Nolur akıl verin ben napıcam?

3 aydır ayrıyız bu sürede onu çok kez engelledim kaldırdım engelledim kaldırdım konuştuk barışmak istedi affetmedim nasıl güvenicem dedim demediğim hakaret kalmadı yinede gitmedi o aralar sevgilim vardı ondan ayrıldım oda bununla konuştuğumu öğrenince tehdit etti falan bu konuştu rahat bırak kızı rahatsız etme dedi sonra tekrar konuşmaya başladık ama barışmadım bunuda ona hep söyledim geçen haftada ondan önceki sevgilimle seviştiğimi söyledim sırf canı yansın diye yaptın mı yapmadın mı dedi seviştim sadece dedim kapatıyorum ben dedi kapattı telefonu ertesi gün neden kapattın dedim sesi ilk kez o kadar sinirliydi bunu bana mı soruyosun cidden bide bana anlatıyorsun bunu ya dedi yapmışsın işte vs dedi yapmadım dedim neyse dün de yazdım sen benim canımı çok yaktın bende senin canını yakmak istedim o yüzden söyledim bunları anlattığımdan ilerisi olmadı dedim canım yandı. Dedi son konuşmada bu şimdi canımsın aptalsın diyiceksiniz ama ben seviyorum inanın çok istiyorum öpsün dokunsun sarılsın eğer buraya kadar geldiyseniz lütfen bana akıl verin.