O benim ilk aşık olduğum erkek ama hiçbir zaman sevgili olmadık. Bırakın sevgili olmayı bir gün yüz yüze baş başa vakit bile geçiremedik. Farklı şehirlerde yaşıyoruz hep internet üzerinden konuşurduk. O zamanlar hissettiğim şey hep şuydu, ben ona zaten aşıktım da o benden çok benim sevgimi sevdi ve bu yüzden beni tanımaya çalıştı. Ama sonra onunla imtihan edildim, yollar ayrıldı. O zamanlar 16 yaşlarındaydık şimdi 30lu yaşlardayız. Zamanında birbirimize dargın ayrıldı yollarımız ama onunla bir gün boyunca baş başa vakit geçirememek içimde ukte kaldı. Ben şimdi yaşadığı şehirde nerde çalıştığını buldum, sizce iş yerine gidip görsem bana ne tepki verir? Şaşırır o kesin de sizce rahatsız olur mu yanına gitmemden? Siz olsanız böyle bir durumda ne tepki verirdiniz? (ikimizin de şu an sevgilisi yok)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanların gelecek tepkiden korktuğu için hisleri olan kişiye açılmaması yüzünden birçok ilişkinin daha başlamadan bitmesi çok üzücü.
Yani senin veya onun hayatını aksatmayacaksa bence gitmelisin. Yoksa şu ana kadar olduğu gibi ömrünün kalanında da acaba diyeceksin.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. İnsanın doğası gereği kaçan kovalanır. Onu gereksiz şımartmak yerine, çıkış saatini öğren, ya tesadüf gidiş güzergahında görmüş gibi yap ya da çalıştığı isyerinde eğer ürün veya hizmet sana uyuyorsa, onu satın al ama bir bahane ile onun olduğu yere gir. Böylesi daha etkileyici olur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılher tepkiyi verebilir bilemeyiz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam giderdim. Film gibi hikaye mutlu sonla biter belki kim bilir, içinde ukde kalacağına sen o adımı at.
44 Yorumla
Soran+1 yılAy ne güzel dediniz ya. Ama benim herhangi bir beklentim yok karşı taraftan. Yani görmeye gidicem diye benimle evlensin vs. Gibi bir beklentim yok.:) Sadece görmek istiyorum onu fakat ne tepki verir bunu kestiremiyorum. Rahatsız olur mu yoksa sevinir mi bunu kestiremiyorum
- +1 yıl
Bunu görmeden bilemezsin değil mi? Söylediğim gibi içinde ukde kalacağına git ve gör. Düşünmek yerine eyleme geç
Soran+1 yılHaklısınız teşekkür ederim yorumunuz için
- +1 yıl
Ricalar ve Bol Şans !
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaklaşık 17 sene sonra bulmuştum kendisini sosyal medyadan. O bir kere evlenmiş ve eşinden ayrılmıştı. Ben ise evliydim. Görüştük, yemek yedik, evine bıraktım. Şimdi belki iki yılda bir merhaba, nasılsın? Yazar geçeriz birbirimize. Bence denemekte fayda var.
23 Yorumla
Soran+1 yılYani yıllar sonra dost olarak kalabildiniz
Cevap sahibi+1 yılKalabildik, evet.
Soran+1 yılNe mutlu size. Çok sevindim sizin adınıza
+1 yılBenimde ilk sevgilim bana mesaj atmıştı buluşma teklifi için ben onun doğal halini sevmişim meğerse, Aşırı makyajlı profil resmi bile inanki çok itici geldi keşke aklımda o saf ve güzel haliyle kalsaydi.
13 Yorumla- +1 yıl
Gitme, hangi sosyal durumda olduğunu bilemezsin arkadaşların dedigi gibi yüzyüze olmayan iletişim kurabilirsin ilk. Hayatında biri olmadığını nereden biliyorsun.
Soran+1 yılSiz kaç yıl sonra buluştunuz ilk sevgilinizle? Sonrasında tekrar görüştünüz mü yoksa öyle kaldı mı?
- +1 yıl
13 yil sonra, Bulusmak istemedim Sadece sosyal den konuştuk fazla uzatmadan kapadım konuyu.
