Pardon da tabiki kusarım tek derdiniz kızlar size ilgi göstersin sevsin sevdikçe de siz onu bırakın ne saçma sevmeyeceksen ne diye bağlamaya çalışıyorsun kardeşim
Üstüne düşme fazla 1 adım geliyorsan diğer adımı ondan bekle seni cepte görme hissine kapılmasın partnerini kadın seçer önce o yüzden ilgisi varsa zaten seni seçeçektir çok fazla düşünme bro
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Biraz fazla ilgi gösteriyorum sanki ben ya ona da sen benim kadar ilgi göstermiyorsun diye iki kez tartıştık zaman ver diyo bana bu süreci nasıl yönetip bu kızı tavlayabilirim
Knka ilgiyi komple keseceksin elde etmek istiyorsan üstüne düşersen kızı soğutursun cool takıl ona ihtiyacın olmadığını göster mekanlar vs devam et kendisi yazacak ama ilgiyi 0 a çekmen lazım hiç yazma sen yapacağını yaptın sıra onda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sebep ulan sizin gibi ego manyakları kendiniz gibi birine denk gelin
Ulan ne kin kusuyon burada biz kızı nasıl bağlarız diye sorduk düzgün kız denk gelmiyor gelenlerde uğraştırıyor şimdi ben bunu nasıl etkileyebilirim
Pardon da tabiki kusarım tek derdiniz kızlar size ilgi göstersin sevsin sevdikçe de siz onu bırakın ne saçma sevmeyeceksen ne diye bağlamaya çalışıyorsun kardeşim
Manyak mısın zaten kızı seviyorum istiyorum oda sevsin herkesi kendi hayatında ki erkeklerle karıştırma tavsiye istedik konuyu ne hale getirdin
Bana pek öyle gelmedi neyse senin hayatın beni ilgilendirmez
Tanımadan yorum yapmak çok kolay herkesi kendiniz sanmayın …
He anam he
Toksik seni aq ergeni
Yav yürü git ne yapmaya çalıştığını gayet iyi biliyorum
Üstüne düşme fazla 1 adım geliyorsan diğer adımı ondan bekle seni cepte görme hissine kapılmasın partnerini kadın seçer önce o yüzden ilgisi varsa zaten seni seçeçektir çok fazla düşünme bro
Biraz fazla ilgi gösteriyorum sanki ben ya ona da sen benim kadar ilgi göstermiyorsun diye iki kez tartıştık zaman ver diyo bana bu süreci nasıl yönetip bu kızı tavlayabilirim
?
Knka ilgiyi komple keseceksin elde etmek istiyorsan üstüne düşersen kızı soğutursun cool takıl ona ihtiyacın olmadığını göster mekanlar vs devam et kendisi yazacak ama ilgiyi 0 a çekmen lazım hiç yazma sen yapacağını yaptın sıra onda
Kendin gibi ol.
Kanka kızı umursamazsan sana bağlanır
Boş boş konuşuyor hep hoşlanmadığım şeyleri söylüyor
İlgi yok adam gibi o yüzden iki kez tartıştık böyle yapsam tavlar mıyım ki
?
Kanka en başta kıza sevgi sözcükleri söyle. Kız sana aşık olsun ondan sonra umursama kızı. Sana daha çok bağlanır.
Zaten çok söylüyorum o zaman böyle devam edim sonra mı ilgiyi kesim diyorsun
Aynen öyle. Kızlara iyi davranmak yaramıyo. Peşinden koşturacaksın.
Haklısın ama daha flörtüz dediğine göre sonra koşturabilirim
Evet flörtken sürekli iltifat et
Bekle beni elif djjdk
Dün biraz ilgisiz davrandım bilerek sonra dedim sen ilgisiz kaldın diye böyle yaptım inşallah sorun olmaz Bunda
Yok kanka ne sorun olacak
Eyvallah kardeşim benim azcık içime su Serptin
Rica ederim
Güvenini kazanarak