4-5 aydır çok iyi anlaştığım kız arkadaşım bana küsüp engelledi?

Şimdi olay şöyle oldu ben bu kıza bir şey anlattım ve anlattığım şey yüzünden bana tepki gösterdi nasıl böyle bir şey düşünürsün tarzında cümleler kurdu ve benimle olan arkadaşlığını bitirdiğini söyledi ben baya bi özür diledim kendimi affetirmeye çalıştım ama engelledi beni küsmesinin sebebi ise bizim 5 kişilik bir arkadaş gurubumuz var sınıfta 3 erkek 2 kız olarak ben diger kıza bir ara biseyler hissediyordum böyle hafiften hoşlanma tarzında ama 2-3 gün düşündüm ve böyle bir şeyin olmayacagi kararına vardım ama yinede bana küsen kıza anlatmak istedim sadece dedim ben bir ara bu kişiye karşı biseyler hissediyordum ama sonradan olmayacağını anladım sanada söylemek istedim aynı bu şekil yazdım sonrasında bana çok kızdı nasıl böyle bir şey düşünürsün tarzında şeyler söylemeye başladı bende kendimi affetirmeye çalıştım ama olmadı kısaca ben diğer kıza karşı biseyler hissettiğimi ona söyleyince oda bana küstü engelledi beni bu olayın üzerinden 1 ay geçti hiçbir şekilde iletişim kuramadım sosyal medyadan zaten her yerden engelledi okulda da hiç takmıyor bile bende görmezden gelip umurumda değilmiş rolü yapıyorum ama içten içe kendimi suçlu gibi hissediyorum böyle bir olay yüzünden aramizin bozulması beni rahatsız ediyor bu durumda ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun
4-5 aydır çok iyi anlaştığım kız arkadaşım bana küsüp engelledi?