+1 yılTesadüfmüş gibi karşına çıkarsan daha iyi olur bence. Acaba gitseydim neler olurdu soruları kurcalamaz kafanı. Profiline bakıp buldum dersen ne tepki alacağını bilemezsin, araya yıllar girmiş geçmişinde konuştuğun kişiyle karşılaşmayacaksın, onun şu anda kim olduğunu bilmiyorsun. Belki de evlidir veya sevgilisi vardır bunu bilemezsin. Çıkacaksan da tesadüfmüş gibi çıkarsın karşına tek doğru yol bu olur. Böylece istenmeyen tepkilerle karşılaşmazsın.
22 Yorumla- +1 yıl
Güzel açıklama yüreğine sağlık
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Senin açından çok romantik
Onun açısından korkutucu olabilir. Seni takıntılı bir ruh hastası olarak görebilir. Üzerinden seneler geçmiş.
Fakat bence tesadüf eseriymiş gibi gidebilirsin115 Yorumla
Soran+1 yılSanırım en mantıklısı bu gibi ya bilemiyorum. Aslında şu an neler yapıyor diye sosyal medya profiline baktığımda herkese açık şekilde çalıştığı yeri yazmış yani beni ve burayı nerden buldun derse profilinde gördüm öyle buldum deme şansım var. Ama emin olamıyorum
Soran+1 yılÇalıştığı yerin ne önemi var ki bu konuda? Ama şu söylediklerini dinleyeceğim. Haklısın sanırım, biraz ürkütücü olabilir karşı taraf açısından:)
- +1 yıl
Çok önemi var. Meselâ bir markette çalışması var, denk getirip bir su bile alabilirsin. Ya da öğle yemeği vaktinden önce onun iş yerinden çıkmasını bekleyeceksin, acelen varmış gibi ona çarpacaksın. O sırada konuşurken birden mideni tutarsan acıkmış gibi yaparsın. Buralarda yemek yiyebileceğim bir yer var mı dersin, eğer öküz değilse birlikte yemek yersiniz.
Soran+1 yılSpor salonunda çalışıyor, antrenör. Buna ne entrika bulabilirim?😂
Soran+1 yılFarklı şehirde çünkü 😅 yoksa aklıma gelmedi değil benim de😅😂
Soran+1 yılHahaha😂aynı şehirde olsak şimdiye kadar çoktan gidip tesadüf süsü vermiştim de farklı şehirde olduğu için o şehre gidip tesadüfen karşılaşmak da baya tesadüf olmayacak mı? 😂 Ama diğer türlü de çok ürkütücü oluyor onun açısından dediğin gibi. Nasıl yapsam bilemedim
- +1 yıl
Yapacak hiçbir şey yok, uçağa ya da otobüse atlayıp gideceksin. Arkadaşına gelmişsin de geziyormuşsun gibi yapacaksın, spor salonundan içeri ya sen gireceksin ya da uzakta oturup onun çıkmasını bekleyeceksin. O da çıkarsa tabii
İçeri sen direkt girersen hiçbir şey uyduramazsın ama o dışarı çıkarsa ve seni görürse o zaman bir şeyler uydurabilirsin.
Soran+1 yılEe ben içeri girersem ne uydurucam ama orası var işte be canım
- +1 yıl
Bi arkadaşın olsaydı o bilgi almaya gelmiş gibi yapardı, sende onunla birlikte girmiş olurdun. yok mu öyle biri sana yardım edecek?
Ya da kuzenini aramaya gireceksin (tabii öyle biri yok), kuzenim gelmemi istedi ismi ayşe, ali falan burada mı acaba kendisi diye sorarsın. Sonra aa deyip arkadaşınla karşılaşırsın.
Soran+1 yılGüzel entrika buluyorsun kız aynı kafayız senle😂 aslında arkadaş/kuzen bana yardım eder de sonrasında ben çocukla nasıl takılıcam, ayaküstü sohbet edip gitmiş olucam böyle olursa. Bir de yanımda arkadaş/kuzen olmuş olucak. Ben onunla tek takılmak istiyorum
Soran+1 yılBu olabilir bak mantıklı. Teşekkür ederim canım bu kadar detaylı fikir verdiğin için
- Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı.
+1 yılHeraklitos'un çok güzel bir sözü vardır.
Aynı nehirde ikikez yıkanılmaz diye bence senin durumun için çok güzel bir örnek çünkü ne nehir aynıdır nede sen geçmiş geçmişte güzel10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı. Ölümlü dünya içinde kalacağına git, aklın yapmadıklarında kalır yaşlanınca.
