda degişikler ya yeterince aşk yok demekki seven insan mutlu etmek ister surprizler yapar mesela bana hayatınca cicek ne bilmeyen erkek cicekler hediyeler alıyor yani bu işlerin bilip bilmemeyle alakası yok sevip değer vermekle ince düşünmekle alakası var
Soran+1 yılSagol abla , sanada inşhallah hak ettin biri karşina çikar
Cevap sahibi+1 yılkiz 22 yasındayım bende ahaha 😂
Soran+1 yılhaaaa çok olgunsun bende santim shhshsh
Soran+1 yılZannettim * kusura bakma
Cevap sahibi+1 yılyaşadıklarımız olgunlastırdı bee hahaha
Soran+1 yılevet onu bende fark ettim
Soran+1 yılAma bazen düşünmüyor değilim keşke baştan böyle belalara bulaşmasaydık başında düzgün biri çıksaydı keşke 😕
Cevap sahibi+1 yılbilemezsin ki bu da ders olsun tecrübe olsun diyip geçmek gerekir şahsen ben ondan sonraki ilişkimde elimi cebime atmadım ve hediyelere ciceklere boguldum öyle olmak gerekiyor asla elini cebine atmamak gerekiyor erkeklerde ters işliyor eğer bir şeyleri ödemeye kalkarsan bu onların erkekligini unutmasına neden oluyor karşıdakini daha cok erkek gibi hissettirmek icin birak her seyi ona o yapsin o odesin :)
Soran+1 yılEvet bende öyle yapacam. Değer verdiğin zaman maalesef değer görmüyorsun hiç bir zaman…
Hayat bize bunu çaka çaka öğretti
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHesap ödemene bir şey demiyorum ama sürekli sürekli senin ödemen ve bu durumdan rahatsız olmaması, ayrıca doğum gününü telefondan kutlaması ve sana sürprizler yapmaması. 8 ay iyi dayanmışsın bence yol ver
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBirlikte yenilen yemeğin parasını kimin ödediğinin pek önemi yoktur.
O an erkekte olmaz kadına ötedir , kadında olmaz erkek öder
Normal şeyler bunlar bence02 Yorumla
Soran+1 yılIyı hoş ama o müdür bende üni öğrencisiyim ayrıca çoğunlukla ben ödüyorum onun maddi sikintisi yok
- +1 yıl
O zaman başka tabi karşı taraf bencil sanırım olmadı bu haklısın
+1 yıldunya tersine donuyor vuuu bari alman usulu yari yariya yapalim deseydi de bir noktada olabilir derdik ama maddi durumu iyi olmasina ragmen kendi harcamasini niye sana odettirdi ve sen niye kabul ettin? 8 ay da cok uzun, bu kadar bile surmemeliydi. rengi belli bunun cimrilik tonunda seni pek de sevmiyorum laciverti. birak onu.
04 Yorumla
Soran+1 yılAşık oldum :(( ayrıca arada o da öder ama ben öğrenciyim o kendi işi var. Kendimi çok kötü hissediyorum. Bana sevdiğini hissettiriyor hep her gün günüm nasıl geçtiği merak eder dinler sorar yardım eder. Bir tek o para sorunu kafamı karıştırıyor
- +1 yıl
apacik bir sekilde sor bunu. mumkunse yuz yuze ve tepkilerini gozlemle.
Soran+1 yılBu gidişle zaten öyle olacak ya da ayrılırım çünkü cimri İnsanlara zor katlanıyorum artik. Bana hep ödeyeçeğine söyler ama unuttu. Gerçekten mi unuttu sence yoksa bilerek mi kafamı karıştırıyor Insan nasıl unutur
- +1 yıl
unuttugunu odemeden sonra degil odeme esnasinda hatirlama ki artik o odeyebilsin. en azindan kendi harcamasini. lutfen hatirlat.
