Erkekler ne istiyorsunuz?

Arkadaşlar kendimi övmek değil eli yüzü düzgün güzel bir kızım. Mesleğimde iyi bir meslek Hemşireyim. Nerede ne konuşulur nasıl oturup kalkılır bilirim. Kendimi yetiştirdim kültürlü ve görgülü bir insanım. ilişkilerinde hep sadık son derece saygılı ve merhametliyimdir. Elbette ki Kötü huylarım vardır ama hep anlayışlı saf ve temiz duygularda olmaya çalıştım. O da bana en sevdiğim huyun saf ve temiz olman hep böyle kal derdi. 8 aylık ilişkimde erkek arkadaşım hep sevgi eksikliği ve ilgisizlik hissettirdi bana. Biraz olaylar gelişti ve sinirlenerek ara vermek istedim sonra da üzülüp cok sevdigim için pişman oldum ve peşinden koştum. En son artık olmaz seninle aynı duyguları paylaşmıyorum diyerek terk edildim ona en çok ihtiyacım olduğu anda. Çok emek verdim onun hep yanında oldum gördüğüm kıymet buymuş dedim artık beklemiyorum. Sosyal medyada takiplesiyoruz. Oyle kalitesiz kızları takip ediyor ki... Siyah dibi gelmis sarışın orada burada yarı çıplak pozlar veren kızlar.. Ben buradayım diye bağıran acik hesaplı fotoğraflar. Cok üzgünüm olgunlaşmamış büyümemiş erkek mi yapar bunlari gururuma dokunuyor
Erkekler ne istiyorsunuz?