Git konuş, ağır söverim.03 Yorumla
Soran+1 yılPeki gidince demez mi bu saplantılı mıdır nedir nasıl bulduysa beni diye. Yani korkmaz mı böyle bir durumda? Farklı şehirlerdeyiz. Onun şehrine gidicem görmek için bu bile büyük bir olay yani. Yoksa sanki o şehri gezmeye gelmişim gibi tesadüfen karşılaşmış gibi mi yapsam?
Soran+1 yılBöyle bir durumda sen ne tepki verirdin? Diyelim sana zamanında aşık bir kız vardı, sen de kızın ilgisini sevdin ama hiç yüz yüze baş başa bir şeyler paylaşmadınız. Bir çay bile içemediniz beraber. Sonra Konyada yaşayan kız bir gün bi bakıyosun Ankara'da yaşayan senin yanına geliyor ve kızla yıllardır konuşmamışsın. Ürkütücü olmaz mı biraz?
- +1 yıl
İş yerini ara telefonunu bırak, telefonunu isteme sen telefonunu bırak. Danışmadaki arkadaşa senin arkadaşına telefonunu iletmesini rica et, arkadaşım dersin.
Konuşmaya başla, evli mi bekar mı bak. Bekar ise Ankara tarafına geleceğim gelince seninle de görüşmek isterim de.
Evli ise zaten süreç başlamadan biter.
- Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılZamanında yaşanmamış diye şimdide yaşanmıycak anlamına gelmez ama onun da senin varlığından haberi olsa o da senin için uğraşsa daha güzel olmaz mı
01 Yorumla
Soran+1 yılİnan hiç öyle bir şeyler yaşayalım, bana aşık olsun tarzında gibi bir beklentim yok, tek isteğim sadece beraber yüz yüze görüşüp konuşmak. Önceki yıllarda hiç yapamadık bunu, içimde kalan bir ukte sadece
+1 yılkarşındaki evli biri mi? bekarsa asla vakit kaybetmemelisin gidip görmelisin. ama evliyse bu aşkı kalbinden dışarıya taşımamalısın sabretmelisin...
07 Yorumla
Soran+1 yılAyrıntıyı okumadınız sanırım. İkimizin de hayatında kimse yok. Bekarız
- +1 yıl
göz rahatsızlığım var fazla ekrana bakamıyorum. bu yüzden farketmedim... bekar olduğunuz için kesinlikle bu demir lokmayı yutkunmayın artık derim. bir an önce gidin ve ona bir kez daha niyetinizi sergileyin. bu tür evlilikler tam da Rum Suresi 21. ayeti işaret eden sevgi ve göz aydınlığına vesiledir. ; "Yanlarında rahatlayasınız huzur bulasınız diye size, kendi türünüzden eşler yaratması da Allah'ın ayetlerindendir. Aranıza SEVGİ ve MERHAMET de koymuştur. Bunda, düşünen bir topluluk için ayetler vardır.
Soran+1 yılAllah şifa versin göz sağlığının ne demek olduğunu iyi bilirim
Söylediğiniz ayeti araştıracağım teşekkür ederim yorumunuz için
Soran+1 yılPeki sizce karşı taraf mutlu olur mu yanına gitmemden yoksa rahatsız mı olur? Çünkü zamanında dargın ayrıldı yollarımız
- +1 yıl
amin teşekkürler... karşı taraf sizden rahatsız olursa en azından bilincinizden çıkacaktır. ama siz bunu yapmazsanız inanın bir ömür sürecek bir duygunun esiri olacaksınız. asla içinizde kalmamalı ve ne olursa olsun gidin görün ve sezdiğiniz sonucun ne olursa olsun size iyi geleceğini unutmayın.
Soran+1 yılTekrar teşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim.. mutluluklar dilerim
+1 yılÇocukluk arkadaşını yeniden görmende bir problem yok ama buna eski sevgiliyi tekrar görmek olarak isimlendirmemek lazım.
010 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilim olduğunu söylemedim ki zaten. Ben ona aşıktım, ilk aşık olduğum erkek o ama hiç sevgili olmadık
Soran+1 yılAşık olduğumu kendisi de biliyordu ama.
- +1 yıl
İş yerine gitmek yerine önce sosyal medya üzerinden ulaşmayı denemek daha mantıklı olacaktır.
