İlk buluşmada para isteyen erkek?

Merhaba, bir kaç haftadır flörleştiğim kişiyle dün ilk defa yüzyüze görüştüm. Yakın ama farklı şehirlerde yaşıyoruz, yaşadığım şehire geldi. Gelmek üzereyken beni aradı kahve isteğini söyledi, ikimize kahveleri aldım ve oturdum. Burada bir problem yok. Ailesiyle borçları yüzünden bir tartışma yaşadığını biliyordum gün içinde, bu yüzden parası iki gün için parası olmadığını ona 1000 tl verip vermeyeceğimi sordu. Yani zaten yanıma gelene kadar gidiş dönüş en az 500-600 yakıt 780 tl de geçiş ücreti ödedi. Madem 1000 tl ye ihtiyacın vardı gelmeseydin de diyemedim. Kibarca bir bahaneyle veremeyeceğimi söyledim. Üzerine üstünde nakit var mı 400-500 dedi, yok dedim belki arabada vardır diyerek konuyu geçiştirdim. Arabaya bindim, baktın mı var mı para dedi. Konuşmayı da kesemedim. Keseceğim ama mantığıma almıyor, madem paran yoktu sonra gelseydin. Bu arada bu adam gayet iyi bir lisansa sahip ve Türkiye’nin en iyi firmalarından birinde iyi bir pozisyonda. Uzun yıllardır çalışıyor, 35 yaşında. Hani beni beğenmedi yol parasını çıkarmak için istedi sonra ortadan kaybolacaktı desem yok adam deli gibi ilgi gösteriyor, hala konuşmaya çalışıyor. Cidden parası yoktu desem bugün bana yok yemek söyledim yok şuraya gittim buraya gittim diyor. Her türlü bence rezillik ama sırf ne mantıkla bunu istemiş olabilir diye hırsımdan salamadım bir de kırılır vs diye. Siz ne düşünüyorsunuz?

İlk buluşmada para isteyen erkek?