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdamlar hem s. kyor hem paranızı yiyor bunlara kul köle oluyorsunuz düzgün biri çıkınca da reddediyorsunuz en güzelini yapıyorlar kadınların artık her şeyi hakettigini düşünüyorum
311 Yorumla
Soran+1 yılBen bakireyim bu bir , ikincisi o da arada öder yanı beni sömürdü yol sadece hesab ben daha fazla ödedim ve yeni yeni oluyor ondan zaten ayrılmaya düşünüyorum o yüzden lütfen bilip bilmeden konuşmayım ben istermıydım böyle olmasını. Allah herkese kendi gibi birini çikarsin
Soran+1 yılAyrıca ben o konuda pek şansli değildim çünkü çok zor farkedibilen birisiyim yani çok içime kapanık ve az konuşuyorum. Kimseyle öyle hemen samimi olmiyorum ve onunla zaten iş yerinde taniştik öyle
Cevap sahibi+1 yılBakire olabilirsin sevişiyordur illa ki ve cimri ilki sonu olmaz bunun erkek adam kadın parası yemez
- +1 yıl
Belina sen neden kendini acikliyorsun? Sil bunun cevabını gitsin. Sağda tıkla bunu görmek istemiyorum diye çıkıyor onu seç ve silinir. İnsan kime aşık olacağını seçemez. Ama bu kişi seni gerçekten sevmiyor diye düşünüyorum. Belki göz yaşları başkası içindir. Çok net söylüyorum. Biri senin için ağlarsa cebindeki son kurusu da sana verir. Bence o gözyaşları başka bur şey için. Ayrıl diyorum net.
Soran+1 yılHeralde öyle yapacam 😕
Cevap sahibi+1 yıl@mayisgly bu kız o adamdan ayrılsın gizleden çıkarım bende 😄 ateş bacayı çoktan sarmış
Cevap sahibi+1 yıl@mayisgly kesinlikle
Cevap sahibi+1 yıl@soulfly26 ihtiyacım vardı eyv.😄
+1 yılilişki de hesabı erkek ödemez ödedin diye de erkek gibi hissetmez kimse çünkü bu erkeğin işi değil ya sen ödersin ya o biri otel parasını öder diğeri yemeğin parasını öder
00 Yorumla
+1 yılBaktı ki hep sen ödüyosun o da dedi boşa paramı harcamaya gerek yok. Kendinizi böyle durumlara getirmeyin. Bazen sen bazen o ödese eyvallah derim ama böyle de olmaz bu insanla da olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardesin veya akraban var mi? Varsa eger Talibimmm. Boyle iyi niyetli hatun lazimdi banada. Hatta sey yap elemandan ayrildiginda sana talibim
10 Yorumla
+1 yılSevseydi sahiplenirdi. Senin sadece paranı değil sevginide sömürüyor.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle erkek arkadaş olmaz. Asalaklıktan başka bişey değil o olay. Nasıl hâlâ erkek arkadaşım diyebiliyorsunuz ki?
00 Yorumla Birazcık seni kullanıyor gibime geldi maddi durumu iyi olduğu halde bile
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet de cimri bence. Bu huyunu tatil olayından sonra anladım… daha 3 gün oldu yeni yeni sindiriyorum çünkü önceden arada bir ödüyordu ama tatili bile bana ödettirdi ya dedi ne kadar ödeyim ama çok takmadı unuttu gitti
Soran+1 yılBir de ben bir öğrenciyim kendisinin isi de iyi , çok düsüncesiz 😔
+1 yılseven adam hesap ödetmez 5 ğarasız bile olsa hiçbir zaman erkeğe para harcama hediyeler dışında harcıyorsan kullanılıyorsun demektir
00 Yorumla
+1 yıl8 ay iyi dayanmışsın. Paranı iste, al. Sonra da ayrıl bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılO da arada ödedi öyle tek değil. Ama ben daha öğrenciyim o daha fazla ödemesi gerekir ve bunu bence düşünmeli. Eğer o öğrenci olsa ben çalişsam bende çoğu zaman öderim ama yok. Para geri isteyemem ama ondan ayrılmaya düşünüyorum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGüzel ülkemin denizide kerizi de bitmez Kim üstüne alınırsa alınsın
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl8 aydır sen neden böyle yapıyorsun, kendine yazık. Akıllı ol azıcık
