Hayatıma eskiden çok giren çıkan insan oldu bi kaç kişi bile birlikte de oldum biri hayatıma girdi çok aşık oldum hala birlikteyiz onunla sadece 1 kişiyle birlikte olduğumu söyledim ona yalan söyledim onunda geçmişinde iğrenç şeyler olduğuna eminim ama vicdan duyuyorum öğrenir diye korkuyorum öğrenmesi zor ama korkuyorum çok çok seviyorum beni aldattı bi kadınla birlikte olmamış aldattığını bile kabul etmiyo bende her şeye rağmen barıştım 8 aydır sevgiliyiz ama evlenicek miyiz muamma eğer bilseydim bu kadar aşık olacağımı şu hayatıma kadar flört bile yapmazdım geçmişim için çok pişmanım Korkuyorum
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu birliktelik dediğin cinsellik mi sevgililik durumu mu anlaşılmıyor ikiside farklı şeyler cunku
Cinsellik
Okadar takılma herkes hata yapabilir önemli olan hatayı farkına varmak 1 tane yaptım demişsin zaten ortaya çıkmaz vicdan azabına gerek yok
Öyle mi diyosun
Evlenirsek zaten sosyal medya kullanmicam
Tabi ki öyle yani olağan şeyler bunlar sen yeni sayfa açtın artık hayatına geçmişi düşünme
Çok korkuyorum onu kaybederim diye çünkü çok deyiştim cahilliğimle hatalar yaptım
Kaybetmezsin ama bu korkuylada yaşayamazsin sakın ve relax olmalısın bisey yokmuş gibi aynı düzende devam etmelisin
Normalde öyleyim ama bazen kafama takıyorum işte herkesi karşıma aldım onun için ilişkimde karı kocaların çekmediği sıkıntıyı çektim hep yapıcı taraf oldum elimden gelen her şeyi yaptım
Bu sekilde davranmaya devam edersen çok yorulursun
Başından bakire olmadığımı ona söyledim sürekli yüzüme vuruyor 1 aydır hiç lafını etmedi ama yine konusunu açar can sıkar diye Korkuyorum gücüm kalmadı
Kendisi bakire mıymış sanki senden bekliyor bunu
Değildi
Hatta bana bakirim diye bile yalan söyledi Allah’a inanıyorum dedi ateist çıktı asıl yalancı o aslında
Yani neye kime inandığı benide senide bağlamaz seni bağlarda beni bağlamaz isterse duvara tapsin ama senin hatalarını yüzüne vuran herkesten uzaklaş sana tavsiyem öyle kişiler senin üzüntünle mutlu olanlardır
neye inandığın beni ilgilendirmez zaten onu hiç yargılamadım konusunu bile yapmadım
Bu hesap ciddi ciddi erkek mi?
Şoktayım şu an. Ne varda bu kadar sevdin onu lan? Söyle bizde aynısını yapalım
Ddndjxjjxjd kız hesabı knk
Kadınım ben
Hesap renkleri değişti ya banel 1 Nisan sakası
@Bugünlergeçicek olum ya bir an cidden sevebilen bir erkek olduğuna inanmistim âmk
Sjsjsjjsjs yok kanki bende renkler ayni diye biliyorum 😂
Sen delisin bence direkt ayrılmanı tavsiye ediyorum toksik bir ilişki bu yanlış
Aldattı ve sen kendi bekaretini mi takıyorsun kafana? Saka falan galiba
İnt üzerinden bi kadınla cinsellik konuşmuş
Daha yeni sevgiliydik o zamanlar affettim yaptık bi hata işte
Sonuç olarak yapmış mı yapmış saçmalama hem haklısın hem de pişman hissetmemen lazım sonuçta sen ondan önce insanlarla birlikte olmuşsun evet geçmişin hakkında yalan söylemen yanlış ama aldatmak kadar yanlış değil en başından doğruyu söyleyip seni kabul eden ve sadık biriyle beraber olman gerekiyordu o yüzden çok vakit kaybetmeden ayrıl
Ben 1 haftalık sevgiliyken bakire olmadığımı zaten söyledim bende bir hata yoktu 1 kişi değil 2 kişi desem karşıdaki adam beni bacım sanar
Orspu
Sanar
Orspuluk değil bence ben sevdiğim kişiyi kabul ederdim 2 kişiyle yatmış olsa da sonuç olarak pişman mı pişman sadece ilişkide yalan olmasına karşıyım
O kabul etmez bunu bildiğim için mecburdum
Ayrıca o benden daha yalancı ben ona bakire olmadığımı söyledim o bana bakirim diye yalan söyledi ateist olduğunu yalanladı doğruyu söylemedi
Kabul etmeyecek biriyse de birlikte olmaman gerekirdi aslında... Her türlü ofsayt bir karakter ayrıl kurtul şundan sen ayrılmazsan o seni daha çok üzer
O yalan söyledi diye senin de yalan söyleyip ilişkiye devam etmen saçma ondan bahsediyorum yalanını yakaladığın zaman ayrılman lazım
Haklısın ama çok aşığım kimse anlamıyor beni deli gibi seviyorum adamı
yemeden içmeden kesiliyorum aramız en ufak bozulsa
Tahmin edebiliyorum da kurtulman lazım çok pişman olacaksın sonradan:/
Yani Aslında bir o kadarda beni mutlu eden biri sürekli hediyelere boğar sürekli gezeriz süpriz yapar sevdiğini tam olarak hissettirir bu yüzden kafam karışıyor
Sevilmediğimi hissetsem duramam zaten gözlerinde beni sevdiğini görebiliyorum ama kabullenmekte zorlanıyo galiba zamana bırakcam napim
Benzerini yaşayan bir arkadaşım vardı ben ondan örnek verip konuşuyorum ama yine de sen bilirsin senin hayatın sonuçta ve kişisel gelişimde etkisi oluyor bu tarz kırgınlıkların vesaire elbet bir yolunu bulursun bir gün
Kankacim ayrıl bu kişiden
Neden
Seni aldatan bir kişinin bir daha yapmayacağının garantisini kimden alıyorsun
aldatırsa ayrılıcam zaten
Aldatmış ya
6 ay peşimden koştu her gün kapıma geldi bende şans verdim
Kankam yine yapacak ahanda şuraya yazıyorum
Sonra ki üzüleceğim sorunda görüşürüz tatlım
Üzüleceğin*
Sonuç ne?
Bekaret diyoruz ya işte bu yüzden önemli
Evet önemli
Güven veriyor
Ben çok sadık bir insanım ona şu zamana kadar en ufak hatam olmadı ailemi karşıma aldım onun için onun kendisini sevmediği kadar onu sevdim seni bu kadar çok seven birinimi isterdin bakire birinimi
Bakire birini. Dediğim gibi her zaman bir acaba olur
Sen kendin bakir değilsen böyle bir hakkın yok bence
Olmadığımı kim söyledi. Sence her erkek zina yapıyor mu
Benim sevgilim bakir değildi ve kendinde böyle bir hak buluyo ben bunu kast ediyorum
Ve başında bana bakirim diye yalanda söyledi
O zaman açık açık konuşun
Ne diyim ki
Geçmişi konuşalım de
Zaten konuştum 1 kişi oldu dedim bazen kafasına takıyor konuşmak çözüm değil
Geçmişin onu ne ilgilendirir ki? Sanki kendisi çok masum biri.