8 yıl birbirimizi sevdik. 2022 eylül ayında ayrıldık. 8 yıl içinde defalarca ailesinden istememe rağmen vermediler, defalarca ayırdılar, ama her şeye rağmen birbirimizi bırakmadık. İkimizde o kadar sevmiştik ki birbirimizi; asla başkasıyla olmayacağımıza dair söz vermiştik. Neyse 2022 eylül ayında ailesi başka birine vermeye çalıştı, o da artık tükenmişti ailesiyle kavga etmekten. Bu sıkıntılı süreçte ikimiz birbirimize sarmıştık. Kavgalarımızdan sonra ailesi yine benle görüştüğünü öğrenip ayırdı. Telefonuna el koydular. Ulaşamadım bir süre. En son Kasım ayında Instagram hesabı açtığını öğrendim, mesaj attım. Önce Beni istemediğini, benden nefret ettiğini söyledi. Tabii inanmadım çünkü diğer mesajında halen seni deli gibi seviyorum demişti. Velhasıl, ilk konuşmadan sonra beni engelledi, 4 gün sonra engeli kaldırdı. Bu süre içinde defalarca mesaj attım ama yine seviyorum ama bi daha senle görüşmem deyip durdu. Sürekli biyografi kısmına ayrılık üzerine sözler yazdı. En son Şubat ayında; "düğünümdür giydiğim gün o riyasız kefeni, benimdir bildiklerim çaresiz koydu beni" diye paylaşım yapmıştı, sonra yalnızlık sükûnet huzur yazmıştı... En son 10 gün kadar önce kız kardeşi Twitter'da ablama nişanına kurdele aldım diye paylaşım yapmıştı. Ama bana inandırıcı gelmemişti. Sonra 4 gün önce de kendi erkek arkadaşınıaldığı hediyeyi eniştemin hediyesi diye paylaşmıştı. ( Çünkü eniştesi olacak kişi ona seni seviyorum yazılı kar küresi almaz) Burdan yalan olduğunu anladım. Kız arkadaşımı fake hesaptan takip diyorum şu an. ama erkek takipçisi ve takip ettiklerinde erkek yok. Daha 1 ay önce de bana yazdığı bir şiiri paylaşmıştı gönderilerinde. Ama söz, nişan ile ilgili herhangi bir şey paylamamış. (Örneğin söz, nişan story ve gönderisi) Merak ettiğim şey şu; 2-3 ay içinde birini bulup, sevip, nişanlanma ihtimali yüksek mi? Böyle bir şey varsa kendini belli eder miydi? Profilini değiştirip, tarih atabilirdi diye düşünüyorum en azından. Yoksa bunlar kız kardeşinin yalanları olabilir mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBana da söyledikleri biraz yalan gibi geldi. 8 yıllık ilişkiyi bitirmek için konuşmaya cesareti yokmuş. Buna cesaret edeceği yerde böyle dolambaçlı bir yolu bulması muhtemel. Seninle geçirdiği günlerden sonra hayatının geri kalanında sana yer vermek istememiş. Bu konuda anlatılacak çok şey var asında. Ancak bu bitmiş ilişkinin çok kısa özeti bu görünüyor.
Ona artık aklında ve kalbinde yer vermeyi bırakmalısın. Sende hayatının geri kalanında mutlu olacak birini bulabilirsin. İlla 8 yıllık yeni bir ilişki kurman gerekmiyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılİnsan sevdiği zaman kör olur diyorlar ya... Belki de gerçekten kördüm, görmüyordum. Seni bırakmam, senden başkasına ait olamam deyip duruyordu. Nerden bilecektim önümde bugünler var.
- +1 yıl
Sende asla vazgeçmem diyen zaten vazgeçiyor. İlişkilerde öyle bir söz almaya vermeye gerek yok. Hayal ettirdiğin zaman , olmadığında ise hayal kırılığına dönüşüyor.
