Bir insan kısa zaman içinde birini hayatına alıp, hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam edebilir mi?

8 yıl birbirimizi sevdik. 2022 eylül ayında ayrıldık. 8 yıl içinde defalarca ailesinden istememe rağmen vermediler, defalarca ayırdılar, ama her şeye rağmen birbirimizi bırakmadık. İkimizde o kadar sevmiştik ki birbirimizi; asla başkasıyla olmayacağımıza dair söz vermiştik. Neyse 2022 eylül ayında ailesi başka birine vermeye çalıştı, o da artık tükenmişti ailesiyle kavga etmekten. Bu sıkıntılı süreçte ikimiz birbirimize sarmıştık. Kavgalarımızdan sonra ailesi yine benle görüştüğünü öğrenip ayırdı. Telefonuna el koydular. Ulaşamadım bir süre. En son Kasım ayında Instagram hesabı açtığını öğrendim, mesaj attım. Önce Beni istemediğini, benden nefret ettiğini söyledi. Tabii inanmadım çünkü diğer mesajında halen seni deli gibi seviyorum demişti. Velhasıl, ilk konuşmadan sonra beni engelledi, 4 gün sonra engeli kaldırdı. Bu süre içinde defalarca mesaj attım ama yine seviyorum ama bi daha senle görüşmem deyip durdu. Sürekli biyografi kısmına ayrılık üzerine sözler yazdı. En son Şubat ayında; "düğünümdür giydiğim gün o riyasız kefeni, benimdir bildiklerim çaresiz koydu beni" diye paylaşım yapmıştı, sonra yalnızlık sükûnet huzur yazmıştı... En son 10 gün kadar önce kız kardeşi Twitter'da ablama nişanına kurdele aldım diye paylaşım yapmıştı. Ama bana inandırıcı gelmemişti. Sonra 4 gün önce de kendi erkek arkadaşınıaldığı hediyeyi eniştemin hediyesi diye paylaşmıştı. ( Çünkü eniştesi olacak kişi ona seni seviyorum yazılı kar küresi almaz) Burdan yalan olduğunu anladım. Kız arkadaşımı fake hesaptan takip diyorum şu an. ama erkek takipçisi ve takip ettiklerinde erkek yok. Daha 1 ay önce de bana yazdığı bir şiiri paylaşmıştı gönderilerinde. Ama söz, nişan ile ilgili herhangi bir şey paylamamış. (Örneğin söz, nişan story ve gönderisi) Merak ettiğim şey şu; 2-3 ay içinde birini bulup, sevip, nişanlanma ihtimali yüksek mi? Böyle bir şey varsa kendini belli eder miydi? Profilini değiştirip, tarih atabilirdi diye düşünüyorum en azından. Yoksa bunlar kız kardeşinin yalanları olabilir mi
Bir insan kısa zaman içinde birini hayatına alıp, hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam edebilir mi?