Ne yapacağım? Nasıl unutacağım?

Sınav senemde bir erkek ile sevgili oldum çok güzel ilerliyordu. Etütte aynı sınıftaydık, aynı okuldaydık. Etütte tanıştık ve sevgili olduk. Aslında çok fazla tanımdan sevgili olmuştuk. Kimse ile benden önce çıkmadığını öğrendim fakat saki hangi kapı açılırsa diye dener gibi bir ayda iki kız sevip ikisine de çıkma teklifi etmiş ve red yemiş. Benimle tanışmasını üzerinden uzun süre geçmeden bana mesajla çıkma teklifi etti. En başta reddettim, seviyordum ama derslerim aksar diye korktum. Sonra ise dayanamadım ve düşüncelerimin değiştiğini söyledim. Sevgili olduğumuzda çok utangaçtı, ne kadar süredir berabersek bir şey olduğunda telefondan paragraf şekilinde sorunu yazıyordu. Yüzüme karşı konuşamıyordu. Hatta ona sormuştum bu numara gerçekten senin mi seninle mi konuşuyorum ben diye. Aşırı suskun biriydi fakat sanki telefonda konuşurken bambaşka biriydi. Sorun etmedim güzel gidiyorduk fakat her gün o yazarak konuşurken rahat oluyor diye sürekli telefondan konuşuyordum, bu yüzden hiç ders çalışmadım. O da derslerine çalışamıyordu, sürekli bunun hakkında yakınıyordu, ben de gel beraber çalışalım dedim, defalarcaelinden tutmaya çalıştım ama o hiç bir zaman çabalamadı. Zaman geçtikçe hayret edilecek seviyede kıskanmaya başladı. Sonrasında ben derlerimş düzeltmek için çok çalışmaya başladımve gerçekten telefona en fazla yarım saatbakabiliyordum. İlgisiz olduğumu söylemeye başladı, düzleymeye çalıştım ama bu denli çalışmanın arasında gerçekten tüm yemek, uyku düzenim bozulmuştu. Obir yakınını kaybetti yanında olmaya çalıştım ama bir süre sonra yine derslere döndüm. Yine tartışırken ben çok sinirlendim ve artık sürekli tartışıyorduk. Karakterlerimizin uymadığını, derslerimi engellediğni söyleyerek ayrıldım. Uzun süre geçmeden başka kızlarla samimi oldu, hiç bir şey yok gibi davrandı. Ben ise ona gösermesem de hâlâ seviyorum, üzülüyorum ama onun gibi gözünn önünde inadına flört etmedim. Ayrı olmak zor ama sevgili olmak da çok zorona gidemem, o da bana gelmez. Nasıl unutacağım sınıfta sürekli onugörürken.
Ne yapacağım? Nasıl unutacağım?