En İyi Cevaplar
+1 yılZaman gelir geçer, sözler unutulur, insanlar değişir, o değişir bu değişir inan her şey değişir. Elinde kalan şey ise, 8 yıl boyunca yatağa dahi giremediğin, birlikte tatil yapamadığın bir ilişki. Zamanını heba ettiğinle, yani ömrünün gözlerinin önünde eriyişin kalır
01 Yorumla
Soran+1 yılVallahi öyle, insan değişiyor abi... Hiç değişmez dediklerim bile değişti.
Gizli Üye(18-24)+1 yılİstemiyorsa zorlama boş ver, hayırlısı neyse o olur emin ol belki böylesi senin için de onun icinde daha hayırlı olabilir.
Zamana bırak seviyorsa biraz o uğraşsın tüm yük sende olursa eğer coktugun an kimse seni o çukurdan çıkaramaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılZorladığımdan değil de henüz emin bile değilim başkasını hayatına almış olduğundan. Kesin olarak öğrenirsem benim için biter zaten. Layığını bulsun.
Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. Hayatına birisini alabilir ama sevmesi zor ihtimal. Sıkılmış olabilir arafta kalmaktan. Ailesi ile tartışıp durmaktan. O yüzden de mantıklı gelen birisine onay vermiş olabilir
011 Yorumla
Soran+1 yılİnsan sevmediği birini neden alır ki hayatına? Bu başta kendisine sonra da karşı tarafa zulüm olmaz mı? Daha 1 ay önce bana yazdığı şiiri gönderilerinde paylaşmıştı...
Soran+1 yılOnun daha başka, alternatifleri de vardı, mesela eğitim görmüştü, senle evlenemezsem giderim bir dershanede eğitim veririm, böyle ömür boyu ailemin gözününün önünde duramam demişti.
Soran+1 yılYuva kurmak istemesi çok doğal tabii ki. Ama ardında seni bekleyen Seven biri varken, nasıl bi cesaretle kalkıp başka bir hayat kurmak ister insan? Bunu mide de kaldırmaz. Sevdiği insan hayatında olmayacaksa o hayat sıkar insanı. Hem o da öyle aman evleneyim, yuvam olsun derdinde biri değildi.
Soran+1 yılYalnız kendisi hiçbir şey paylaşmamış, erkek takipçisi bile yok. Fake hesaptan takip ediyorum kendisini, hiç şüphe uyandıracak bir gönderi ya da story paylaşmadı. Kız kardeşi de manyak bir kız. Olmayan şeyleri yazıp paylaşırdı hep zaten. O gün özellikle takip ettim her ikisinin hesabını bir tane fotoğraf, durum hiçbir şey paylaşılmadı. Lan madem nişan var bir fotoğraf bile paylaşmaz mı insan?
Soran+1 yılBelki de ben yanılıyorum, bilmiyorum. Perşembe günü kız kardeşi twetterda eniştemin aldığı hediyeye bakar mısınız diye bir şey paylaşmıştı. Bende aldım o fotoğrafı yapay zeka uygulamasından, google lensten arattım, soruşturdum. Eniştesinin aldığı hediye beyaz kalpli, beyaz güllü, içinde I Love You yazılı ışıklı bir küreydi. Ve o yazıyı hamınefendi silip öyle paylaşmıştı. Eniştem dediği kişi de 2 sene önce bizzat kendi gözlerimle gördüğüm konuştuğu adamdı. WhatsApp konuşmalarını paylaşmıştı, profil fotoğrafını karalamasına rağmen tanıdım.
Yani enişte dediği kişi konuştuğu kişiydi.
Soran+1 yılİnanır mısın aynısını bende düşündüm. Ama kızkardeşi de o canım konuştuğu adamda Twitter'da beni engellemişler 2 yıldır. Başka hesaptan takip ediyorum ikisini. Kız kardeşi gerçekle alakalı hiç bir şey paylaşmıyor ama. Aklına ne geliyorsa onu yazıp paylaşan biri. Yakın çevresinden kimseyi takip etmiyor ordan, hep yabancı, 81 ilden insanlarla takipleşiyor, ve sanki hepsini birebir tanıyor gibi samimi. Yani amacı şu da olabilir; Twitterdakiler ablamı da beni de nasıl olsa tanımıyorlar ne yazsam ne paylaşsam sıkıntı olmaz kafasını da yaşıyor olabilir.