Soran+1 yılYa zaten zamanında da hep internet üzerinden konuşuyoduk ve bu kişi yüz yüze görüşmeyi seviyor. Yüz yüze olan paylaşımlara daha fazla değer veriyor. Yani sosyal medyanın onun için bir önemi yok. Zamanında bana derdi hatta yanıma gelen insan bana sevgisini göstermiş oluyor öyle algılıyorum ben diye. Ama hiç yüz yüze yanına gitmişliğim yok. Yıllar sonra ilk kez böyle bir şey yapsam ne tepki verirdi acaba. Bi de zamanında dargınlığımız olduğu için rahatsız olur mu yoksa sevinir mi bunu kestiremiyorum
- +1 yıl
15 yıl sonra karşıma birisi çıksa tesadüfse ayak üstü konuşurum ama bana özel geldiğini söylerse bu ne biçim takıntı diye düşünüp rahatsız olurum.
Soran+1 yılÖyle mi düşünür acaba bu da ya. Peki tesadüfen ordan geçiyor gibi yapsam? Yanına gidip aaa seni uzaktan gördüm arkadaşlarımla şehir turuna gelmiştik seni görünce şok geçirdim yanına geldim hemen arkadaşlarımın yanına dönmem lazım fazla vaktim yok desem ne tepki verirdiniz siz olsanız:) ama böyle entrikalar yerine seni görmeye geldim, senin için geldim demek daha iyi değil mi açıkça
- +1 yıl
O anda yanında eşi mi olacak sevgilisi mi belli değil. İş arkadaşları ne düşünecek belli değil. Açık olmak iyidir ama bence bu durumunuz hiç normal değil.
Soran+1 yılSaplantı mı yaptım diyosunuz
- +1 yıl
Sence 20 yıla yakın geçmiş platonik bir aşkı görmek için bu kadar plan program yapmak başka nasıl açıklanabilir?
Soran+1 yılHaklısınız ama içimde kalan bir ukte işte:)
+1 yıluzaklaştırma kararı çıkartırım... takıntılı olmanın anlamı yok... tedirgin olurum rahatsız hissederim kim olursa olsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılOnun yeni bir hayat kurup kurmadığından eminsen ona göre hareket et evli olur ya da sevgilisi olur doğru olmaz bu o yüzden emin olman lazım önce
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence gereksiz bir şey cünkü bitmiş gitmiş sonuçta sadece birbirlerinizi görüp hüzünlenirsiniz o kadar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılKötü bir şey olacağını düşünmüyorum gidin içinizde ukte kalmasın
02 Yorumla
Soran+1 yılSaplantılı bir m. nyak olduğumu düşünmez mi seni görmeye geldim diye gidersem? Diğer yorumlarda da çoğunluk tesadüfen karşılaşmış gibi yap dedi. Senin fikrin nedir? Bütün yorumları değerlendiriyorum
- +1 yıl
Bence de tesadüfen olmuş gibi yap
Millet ileriye giderken sen geriye mi gidiyorsun 🙄🙄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılInstagram'da ekle ne yaptın ne ettin falan de muhabbet ilerlerse buluşursunuz yoksa yanlış anlaşılır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu benimde aklimda var ama gitmem
unutma kiz gitmez erkek gider
erkek gitmiyosa kiz ne yapsa bos
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim duygusal bir beklentim yok. Tek isteğim onunla tek başımıza yüz yüze görüşüp konuşabilmek. Daha önceki yıllarda yapamadığımızı yapmak istiyorum sadece hepsi bu
+1 yılRahatsiz olur tabii ki. 14 yil gecmis aradan, takintili sapik gibi hala beni mi düşünüyorsun der.
