Merhabalar 6 yıl ilişkim vardı ayrıl baris süreciydi memur oldu tartışma da terk etti ve bir ay geçti WhatsApp ta mesajı yazmış ben görmeden herkesten sil yapmış neden böyle bir şey yapıyor? Ve ona soru işareti attım ve dedi ki IBAN isteyecektim sana olan borcumu ödemek için ama gerek kalmadı esas aldım dedi ve bende Gerek yok dedim borcu 12 Bin civarı oda peki yazıp bıraktı onu hâlâ seviyorum fotoğrafları silemedim 1 senelik mesajlari silemedim cüzdanım da fotoğrafı bile var. Onun bilekliği ama toksik kızdı çok şeyler yaşadık Hala içimde ona karşı bir aşk var ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Memur olmuş dötü kalkmış. Bence seni çoktan silmistir kardeşim. Önüne bakmalısın artık
Çok haklısınız öyle oldu ailem dedi bu kız çok egolu çok bencil bu kızdan hayır gelmez dediler dediği gibi oldu askerdeki arkadaşlarım da bu kız seni memur olunca terk etcek dediler dediği gibi oldu ilk fırsatta ilk tartışma da terk etti
Benim abim birisi ile anlasıyordu. Öğretmen oldu atandı. Sonra saçma sebepten dolayı bıraktı. Abimde mühendisti bu arada. Kendi gibi öğretmen birisini istedi. boş ver en iyisi olmuş diyelim.
Çok doğru diyorsunuz teşekkür ederim gerçekten insanlar hep kendileri gibi birilerini isterler ama Allah büyüktür elbet ;)
Memur olmuş seni kendine yakıştıramamış. Sen seviosun ama o soğumuş
Evet öyle hissediyorum son zamanlarda ilgisizlik vardı. Verdiği sözleri tutmamaya başladı WhatsApp profil ve hakkımda yı Dayimlar görüyor diye değiştirdi
Peki napmayı düşünüyorsun
Fotoğrafları ve videoları bidaha çekinemeyiz diye silemiyorum mesajları da cüzdanım da bile fotoğrafi var kıyamıyorum ama bir ay sonra yani dün sadece mesaj attı bende sabah soru işareti attım IBAN istemek için yazdım dedi esas almışım gerek yok dedi işte bende gerek yok dedim oda peki yazdı onu seviyorum ama olmuyor hep oyaladı kullanılmış gibi hisettim mesleğim asker yemin ederim intihar bile düşündüm ama olmaz Keşke bunlar yaşanmamış olsaydı tekrar birlikte tertemiz yep yeni sayfa açalım istiyorum ama şimdi ben yazarsam onun egosu nedeniyle ego tatmini yapacak ve red edecek bu sayede zirvede o olacak
Yeni limanlara yelken ac ona ait ne varsa sil yak
Kimseye güvenemiyorum ki ablacım Instagram da her kıza istek mı atayım ki yani mesleğim asker ben neşeli mutlu insan ike. 6 yıl heba oldu yeni insanlar ile nasıl tanışacam
Bilmiyorum ki
Bekle, seviyorsa yazar zaten üstüne düşerken senden uzaklaşır sadece bekle
1 ay Oldu sadece IBAN istemeo için uyurken yazmış hemen silmiş herkesten sil yaptı bende gerek yok dedim şimdi parayı tekrar mı istemeliyim yoksa barışmak için adım atarsam ona muhtaç olduğu mu gösteririm
Parayı isteme barışmak için de adım atma seni seviyorsa zaten sen uzak durdukça o yazar, her yazdığında ağırdan al ki köpek olsun
Ama Elif hanım şöyle bir şey var, memur olunca ayıptır söylemesi biryeri kalkmış çünkü sürekli eleştiri manipüle etmesi onu babasından daha çok yardım destek verdim parasız kaldı benden istedi olmayinca bile krediye bulaştım yani kendime yediremiyorum bu durumu ileride bir başkası ile olacak o kullanılmış gibi hissettim benim gibi saf ve iyi insandab ne istediler
Allaha haval et
Öyle yapıyorum zaten muhtaç olsun ne diyin teşekkürler cevaplarınız için size son sorum sizce ben adım atmam gerekir mi? bir şey de olsa ne bilim parayı geri istemek için vb.
Unut, parayı da geri al😅
Kolay değil la knk o kadar emek çaba verdim memur oldu kira parasını bile verdim mesleğim asker o psikoloji ile empati yap naol haldeyim izine gidince terk etti
Gözü açılmış ne yaparsan yap karakterini koymuş ortaya değişmez. Sen yine emek ve zaman kaybedersin.
Çok doğru artık onu mantıklı olursam istemiyorum ama çok berbat oldum ya zor zamanlarda o kadar yardım ettim destek verdim yemin ederim memur oldu en son maaşımı sordu ve birkaç gün sonra ayrılık oldu
Bazı erkekler çok safsınız.. Geçmişler ola.
Teşekkürler 😂 Biliyor musunuz hayatım da ilk aşkım di kesin ben bunla evlenirim dedim şimdi soruyorlar kız arkadaşın ile aran nasıl diye bitti diyemiyorum 🥹
Safsın çünkü biraz gamsız ol.
Çok doğru hayatıma çok büyük ders oldu bu artık üzeni üzmek kıranı kırmak gerek ben kendime şunu yediremiyorum 6 yıl verdim gecelerin heba oldu o kadar destek evlilik için umut verip yarı yolda bırakmaz Memur olunca başlayan ilgisiz tavırları soğuk tavırları kısa cevapları WhatsApp profil değiştirmeler dayım görüyor diye bahanesi bilmiyorum çok canımı sıkıyor artık yaşamak istemiyorum o dereceye geldim
Hala konuşuyosun maalesef sen düzelmezsin:)
Onunla artık konuşmuyorum bir aydır