3 aydır ayrıyız bu sürede onu çok kez engelledim kaldırdım engelledim kaldırdım konuştuk barışmak istedi affetmedim nasıl güvenicem dedim demediğim hakaret kalmadı yinede gitmedi o aralar sevgilim vardı ondan ayrıldım oda bununla konuştuğumu öğrenince tehdit etti falan bu konuştu rahat bırak kızı rahatsız etme dedi sonra tekrar konuşmaya başladık ama barışmadım bunuda ona hep söyledim geçen haftada ondan önceki sevgilimle seviştiğimi söyledim sırf canı yansın diye yaptın mı yapmadın mı dedi seviştim sadece dedim kapatıyorum ben dedi kapattı telefonu ertesi gün neden kapattın dedim sesi ilk kez o kadar sinirliydi bunu bana mı soruyosun cidden bide bana anlatıyorsun bunu ya dedi yapmışsın işte vs dedi yapmadım dedim neyse dün de yazdım sen benim canımı çok yaktın bende senin canını yakmak istedim o yüzden söyledim bunları anlattığımdan ilerisi olmadı dedim canım yandı. Dedi son konuşmada bu şimdi canımsın aptalsın diyiceksiniz ama ben seviyorum inanın çok istiyorum öpsün dokunsun sarılsın eğer buraya kadar geldiyseniz lütfen bana akıl verin.
Seven insan zaten aldatmazdı genel erkek tipleri bunlar bir kız onları çok sevince bir havalanıyolar kızı elde hissettikleri için her an her şeyi yaparlar çünkü ona taviz vermişsin bile her şeye rağmen seni istiyorum diyorsun hala bir daha yapmayacağını düşünüyorsan yanılıyorsun tatlım biz kızlar olarak çok duygusal olabiliyoruz ama biraz mantıklı düşünmek gerek bu çocuk seni cepte görecek çünkü çok değer veriyorsun yanlış insanlara değer verirsen böyle olur eğer doğru düzgün biri olsaydı senin değerine karşılık o da çok değer verirdi ve aldatmazdı sen bence vazgeç emin ol böyle biriyle olmaktansa yalnız kalman kendince üzülmen daha iyi elbette unutacaksın ama devam edersen üzülmeue devam edeceksin karar senin
sana akıl veremem çünkü ne kadar akıl verirsem vereyim yine de o ergenliğin gitmeyecek. hayatımda bu kadar ergence bir konuşma ve bilgilendirme okumadım. ikinizde baştan aşağıya ergensiniz. sevgiline yazık bildiğin çocuğu aldatıyorsun umarım başına olabilecek en kötü şey gelir umarım o sevgilinin ahını alırsın.
Eğer ki sana zarar verdiğini düşünüyorsan işleri uzatmadan unutmaya bakmalısın ama zararı sevgisinden az ise ve onunla mutlu oluyorsan sevdiğin kişi ile barışıp yeni bir sayfa açmalısın
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sence doğru bişey mi bu zarar veriyo canımı yakıyor ama o kadar çok istiyorum ki beni öpmesini
Canını çok yakıyorsa seni cepte gördüğü içindir ve bunu elbet yeniden yapacak ve seni yeniden üzecektir bence canın çok yanıyorsa yol yakınken bırak yeni bir Sevgili yapıp unut
Herşey elde edene kadardır elde ettikten sonra ilgisi azalır kendini geri çektiğinde ise sana yapışır kız erkek farketmez bu durum genelde böyle oluyor
Bilmiyorum sinirlendi bende dedim kendim her boku yiyim ama ben namuslu kız istiyorum dimi dedim oda evet bana öylesi lazım çünkü dedi normalde cinsellikte konuşmadık hiç bi kaç kez yatak gifi attı bende hadi ordan git dedim ama ayrıldıktan sonra en son o sevişme konusundan sonra bağımlısı olucaksın sevişmelerimin vs dedi tersledim bende sonra bidaha açmadı
Blöf yapıyor bence çok takılma zaten çok samimi değil cinsellikte istedimi
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
İlk sevgili olduğumuzda istemiyorum demiştim oda sen istemezsen bende istemem dedi eski sevgilimle olandan sonra bağımlısı olucaksın sevişmelerimin vs drdiy