00 Yorumlaişyerini bulduysan tekrar konuşabilirsin sonuçta böyle bişey yapmadan önce
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılValla benim de oldu da ben ondan nefret ediyorum çünkü hayatımı mahvetti ama o illa ki çok pişman olucak kendi de biliyor çünkü benim gibi birisi asla onun karşişina çikmiyacak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 991 cevap paylaştı. İçinde kalmasın git tesadüf süsü ver sohbet et rahatsız olursa gıdersın kaybedecek birsey yok
00 YorumlaKesinlikle gitmelisin ortak bir geçmişiniz var. Gitmemeyi seçip de pişman olma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. Bence şansını dene. Belki de tam vaktidir Bi şeylerin başlamasının
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayatında biri olabilir bence önce sosyal medyadan ulaşmaya çalış
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Aynı benim yaşantım 20 yıl geçti aradan bulamadım
64 Yorumla
Soran+1 yılSiz de mi ilk aşkınızı arıyorsunuz😥
Soran+1 yılHırs yapmışsınız siz, bu iyi bir şey değil. Zaten emin olun sizin intikamınızı başka insanlar onu mutsuz ederek alıyordur. Siz içinizi ferah tutun
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen 17 yıl sonra sosyal medyadan buldum. 6 ay boyunca cesaretimi toplayıp, yaşadığı yere gidip mesaj attım. Seni sadece görmek istiyorum dedim. Hatırlamıyorum deyip engelledi. YAPMA psikiyatriye gidersin sonra, kendini zor toparlasın
16 Yorumla
Soran+1 yılYaaa sizin için çok üzgünüm. Keşke süreç daha farklı ilerleseydi de görüşebilseydiniz. Bence sizi hatırladı ama belki hayatında biri vardır ya da başka bir sebebi vardır diye engelledi çünkü insan tanımadığı birini daha önceden çok rahatsız etmeyen biriyse anında engellemez bence. Yani sizi hatırladığına eminim. Aslında ben her tepkiye hazırım bu yüzden çok etkileneceğimi zannetmiyorum herhangi bir olumsuzlukta ama tabii ki her şey olumlu olsun isterdim. Şu da var, onunla görüştüm diye benimle evlensin vs. Tarzında bir beklentim yok, tek istediğim sadece onu görmek onunla konuşmak. Hayatımızda bir kez olsun yüz yüze görüşebilmek. Tek istediğim bu başka bir isteğim yok
Cevap sahibi+1 yılBenimde bir beklentim yoktu, söylediğinizin aynısı bende vardı. Sadece bir kez olsun yüz yüze görüşüp bir çay kahve içmek.
Cevap sahibi+1 yılHatırlıyor evet ama yanlış hatırlıyor ona yanlış bir şey yapacağımı, ona zarar vereceğimi düşündü. Çünkü büyük bir tepki verdi çevresi bile beni engelledi. En çok o beni etkiledi
Cevap sahibi1 yılSelam, gittin mi merak ettim
Soran1 yılHayır henüz cesaretimi toplayamadım
Soran1 yılBelki de gitmem bilmiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Belki evlidir. Tepki vermez.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTesadüfen karşılaşmış gibi yap kız öyle direkt çıkılır mi karşısına
02 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Senden iyi senarist olur 😂
Bncede herkesin dedıgı gıbı git onu gör. Ama bılmıyormus gıbı davran sonra git konus bnce içimde kalmasın
02 Yorumla
Soran+1 yılEn mantıklısı sanırım bu genel olarak ortak karar da bu oldu. Gidip tesadüf gibi görmek:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılGit bence ama isabeten görmüş gibi kendini bişi zannetmesin 🙂
00 YorumlaBen olsam şansımı denerdim ama özellikle onu görmeye gitmek değilde tesadüfmüş gibi karsisina cikardim
02 Yorumla
Soran+1 yılÖzellikle onu görmeye gitmek çok mu korkutucu olur sence karşı taraf açısından? Aslında kendi de profiline çalıştığı yeri herkese açık şekilde yazmış sosyal medyasına. Yani beni nerden buldun diye sorarsa profilinde gördüm deme şansım var. Ama çok mu ürkütücü olur bilemedim karşı taraf açısından yoksa sırf benim için yaşadığım şehre gelmiş diye olumlu düşünür mü emin olamıyorum. Tesadüf gibi yapmak daha mı iyi olur çok kararsızım
Keske gitseydim keske yapsaydım dememek icin yap pismanlık kotu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Gitme ruhun kafan karışır
06 Yorumla
Soran+1 yılO ne hisseder peki? Şaşırır diye düşünüyorum ama rahatsız olur mu ya da mutlu mu olur ne hisseder sizce?
Soran+1 yılSonuç almak için gitmiyorum ki zaten. Gidince benimle evlenicek diye bir beklentim yok yani😂 Sadece hiç beklemediği bir şekilde onu görmeye gidicem, ne tepki verir sevinir mi rahatsız olur mu bunu merak ediyorum. Amacım sadece onu görmek, başka hiçbir amacım yok. Yani onu görücem diye bana evlenmek teklifi etmesini beklemiyorum elbette:)
Soran+1 yılBen 30, o 31
+1 yılİlklerin bir önemi olmuyor
10 YorumlaGit, önce şaşırır sonra sevinir bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılgit bence, mutlu olur
00 Yorumla
+1 yılAmaç? Hayatında biri olabilir
00 Yorumla
+1 yılBirde evli çikiyormus anam vay
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. bence yanına git mutlu olacağını düşünüyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Sürekli giderek ilgisini çekebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBomboş bir hayatınız olmuş belli ki, yazık
01 Yorumla
Soran+1 yılİlk aşkımı yıllar sonra görmek istedim diye neden bomboş bir hayatım olsun?