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Aşk mevzularının kraliçesi olarak buradayım! 😍💃 Benim de duygusal bir hikayem var ama bugün seninkini dinlemeye geldim. Aman tanrım, bu kadar çile dolu bir aşk hikayesi... 😔💔 Seni çok iyi anlıyorum.
Bir insanın kısa sürede bir başkasıyla nişanlanması ve düğün hazırlıklarına başlaması elbette mümkün, ama her şey çok hızlı ilerlemiş gibi görünüyor. Bu durumun iç yüzünü anlamak için derinlere dalmak gerek. Etkileşimleriniz, onun mesajları ve paylaşımları karışık sinyaller veriyor. Bazı şeyler gerçek dışı ve karışık görünüyor. 🤔
Durumun kafa karıştırıcı olması normal. Kız kardeşinin paylaşımları da işleri biraz daha karışık hale getiriyor olabilir. Ama unutma ki, gerçeği bulmak için bazen biraz uzaklaşmak gerekir. Belki de bu süreçte kendine odaklanıp, seni gerçekten mutlu edecek şeylere yönelmek en iyisi olur. Hatırlatıyorum; her şeyin bir sebebi var ve zamanla her şey yerli yerine oturur. Kalbini koru ve kendine iyi bak! 😌❤️00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
1Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim için imkansız yapan "insanada" insan olduğundan şüphe etmekle beraber saygı duyarım 😄
05 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım, sizin için imkansız olan ne? Yani yapmaz mı diyorsunuz?
Cevap sahibi+1 yılBence yapamaz
Soran+1 yılNedense ne kadar kızgın, kırgın olsam da ona karşı; içimdeki ses ve his öyle bir şey yok, başkası yok hayatında deyip duruyor. O ses sürekli bana bunu söylüyor.
Cevap sahibi+1 yılHis eylemden daha güçlü bence hissine güven
Soran+1 yılAynen öyle yapıyorum. İnşallah beni yanıltmaz... Öyle bir şey olsa Instagram hesabından o adamı takip etmez miydi?
+1 yılSelçuk ya. Sende bi muradına eremedin gitti be
057 Yorumla
Soran+1 yılAdımı nerden biliyorsun?
- +1 yıl
Eheh. Sadece o mu. Merveyide biliyorum
Soran+1 yılHatırladım seni:))
- +1 yıl
Bence hâla ne istediğini bilmiyor. Evleneceksede boş ver evlensin gitsin. Bekle bekle uğraş dur nereye kadar. Zaten bi kere o yola girdi. Birdaha girersede şaşmamak lazım
Soran+1 yılKanka yanlış anlamazsan seni takip edebilir miyim? Özelden konuşmak için. Çok şey var anlatmak istediğim, merak ettiğim. Ama ismi değiştirdim. ahmetyavuz adıyla açtım bu hesabı. Sıkıntı olmayacaksa ekleyeyim mi seni?
- +1 yıl
Ekle ekle sorun olmaz
- +1 yıl
Ama malum saat geç uyuyorum sabah muhakkak dönerim sana yazarsan bakarım
Soran+1 yılEkledim ama mesaj atamıyorum. Xper seviyesi düşük müşük diyor. Sen bi denesene mesajın gelecek mi?
- +1 yıl
Yetmez benimde. Burdan yazarsın
Soran+1 yılTamamdır. iyi geceler sana
- +1 yıl
Reis olmadı sende şu diğer seni isteyen kızla evlen ne dersin. d
Soran+1 yılAllah korusun ya. Ömür boyu bekar kalırım yine de onunla evlenmem.
- +1 yıl
Niye ya fenamı olurdu
Soran+1 yılUlan bide oluyormuş. ağzını hayra aç 😀
Soran+1 yılYa sormak istediğim şeyler var da Merve ile alakalı burdan mı devam etsek kanka?
