Benim iki yıllık bı iliskim var. Ciddi olarak düşünüyorduk. Ailesiyle de tanıştım. erkek arkadaşım çevresine karşı çok iyi merhametli yardımsever melek gibi güleç ama benim yanımda somurtkan depresif. maddi manevi sorunları vardi ona bağladı ben de ona bağladım ama hiç düzelmedi. İki defa büyük tartistik hakli olup olmaması önemli değil kufretti hakaret etti. Her durumda kendini haklı görür. Ozel günleri takmaz. Kötü gunlerimde hasta olduğumda öyle yanında olmaz ama kendisi kötü olduğunda ilgilenilmesini çok ister. Beni dinlemez öyle sadece kendinin dinlenilmesini ister. Fikirlerimi almayip özür diledigini de hiç hatırlamam. Kimi zaman eski kız arkadaşlarıyla karsilastirir beni. Surekli manipüle eder her şey de ben sucluyum ona gore. Yeri gelir çok iyi acindirir kendini. Kelimelerimi ona karşı seçiyorum. cunku kafasında kurup algı yapıp günlerce söylenip kusebiliyor trip atıyor aliniyor. psikolojik şiddetin dibini gördüm. fiziksel siddete meyilli öfke kontrolü yok ne için böyle davranıyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sen neler anlattin oyle? Bildigin narsist sorunlu bi pislik bu. Evlensen kisacik surede neler olabilecegini bi dusunsene.
Evet bilmiyorum zaten mutlu değilim tukeniyorum yoruluyorum dediğimde yürü git o zaman derdi niye böyle davraniyorsun dediğimde iyi ediyorum diyordu
Hasta bu adam ve duzelmez. Seviyorum deme bunca zaman nasil katlandin. Suanda bile sende hasar birakmistir evlenirsen hayatin biter. Ayril bundan
Evet hasar bıraktı ben de l. nasıl katlandim bilmiyorum vicdan yapıyordum hep beni suçluyordum her şeyde. onun için gidemiyordum manipüle ediyordu. hasta olduğuna eminim cevresjne de çok iyi çok merhametli çok yardımsever bı de
Cevresinden takdir almak icin oyle yoksa iyi kalpli oldugundan degil. Bu tip insanlari taniyorum birnirinin kopyasilardir. Sen en yakinisin sana zulmeden disariya harika es harika arkadas imaji cizer. Sakin evlenme ruh hastasi o
Biliyorum çünkü hatırlıyorum aynı iş yerinde çalıştığımız ortak kız erkek arkadaşımızın yanında iki dakika oturdum diye bana sen kaşarsin namussuzsun kardeşimsin bacım kuş beyinlisin cahilsin oran buran ayrı oynuyor sen kesin onlarla dışarda gorusmussun evlerine gitmişsin birlikte olmuşsundur falan dedi
Doğum günüm oldu hatırlamadi üstüne hatirlattigimda sana da başlarım doğum gününe de dedi bı sıkıntımi anlattım ablamla tartıştım dedim bana ben ablan olsam senin saçını başını yolardim dedi
Bu ciddi hasta ayrilacaksin dimi?
Evet ayrilacam zaten geç kaldım daha önce ayrıldım duzelecem dedi. sorunlarına bağlıyordu böyle olmasini ben de baglaidm ama insanın ne kadar sorunu olursa olsun bu derece olabilir mi?
Bununki hastalik. Bu yakin oldugu herkese hayati zindan eder. Aldanma kanma. Once yalvarir gitmr der bakti olmadi cirkeflesir. Istedigi olmasi icin her yol mubahtir bunun icin. Artik oyuna gelmee.
Bittikten sonra cirkeslesmiyor tam tersine çoğu zaman gitmek istiyorsan git dedi. Ozunde iyi biri olduğunu düşünsem bile yaşadıklarım normal değil onu çok seviyordum ama ben onu iyileştiremeyecegimi hasta olduğunu geç olsa da anladım. çünkü yapmadığım şey kalmadı onu mutlu etmek için ama her gün bana kötü davranıyordu
Drvam ettikce sende hasta olacaksin. Bitir ve kararli ol. Onun git demesine bakma gercekten gittigini anlayinca iui kotu herseyi dener donmen icin. Manupile dedin ya iste o zaman bunu uygular.
Evet doğru diyorsun iki yıl boyunca hapis hayatı yaşadım nerdeyse hasta oldugumda yanımda olmadı hastanede on bes gün babamın yanında kaldım. cok kötüydum orada bile beni yalnız bıraktı ve çok kötü olduğumu bildiği halde ne teselli ne moral ne sarılma dokunma hiç bişey yapmadı üstüne yine benimle tartisti bunları düşününce çok sogudum ondan. o kadar şey yaşadım ki nasıl dayandım diyorum
Dayaniyosun ama ondan onceki senle simdiki sen arasinda cok fark var. O senden mutlulugunu, hevesini, umutlarini, ozguvenini aliyor. Artik yetsin kalici hasarlar olusmadan dur de. Sana ulasmasini engelle. Kararli ol seni kandirmasina izin verme cunku profesyoneldir bunlar bu konularda.
Sen haklisin dedi benim sana verecek bişeyim olmazdı ben evlenilecek adam değilim de diyordu anlamıyordum. hersyin farkındayım artık ben onun normal bı insan olmadığını kişiliğinde sorun sıkıntı olduğunu anladim ve onunla tek mutlu olduğum bı gün yoktu acıdım üzüldüm ona alışkanlık haline getirdim onu sadece yoksa bunca şey yaşayan birinde karşıdaki kişiye karşı sevgisi de kalmaz saygısi da kalmaz
O halde bitir
Evet iyi ki iş işten geçmeden döndüm
Hayatini kjrtarmis olacaksin
Evet bı gün üzülüm iki gün üzülüm sonra unuturum ilk defa bı iliksim bitmiyor sonuçta. yanımda olsa bile yabancı gibi gelecek artık bana
Yabanci gelse yine iyi dusman gibi
Yok zamansla hiç bişey hissetmiyorsun o kişiye karşı. artık nötr oluyorsun hisssizlesiyorsun
Icin ölüyor. Ne zaman bitirmeyi dusunuyosun
Hemen o gücü topladım artık yapacak bisey yol hastalıklı sorunlu buyumemis ilgi sevgi görmemiş annesinin babasinin iyilestirem digi ugrasmadigiyla ben de ugrasamam ki düzelmez iyileşmez üstüne ben tamamen hasta olurum yapacak bişey yok
O zaman burdan bana noktayi koydugunda yaz
Tamam😊 çok teşekkür ederim çok iyi geldi soylediklerin
Bunun icin burdayiz 😀
Bolsanslar
Narsist bir karekter bu kişi..
Evet biliyorum değişmez de bunu da biliyorum
Çünkü biliyorum mutlu değilim tukeniyorum yoruluyorum dediğimde yürü git o zaman derdi niye böyle davraniyorsun dediğimde iyi ediyorum diyordu
buna siz karar verceksiniz
Olmaz mı değişmez mi? mutlu değilim tukeniyorum yoruluyorum dediğimde yürü git o zaman derdi niye böyle davraniyorsun dediğimde iyi ediyorum diyordu