AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Beleşe getirecek bakmayın 😂
Pardon da neyi
Falı
Bakan olursa parasını da veririz ukala ukala konuşma sen burada
Sana kabaran bişey var falında
Resim sayısı az ve fincan altlığı nerde
4tanw aslında gozunuzden kacmis olabilir belki
Altligi yok
Bu şekilde bakan varsa baksın o zaman 🤷♂️🤷♂️
Yok atarım bilmediğim için yani
Şimdi atarım ben hazır kahve icecektim
Bu profilden tekrar sordum gün isiginda cektim ve sayi olarak da çok ordan bakabilir misiniz
Uzumlu1kek
Soru da su:
Falima bakabilir misiniz? ↗
😂🤣😂 yine fincan altlığı yok 🤗🤗
Yok evet
😅desenli diye belli olmuyorki zaten
Işte Zaten ben de bundan bahsediyorum dersen de olmayacak hepsi Kar gibi beyaz olacak
Kahveyi makinede yapma olabildiğince elinde cezvede yap
Cezvede yaptım ki nesi kotu🥹😪
Şimdi bakamiyomusunuz
Beyaz aslında bitek tabak yok
Aslında bakılır sorun yok ama az çıkar
Olsun napalim
Kendime yeni bi bardak alicam söz) bdjdh
Peki tamam bakınca buradan yazarım
Tamam teşekkür ederim
Şimdi ben buraya baktığım zaman burada tamamen senin geçmişte çok sorun problem yaşadığını görüyorum ama bu yakın zaman içerisinde kendini Toparladın mutlusun ve huzurlusun bir gün iyiysen iki gün kötü iki gün kötüysen 3 gün iyisin bu seni tamamen dengeli tutan bir yaşam tarzı sen dışarıdan bakıldığı zaman çok mutlu huzurlu ve eğlenceli bir tipsin Ama içinde ve geçmişinde çok kötü sıkıntılar yaşamışsın Bu da seni istersiniz bazen ve geceleri geçmişine yargılıyor yakın bir zaman içerisinde galiba birisiyle kavga etmişsin Bu erkek arkadaşın olabilir kız Arkadaşlarında olabilir ama bunun sonucunda bir bağ kopması yaşamışsın Belki aldatıldın belki bir fikir uyuşmazlığı yüzünden bir arkadaşına yollarını ayırırım ama sen hala soruların cevabını alamadığım için o güne takılı kalmışsın Bu da senin ister istemez bazen üzüyor ve kırıyor yakın bir zaman içerisinde bir tatil bir mutluluk veya bir gezi olarak bir aktiviteye çok ihtiyacım var çünkü ruhum daralmış bunu isterseniz atlatman gerekiyor orta hallediyoruz zaman içerisinde sana 3 tane haber gelecek ve bunlardan iki tanesi kötü bir tanesi iyi bu iyi olan haber Seni ve ailenin çok güzel mutlu edecek ama kötü olan haberler seni bayağı derinden etkileyecek çünkü sen bunları kimseye söylemeyeceksin üstüne atacaksın ve kimseye anlatmadığın içinde bu kötü olan haberler seni daha kötü birisi yapacak evrende kapalı uzun boylu ve bayağı zayıf bir kadın var Ve bu kadın seninle çok sohbet muhabbet ediyor ama sadece senin ağzından laf alabilmek için yapıyor bunlara belki ailenle alakalı Belki arkadaşlarınla alakalı onu tamamen göremiyorum öteki sorduğun sorudaki kahveye değil bu sonraki kahvene baktım Çünkü öteki paylaştığınsa oradaki kahvede çok kötü haberler vardı o yüzden ona bakmak istemedim akşam akşam moralini bozmak istemedim
Ne var ya anlamadım bi akrabam kalbimde sorunu var hasta onunla alakalı mi acaba benim bildiğim kötü bu olcak gibi duruyor doktorlar ne demiş tam bilmiyorum ama iyi gibi durmuyor durum
Geri kalan evet aldatildim ve bir arkadaşımla kavga etmedim ama küstüm eskisi gibi değilim artık kimseyle öyle pek şey değilim
Ama şunu anlamadım başıma kötü bisey mi geliyor ya yeter yani ne bu ya hep zor şeyler beni buluyor
Beni kötü biri yapacak şey ne yani onu anlamadım
Is ve aşk hayatımda iyi şey cikmamis mi
Ben digerini daha net çıkmış diye attım ama ona bakmamissiniz sanırım dimi
Çevremde kapalı uzun boylu bi kız yok bide
Başıma kötü bisey mi geliyo anlamadım ne gibi yani
Kullanıcı ismini ezberledim başka zaman söz daha detaylı bakarım ister misin ama fincan altlığı ni da çek desenli olmasın
Inat ettim ben şimdi gidip bi tane bembeyaz olanindan alicam bu sefer cikicak o altlikdakiler de
Isterim tabi peki ne zaman ona göre icicem
İlla içecek misin yani 🤦♂️🤦♂️
Icmeden bakabiliniyorsa icmeden bakin
Tamam o zaman şöyle yapalım ben yarın size mesaj atayım olur mu
Olur olur
Sinavdan cikicam hastaneye ugrayip evde olurum bakabilirsiniz yaklasik saat 5 6 filan civari veya 6dan sonra da olabilir ben de gidip fincan alayim
Inat ettim atesim olsa da alicam o fincani sjjsh
Bide ben 2.5cay kasigi kahve 1kajve bardagi şu ile yapıyorum acaba yablis mi yani 1.5mu yapsam o kahveyi
Ve saat yonu istikametinde 3 kez çevirip kendime doğru kapatıyorum internetten öyle gordum
Yarın saat 3 gibi tarif veririm
3 tamam 3te evde olucam
3 tane soru sorayım mı
Sor tabi
1 nerde yaşıyorsun umarım yurt disi değildir
2 boyun ve doğum yılın sadece
3 aldattın mi aldatildin mi
Turkiyede boludayim
2boyu neden soruyosunuz 2003luyum
Aldatıldım diye biliyorum ben terkedildim yani
Yarın bakacağım ya niyetli bakayım diye sordum
Peki
Yarın 15 00 da aticam o zaman dimi size?
