Ne Yapmam Gerekiyor? Nasıl unuturum?

Öncelikle ben kendimi size takdim edeyim. Ben 22 yaşında bir arkadaşınız abiniz kardeşinizim. Uzun zaman önce tanıştığım buluştuğumuz bir çok şey paylaştığımız, yaşadığımız bir kız arkadaşımın daha dün başka bir erkekten hoşlandığını ve bir zaman önce onunla bir şeyler yaşadığını öğrendim. Fakat bunları bana kendisi söyledi ve hala bana çok değerlisin arkadaşım olarak kalabilirsin diyor sen değerlisin diyor. Anlamıyorum anlamıyorum... neden
Benim daha önce de ilişkilerim olmuştu fakat böyle bir şekilde değildi, bu ne demek oluyor derseniz; ben hiç bu kadar aşık olmamıştım. Kimseyi kendimden fazla sevmemiştim ve şu an yaşadığım acıyı kendi kendime bile açıklayamıyorum.
Aslında bir çok fazla detayı var bu konunun fakat kimsenin değerli vaktini sorunumla çalmak istemem.
Sizce ben ne yapmalıyım, hayatımda hiçbir şey iyi gitmiyorken ben bir tek ona olan sevgimle hayata tutunuyordum ama artık o da yok ve ne yapacağımı bilmiyorum. Abartıyorsun diye düşünenler olabilir. Herkes farklı etkilenir ama daha önce de aldatıldım daha önce de kötü şeyler yaşamıştım fakat karşı tarafa bu kadar çok bağlandığım bir şey olmamıştı. Yanlış bir şey ama ailemden daha öndeydi benim için.
Ne Yapmam Gerekiyor? Nasıl unuturum?