Bana hiç yazmıyor ama çalıştığı yere gittim evine bırakıyorum ve uzun uzun öpüşüyoruz. Arabama da biniyor. Beni kullanmaya çalışan bir kız da değil. "Hadi beni sen bırak" da demez asla. Bana yemek ismarla da demiyor. Ama koluma giriyor, ellerini tutmama izin veriyor.
Öpüşmek istediğim zaman kendini çekmiyor.
Bu kızı nasıl etkilerim? Yani bana normalde hiç yazmaz etmez. Zamanla olur mu bir şeyler?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Belki de kız da senden hoşlanıyordur ama kendini geri çekmesi de utanıyor olabilir çekingen bir yapısı vardır belki bence git konuş kıza hoşlanıyorsan hoşlanıyorum sende hoşlanıyor musun diye ki hoşlanıyordur hoşlanmayan kız niye kendini öptürtsün elini tutmaya izin versin ki bence ilk adımı senden bekliyor sen yazıyor musun ona sen başlar konuşmayı
Hep ben yazıyorum ki. Bir kere o da yazabilir nasılsın diye.
Yani hep ben adım atıyorum.
Hoşlandığımi nasıl belli edeyim ki başka, gözlerine bakıyorum uzun uzun öpüşmek istiyorum elink tutuyorum.
Yani dediğim gibi bazen hissettirsen de kızlar sözlü resmi olarak duyup emin olmak ister ve ben kendimden biliyorum ben de çok utangaç biriyim mesela o yüzden kızıda anlıyorum biraz evet yazabilir ama bazen şey diye düşünebiliyorum kendi adıma konuşayım işte ben şimdi ya saçmalarsam ya canım gibi görünürsem gibi gibi anladın mı yani umarım anlatabilmişimdir
Ama ben seni anlıyorum
Başta bana yazmıştı bir iki kere. Ama sonra yazmadı hiç. Uzaklasti.
Ben yazmasında değilim. Bütün bunları "bu çocuk iyi gönlü olsun" düşüncesiyle yaptığını düşünüyorum
Yani şimdi bence bir kız sırf bir çocuğun gönlü olsun diye kendini öptürüp de kendini vermez he eğer veriyorsa da kusura bakma ama bu kız bir başkası gelse onun gönlü olsun diye öpüşür mü elini tutar mı yani eğer öyleyse uyarayım başlamadan bitir
Kızda hiç bir duygu belirtisi hissetmiyor musun en küçük bir duygu hissediyorsun dur belki öpüşürken filan
Çalıştığı yere gittim. Telefonuna hiç mesaj gelmiyordu, telefonu calmiyordu da.
Yani kız için diyemem de bu kız böyle biri diye. Ama bilmiyorum işte.
Çok hoşuma gidiyor. Daha önce de bulusmustuk elini tuttum, izin verdi. Opussem de izin verirdi. Ben istemedim ilk buluşmada.
Bilmiyorum. Kafam karışık
Eğer beni dinlersen sana tavsiye bence senin şüphelerin var belki kızın da olabilir iyice bir emin ol o kızdan uzaktan gözlemle bazen olayın içinde bir şey anlamayız ama büyük tabloyu görmek için biraz uzaktan bakmak gerekir biraz kendini geri çek bakalım tepkisi ne olucak bazı insanlar kaybetme eşiğine gelmeden sevdiğini anlamıyor tam kaybedecek iken değere biniyor elindeki yine de sen bilirsin küçük bir ihtimal de olsa o kızı kaybetme ihtimalin de var bunu da söyliyim biraz riskli sana bırakıyorum umarım dediğim şeyi anlamışsındır