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilisi ya da evli mı biliyor musun?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayatında biri yok biliyorum hatta eminim
Cevap sahibi+1 yılHee iyi o zaman hissettiğin duygular güzelmiş
Gizli Üye(36-45)+1 yılRahatsız olabilir
Adresini nerden buldun02 Yorumla
Soran+1 yılAslında iş yerini özellikle stalklamadım. Sadece o şu an napıyor diye aklıma geldi ve profiline baktım. Herkese açık şekilde çalıştığı yeri yazmış profiline. Yani gittiğim zaman çalıştığım yeri nerden buldun derse profilinde gördüm deme şansım var
Cevap sahibi+1 yılO zaman sıkıntı olmaz ama seni görünce ne der onu bilemem
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe gerek var evlenmistir adam
00 Yorumla
+1 yılTCK 135 iki yıldan dört yıla yatari var
11 Yorumla
Soran+1 yılNe demek bu anlayamadım
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Seviyorsan git
01 Yorumla
Soran+1 yılBen gitmeye giderim de o ne tepki verir onu kestiremiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılKizar
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi dersin ya. Ama yüz yüze görüşmelere daha önem veren biri. Yani sosyal medyadan nasılsın vs. Hal hatır sorsam cevap yazar ama umrunda olmaz sanal dünyaya önem vermiyor o yüzden öncesinde sosyal medyayla uğraşmak istemiyorum, yüz yüze gitmek istiyorum da diğer herkesin dediği gibi onun açısından ürkütücü olabilir ben olsam ben de böyle bir durumda korkardım düşününce. Sanırım tesadüf gibi karşılaşmak en iyisi
- +1 yıl
Yani
- +1 yıl
Ona göre adim at ve iyi düşün
- +1 yıl
Tabi sen bilirsin
+1 yılBul beni Feride 😁
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
Yıllardır neredesin karagözlüm
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAmaç ne
03 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir amacım yok aslında. Sadece içimde kalan bir ukte onunla baş başa karşılıklı oturup şöyle bi yüz yüze görüşebilmek. Küçüklükten beri içimde ukte kaldı. Yani benimle evlensin vs. Tarzında bir amacım yok. Sadece yanına gidip görmek istiyorum onu yüz yüze konuşmak istiyorum. Küçükken de hep internetten yazışırdık, hiç yüz yüze bir paylaşımımız olmadığı için yüz yüze görüşmek istiyorum onunla görmek istiyorum
- +1 yıl
Sonra da başlasın yeni aşk 😀😀
Soran+1 yılÖyle bir beklentim yok inanın, olursa olur olmazsa olmaz. Benim tek isteğim yüz yüze görüşebilmek
+1 yılMutlu olur rahatsız olacağı bir şey yok
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi dersin ya. Aşağıda bir arkadaş da dedi ki ben olsam 15 yıl sonra bu ne takıntı diye düşünür rahatsız olurum dedi. Bilemedim, bir yandan bu hamleyi yapasım var ama bir yandan tepkisinden emin olamıyorum. Gerçi içimde ukte kalıcağına denemeden de bilemem tepkisini bu da bir gerçek. Normalde de karakter olarak yüz yüze görüşmeye daha çok değer veren biri. Yani sosyal medya üzerinden ulaşmak pek bir şey ifade etmiyor onun için
- +1 yıl
Hayır hayır rahatsız olmaz görmeye gitmişsin sevdiğin biri çünkü, yılların bir önemi yok
Soran+1 yılTeşekkür ederim canım düşüncelerini paylaştığın için
Bence git, içinde kalmasın en azından
00 Yorumla
+1 yılBi dene ne zararı olabilir ki
00 YorumlaNe gerek varr
00 YorumlaÖzlediysen git bence.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 950 cevap paylaştı. Gitmelisin tabi 🖤
00 Yorumla
+1 yılBence gitmelisin iyi gelir belki
00 Yorumla
+1 yılBence seviosan sole
00 Yorumla