Kesinlikle saygı her şeyi doğurur..
Peki ilk olarak hangi etkenler sıralamasına göre yer alır?
Peki ilk olarak hangi etkenler sıralamasına göre yer alır?
Saygı, sevgi, kişilik, edep, ahlak, sadakat….
İlişkinin henüz başındayken, saygı kavramı önde gelir zaten. Saygının olduğunu görünce yavaş yavaş ilişki başlar.
İnsan AŞIK olduğu kişiye bile önce saygı gösterir.
Saygı bir çok şeyin temelidir.
Saygı olmayınca inanın ne inanç, ne sevgi, ne aşk, ne de statü olur.
Saygıyla kalın :D
Bu hayatta her şey vefadır
.. vefa çok olağanüstü bir duygudur Vefası olanın edası olur saygısı olur merhameti olur dürüst olur değer nedir bilir Sevgi nedir bilir
Saygı.
Saygı var ise yerine koyma. vardir aynı oencereden bakmaya çalışma vardır birçok şeyin ortadan kaldirir.
İnsanlarin bir birlerine saygısı kalmadığı bir ülkede ilişkide saygıyı beklemek akvaryumdan orkinos çekmeyi beklemek gibidir.
Eig. icin teşekkürler
Cevap
36Cevap
Saygı yok ise geri kalan her şey teferruattır..
Saygı ve aşktır.
Kesinlikle saygı yoksa yok. her şey saygı temelinde oluyo
Saygı, güven ve sevgi. Böyle inşa edilen bir ilişki sağlıklı ve sağlam olur bana göre.
Saygı sadakat güven... hiçbirini görmedim, bıraktım aşk. mesk. islerini
Aaa neden
Saygı ve güven
Elbette. Uyum, fedakarlık, yapıcı olmak da çok önemli.
Saygı çok önemli. Karşısındakinin birey olduğunu, ona nefes alacak alan bırakmayı bilmeli ve sevmeli. Saygı ve sevgi olunca güzel bir ilişki olur.
en önemlisi mi emin değilim ama saygı çok önemli
Maddiyatla degerlendirilen , somut beklentileri ekonomik güce göre değerlendiren kişilerde saygı olmaz diye düşünüyorum
Eğer dediğin sözün muhatabı olsaydım, 2004 TE. akciger kanserinden kaybettigim evlenecegim kızı , öleceğini bile bile evlilikten vazgeçen , dünyalık düşünen olurdum 👍🏻
Yukarıda bilmeden ettiğin söz AGİR OLDU!
Ama cevab bana yönelik gibiydi
Saygi sevgi güven sadakat vefa Ahlak kişilik veya edep
@Eccentric belki aklımiza gelmeyen yazamadıklarımızda vardır👍👋
Güven ilişkileri ayakta tutar saygı kişileri ve ilişkileri ayrıldıktan sonra bile
İlk iletişim.. sonra saygı.. sonra sevgi.. sonra şey..😉😄
😉😈
Ben saygı duydum. Hiç hoslanmadilar sevmediler. Kadınlar onlara saygı duyan erkekleri sevmezler, itip kakan paralı ve kız çevresi olan pci benimser kadın.
Kadınlar ezildikleri yeri benimserler, huzurlu ilişki kadınları sıkıyor. Demek ki kadının ruhunda sevmek gibi bir şey yok
Ben çok kaşar gördüm, iyi gibi gösteriyor kendini, doğru kişi olduğunu hanım hanımcık olduğunu belli ediyor. Ben içindeki kasari ortaya çıkarıyorum, biraz mesajına geç cevap ver, biraz sesini yükselt küçük şeyleri abart her kadın bundan hoşlanıyor kadınlar mal oldukları için
Öyleeir ama siz lanet TC kızları kadınları saygısız ruhsuz , düşüncesiz erkeklere cinselliği bile sunarsınız
Sadece ilişki olarak değil,, tüm iletişimlerin başlangıcı saygı
tutkudur
saygı sonradan gelir
sevmeden saygı duysa ne olur
Saygı ve sevgi yoksa aşk yoktur
Aşk, güven, saygı, uyum..
Saygı ve güven
herşeyin karşılıklı olması
Her yerde ilk kural saygı
3S= sevgi , saygı , seks
En önemli şey empati
Kesinnlikle
Sadakat ve saygı.
Hiç bulunmuyor 🤣
Saygı
Dürüstlük
Samimiyet
Saygı sevgi sadakattır
anlayıştır ve ciddiyettir
Güven > empati>saygi
Ben şunu için söyledim geçmişin hislerinden bazı insanlar kurtulamıyor. Ve yeni bir ilişkiye hazır olmadan mental olarak girişmek istiyor. Bu nedenle geçmişin kötü izlerinden kurtulup ileriye daha mutlu güvenle bakabilmesi için geçmişine dair her şeyi hesaplaşmasına kadar yapıp Yeni Bir hayata adım atabilmek adına devam etmesinin önemli olduğunu düşünüyorum
Saygı 1. Sırada.
O ztn belirli..☺️
Tamam işte
Saygı ve güven
Elbette saygı
Elbette, zaten saygı yitince bitiyor ilişkiler
maalesef bir de dinleyemiyoruz birbirimizi
Tabi ki zaten ilişki dediğin iki taraflı diyalog önemli monolog değil
Güven saygı
Evet nadiren de olsa olan
tabiki öyledir hanımefendi :D
Saygı ve güvendir