214 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSenin yerinde olsam o adamı hemen bırakırdım. Öyle erkek sevilmez
Soran+1 yılİş yerinde taniştim ve öyle aşık olduk yanı yavaş başladi , böylesi zaten tehlikeli çünkü yavaş yavaş işliyor anlamadım hangi ara aşik olmuşun ona… bu gidişle onu Terk edeceğim tatili bile bana ödettirdi inanimalz daha yeni oldu bu olay yoksa bu kaşar çimri olduğunu bilseydim başdan girmezdim bu işe çünkü ara sira o da öderdi bir şey
Cevap sahibi+1 yılBüyük ihtimalle seni cinsellikle kandırdı. Çünkü kadınların çoğu cinselliğe kanıp bunu aşk sanıyor
Soran+1 yılNasıl çinsellikle anlamadım. Neden ki ayrıca ben daha bakireyim
Cevap sahibi+1 yılSeni öpmesi, ellemesi gibi. Bu sayede onun gerçekten sevdiğini sanıyorsun
Soran+1 yılIyıde eline ne geçer yani , bu arada bazen o da ödüyor :)
Cevap sahibi+1 yılEnayi olmak hoşuna gidiyorsa devam edebilirsin. Senin iyiliğin için dedim
Soran+1 yılGüya beni çok seviyor 🥲 off neden böyle erkekler var ya
Cevap sahibi+1 yılNeden senin gibi iyi niyetli kızlar öyle erkeklerle birlikte asıl 😥
Soran+1 yılBilmiyorum zaten hayatımda pek İnsan olmadı o benim ilk erkek arkadaşım. 🙂 iş yerinde tanıştık e her gün görünce gönül ota da konar boka da benimki o misali
Soran+1 yılBenim karşıma pek bana göre biri hiç çakmadı 😕
Cevap sahibi+1 yılSeni seven olmadı diye seni enayi yerine koyan insanları sevme ama, kendine yazık edersin 😔
Soran+1 yılTamam tavsiyelerin için teşekkür ederim , heralde ayrılırım napalim 😕 bu da bana ders olsun
Cevap sahibi+1 yılAyrıl, senin gibi iyi, efendi birini bul. Kendin gibi erkekleri hak ediyorsun sen. Seni enayi yerine koyanları değil
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılOndan ayrıl, delikanlı adam sevdiğine hesap ödetmez
00 Yorumla Ya öyle sevgi mi olurmuş abi insan utanır her seferinde
00 Yorumla
+1 yılErkek ya da kadın; sürekli tek taraflı ödemeler yapılıyorsa, dengesiz bir ilişkiniz olduğu kesin.
00 Yorumla
+1 yılAyrıl knk. Ben sana bir ömür hesap ödetirim gerekirse.
00 Yorumla
+1 yılHesap ödeyememek sahiplenmemek değil ama erkek için hoş gözüken bir durumda değil önemli olan şu; Hesap ödemiyor mu? Ödeyemiyor mu? İnsan vardır önceden elini cebine attırmaz ama şu an şartlar gereği o pozisyonda olmayabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılKeni işi var , ben bir öğrenciyim ve onun maaşi stabil
Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. Ben bu hikayeyi bir yerden hatırlıyorum seni sevmiyor bu adam.
00 Yorumla
+1 yıladam iyi yere dükkan açmış valla sen baya evinin direği olmuşsun 🤣🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖdeme yapmanın doğrudan bi sahiplenmekle alakası olduğunu zannetmiyorumda sürekli ödeten taraf olması yanlış tabi
03 Yorumla
Soran+1 yılBen daha öğrenciyim o da stabil işi var , düşünmesi gerekmiyor mu
Cevap sahibi+1 yılDüşünebilirde burada kanın yanlış. Erkeğin para harcaması sadece ufak bi jest olabilir. Böyle bir zorunluluğu yok mecbur değil. Fakat öğrenci olduğun halde hesabı sana kitlemesi sürekli olarak baya yanlış bir#ey
Soran+1 yılİşte bende öyle düşünüyorum tabiki onu alsa kullanmam hatta hep ödese ben araya girerim ve öderim ama yok hiç düşünceli değil 😔
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Böyle şeyleri gördükçe ben bu dünyanın adamı değilim diyorum. Ama hiç bir kızın eline cebine attırmam ama sevgilim yok
00 YorumlaSeni seviyorsa sorun yok, ama 8 aydır cidden senin için bir sorumluluk almamışsa dümenden ayrılmanı tercih ederim. Barışmak için bir çaba göstermez ise zaten seni hiç sevmemiştir.
