Erkeklere çiçek desenli gömlek yakışıyor mu?
Beyler, çiçek desen gömlek giyiniyor musunuz?

çok nadir bir kaç model ve renk hariç yakıştırmıyorum . tişörtleri de çiçek doldurdular. giyen kesime de bakıyorum. apaçiler..
.. giyen herkes apaçi değildir ve bazılarına yakışabilir. olabilir. ama genel olarak ben yakıştırmıyorum. önüne gelen çimek böcekbasıp tişörte gömleğe satıyor instagramda. pek çoğu apaçi modeli maalesef. çiçekligömlekler normalde yazlık yerlerde giyilir. hawai tatili vs temasıdır. günlük hayattapek hoş değil bence. kendine gerçekten yakıştıransa giyer.
Yakışan yakışıyor.. Ayrıca bu ülkede yeni şeylere açık zihniyet yok. Miami de olsak tamam, lakin taksimde veya antalyada ancak kabul görür.
Zara bu tür giyimi teşvik edici bir mağaza.. Keza bershka da. Her ne kadar gay'lik üzerine ittirsede erkek giyimini.
Yakışanda var yakışmayan da
Bazılarını roman gibi gösterir
Bazılarını cool 😎
Herkese yakışmıyor
Cevap
98Cevap
https://www.hizliresim.com/tphcabg çiçek desenli gömlek giyen erkekler
Ellerinde kan olacağına bırakın gömleğinde çiçekler olsun
@boşişlermüdürü12En güzel ven en mantıklı yorum diyebilirim tebrikler
Teşekkürler☺
Ben teşekkür ederim arkadaşım☺☺
Çiçek deseni kadına özgü ya. Bazen ufak detaylar belki olabilir de bence bu tarz gömlek bir erkeğe hiç yakışmıyor.
Desene, kesime göre değişir.
Fadimenin entarisi, şalvari, donu gibi kadın kıyafetlerine uygun bir çiçek deseni olmamalı.
Örnek fazla iyi. :DDD
Onun dışında, erkekler çiçekli gömlek giyince o gömleğin adı çiçekli gömlek olmuyor artık. P*z*v*nk gömleği oluyor. :DDD
Top işi o :)
Ben gömlek bile giymiyorum, genelde lacoste ti şört giyiyorum, hatta şimdi bi tane özel tasarım yaptırdım, lacoste'da böyle seçenek de var.
Herkes kendine yakıştığını düşünüyorsa mutlu hissediyorsa giymeli bence. İnsan önce giydiğinden kendisi keyif almalı sonra da bir danışsın ama çevresine yinede fikir amaçlı.
Şimdi bu konu çok tartışılır 😌
Yaş, boy, kilo, dış görünüş, kas yapısına göre değişir.😎
Yakışan var yakışmayan var 🤔
Ama hiç sevmem çiçekli erkek gömleklerini 😈
Ben oldukça yakıştırıp beğeniyorum özellikle kendilerine bakan erkeklere çok güzel yakışıyor.
En son babama aldım ve gayette güzel yakıştı.
Her insanda güzel duracağını düşünmüyorum ayrı mesele...
Ciao
Tipe ve bedene bağlı kimine yakışıyor kimine p... gömleği giymiş deniyor.
Ben gotik gömlekleri daha çok beğeniyorum.
Koyduğun adam poşet giyse yakışır yani. Yakisikli olana her sey gidiyor tipi kayık olanlar keko gibi oluyor düğünün delisi gibi geziniyolar
%100 tespit
%1'ine falan yakışıyor da diğerlerini Yedikule P*zevengi gibi gösteriyor bence
Tam yaz modası. Bence çok yakışıyor. Erkekler çiçekli olmasa da lütfen daha sık gömlek giyin. Çok hoş.
Bence yakışmıyor. Daha çok kadınsı gösteriyor. Hawaii desenli gömlekler neyse de çiçekli, böcekli falan ı ı. 🙈🙉🙊😂
Yazlık yerde tatil de vs iyi oluyor gayet uygun lakin herkese yakışmıyor bazıların da p. e. z. o gibi duruyor.
Resimdekine yakışmış
Kimöiş ulan laf eden bakayım taammaaamm😄
https://resminiz.com/r/pRmk1
bir tek bu adama yakışıyor ben giysem aynaya bakamam abbee heeyran 😄
Denize gidiyorsam mutlaka giyerim. Hatta arkadaşlara yaptığım bir espiri de var; "80'lerden yürüyerek geldim" gibi. 😂 Normal zamanlarda tercih etmem. Hatta profil fotoğrafım da bile var. 😊
Hareketli tiplere bazen.. ağır duruslulara hayır.. en fazla 25 yaşa kadar bazen.. 26da yavaş yavaş bırakılsın..30 yaş hayır.. Giyilebileceği çok dar bir zaman dilimi mevcut.. Ama bununla şık durabilen de durur..