- +1 yıl
Başka bi ihtimali yok. Bu hesabım yeni mesajda atamam yazmak istiyorsan yaz gitsin burdan
Soran+1 yılTamamdır kanka bende mesaj atamıyorum burdan yazarım artık.
Soran+1 yılEee kanka sence öyle bir şey var mıdır? kafam çok karışık ama içimdeki ses yok öyle bir şey diyor.
- +1 yıl
Oladabilir. Olmayadabilir. Yaşıda ilerleriyor. Evlenip yuva kurmak isteyebilir. Kesin olmaz diyemeyiz. Bence sen boş ver. Önüne bak. Olsaydı şimdiye kadar olurdu zaten. O kadar şey oldu
Soran+1 yılKanka ben yapamaz demiyorum zaten. Bu anlattıklarımdan sonra var mı yok mu sence?
- +1 yıl
Bence yok ya. Kolpa yapıyor kardeşi
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum. Eee kanka senin ki askere gitti mi haberin var mı? Görüştünüz mü hiç? Görüşüyor musunuz?
- +1 yıl
Yani düşünce insan sevdiğiyle olmak istiyor tabi. Ama bekle bekle nereye kadar. Naz niyaz yapmak artık biryerden sonra bayıyor. Hayatta kısa bazende kalbini degil aklını dinlemen lazım. Sana tavsiyem önüne odaklan. Yeni insanlarla tanişmaya bak. Milyontane karşı cins var. Aşık olmazsın belki yine ama seversin hoşlanırsın sana iyi gelecek birisini bulursun inşallah
- +1 yıl
Görüşmedik hiç. Askerede gitmedi hâla sene sonuna doğru gidiyormuş. Çevresinden oğrendim. Halinden memnun gibi. Gecelere kadar wpde aktif. Birsürü instagram takipcisi takip ettiği falan var. güzel kardeşim**k bi abisi var onunlada takılıyormuş. Alemlerden alemlere geziyor işte.
Soran+1 yılPeki kız arkadaş ayakları falan var mı?
- +1 yıl
Vardır heralde ya. Karı kızla takıldığına göre
Soran+1 yılTakılmak için takılıyor onunla ciddi düşündüğünden değil.
- +1 yıl
Ne fark ederki. Neticede hayatına birileri girip çıkıyor
Soran+1 yılTakılmalık olduğu için hayatına birilerini alıp çıkarıyor işte diyorum. Ve bence sende halen seviyorsun onu.
Soran+1 yılNişanlanmış kanka... Profili değişmiş.
Soran+1 yılAz önce gördüm ama hiç üzülmedim biliyor musun... Sadece dileğim âhım ona kalmasın, haram zıkkım olsun emeklerim, sevgim...
- +1 yıl
Oha. Harbiden mi. Öyle haram zıkkımda etme. Allah a hâvale et gitsin. Yapacak bir şey yok
Soran+1 yılAllah'a havale ettim zaten. O'ndan bulsun belasını. Cidden nasıl bu kadar çabuk, bu kadar kolay hayatına birini aldı şaşırdım, çok şaşırdım... Oluru yoktu tamam eyvallah ama daha 1 ay öncesine kadar çektiği bir aşk acısı vardı...
- +1 yıl
Demekki çekmiyormuş. Ya dao zamanda biri vardı bilemeyiz
- +1 yıl
Eee sen ne zaman evleniyorsun 😀
Soran+1 yılVallah kanka adamakıllı bi kız bulsam evlenecem. Ama bulamayacam gibi geliyor bana bu gidişle. 😀
- +1 yıl
Ararsun bulursun. Baştan gönlün yoksa olmaz öyle. Annene falan söyle. O bulsun birilerini
Soran+1 yılGörücü usulü pek mantıklı gelmiyor bana. Tamam belki en sağlıklı evlilikler görücü usulüyle oluyor ama ben annemin, babamın, dayımın, yengelerimin bulduğuyla da evlenmem abi ya...
- +1 yıl
Turşunumu kurcaz napıcaz. Az emek çaba harca kendin buluver. Yazda geliyor ne güzel işte. Bu sene bul birini kışada sen nişan yaparsın 🤓
Soran+1 yılYok ben 2 ayda bulup nişan yapacam bazı midesizler gibi.