Sonra sınava gidicem çünkü
bana da bakar mısınnn
@yeteeer9493 yetercim once ben hdjdhd
i'm waiting
Ben islerimi hallettim
Musaitim sizi bekliyorum
Sevgilimden ayrı mısın?
Sevgilin?
Sevgilim yok terketti 1 sene once
Bakabiliyo musun
Arkası dönük duruyor seninde arkan dönük çok anlamm ama biseyler yazayım
Tamam olur başka bisey var mı peki
Böyle aşırı engebeli yollar var ve bu kisi pişman ama özgür de hissediyor. senin yolların çok engebeli isminde m harfi var mı senin veya onun
Ikimizde de yok
N var ikimizdede belki o olabilir belki ya da başka bri mi acaba
Özgür hisediyorderken yani pişman ama özür dilemez gibi mi
O gelmişti ama umursamadim onu geri ittim beni çok kırdı diye 1 senedir hala bakıyor bana mobese gibi mubarek
Evet pişman bence arkasi dönük başı eğik duruyor ama kolları açık yuksekte de duruyor özgür gibi duruyor
Beni sevmiyor ama ne hisediyor anlamıyorum yani sevdi mi neydi bu noldu hisanlamadim ben
Bide yeni biri çıkmış mi ya da ders kariyer filan ya da nebileyim ne varsa artık farketmez
Gordugunu anlatabilir misin iyi kotu farketmez çok mutlu olurum yani
Aşkım valla pek anlamam ama birtek bunu gördüm yorumladim yolların çok engebeli bir de hep bir yokuş hep bir zorluk bu var bide iki tane atmışsın çok atsaydin her yönden gene bakardik
4tane attım 2 degilki
Bakabiliyosan ben yine icerim
🥹🙂
Anlamiyom diyosun ama doğru bildin yani
Şimdi gördüm diğerlerini. Aslında sen çok büyük görünüyorsun değerli ama okadar herşeyi gözünde buyutuyorsunki. Küçücük şey gözünde dağ olmuş
Adım adım ilerliyorsun kariyerdede. Ama daha önünde çok büyük Bir yol var
Ben mi büyük gorunuyorum değerli bu kısmı anlamadım diğeri doğru olabilir
Nebileyim bana nolduysa ben böyle değildim bu kadar da şey değildim
şu an yani benden hoslanan veya hoşlanacak olan veya çevre eğitim kariyerle alakalı bisey cikmiyomu
Dediğim gibi istersen bi tane daha iceyim öyle bak)
Belki bu süreçlerde birisi seni sevecek veya seviyor ama pek görmüyorsun veya göremeyeceksin gibi onu o sıkıntıdan evvel önünde duruyor elinde bir ok kafada bir kalp
Kariyer mi aşk mı pek ayrım yapamıyorum okadar başarılı değilim
Hm kacircak miyim yani
Olsun askim iyi bakiyosun bence
Görmüyorsun gibi duruyor ama gözünde küçücük yerde
Çevremde hiç yokki öyle biri ve ben bayadir dışarı cikmiyorum nerde görsün beni yani nebileyim 🤷🏻♀️aklıma biri gelmiyor
Varsa da farketmemisim
Yani biriyle ilişki görmüyosun öyle anladim ben
Hayırlı biri yok yani dimi
Yok canım ben göremedim ama bilemem
Tamam peki tekrar icsem bakabilir misin
Akşam ama
Olur tamam teşekkür ederim
Tekrar içtim ben soru olarak sordum şu soru:
Falima bakabilir misiniz? ↗
balerin var
Ne demek ki bu yani yorumu ne
Kahve içmişsin