Kafa karıştıran bir soru sorucam?

Karakterini beğendiğiniz birinin tipinin iyi olmasını mı isterdiniz yoksa tipini beğendiğiniz birisinin karakterinin sizin istediğiniz gibi mi olmasını isterdiniz? Hiç karakterini çok süper bulduğunuz tam bana göre dediğiniz birisiyle karşılaştınız mı hayatınızda sizinle ilgilenen sevgili olmak isteyen ama tipten dolayı istemediğiniz.. tipini çok beğendiğiniz birini istediğiniz kıvama getirmek mümkün mü, neden karakteri konuşması bize uygun olanların tipi bize göre olmuyor, tipini beğenip elektrik aldıklarımız neden bizim istediğimiz karakterde olmuyor? Yalnızlıktan sıkıldım bana bi yol gösterin. Fb olsam ve umursamaz olsam sevilir miyim. Neden yakışıklı bulduğum bana göre dediğim kişiler benimle muhabbet etmeyi sevmiyor. Çirkin değilim bunlar bence kimseyle muhabbet etmiyor. Neden peki böyle? Yakışıklı olan benim istediğim gibi konuşsa ilgilense aranmayı bırakıcam. Ex manitama mesaj attım. bulamadın mı daha birini yazmış. Halbuki o konuşsaydı bulmuş olcaktım zaten. Yeni bulduğum da aynı buna benziyor bana önem vermiyor mesajlarıma cvp vermiyor. Sanki sürekli dejavu yaşıyorum. Bu çıkmazdan nasıl çıkarım?
Kafa karıştıran bir soru sorucam?