Erkek arkadaşım doğru İnsan mi benim için? :(?

Merhaba ben bir öğrenciyim ve sevgilim el 8 aydır beraberiz. İş yerinde tanıştık ve kendisi benim müdürüm olur zaten. Hem üni gidiyorum hem çalışıyorum. Erkek arkadaşım tek yaşıyor kırada ama benden fazla kazanıyor. İlişkimiz aslında iyi gidiyor lakın ben ona gittim zaman yemek sipariş ettımızde hep ben ödüyorum. Bir yere gezmek istersek hiç demez ben hallederim diye. Ben asla onu kullanmak istemem ama adam çalışıyor durumu kötü değil ve ben bir öğrencıyım kendimi erkek gibi hissediyorum bu yüzden. İlişkimiz boyunca ona hep ben süprizler yapıyorum ya da gezi planları yapıyorum. Aslında o beni çok seviyor ama bana bugüne kadar hiç süpriz yapmadı ya da çiçek almadı. çok üzülüyorum ayrıca kaç kere söyledim böyle şeyleri önem verdiğimi… değişmek istediği söylüyor ama hiç bir tik yok. Geçen tatil yapma kararı verdik ve tatili benim telefonumdan ayarladık yani yine ben ödedim. Çok sıkıldım artik napaçağımı bilmiyorum… bana zaman ayırıyor beni dinliyor beni çok sevdiğin söylüyor benlen sürekli vakit geçirmek istiyor… artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum….. yardım edin bana bir akıl verin :(. çok nadır o da öder ama nadır.
Erkek arkadaşım doğru İnsan mi benim için? :(?