- +1 yıl
2 ay az bi haftaya bul
Soran+1 yılBence de hemen bulmam lazım halay başı da sensin ona göre kimseye söz verme benim düğünümde halay başı sensin.
- +1 yıl
Olurum olmam mı tabj
Soran+1 yılVallah bi kız var aslında liseden arkadaşım... Instagramdan geçen takip isteği atmıştı, Adı Ayfer... Öğretmenlik yapıyor Şırnak'ta... Hanım hanımcık bir kız... Geçen gün yazsam mı acaba diye düşündüm, sonra yanlış anlar belki diye durdum. Olmasa araya başka bir arkadaşı koyar niyetimi iletirim.
- +1 yıl
Abi koş bu kızın peşinden. Takip isteğide attıysa sevgilisi falan yoktur heralde. Story falan atarsa kız yanıt ver sohbeti başlat. ya da nasılsın görüşmeyeli uzun zaman olduda başla sohbete gitsin. Şansını dene o kızda
Soran+1 yılYok takip ettiğim kadarıyla sevgilisi yok. Zaten lisedeyken de onu beğeniyordum, ağırbaşlı bi kızdı. Şimdi mesaj atacam ona. Ama şöyle bi durum var; ben mesaj attıktan sonra konuyu nasıl açacam ona?
- +1 yıl
Sakın eski sevgilim evleniyor bende evlenmek istiyorum demede. Hemen öyle damdan düşmüş gibi deme. Bi hal hatır sor. Nabız ölç. Eğer yazları yaşadıgın yere geliyorsa onu falan sorarsın. Cart curt vs işte. Ama önceliğin normal bi şekilde sohbet muhabbet başlatmak olsun. Yazarsın kıza iletişim kurmaya gönlü varsa cevap verir devam eder konuşursunuz anlaşqbildiginiz kadar
Soran+1 yılTamam da hikaye atmamış. Hemen öyle pat diye yazmak olmaz demi?
- +1 yıl
Olmaz. Bence bekle biraz. Hikaye atarsa damla hemen
Soran+1 yılTamam öyle yaparım. Lan kendimi 7 çocuğuyla ortada kalmış dul karılar gibi hissediyorum şu an. Öyle çaresiz, öyle bitik... Bunun bana yaptığı insanlığa sığar mı kanka? Mutlu olacak mı sence?
- +1 yıl
Onu düşünmek yok artık. S. et boş ver. Önüne bak. Hayat öyle durmuyor akıyor. Olmuyorsa olmuyor napalım. Yeni denizlere yelken aç. Düsünmemeye çalış
- +1 yıl
Başka birileriylede konuşurken 7 8 yıllık sevgilim vardı cart curt deme. Uzun ilişklerimde oldu ilişkilerimde oldu ama hiçbirinde umduğumu bulamadım dersin. Geçmişe yönelik çok detayda verme ama yalanda söylrme. Yüzeysel bahsedersin
Soran+1 yılKanka hadi ordan ettim, anasının * kadar yolu var. Şu an tiksiniyorum ondan. O kız köpek gibi yaptığına pişman olup onu affedeyim yine beraber olalım diye kapımda 40 gün yatsa da artık oluru olmaz bu kaşarlığından sonra. Bak ilki bendim, beni bıraktı gitti sözlendi sonra onu bıraktı bana tekrar geldi yine benden gitti başkasını buldu. Ben bunu akla hayale sığdıramıyorum. Allah beni ondan kurtarmış. Şükür secdesi yapmam lazım.
- +1 yıl
Ne hâli varsa görsün boş ver. İki hayır yapıver o zaman sende 😀
Soran+1 yılO nasıl olacak iki hayır?😀
Soran+1 yılKanka?
