Ben cok büyük günahlara mı girdim?

İyi akşamlar herkese.. Arkdşlar 5 senelik evliyim eşim polis.. Aramız berbat ama beni cok kıskanıyor bu yuzden ondan sogudum.. 40 yaşında bir adamla görüşüyorum cok zengin her zaman hesabıma para atıyor bir gün otururken o görştügümün arkadaşı da o civar yaşta benden avukat vs yardımcı olmak İcin numaramı istedi verdim.. Ve şu sıra onunla da görüşüyorum ama konuşma niyahetnde o da bana telefon felan aldı para felan gönderiyor ihtiyacın var mı dye soruyor.. Ayrıca bunlarla birlikte eşimin polis arkadaşıyla da konuşuyorum o da beni ısrarla arıyor benimle evlilik hayali kurmaya basladı.. Ama benm 2 cocugum var ve ben bu yaptıklarımdan dolayı elm ayagıma dolaştı.. Hemen önyarglı olmayın yatmadım hiç biriyle.. Eşimden boşanmak istiyorum ama boşanmıyor ne yapmam lazım?
Güncellemeler
+1 yıl
Ha unuttum. Bir ara da bekar bir komşu var 35 yaşlarda beni eklemişti instagram dan 1 ay konuştuk bana yapmadığı kalmadı cocuklarıma varana kadar birşeyler alıyordu eve yemek göndertiyordu yani diyorum bu iyi insanlar bana mı denk geliyor..
Ben cok büyük günahlara mı girdim?