20 Yorumla
+1 yılDirek ayriliyorsun ayy böyle erkekler bizden uzak ırak olsun lütfen ayrıl bu nasıl bir erkek yazık degilmi sana ileride herhalde evlenince sen ona bakacaksın böyle giderse kendine gel akılli ol bir erkeğe bu kadar çok para yedirme
00 YorumlaÖyle bir erkek sana sevgili iken iyi güzel gelebilir. Maca severim vurdum duymaz olsun falan dersen ama evlilikte kötü olur
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin o tatil olayı zaten beni iyice soğuttu. Ya ben öğrenciyim para için olmasa bile İnsan düşünceli olup kız arkadaşına ödettirmez. Ona çok kırıldım yoksa ben sevmem para meselelerine. Bende elimi atarım cebime. Oda arada ödesede genel toplasan ben ödüyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabiki hep erkek ödesin demiyorum fakat. Hep kadında odememeli. Bence kim denk gelirse çokta önemli değil. Ama kullanıldığını hissediyorsan kaç kardeşim. Para yemeye çalışan kadından daha itici bir şey varsa o da para yemeye çalışan erkektir
00 YorumlaCimri erkekten nefret ederim. Cimri insan hersey de cimri olur. Sadece para da değil sevgi de, ilgi de….
00 YorumlaMaddi durumum ne kadar kötü olursa olsun hiç bir kıza hesap ödetmem. Ama takıldığı ın erkek arakadaşın seni para kaynağı olarak görüyor (bence)
00 Yorumla
+1 yılMaddi durumum hiç olmamasına rağmen günlük işlerde çalışıp hesabı hiç kız arkadaşıma ödetmemiştim ne erkekler varmış gerçi erkek demeye de gerek yok
00 Yorumlaİyide hesabı niye sana ödetiyor Alman usulü yapsın bi sen bi o
013 Yorumla
Soran+1 yılGüya ödeyecekti ama unuttu
Soran+1 yılEvet :/ bir de o maaşı var ben daha öğrenciyim maşım düşük. O ara şıra öder ama genelde ben öderim hep
Soran+1 yılGüya beni çok seviyor beni dinliyor anlamaya çalişyor ama çimri , hayır bana büyük bir süpriz yapacakti onun için dedim ama bir Tik yok aylarca
Soran+1 yılBide benlen evlenmek istiyor okulum biterse
Soran+1 yıl22 yaşındayım ve evet okuyorum o da stabil bir işi var
Soran+1 yılBanada üniversite biterse anca o zaman evlenirim ondan önce asla, ama onla da evlenmem çünkü hadi ordan artık
Soran+1 yılHataya bağlıdır bence. Yani boyutu. Ve Hataları ne yapan ne de yaşayan unutsun çünkü o hatalar bir ders olmali ki tekrarlanmasın. Ayrıca biri bir hata yaparsa onu tekrar yapma potansiyeli yüksek dir
Öyle insandan hayır gelmez hemen ayrıl ben hayatta kız arkadaşıma hesap ödetmedim 🙂
04 Yorumla
Soran+1 yılAdam biraz alman gibi ama fazla galiba … haklısın galiba. O hep ödese ben kendimi kötü hissederim ben ödemek isterim utanırım ama bizim gibiler değeri hiç bilinmiyor tam bir öküzmüş benimki
Soran+1 yılÇünkü sevdım ona süprizler yaptım ona hep koştum o da bana hep evde çay getiriyor ya da kavga ettimzde çok beni düşünüyor uyumuyor bununla övünüyor off ben ne diyim adam galiba öyle
Soran+1 yılYanı en azından çoğu zaman o ödemesi lazım ben değil ama bizde tam tersi 🙃
sen böyle devam edersen fakir kalır anca kullanılırsın💃🫠
bence ayar çek yoksa sonun son değil10 YorumlaYani parası varsa yani maddi durumu iyise niye harcamıyor bence sevmiyor seni kullanıyor gibi
00 Yorumla
+1 yılSürekli hesabı sana ödetiyorsa seni kullanıyor demektir
00 YorumlaSana bir tavsiye yaşamış olarak söylüyorum kaç kaç kaç!
00 Yorumla
+1 yılşu an paranı kullanıyor. sonrada vücudunu kullanacak.
00 Yorumla
+1 yılDemekki başka türlü tatmin ediyorsun sorry ama safsın bide sormuş...