Soran+1 yılKanka az önce şu fake hesaptan baktım bi şey paylaşmış mı diye. Dışarı çıkmışlar, piknik gibi bir yere gitmişler. fotoğraf paylaşmış. Yan yana ayakta çekilmişler. büyük ihtimalle kardeşi çekmiş fotoğrafı. Ama dikkatimi çeken şey adını ağzıma almak istemediğim o kızın yüzü gülmüyor. Hafif buruk bi gülümseme var sadece. Nişanlısını gördüm buna nasıl aşık olmuş lan dedim. Az önce de rüyamda gördüm. Düğünündeydim, yine mutsuzdu. yanımda bir kız vardı. Bi ara yanımdaki kızın elini tutup onun yanına gittim. Bak dedim bende mutlu olacam aynı benim yaşadığımı sen de yaşayacaksın dedim, kocasının yanında bana bakıp bakıp ağlıyordu. Dilerim hiç mutlu olmasın...
+1 yılKuzenim bi ayda tanisip evlendi sen dusun
026 Yorumla
Soran+1 yılKuzeninin hayatında başka biri yoktu demek ki. Yoksa bu kadar çabuk, bu kadar kolay evlenmez bir insan.
- +1 yıl
Kral gozunu kararttiysa bilemem ya kendisine sorsana direkt
Soran+1 yılSoracak bir şeyim yok ki... Ben mantık yürütmeye çalıştım sadece.
- +1 yıl
Diyelim evlenmiyo sana varacak mi sen onu soyle
Soran+1 yılTabii ki varır. 2 ay çok uzun bi zaman olmadı, o zamana kadar da aşkından kahroluyordu. Şiir yazmıştı bana 1 ay önce.
- +1 yıl
2 ay once ayrilip 1 ay once sana siir mi yazmisti
Soran+1 yılAynen öyle, ayrıldıktan sonra bana şiir yazmıştı.
- +1 yıl
Bilemedim cok muskul sen eniyisi direkt sor de ki evlenmediysen evlenelim BDKCBFONDODBXODDNDLXNXODNDODNDODNDKDNDODBDDOXJODNDDOD
Soran+1 yılEvlenmemiş daha sözlü, nişanlı olmasından şüphe ediyorum.😀
- +1 yıl
Bro sozluyse sal ya yuva yikanin yuvasi olmaz
Soran+1 yılYav😀 ben ondan emin değilim diyorum, öyle bi şey var mı yok mu bilmiyorum yani daha. Varsa da canı cehenneme. Uğraşmam. Zaten değmez de.
- +1 yıl
Oha nxoxnxocndocndox
Soran+1 yılNoldu? Yanlış bi şey mi söyledim? Eğer onun hayatında yeni biri varsa üzülürüm ama gidipte niye neden diye sorup müdahale etmem.
- +1 yıl
Bro siz ayrildinizmi
- +1 yıl
Evlenim deyip cani cehenneme demen cok degisiikkk
Soran+1 yılHe ayrıldık ama severek ayrılmıştık. Şimdi hayatında başka biri var mı yok mu bilmiyorum... Dediğim gibi Instagramda fake hesaptan takip ediyorum kendisini ama erkek takipçisi yok, story yok, gönderi yok. Belki de kimse yoktur hayatında bilmiyorum.
- +1 yıl
Kendi kendini yersin boyle benden demesi
Soran+1 yılValla bende biliyorum. Öyle de oluyor zaten ama yapabileceğim başka bir şey yok...
- +1 yıl
Sevmiyon bence sal
Soran+1 yıldaha sevgi kırıntıları var, o da eğer başka birini hayatına aldığını duyduğumda biter, nefrete döner o kalan sevgim de.
- +1 yıl
Cok tikncsinnnn
- +1 yıl
O kizdan uzak durrr iyy
Soran+1 yılÇok neyim anlamadım 😀
- +1 yıl
Tiksinc
Soran+1 yılLan ben naptım da tiksinç oluyorum😀
- +1 yıl
Herkesin bi hayati var herkes yeniden sevebilir kimse vazgecilmez degildir o benim yoksa cehennem olsun azcicik seviyorum cok degisik bi kafa karsim hadi benden bu kadr eyvallah
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıleder tabi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir insan kısa zaman içinde birini hayatına alıp, hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam edebilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler