Çok büyük bi günah işledim, çok büyük hata yaptım…?

Kocam beni ben hamileyken aldattı yaşadığım acının tarifi olamaz varın siz düşünün ve ben bunun etkisinde çok kaldım ve hala da etkisi içerisindeyim. Aileler bir şekilde rayına oturtturdu evliliğimizi kocamın af dilemesi özür dilemesi de dahil. Neyse ben bu öfkeyi hala üzerimden atamamış değilim bundan sebeb çok büyük bi hata yaptım eşimin ortak bi iş arkadaşına bi anlık öfke mi desem bi anlık benim yaşadığım acıyı yaşasın mı desem arkadaşına birliktelik teklifi ettim adam çok şaşırdı direk olmaz hayır git buradan vs gurur kırıcı inciten cümleler laflar söyledi ben o an tokat yemiş gibi oldum kaynar su başımdan aşağı öyle bi döküldü ki keşke o an ölsem dedim içimden orayı terk ettim hemen kendime gelemedim hemen bebeğime sarıldım unutmak için özür diledim af diledim bebeğimden çok pişmanım şu an o arkadaşıyla muhakkak denk geleceğiz geldik mi ne yapacağım bilmiyorum çünkü kocamın sevdiği bi arkadaşı inanın yüzüm asla yok denk gelirsem kaçacak yer ararım kesin gelmemek için dua ediyorum o kişi tamam her şey aramızda kalacak dedi bişeyde söylemedi zaten kimseye ama ben rezil ettim bile bile kendimi ona durumu iza etmek isterdim bi anlık öfke kin beni buna itti ama diyemedim kendimi hiç bir şekilde iza edemedim o kadar çaresizim ki kim bilir hakkımda ne düşünüyor ben neden hala bunu yaptım aklım ermiyor kocamı çok seviyorum bunu ona nasıl yaptım onuda anlamış değilim ne yapacağımı bilmiyorum…
Çok büyük bi günah işledim, çok büyük hata yaptım…?