Erkekler ne istiyorsunuz?

18 yaşındayım ve daha önce hiç çıkma teklifi almadım. Tipim o kadar kötü değil, burnum orta boy, dudaklarım çok güzel, göğüslerim çok güzel, boyum 1.68, 65 kiloyum, gözlerim hiiiç güzel değil ama bir sorunu yok gözlerimin yani küçük gözlerim var ve aşağı doğru bakıyorlar birde kahverengi.. ama yamuk falan değil mesela.

Asla hırçın, kavgacı, aşağılık, kırıcı ya da erkeksi bir insan değilim. Ne çok ortam ayağım vardır nede çok içime kapanığımdır. İnsanlar sohbetimi çok sever, kahkahamı ve espirilerimi överler mesela..

Siyaset, tarih, cilt bakımı, kişisel gelişim, teknoloji gibi alanlara ilgim var ama bir sevgilim yok 🫠
Hani neden? Etrafımda canım saçma bir sürü insan var ve onların bile sevgilisi var.

Arkadaşlarım biraz fazla uyanık ve zeki olduğum için erkeklerin benden korktuğunu söylüyor ama bana hiç inandırıcı gelmiyor. Bence biraz iri yapılı olduğumdan ya da çok cilveli olmadığımdan ama benim seviyemde hiç mi erkek yok yahu?
Neden bir insanı hiç kimse beğenmezz? Hemde ortada hiçbir sebep yokken?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar gönül eğlendirmeye çalışmıyorum ama ben erkeklerden o kadar uzağım ki artık benim meselem "bir erkek arkadaşın olsun yaa" değil ben artık kendimi sorguluyorum "Neden sevilmiyorum hemde bir kişi tarafından bile?" Diyorum. Yani olay yaşımdan başımdan, benden geçti olay artık daha inatçı bir hâl aldı.
Güncellemeler
+1 yıl
Anlatırım ama gülme.. biz temastan kaçınmıyorduk, bende bir gün şakalaşırken kahkaha attım ve ortam yumuşakken yanağını sıktım, bana çok acıdığını söyledi ve küstü🤦🏻‍♀️ kendisi 17 yaşındaydı ve asla olgun biri değildi ama bu kadarını tahmin etmemiştim🤷🏻‍♀️
Erkekler ne istiyorsunuz?