Aşk İlişkileri Erkekler çiçek olsa hangi çiçek olurdu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yorumlar ve tahminler lutfenn? Güncellemeler+1 yıl Bence gül olanda vardır hepsi dikenli ve zararlımı Erkekler çiçek olsa hangi çiçek olurdu? Cevapla Erkek Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı. ben siyah gül olurum 0 0 Yorumla
KaramCan06 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Sinek kapan olurduk galiba 😊 bizi çürütecegini bile bile yerdik içimize alırdık severdik kimilerini 0 0 Yorumla
rexeberiab Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Ne diyeceğimi bilemedim ya Kadınlar çiçektir erkekler değil 0 0 Yorumla
kagan_altnsk23 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl ben çiçek olsam gül olurum neden sordun 0 0 Yorumla
cyrax1 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Dionaea muscipula 0 0 Yorumla
Ebrarylmz00 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Kaktüs olurlardı 😒 0 30 Yorumla Kenank07 +1 yıl Çiçek demiş ama 😅 Yorumla Ebrarylmz00 +1 yıl @Kenank07 olsun kaktüste bir çiçek bence 😂😒 Yorumla Kenank07 +1 yıl Hayatına giren erkekler alginida değiştirmiş gibi 😅 Yorumla Ebrarylmz00 +1 yıl @Kenank07 son erkekler diyelim ona biz 😂 Yorumla Kenank07 +1 yıl Ler olmasida bi enteresan sanki 😅 Yorumla Ebrarylmz00 +1 yıl @Kenank07 sen ona takılma sen öyle dediğin için dedim ama bu son ilişkimde kaktüse kadar verdim 😒 Yorumla Kenank07 +1 yıl Ya söyle düşün acı sevmiyorsan yemezsin Ama kizlar sevmediği karakterle birlikte oluyorlar sonu da değişmiyor maalesef 🙃 Yorumla Ebrarylmz00 +1 yıl @Kenank07 bir laf vardır köprüyü geçene kadar ayıya dayı demişler Buda o hesap oldu bide biz kadınlar sevince gözümüze perde iniyor 😒🤦🏻♀️ Yorumla Kenank07 +1 yıl Hayat başaRilar diliyorum kardeşim ama genede sen perdelerinin ipini sağlam tut 🙃 Yorumla Ebrarylmz00 +1 yıl @Kenank07 sağol, hayırlısı olsun herşeyin belkide bu yaşantılar iyi, kötü bize bir ders Yorumla Kenank07 +1 yıl Tabikide yediğimiz kazıkların toplamı hesabı 😅 Yorumla Ebrarylmz00 +1 yıl @Kenank07 evet 🤦🏻♀️😂 Yorumla Kenank07 +1 yıl Pişman olacağım şeyler yapmak için acele etme sen genede 😉 Yorumla Ebrarylmz00 +1 yıl @Kenank07 yok hayat devam ediyor illaki ümidimizi kesmeyiz. Yorumla Kenank07 +1 yıl Var mı iş uğraş Yorumla Ebrarylmz00 +1 yıl @Kenank07 okuyorum öğrenciyim Yorumla Kenank07 +1 yıl O zaman derslere yoğunlaş bı müddet kaktuslere ara ver 🙃Ne okuyon hangi bölüm Yorumla Ebrarylmz00 +1 yıl @Kenank07 TDS son sınıf 😂 Yorumla Kenank07 +1 yıl Anlamadım ama iyi bişey herhalde 😅 Yorumla Ebrarylmz00 +1 yıl @Kenank07 adı uzun ondan kısalttım 😂 Yorumla Kenank07 +1 yıl * 🙃Böyle daha havalı 😅 Yorumla Ebrarylmz00 +1 yıl @Kenank07 😂 Yorumla Kenank07 +1 yıl Hangi şehir? Yorumla Ebrarylmz00 +1 yıl @Kenank07 İstanbul sen? Yorumla Kenank07 +1 yıl Eğer ist değilsen bı öğrenci için çile sebebi 🙃Antalya Yorumla Ebrarylmz00 +1 yıl @Kenank07 Antalya güzel yer ama çok sıcak oralar Yorumla Kenank07 +1 yıl Ata ne demiş şüphesiz ki Antalya dünyanın en güzel yeridir Yorumla Ebrarylmz00 +1 yıl @Kenank07 evet yabancılar boşuna gelmiyor oralara 😂 Yorumla Kenank07 +1 yıl Neyse soru sahibini sinir ettik 🙃takip ederim ben seni iyi forumlar 🤫 Yorumla kagan_altnsk23 +1 yıl sen kim bilir kaç erkek ile sohbet ettin @ebrarylmz00 Yorumla
kafasıkarışık131415 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Küstüm çiçeği 0 0 Yorumla
simlibirfar Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kaktüs 0 1 Yorumla cyrax1 +1 yıl Abe yakışır mı sana be şugar baro benden olsa olsa manolya olur Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Kaktüs😄 0 0 Yorumla
AlevÇiçek Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Deve tabanı 0 1 Yorumla ehehehbaba +1 yıl O neden fjjfj Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
ben siyah gül olurum
Sinek kapan olurduk galiba 😊 bizi çürütecegini bile bile yerdik içimize alırdık severdik kimilerini
Ne diyeceğimi bilemedim ya Kadınlar çiçektir erkekler değil
ben çiçek olsam gül olurum neden sordun
Gül gülü seven dikenine katlanır
Dionaea muscipula
Et sevdikleri için sinekkapan
kaktüs derdim ama ben komik değilim.
Ben muhtemelen palamut dalı olurdum
Kaktüs olurlardı 😒
Çiçek demiş ama 😅
@Kenank07 olsun kaktüste bir çiçek bence 😂😒
Hayatına giren erkekler alginida değiştirmiş gibi 😅
@Kenank07 son erkekler diyelim ona biz 😂
Ler olmasida bi enteresan sanki 😅
@Kenank07 sen ona takılma sen öyle dediğin için dedim ama bu son ilişkimde kaktüse kadar verdim 😒
Ya söyle düşün acı sevmiyorsan yemezsin
Ama kizlar sevmediği karakterle birlikte oluyorlar sonu da değişmiyor maalesef 🙃
@Kenank07 bir laf vardır köprüyü geçene kadar ayıya dayı demişler Buda o hesap oldu bide biz kadınlar sevince gözümüze perde iniyor 😒🤦🏻♀️
Hayat başaRilar diliyorum kardeşim ama genede sen perdelerinin ipini sağlam tut 🙃
@Kenank07 sağol, hayırlısı olsun herşeyin belkide bu yaşantılar iyi, kötü bize bir ders
Tabikide yediğimiz kazıkların toplamı hesabı 😅
@Kenank07 evet 🤦🏻♀️😂
Pişman olacağım şeyler yapmak için acele etme sen genede 😉
@Kenank07 yok hayat devam ediyor illaki ümidimizi kesmeyiz.
Var mı iş uğraş
@Kenank07 okuyorum öğrenciyim
O zaman derslere yoğunlaş bı müddet kaktuslere ara ver 🙃
Ne okuyon hangi bölüm
@Kenank07 TDS son sınıf 😂
Anlamadım ama iyi bişey herhalde 😅
@Kenank07 adı uzun ondan kısalttım 😂
* 🙃
Böyle daha havalı 😅
@Kenank07 😂
Hangi şehir?
@Kenank07 İstanbul sen?