00 Yorumla
+1 yılKarsindaki insan disil gibi sen ise eril sanki bence bitir cidden bak ve sevmiyor seni.
00 Yorumla
+1 yılUzaklaş sen onu daha çok seviyorsun haberin olsun erkek severse böyle yapmaz
00 Yorumlabenim de avukat beni seven bir çocuk var di. Çocuk hem salim hemde cimriydi yüz vermedim defoldu
00 Yorumla
+1 yılBaya baya cimri ya buu cimri insanın çilesi çekilmez karşim sevsin sevmesin fark etmez
00 Yorumlakeşke benimde sevgilim olsa ona hep sahip çıkardım
00 Yorumla
+1 yılSeni sevmiyor ayril seni bildigin kullaniyor..
11 Yorumla
Soran+1 yılOda arada ödüyor ama ben daha fazla. Beni aslinda sevdiğini hissettiriyor beni dinler sorar ve saatlerce konuluruz iyi anlaşırız. Bana aşkla bakar. Beni yani sevdiğine eminim ama cimri galiba.
sana karşı hiç mi mahçup olmuyo bu adam
05 Yorumla
Soran+1 yılBıkmıyorum. Güya unutuyor 3 gün önce tatil planlama yaptık ve ben ödedim benim telefonumdan daha kolay olur diye ve dedi ne kadar tuttu bende dedim bak oradaki rakama ve tamam dedi bir şey yapmadı unuttu ya da görmezden geldi bilmiyorum. Ben şahsen onun yerine utandım çünkü ben daha öğrenciyim ve o bir şirkette müdür
Soran+1 yılBılmıyorum*
Soran+1 yılO son olaydan sonra soğudum. Onunla zaten iş yerinde taniştik öyle yavaş ilerledi zaten ayrılmaya düşünüyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılAyrılmanı öneririm yemek ödetme ile başlar sonra borç ödetirir sonra para ister senden ve asla geri ödemez yol yakınken yollarınızı ayırın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılGaliba biraz kullanıyor iyi niyetini
02 Yorumla- +1 yıl
@mavikelebeks umalımda sadece cüzdanı kullanıyor olsun
Soran+1 yılNe demek istedin başka neyi kullanıyor?
+1 yılTekmeyi atmak için neyi bekliyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılTatil olayı zaten benim için bardağı taşıran son damla , orada beklerdim onun ödemesini ama bir şey yapmadı. Çok sinirlendim… sonra dedi ne kadar ödemem lazım ama unuttu ödemeyi. İnsan böyle şeyi nasıl unuttur ben şahsen unutmam. Beni aslında sevdiğini gösterir tek sorun çok cimri. Böyle bir adam düzelir mi sence?
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sizi yiyor efendim ayrılın gitsin
014 Yorumla
Soran+1 yılO kadar kolay değil maalesef :( ama böyle giderse evet sonuç öyle görünüyor
Soran+1 yılBır insan neden yapar bunu. Maddı durumu iyi kız arkadaşını seviyorsun neden yaa biraz adam olmak çok mu zor.
Soran+1 yılBenim suçum mu peki yanı ben mi aliştirdim onu? canım bende mi
Soran+1 yıleveet haklısın 😞bir de o kadar süpriz yapmiştim ve ona çiçekleri ne kadar çok sevdiğimi söylemiştim. Ama hiç yapmadı
Soran+1 yılNe kadar tuhaf…. benim sucum adam başta kendini belli etti ben onu her haliyle sevdim ama sevgi bazen yetmiyor
Soran+1 yılÖyle yapacağım heralde
Soran+1 yılTeşekkür ederim bana yardımcı oldun
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılmuazzam bir saflık seviyesi gerçekten
10 Yorumla Tam bir yiyiciye denk gelmişsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılEvlendikten sonrada sen çalışıp eve bak o yatsın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Sahiplenir hesabı erkek öder birde
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sahiplenmek para algısına ne zaman bürünmüş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. kesinlikle ayril lütfen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kız arkadaşım yazacaktın
00 Yorumla
+1 yılKullanıyor gibi gibi...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılNormal bir durum değil.
00 Yorumla - Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkek arkadaşım çoğu zaman hesabı bana ödetiyor. Seven adam sahiplenmez mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler