Herhangi bir sosyal medya uygulamasında çok fazla insan takip eden biri eksi puan alıyor mu sizden? KS dahil..

#Raskolnikov
Herhangi bir sosyal medya uygulamasında çok fazla insan takip eden biri eksi puan alıyor mu sizden? KS dahil..

#Raskolnikov
Ben bu tür şeylere pek bakmıyorum açıkçası hiç kimseyi takip etmeyip onlarca kişiyle konuşanda oluyor olur o yüzden bir insanı tanımak için zamana bırakmak lazım yanlışı varsa zaten ister istemez fiyakası düşer.
Kendi adıma söyleyeyim bu konuda seçiciyim, burada tercihim kimseyi takip etmemekten yana o ayrı ama kullandığım sosyal medya hesaplarında da önüme geleni takip etmem dolayısıyla karşımdaki insanda da buna bakarım. Eş dost tabiki normal ama bunlar dışında sırf erkek ya da kadın olduğu için takip edilmesi de önden bir tahminde bulunulması için yeterlidir gözümde.
Kimseyi takip etmeyenlerin de yedikleri haltları biliyoruz. O nedenle birine olan bakış açımı sadece takip listesi belirleyemez.
Neler belirler
Aktif şekilde iletişim kurduğum kişi zaten kendini belli eder. Duruşu, tavrı, hayata ve insanlara olan bakış açısı. Tanımadan yorum yaparsam bu ön yargıya giriyor. Ve bana göre ön yargı ile temkinli olmak arasında fark vardır. Ben de temkinli olan taraf olmayı tercih ediyorum.
Teşekkürler:)
Ricalar 😊
Teşekkür ederim ✨️
Rica ederim
Takip ettiği kişiler full karşı cinsi ise hayır. Yani duygusal anlamda bir şey hissedemem pek. :d Ama arkadaşlık vs. konusunda sorun yok.
Eyvallah.. :D
Ne demek :d
Cevap
9Cevap
Çok fazla takip etsin ya da kimseyi takip etmesin çekici de gelmez itici de, tercih meselesi deyip geçiyorum...
Hayır o kadar kişi takip eden bana çekici gelmez. ama yine de tanımadan sırf takipçilere göre yargılamam.
Hayır çünkü seçici değildir ve seçici olmayan biri bana çekici gelemez
Burada bile üye olan otomatik takip edemesin diye profili gizledim. Reklam olanı sevmem.
Olumlu ya da olumsuz bir etkisi yok benim için.. insanları buna göre değerlendirmem.. ve sosyal medyayı kullanma şekli, paylaşımları ilk izlenim yaratabilir sadece
İnsanları takipçisine göre değerlendirecek kadar genç değilim. İsteyen istediğini takip etsin, umursamam.
Ee ben öyleyim 300 tanidiksa 1000 butik vs ne var ki takipte?
Kalan 700'ü karşı cinsten insanlar olduğunu düşünüp öyle cevap verebilirsin
Şiddete çok meyillisin
Amaçsız bir takipse ve hep karşı cins ise itici..
Kişinin karakteri takipçi sayıyla ölçülmez bence, önyargılı biri değilim.
Öyle herkesi takip eden kişi bana çekici gelmez. Seçiçi biri olmadığı izlenimini verir.
Takip ettiği şeyler faydalıysa kendisine bi şey katacak şeylerse olabilir.
Hayır aksine itici geliyor o kişiyle ciddi düşünmem.
Benden kişilik olarak farkına bakarım kişiliğine bakarım istatistikler en son bakacağım şeylerden birisi
Eğer ortak takip ettiklerimiz varsa ve çoğunluktaysa evet
Takip ettiklerine bağlı.
Hayır gelmiyor.
Hiç çekici gelmiyor
Allah’ın hayatsızı der geçerim.
Hayır itici geliyor bana
İtici geliyor
Takip ettiği profillere göre itici gelebilir.
Hayır kabul bile etmiyorum isteklerini
Otomatik elenmiştir gözümde
İlk elenecek kişidir.
Hayır hemen uzaklaşrm ondan
Hayır
Hayır
Kafadan elerim.
İstediğini yapsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?