4 yıldır süren bi ilişkim var 3. ayımızda aklım karıştı ve eskiden konustugum cocukla bi aksam denk geldim konuştuk yanımda üc dört tane arkadasım vardı biz ileriye gidip konustuk ben biraz alkol almıştım ve ona aklımdan cıkmadıgını söyledim deli gibi. sonra bi anda beni öptü bende saşırdım ne yapıcagımı bilemedim ve bi kac saniye sonra çekildim ama o an tepki vermedim. bir daha telefonlarını acmadım. sevgilime bunu söyleyemedim hep dert ettim o da süphelendi benden. sonra 3 yıl sonra sevgilim benden ayrıldı sıkılıp. tatile gitti gezdi dolaştı cok pesinde kostum 2 ay sonra beni aradı bende eskiden cıktıgım baska bir cocuk vardı onla tekrardan basladım ve onu da o beni öpen cocukla aldattım ayrıldım. sonrasında 4 yıllık olan sevgilim bana mesaj attı onla barıştık ama o bunları cok sorun ediyor ve benimde sürekli aklıma 3. ayımızda yaşadığım olay geliyo cok pişmanım ne yapıcam bi de o yanımda olan arkadaşlarım bildiği için kötü hissediyorum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sen de akıl mı var aklın karısacak neyse zaten o.. bununn tekisin sennnn bunlar sorun olmaz olamaz da sevgili ayagi g.. ottt ayagidir zaten
ya lütfen daha da kötü hissettirme
Yalan rüzgârı gibi resmen
ya cok pismanım o kadar pişmanım ki cok canım yanıyor
Her pişmanlık bir hayat dersidir
Arkadaşlarını öldür konu kapansın
of gercekten bıktım bunu sıkıntı etmekten keske o gün hic yasanmasaydı
sence arkadaslarım bunu hala konuşuyorlar mıdır
olay yasandıgında konusmustum onlarla sıkıntı ediyorum sevgilime bahsetmek istiyorum diye onlarda ayrılır bahsetme bir daha yapma böyle bişey ortada bişey yok zaten dedi
Onların yanında söyle çok pişman olduğunu
O zaman çok iyi bir daha çok pişman olduğunu belli et konu kapansın artık kimseden ses çıkmaz
söyledim onlara zaten ama sevgilimi kücük duruma düşürmek istemiyorum cok kötü hissediyorum
Bence sevgiline söylemelisin
Yanlış bir şey yapmışsın ve bunu bilmiyor.
Ek olarak sonradan öğrenirse çok daha kötü olur
evet cok kötü hissediyorum ama söylersem ayrılıcak her şeyi anlattım ayrıldığımızda olan şeyleri ama bunu anlatırsam bitircek baska hakkım kalmadı yani onun gözünde
En yakın arkadaşınla bu konuyu konuş çok kötü olduğunu abartılı bir şekilde yaz veya ses at bu mesajları da telefonunda sakla bir gün öğrenirse en azından eskiden de ona söylemek istediğini ve çok pişman olduğunu bilmesi için bir kanıtın olur
artık konusunu açmıyorum olayın yaşandığı zamanlar cok kez konuştum bi ara psikolojim bozukdu. kanıt yok elimde her şeyi sildim
En yakın biriyle konuş sohbet kalsın bence
sence bişey olur mu Şu an 4 yıl gecti üzerinden
Ben her ihtimali düşünür hareket ederim
aslında o görüştüğüm cocukla messjlarım vardı hepsi gitti ama telefon değiştirince kötü hissettiğimi yanlış yaptıgını mesaj olarak göndermiştim ona
dert edilmez
neden peki
ileri gitmemişsinz
gitmedim istemem öyle bişeyde zaten ama sıkıntı ediyorum ya of
kız arkadasım kendi sevgilisine anlatmıs bunu sinir oldum bende gidip kendim acıklama yaptım o cocuga sıkıntı ediyorum anlatıyım mı diye mecburen. sevgilimi kücük duruma düşürmek istemiyorum ya sıkıntıdan bıktım
bu ne zmndı
4 yıl önce olay yaşandığı zaman
baya da geçmiş
sevgilim dediğinle
ne kadardır berabersiniz
4 yıldır
bu farklı biridir ama
dert ettiğin
yok aynı kişi işte 4 yıldır süren ilişkimin 3. ayında yaşandı olay
iyide sevdüğğn birine bunu yapmanın nesi kötü
hayır sevgilim varken baska biriyle oldu olay işte kötü olan o
bazısı oral bile yapıyor
hiç kimse aksüt değildir..
ya biliyorum ama benim için rahat değil işte hata yaptım cok büyük hata hemde sevgilim duysa affetmez bir daha
e ama dört senede
insan ölüsünü unutuyor
birde çok kötü bir şey yokk
biz bir mesaj yüzünden
bizimkisi bizi mahvetti
arkadaşlarımla unutur herhalde demi
sen rahat oll
millet neler neler
yapıyor
peki kız arkadssım kendi sevgilisine anlatmış ya bende kötü hissedip arayıp açıklama yapmıştım kendimi kötü hissediyorum her şey bi anda oldu sence gidp anlatsam mı dedim sence arayıp konusmamalı mıydım
gizldnÇksana
istek attım
oks saoll
yazdım