Çiçekli gömelek , beyaz pantolon bir de babet
takı olarak tesbih offf
modern keko tarzı :D
Bazilari çok komik oluyor 😁 yakışan nadir erkek var.
hiç biirne yakışmıyor, öyle gitmelerin çoğu da kız avcısı
Güzel olanlar var birde vücut tipi, kombinleme şekli vs de çok önemli
Güzel olanları varda aşırı kötü olanları da var ya.
Kendi adıma konuşmam gerekirse daha cringe çok az şey biliyorum.
Çiçekli öhöhöm... şey gömleği değil mi bu yaa 😂😂 bu desenler kadınlara yakışır erkeklere değil.
cicek desenli gomlek dunya uzerindeki hic bircanliya yakismiyor
sadece yakışıklıysa ve üstünde iyi taşıyabiliyorsa yakışır
Ben yakıştıramıyorum. Zaten görseldekilerden denk gelmiyor
Bazılarına yakışıyor ama bazılarıda dızcılara benziyor 😀
Ya ben yakıştırmıyorum daha ağır gösterecek tek renk siyah gömlek çok daha güzel
Evet. Tavsiye: desenler küçük olmalı ve arkaplanı ise düz renk olmalı daha şık durur 🙂
Kimin giydiğine bağlı. Fazla esmer, zayıf bir tipe gerçekten yakışmıyor.
Hoş durmuyor bence.
Farklı bir meslek türünü anımsatıyor bana :D
Hawaii de yaşıyorsa evet. Türkiye’de arkasına adam takılır laf atarlar 🤣
Erkek dediğin biraz daha oturaklı şeyler giymeli çiçekli böcekli kıyafetler bana göre değil...
Hayır yakışmıyor. En son giyen Cem Yılmaz'di zaten.
Büyük konusmayayim ama hic bir kuvvet bana bunları giydiremez.
Yakışan kendine yakıştıran giyebilir. Benim gözüme batmaz şahsen.
cano gömleği gibi bizim kızlarda şero cano hastası iyi gider ben giymiyorum sade severim
Ben şahsen ne kendime ne de başkasına yakıştıramıyorum.
Bazı insanlara yakışıyor olabilir ama ben beğenmiyorum
çiçekli değil de palmiye ağacı desenli gömlek olabilir
Pek yakıştıramıyorum ben. Çiçek zerafetin simgesi, erkek ve zerafet yan yana uygun durmuyor. 🙄
Alacaktım son anda zavgectim 😂defaktodann çok hoşuma gitti aslında
Bazılarına yakışıyor, ama ben kendime yakıştıramıyorum doğrusu.
valla yakışana yakışıyor ya ama ben giymiom yakıştıramıom
Bence her erkeğe yakışmıyor bazıları güzel kardeşim gibi oluyor
Ay bune klavye düzeltmiş
güzel kardeşim diyecektim
Lan küfür ediyorum düzeltiyor
güzel kardeşim
P*zvnk
Bir saattir küfür etmeye çalışıyorum rezilliğe bak 😅😅
😃😃
Ben giymem ama giyene de ön yargılı olmam yakışan giysin
Çiçek desenli gömlek değil de ben çiçek desenli mini elbise giymeyi çok seviyorum profil resmimde görebilirsin ve çokta yakışıyor
Yakışmıyor giymesinkrr biz kızlar arasında peze*venk gömleği diyoruz ona
Ben kendime yakıştırıyorum özellikle hawaii tarzı gömlekleri seviyorum
Hiç yakıştırmıyorum ya çiçekli gömleklerle görünce gülesim. geliyor zevk tabi de sadelik her zaman güzeldir 😄
Bence yakışıyor. Çiçek desenli kiyafetleri yalnız kadınlar değil erkekler de gayet güzel kullana bilir bence. Neden olmasın ki? Yakıştıktan sonra
Her desen yakışmıyor tabi ki. Bazı çiçek desenli gömlekler gerçekten çok yakışıyor. Bazıları da masa örtüsü gibi…
Valla çok sınırda , desenine göre farklılık gösteriyor..
Bazısında şık duruyor bazısında tatilci keko gibi😌
Desenine bağlı şimdi çiçekli elbise giyen bıcır bıcır kızla çiçekli elbise giyen mahalledeki Hayriye abla aynı mı?
Evet bazılarına çok yakışıyor. Tarz oluyor. Yakışmayan giymesin pleaseeeee😀
Kızlarda bile çiçekli böcekli şeyleri sevmem erkeklerde de çok itici duruyor.
Çiçek kadın işidir kadına yakışır erkeğe değil
Erkeğine göre degişir kimi cuguliye benziyor
Cuguli 😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?