Size naapmaliyim lütfen bakın?

Hoşlandığım biri vardı ve ona çıkma teklifi yolladım ama sevgilisi olduğu için beni reddetti. Tam 1 yıl sonra onunla karşılaştım benim instagram hesabım olmadığı için ablamın hesabından o kişinin hesabına baktım ve hesabı açıktı hikaye yapmıştı hikâyesine bastım ve üzerinden 5 dj geçmeden ablamin hesabına takip isteği attı ve mesaj attı ablam biraz onunla konuştu sonra bana verdi ve onunla konutum kendimi hatırlattım pek bir konuşma geçmedi aramızda sadece 5 dk konuştuk. 1 ay sonra Instagram hesabı açtım ve ilk ona istek attım beni tanıdı ve hemen GT yaptı ve sonra mesaj attı nasılsın falan dedi ve sonra "seninle sesli konuşalım mı anlatmak istediğim şeyler var" dedi bende kabul ettim benden hoşlandığını direk olarak söylemedi ama dolaylı yoldan söyledi. Sonra numarasını verdi 3 gündür konuşuyoru ama sevgili değiliz ona olan hislerimi söyledim biliyor ama o Bir şey demedi biraz beni tanıması için zaman gerekirmiş sonra cvp vericek ama ben çok mutsuzum çünkü pek konuşmuyoruz ve hiç soru sormuyor beni tanımak için bu gerçekten canımı yakıyor naapmaliyim bitirmeli miyim?

Size naapmaliyim lütfen bakın?