Ateş geçti ağrılar nerdeyse geçti ama öksürük geçmiyor. Böyle giderse 10 15 gün sürer lakin çok yoruldum ben. Önerisi olan var mı ıhlamur zerdecâl su bu dışında benim gibi olupda kullandigi ilaçla kesilen
Güncellemeler
1 yıl
Medet umduğum tiplere bak awk ben bilmiyom eczaneden ilaç almayı. Bunlar m*l*m*k
Barış mançonun bir şarkısı vardı "Defteri, kalemi al, iyi yaz Nane, limon kabuğu Bir güzel kaynasın, aman, ha-ha-ha-ha-ha İçine hatmi çiçeği Biraz çöre' otu katasın, aman, ha-ha-ha-ha-ha Hatta biraz tarçın Bir tutam zencefil, aman, ha-ha-ha-ha-ha Bin derde deva geliyor Biraz daha sabret, güzelim, ha-ha-ha-ha-ha-hapşu"
Bak benim bir önerim var. Geçen yıl damağım kaşınıyor ve kararıyordu. Bir doktor bana deniz suyu vermişti suya toz döküp sol burnuma sıkıyordum sağdan akıp çıkıyordu. O çok iyi gelmişti. Belki senin de işine yarar. Ama öksürük gene lanet gibi bırakmadı o zamanda
Benim tek derdim öksürük oda bişey olmadığı için başımı agrıtıyor artık öksürük için bişey bulmamız lazım bilemiyorum zengin olursam ilk senin oraya hamam yaptıracam 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Barış mançonun bir şarkısı vardı
"Defteri, kalemi al, iyi yaz
Nane, limon kabuğu
Bir güzel kaynasın, aman, ha-ha-ha-ha-ha
İçine hatmi çiçeği
Biraz çöre' otu katasın, aman, ha-ha-ha-ha-ha
Hatta biraz tarçın
Bir tutam zencefil, aman, ha-ha-ha-ha-ha
Bin derde deva geliyor
Biraz daha sabret, güzelim, ha-ha-ha-ha-ha-hapşu"
Ihlamur zerdeçal bal gibi besinleri ve ilaç almanı önermeyeceksek ne istiyorsun anlamadım büyüyle falan mı iyileştirelim
Eczaneden keçi boynuzu özü al 2 kaşık iç sabah akşam, kullanırken tahta kaşık kullan
Bunu hiç denemedim.
Ben sürekli kullanırım
Teşekkür ederim onu da deneyelim ne kaldıysa
Etkili olacaktır
Haber veririm
85 milyon olarak merakla bekliyoruz 😎
Gerçekten rahatlatsada rahatlatmasa da teşekkür ederim ama işime yararsa çok dua edicem
İşine yarayacağına eminim 😇
Valla aynı dertteyiz bugün bir hamama gidip terleyesim var
Ya illet gibi bi şey ne yaptıysam olmuyo. Belki vardır benim gibi olup ilaçla ya da başka biseyle geçiren. Ama yorumlara bak kadın şarkı yazmış bana
Geçmiyor aynen boğaz yırtılacak sanki bol bol terle nane limon falan iç aynen gördümm oda kendini öyle ifade ediyor demeki 😂😂😂
Bende bitiyor gibi oluyor yine başlıyor.
Ya birde iburamin cold yazdılar 3 kere kullandım
İyi geliyor başta sonra birden karnıma kramplar ağrılar vs giriyor. Bende bıraktım
Hastalık aynı işte dün iyi gibiydim sabah kaltım boğaz kurumuş yine acayip öksürük var kuru öksürük
Siz hiç kullandınız mı sizde de oluyor mu
Lanet pislik illet yaaa
Ben ilaç içemiyorum o yüzden doğal yöntemlerle iyileşmeye çalışıyorum bu hastalık hiç iyi olmuyor hakkaten perişan oluyoruz hamama git sende bence 😬
Hamam mı var awk şehrinde
Neresi orası uzayda mısın kız 😂
Bak benim bir önerim var. Geçen yıl damağım kaşınıyor ve kararıyordu. Bir doktor bana deniz suyu vermişti suya toz döküp sol burnuma sıkıyordum sağdan akıp çıkıyordu. O çok iyi gelmişti. Belki senin de işine yarar. Ama öksürük gene lanet gibi bırakmadı o zamanda
Of gibi bir yer deprem bölgesi ve küçük il
İlçe
Varsa da pis
Benim tek derdim öksürük oda bişey olmadığı için başımı agrıtıyor artık öksürük için bişey bulmamız lazım bilemiyorum zengin olursam ilk senin oraya hamam yaptıracam 😂
İnşallah 😁😁
Şimdi ne yap biliyon mu bi duş al kalın kalın giyin yatağa gir iyice terle öğleye kadar toparlarsın biraz
ne yapsak onu geçiremiyoruz maalesef kendi başına çıkıp gidiyor son 4 yıldır
Zencefil bal karışımı çok etkili...
Eczaneden ilaç al
Öksürük şurubu al
Sen çok zekicisin ayol
Senden zeki olduğum kesin
Koca bir terleme